Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Scoala substitutiilor - Inscriere

#14
Asa... daca nu va suparati, as dori ca toata actiunea sa fie in jurul acestei grupari si a inca uneia. Una mai buna la cursuri si la vanatoare si.... mai buna in general, mai putin la limita. Ma refer aici la lucruri rele.

Sa continui cu acele personaje... Apropo, daca se poate, va rog sa facem acest RPG unul mai... de actiune. Adica sa se intample mai mult decat discutii, iese unu', intra altu'... sa fie batalii descrise de anumite personaje, cursuri in care scoala este atacata, epidemii de lilieci cu mutatii genetice... stiu ca cel care a inceput threadul nu se astepta la asta, dar... ma gandeam sa mai animam admosfera... oricum personajul meu nu va fi foarte activ... (vreau sa fiu Trwaoi!!!)

Deci....

Anya Filoincervitalamus Terlogaeultim (om), Godmarkeye (neom), a trait cu familia sa modesta, intr-un oras modest, cu un salariu modest, ducand o viata modesta si complet normala, pana la 10 ani cand puterile au inceput sa i-se dezvaluie. Prima data a putut sa auda sunetele facute de aripile unui fluture, de la cateva sute de metrii departare... apoi a inceput sa vada echipajele avioanelor de la o manifestatie si auzea tot ce discutau. Inclusiv posturile radio, iar cand a stranutat (de la praf) ambii piloti au crezut ca s-a dat cu bomba... 4
Ansa, lasand asta... Pe la 12 ani, aceasta era antrenata de tatal ei (profesor la acest liceu), care a facut-o sa emane energie malefica (desi ea era o zeita a luminii (cam complet opusa lui Trwaoi). Din acel moment, nimeni nu a mai indraznit sa o ameninte ca o bate pana o omoara (chiar si in gluma), desi pana atunci se mai glumea pe seama asta, in oras.
Dupa ceva timp, la 15 ani, aceasta il intalneste (pentru prima data) pe Trwaoi si... hai sa trecem peste asta. Erau rivali, intr-o misiune, cand toti cei care se luptau au fost capturati si aruncati in temnite. Cum el nu putea sa-si foloseasca puterile la capacitatea la care vroia (lacatul acela), ea a fost cea care a aranjat evadarea. La 5 minute dupa ce au fost inchisi, au conceput planul, iar in 3 minute, dupa ce se odihnisera si pregatise-ra psihologic, au ucis toate persoanele ce le stateau in cale. Deoarece ei doi se remarcasera, in acea evadare, cel mai mult, s-a decis ca ei sa fie lideri. Dar la cateva luni, au fost prinsi intr-o alta ambuscada, dar, de data aceasta, jumatate din ei au murit. Din cei ramasi in viata, toti ceilalti cu exceptia ei, a tatalui ei (il vedeti mai incolo), a catorva persoane care au murit la scurt timp dupa ce au scapat (cateva saptamani) si a echipei lui (ma rog, restul fugisera). Atunci ea ajunsese atat de furioasa, incat aproape deschise un portal pana pe soare (zeita a luminii... isi ia energia de la lumina), dar imediat fu lovita de unul din cei ce ii atacau, iar ea isi trezi forma asta si stralucea in intuneric, atat de puternic incat li-se intuneca vederea, (in miezul zilei) incat nimeni nu mai vedea nimic. Era atat de furioasa, ca nici un dusman nu reusi sa miste, inainte sa fie ucis. Cu exceptia unuia. Vazand acestea, Trwaoi, care avea experienta cu energiile intunecate, o prinse si o lega bine, apoi, impreuna cu tatal ei, incepura sa absoarba energia demonica pe care o emana, Trwaoi lasand-o, in cele din urma, fara pic de energie intunecata. Ceilalti din grup, pana terminara ei, aflara toate detaliile posibile, de la cel pe care Trwaoi il salvase (din acest motiv).
Dupa ce Trwaoi absorbi toata energia, acesta folosi putina energie telechinetica ramasa sii ii repara "erorile" din AND, care nu-i permiteau sa controleze acea energie. Acesta intentiona, la inceput, sa ii taie accesul la acea energie, dar descoperi ca aceasta este descendenta de drept a tronului zeilor luminii (la scurt timp dupa ce ingerii au cazut pe pamant, s-au impartit in ingeri ai luminii -ea- si ai intunericului -Trwaoi-, unii din ei continuand sa evolueze pana la ranngul de zei, rand la care nu mai puteau fi controlati de catre energia pura -buna/rea). Ma rog, dupa ce ii repara erorile sii ii stranse robinetul, incat sa nu mai iasa multa energie intunecata, acesta fuse propulsat, la propriu, intr-un zis din apropiere si descoperii ca incepura sa-i revina puterile, treptat treptat (acestea vor ramane secrete, pentru a nu strica distractia RPG-ului), iar acesteia ii aparu (inca de pe acum) tatuajul acesta (retineti ca Trwaoi il avea din totdeauna, pe al sau).

