Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Misterele intunericului [Renee x Yoko]

#58
XXIII. Craciunul

Fulgi cristalini se aseaza pe geamul rece,asa cum literele se aseaza pe o fila din cartea ingerilor. Zapada este uriasa,vantul adiind usor.
Intr-o camera ,Renee se trezeste vesela,sarutandu-l pe Yoko.Baiatul ii zambi dulce si o imbratisa. Aceasta spuse somnoroasa:
-A venit Craciunul. Cat este ceasul?
-Deja,este ora 10.Hai mai bine sa desfacem cadourile.
Fata ramase surprinsa.De cand primea ea cadouri?E drept ca si ea ii luase lui Yoko un ceas si inca vreo doua cadouri,dar nu se astepta ca acesta sa ii cumpere ceva.
Incet,se ridica din pat,mergand in living.Sub bradul de Craciun se aflau câteva cadouri frumos impachetate. Renee se apleca,luandu-le pe acelea pe care scria numele ei. Il deschise pe primul,din el facandu-si aparitia un set frumos de bijuterii. Era finut si mergea al orice.
Dupa ce il examina câteva secunse, ridica cel de-al doilea cadou. In el se afla o rochie frumoasa,roz. O privi mai atenta,descoperind ca este chiar rochia care se vanduse in magazin si pe care nu a putut sa o cumpere.
Uimita pana peste masura,sari in bratele lui Yoko,sarutandu-l pasional.Acesta ii zambi fermecator si spuse:
-Mai este unul.
Bruneta privi cadourile surprinsa.Langa cele ale lui Yoko mai era inca unul care parea destul de mare. Curioasa, il deschise. In cutie erau mai multe lucruri interesante:un glob de cristal,o clepsidra mica prinsa de un lant din argint,o carte mare si neagra si o cutiuta care continea un inel mic si frumos cu diamant.
Yoko se apropie si spuse:
-Cred ca ar fi cazul sa-ti explic. Cadourile astea au legatura cu lumea magica.Punandu-ti mana pe acest glob de cristal si gandindu-te la o anumita vreme sau la un anumit loc,poti sa schimbi timpul de afara si as mergi unde te-ai gandit.
Fata lua globul nerabdatoare si se gandi puternic al o zi cu soare.Afara,se insenina numaidecat. Bruneta zambi si schimba vremea la loc.
Apoi,se gandi la scoala ei si dintr-o data se afla acolo.Era putin speriata,dar si uimita.Mai incerca o data,aparand in living.Yoko zise:
-Bun.Vad ac te descurciClepsidra va trebui sa o porti mereu,deoarece cu ajutorul ei poti opri timpul.Pur si simplu o intorci,iar tu si persoanele pe care le tii de mana nu veti fi afectati.
-Wow.Imi va fi de folos.
-Asa este.Cartea contine mii de vraji puternice si apartine unei vrajitoare a intunericului.Tu fiind ca si ea,o poti folosi.
-Si inelul?
-Inelul este cel mai interesant.Isi schimba culoarea dupa starea ta de spirit,straluceste cand esti in pericol si este strans legat de corpul meu.Daca patesc ceva vei stii si eu la fel.Plus ca te si apara.De aceea,te voi ruga ca pe el si pe clepsidra sa ii poti mereu la tine.
-Si restul?Ar putea fii de folos.
-Nu iti fa griji. Fiecare vrajitoare are o aura.Pe aura ta se pun lucrurile magice,iar cartea si globul s-au pus deja. Cand le chemi vor veni.
-Offff.Mai am atatea de invatat.
-Vei invata cu timpul.Ti-am adus asta pentru a te mai inveseli.
Yoko scoase un pufulete roz si micut,carea zbura de acolo acolo si care vorbea.Renee il privi uimita si rase cand acesta mai ca se lovi de perete. Ii multumi inca o data baiatului si il indemna sa desfaca cadourile.
Yoko il deschise pe primul in care se afla ceasul pe care il cumparase fata.Baiatul si-l puse la mana si parea ca ii place foarte mult.In a doua cutie era o camasa alba cu un trandafir negru pe ea,iar in a treia un pandantiv cu jumatate de inima,facut special pentru baieti.Renee zise:
