Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Invata-ma sa fiu normal [yaoi +16]

#2
Pico se uita pierdut in ochii baiatului de langa el. Tenchou ii trase brusc bagajul din mana si ii zambi. Totusi Pico era la fel de confuz, nu stia de unde sa inceapa. "Ce cauta Tenchou aici si unde e Sekihan? " Isi punea aceste intrebari in sine dar incerca sa caute raspunsuri. In scurt timp, Nomico ajunse langa Pico si Tenchou. Il strinse in brate pe Pico si ii zambi.

" Ce cautati voi aici? " intreba baiatul nelinistit. " Unde e Sekihan? "

Zambind fata ii raspunse, " Trebuia sa iau cina cu Sekihan dar cand am aflat ca vii tu l-am intrebat daca pot venii sa te iau, sa luam cu totii cina. "

Baiatul era putin nelinistti dar intr-un fel era bucuros ca nu s-a intalnit cu Sekihan pentru ca nu stia ce avea sa-i spuna. Nomico realiza ca baiatul e nelinistit asa cal intreba, " S-a intamplat ceva Pico? Daca ai ceva pe suflet nu ezita sa ne spui, noi vom fi langa tine mereu. "

" Multumesc Nomico, am venit aici sa-l intlnesc pe Sekihan dar nici macar acum nu stiu ce ar trebuii sa-I spun ... Au trecut sase luni totusi, sunt emotionat. "

" Atunci spune ceea ce gandesti, orice iti vine in minte. Asa fac eu mereu. " ii spuse Tenchou cu zambetului larg pe buze.

La scurt timp, toti patru au pornit catre restaurantul unde ii astepta roscatul (Sekihan*). Pe drum Nomico ii trimitea un mesaj cum ca s-au intalnit cu Pico si au pornit cu totii spre restaurant. In timp ce mergeau Tenchou ii arata lui Pico orasul explicand-ui fiecare detaliu. Peste putin timp ajunsera in fata unui spital.

" Hmm, am putea sa ne oprim putin, am nevoie la toaleta… "

Fata dadu din cap in semn ca este deacord dar il asteapta putin mai inclolo. Baiatul intra in spital indreptand-use spre toaleta. Dupa ce termina, se indrepta repede spre restaurant ca sa nu-i faca pe prietenii sai sa astepte. In timp ce alerga, speriat, simtii cum cineva il trase de gulerul hainei intr-o fundatura. Acolo un barbat inalt, brunet si bine facut il lipi de perete si isi puse genunchiul intre picioarele lui apio ranji multumit.

" Ce ai zice daca te-ai juca cu mine putin? Nu vreau sa-ti fac rau, vreau doar sa ne distram, ce zici? "

Baiatul insi apleca capul si incpu sa respire din ce in ce mai greu.

" Ai putea sa te opresti te rog, eu … "

" Da? Nu vrei sa te joci cu mine? " spuse barbatul dezamagit…

" Imi pare rau dar nu il poti avea, pentru ca e al ~ meu! "

Pico ar fi recunoscut vocea asta oriunde si oricand. Era vocea calda si linistitoare alaturi de care a crescut. Roscat-ul se apropie de cei doi si il impinse pe barbat care in scurt timp fugii dandusi seama ce are celalalt de gand sa faca. Sekihan il stranse incet in brate pe Pico care era inca speriat. Se uita in ochii lui si isi lipi brusc buzele de ale lui. Nu fusese un sarut foarte lung dar fusese unul din cele mei frumoase momente din viata tanarului brunet. Cel mai invarsta ii sopti ceva la ureche si il ajuta sa se ridice dupa care pornira amandoi catre restaurant. Brunteul avea inca obrajii fierbinti si nu scoase un sunet tot drumul. Inainte sa ajunga in fata restaurantului roscatul se oprii brusc, la fel si cel de langa el.

" Ai vrea sa mergem acasa? De fapt nu, ar trebuii sa mananci ceva… Ai mancat inainte sa vi aici? Dar stai, au trecut deja patru ore. Trebuie sa iti fie foame. Vrei sa iti cumpar ceva de mancare? " apoi isi scoase portofelul din buzunarul de la geaca si se indrepta spre magazin dar Pico il prinse de mana si incepu sa rada.

" Mi-ai pus multe intrebari dar nu m-ai lasat sa raspund la nici una… " apoi rasera din nou amandoi. " Stii, cred ca as vrea sa mananc ceva dar as vrea sa fim doar noi doi. " Sekihan se uita perdut catre celalat. Atunci cand observa il intreba ce s-a intamplat.

" Te-ai schibat. Esti mult mai frumos… "
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt



Răspunsuri în acest subiect
Invata-ma sa fiu normal [yaoi +16] - de Liar - 30-08-2011, 11:11 PM
RE: Invata-ma sa fiu normal [yaoi +16] - de Liar - 03-09-2011, 10:32 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Invata-ma sa traiesc ! : : :Theo: : : 6 5.244 20-03-2011, 08:08 PM
Ultimul răspuns: Biscu' iz back ^^
  Invata-ma sa iubesc Alexi 34 20.111 12-03-2010, 07:10 PM
Ultimul răspuns: pufu_pis_pis
  Invata sa joci ! ( parodie Naruto ) Erina Ozaki 0 3.009 11-02-2010, 11:10 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki
  Prietenia ma invata sa traiesc Zyspar 4 3.895 27-09-2009, 06:29 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Once upon a time- Gravitation [Yaoi and normal couples] aoixtenshi 36 23.480 24-07-2009, 06:39 PM
Ultimul răspuns: love_anime
  The life of a male prostitute (yaoi,shounen ai and normal couples) Lithium-Angel 92 45.535 09-06-2009, 10:32 PM
Ultimul răspuns: adyna_45


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)