Cand ajunse la liceu, avea 16 ani si ceva... atunci ii fuse pus un al II-lea tatuaj, pe spate. (cel de dinainte nu-i mai aparu nici o data). Dar si lui Trwaoi ii fuse pus un alt tatiaj, cand intra la liceu. Curios, era acelas tatuaj pe care il avea si ea. Dar tatal ei nu-l avea. De atunci au ramas prieteni si chiar mai mult de atat... dar nu inca... si nu "oficial"...

Ajunsa la liceu, aceasta da nas in nas (atat a surprins "camera", dar a fost mai mult) cu Trwaoi si, din instinct, ii pune cutitul la gat. Dupa ce-si da seama cine este, se rusineaza, iar atunci intra in scenta "elevii mai mairi". Cand unul din ei ii pune mana pe umar, aceasta ii da o lovitura de picior (din pirueta), incat il lipi de zid, si la propriu, si la figurat (ramase intepenit. Era proaspat renovat). De atunci nimeni nu mai indrazni sa se poarte cu ea de parca ar fi fost... ce nu este. Vorba merse prin scoala, iar la sfarsitul anului, cand se faceau echipele pentru lucrarea de grad, datorita faptului ca directorul primise un bilet de amenintare, s-a decis ca in fiecare echipa cu minim 2elevi in primul an, sa fie minim 2 elevi mai mari. Tatal ei observand ca aceasta se uita la Trwaoi, cand acesta fuse ales, a decis ca ea sa fie in aceeasi echipa (mda, stie ca, in caz de ceva, este o sansa sa controleze acea eruptie de energie intunecata).

Temperament:
Daca nu o cunosti, este o fire firava, pana te trezesti in zid; persoana blanda, pana iti pune cutitul la gat (cutitul tau, nu unul din ale ei); persoana care prefera sa nu faca nimic, decat sa faca ceva, pentru a ajuta, dar cand o persoana are nevoie de mai mult ajutor (sa nu moara, spre exemplu), aceasta o ajuta (pe acea persoana; cu placere sau fara, dar o ajuta).

Puteri speciale: Trece prin ziduri, telechinezie (este atat de precise ca, in timp ce-si ridica, in aer, corpul, poate sa faca o operatie pe creier si sa ciopleasca intr-un munte, o statuie uriasa. (a reusit o data). Puterea rasei: aceeasi poveste cu timpul (vezi Trwaoi), dar putea sa citeasca ganduri, intelegea multe limbi uitate de milenii si... stabilea contact mental (ca la telefon) cu orice persoana de pe pamant. In anul trei a stabilit contact cu o alta civilizatie, care a amenintat-o de ce va veni. Ah si... aceasta copiaza energia unei persoane (cu tot cu abilitatile innascute), daca sta mult timp langa. Faptul ca petrecea mult timp cu Trwaoi a dus la faptul ca si el, facand parte din aceeasi rasa, sa ii copieze puterile.