-Eu am cealalta jumatate.
Baiatul ii multumi,sarutand-o. Dupa câteva minute de „multumiri” cei doi se hotarara sa petreaca sarbatoarea acasa,a doua zi urmand sa mearga in Lumea de Apoi,fiind o petrecere.
Renee se intinse pe pat,chemandu-si in gand cartea.Aceasta aparu numaidecat.Bruneta o deschise si citi cu voce tare o vraja.Vroia sa vada ce putea face.Spre surprinderea ei,in camera aparura fluturi negrii care raspandeau parfum si sclipici si de transformau in trandafiri.
Cand Yoko intra in camera,ramase surprins de intreaga intamplare.Fata zambi dulce si zise:
-S-a facut tarziu. Mancam?
-Da,sigur.
Mersera in bucatarie asezandu-se la masa.Intai,servisera un aperitiv micut,iar apoi o supa de pui.Baiatul ramase uimit de cat de bine gatea fata.La final,mancara o friptura de pui cu cartofi la cuptor,iar ca desert,prajitura cu visine.
Timpul trecuse repede,chiar daca cei doi nu isi dadeau seama.Petreceau clipe frumoase impreuna si stiau ca viața lor nu va mai fi mereu asa de linistita.
Mai spre seara,cei doi se uitara la televizor,la diverse filme pentru Craciun.Priveau cu placere comediile,care se dovedeau perfecte pentru o zi de iarna.
Dupa un timp,Yoko o trase pe Renee in baie.Fata privea surprinsa la cat de frumos era aranjata.Peste tot straluceau lumanari parfumate,iar pe jos se aflau trandafiri rosii.
Cuplul intra in cada,bucurandu-se de spuma de puf. Parfum de trandafiri plutea in aer,iar balonase straluceau si se jucau prin incapere..Renee spuse:
-Multumesc pentru a asemenea zi.
-N-ai pentru ce.Imi place sa te fac fericita.
Fata zambi punandu-si capul pe pieptul lui.Dupa un timp,iesira afara din cada.Renee se imbraca cu o rochita rosie din dantela,iar Yoko cu o camasa si o pereche de pantaloni.Se dusera in living,pornind televizorul si asezandu-se pe canapea.Bruneta facu ciocolata calda si o aduse in camera.
Se intinse,stand ghemuita in bratele lui.Amandoi beau incet ciocolata calda,fiecare pretuind aceste clipe.Pufuletele pe care Renee il numise Fluffy,zbura vesel,ghemuindu-se langa cei doi.
Timpul trecuse repede,ceasul aratand 12.Fata isi afunda capul in pieptul baiatului,amandoi lasandu-se cuprinsi de un somn adanc.



Răspunsuri în acest subiect
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de BlueGum - 31-12-2008, 08:13 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de Silverrose - 11-01-2009, 01:51 AM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de WinterSoul - 11-01-2009, 10:27 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de WinterSoul - 24-01-2009, 09:01 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de Silverrose - 25-01-2009, 02:22 AM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de WinterSoul - 01-02-2009, 07:33 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de WinterSoul - 06-02-2009, 11:23 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de starnight - 08-03-2009, 01:59 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Misterele vieti[SasuSaku] ~Pufarina~Puff~ 2 3.126 03-09-2011, 03:36 PM
Ultimul răspuns: sharma_sakura
  In lumina Intunericului Mindy 3 3.398 19-04-2011, 11:11 AM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Misterele unei prieteni ohaio_angel 10 7.348 09-04-2011, 09:14 AM
Ultimul răspuns: MaDy^^
  Dincolo de limitele intunericului si luminii(Naruto) :.:. Onytsa :.:. xOxO 19 14.315 12-05-2010, 03:09 PM
Ultimul răspuns: Elena.
  Dragoste in umbra intunericului Andrutza 20 14.609 20-06-2009, 10:00 AM
Ultimul răspuns: Andrutza


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)