Tatal ei: Vertigon Filoincervitalamus Terlogaeultim (om), Risin'Shine (neom), 38 de ani, profesor la liceu de 13 ani, este doar un personaj secundar, folosit pentru a o contura mai bine pe GodMarkEye si pentru a o scapa din anumite situatii jentate sau a o aduce in acele situatii.
Tatuaj


Agamemnon Zeitarus (acesta nu era, de origine pamanteana, fiind persoana de pe alta planeta cu care a luat contact GodMarkEye, vorbind intr-o limba pe care o mai intelegea doar Trwaoi... nimeni nu stia asta...), ia o forma mai umana, cand ajunge pe Pamant.
Tatuaj (nu merge ca link simplu. Dati x in dreapta sus). Nu stie de unde are tatujul, insa stie ca-l are dintr-o zi in care era sa intre (la propriu) pe portile iadului. Atunci i s-a aratat ca se pregateste o competitie, interplanetara, pentru a stabili soarta unui razboi intergalactic. Pentru ca o anumita zona din univers sa fie protejata, ea trebuie sa se afle sub protectia castigatorului acelei competitii. Castigator care va primii cunostinte atat de vaste incat nimic nu li se va mai parea greu. Astfel ca, dupa cateva luni (in care cei doi elevi -Trwaoi si Godmarkeye- erau antrenati infernal de catre tatal ei si ceilalti profesori), ajunge, la liceu, acea veste (pentru care ei se pregatisera).

(mai scriu si maine, dar mai am... doua fete din grupul lui si... atat) 4 ("x_'x)
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Scoala substitutiilor - Inscriere - de Kimera - 04-09-2011, 08:28 AM
RE: Scoala substitutiilor - Inscriere - de Anna - 04-09-2011, 09:16 PM
RE: Scoala substitutiilor - Inscriere - de Flash - 06-12-2011, 05:29 PM
RE: Scoala substitutiilor - Inscriere - de Niska - 02-01-2012, 04:43 PM
RE: Scoala substitutiilor - Inscriere - de Xpt1 - 04-01-2012, 03:28 AM
RE: Scoala substitutiilor - Inscriere - de Xpt1 - 04-01-2012, 04:55 AM
RE: Scoala substitutiilor - Inscriere - de Xpt1 - 05-01-2012, 02:43 AM
RE: Scoala substitutiilor - Inscriere - de Xpt1 - 05-01-2012, 08:53 PM
RE: Scoala substitutiilor - Inscriere - de Xpt1 - 06-01-2012, 12:51 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Episodul 1: Prima zi de scoala Xpt1 2 2.966 29-01-2012, 11:51 PM
Ultimul răspuns: Anna
  Scoala substitutiilor - Episoade Xpt1 0 2.094 29-01-2012, 02:20 AM
Ultimul răspuns: Xpt1
  Scoala substitutiilor - Povestea Xpt1 0 2.834 28-01-2012, 01:18 AM
Ultimul răspuns: Xpt1
  Scoala substitutiilor - Incepere Shadow.Kiss 157 57.428 08-01-2012, 02:42 AM
Ultimul răspuns: Niska
  LipsiÅ£i de libertate - Fisa de inscriere Rain 0 2.148 07-01-2012, 10:25 PM
Ultimul răspuns: Rain
  Intunericul nestiutului~ inscriere Miranda. 7 5.663 22-08-2011, 02:35 PM
Ultimul răspuns: Anna
  Taron(Inscriere si Crearea Personajului) DragonForce 24 18.332 06-07-2011, 12:12 PM
Ultimul răspuns: Kimera
  Madamme. Inscriere personaje. Aveqetura 1 2.431 17-11-2010, 11:38 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Last Chance - inscriere personaje :.:.:Ratsuky:.:.: 5 4.722 11-08-2010, 03:00 PM
Ultimul răspuns: Teru


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)