Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] Dragoste in ritm de rapp

#20
Thank you :*

Captiolul 14

Ma uit atent la ea, enervandu-ma la fiecare cuvintel pe care il scotea blonda pe gura aia spurcata pe care o avea.
- ...gay infect, nenorocit, pocit, scarbos si...
- Te ia mama dracu' daca nu taci in mortii tai! spun nervos, tragandu-i blondei o palma peste fata, facand-o sa se loveasca de faianta peretelui de care era foarte aproape. Taci din gura! Si sa nu te puna dracu' sa spui cuiva ceea ce ai vazut sau auzit aici, ca te las fara dinti, fara par si fara membre! am spus pe un ton marait, iar Naruto ma apucase de mana.
- Sasuke, ce naiba e cu tine? intreba fata plecandu-si ochii. Tu... Ce cauti cu el aici? Ce ati facut voi doi in baie?!
Vocea ei parea ingrozita, iar pe mine ma enerva la culme.
- Ne-am tras-o in baie, spun nervos. Ne-am tras-o ca niste "homosexuali scarbosi", spun citand-o nervos. Te oftici?! intrebasem aproape tipand la ea, peste masura de iritat. Ti-am zis, sa te puna dracu' sa spui cuiva, ca esti moarta, clar?!
Daduse din cap afirmativ, facandu-se mica de teama, stand inca lipita de perete. Isi dusese mana la obrazul pe care il lovisem, insa nu aveam de gand sa imi cer scuze. Pana la urma n-o pusesem eu sa ma enerveze, la dracu'!
Mi-am trecut limba peste buze, uitandu-ma la Naruto, iar Ino pleca din baie fara sa mai spuna ceva, lasand in urma o lacrima cristalina. Nu-mi pasa insa, putea sa planga. Pentru mine, ea niciodata nu insemnase nimic, doar o tipa care isi deschidea picioarele, atat, o alta tarfa ordinara! Nici macar nu fusese a mea prima data, ca sa pot spune despre ea ca e macar fata cuminte. Am marait inca simtindu-i parfumul si ma intorc spre Naruto.
- Am cam incurcat-o, spun in soapta, iar el se apropie de mine, lipindu-ma calm de zidul baii. Se apropie incet de mine si imi puse stapanire pe buze, sarutandu-ma lung, fara insa sa insiste, intelegand probabil ca nu imi place, cel putin nu undeva unde ne pot vede altii, asa cum s-a intampalt acum. Am oftat si mi-am asezat mana pe umarul sau, urcand apoi spre obraz, unde mangaiasem usor.
- Deci... Mergi cu mine dupa ore? intreba si am dat afirmativ din cap, apoi am primit un sarut pe frunte. Hai, Sasuke, fugi la ora, imi spuse si, cand am dat sa plec, ma trase din nou spre el, apasandu-si buzele pentru ale mele nerabdator. Isi asezase mana pe talia mea, jucandu-se cu marginea bluzei. Gata, fugi, ca cine stie ce-ti fac daca mai stai mult!
Am iesit din baie grabit, fiindca si asa intarziasem prea mult la ora si poate se intreba cretinul ala ce dracului faceam.

Clasa noastra tocmai era pe jos de ras in momentul in care Naruto o luase la misto pe Ino fiindca se purta ca o tampita, facea rime de proasta, scria urat sau mai stiu eu ce.
- Iubito, iti spune acum proful tau... Yoo... Tu... Crede-ma, ar trebui sa te transformi in femeie, dar sunt de facut operatii grele, din pacate pentru viata ta. Ma uit la tine, frate, mi se-neaca de-ndata corabia, daa... Ino, cand te misti mi s-a culcat, mai repede cand vad o baba iar mi s-a sculat!
Toata clasa era pe jos, iar Ino era rosie de manie si avea lacrimi in ochi, puteam observa clar asta in lucirea lor. Cred si eu ca s-ar fi enervat. Era foarte aproape de mine si rostise in soapta:
- Sigur nu vi se scoala cand il vedeti pe Sasuke?!
In afara de mine, nu auzise nimeni, fiindca niciunul nu mai era atent la ea. M-am uitat urat, aruncand cu un pix in ea, iar Naruto ma ridica in picioare:
- Uchiha, nu fi tampit ca frate-tu', ca ma ai profesor pe mine, nupe altu' la care poti face ce vrei al ora!
Modul sau de a spune aceste lucuri ma facuse sa ma treaca un fior. Cu siguranta ca era dur cand era vorba de ceva important, cum ar fi predarea la o clasa de animale zoologice venite aici din salbaticia profunda a pamantului.
Oftasem si m-am lasat jos in banca, fara sa arat vreun sentiment, desi ma cuprinsese tristetea cand ma apostrofase in fata tuturora. Incepusem sa ma joc cu pixul pe mana mea, ascultand plictisit cand tipul incepuse sa ne predea despre nu stiu ce idiot, si imi mazgaleam interiorul antebratului. Mi-am vazut intepaturile create de acul seringii pe care nu-l infipsesem de prima data, din cauza fricii, si imi provocasem si cateva vanatai.
M-am rusinat si mi-am acoperit ranile, nevrand sa vada oricine altcineva. Naruto insa tocmai trecuse pe langa mine si ramase cu ochii atintiti pe mine, uimit parca sau poate contrariat. Nici eu nu stiam ce e in mintea sa, insa nici nu prea ma interesa acum.
- Sasuke, scrie, spuse pe un ton bland si ma batuse pe umar, facandu-ma sa zambesc. ca, pana la urma, Naruto nu era o persoana chiar asa de rea si nici macar nu ma temeam de el, asa cum crezusem la inceput. Atingerile sale continuau sa ma intrige in mare parte, dar imi si placeau, cu toate ca eram constient ca nu era de bine daca ma atasam prea tare de el.
Se sunase de iesire si toti sarisera din banci, Naruto omitand sa ne dea tema. Mi-am strans lenes lucrurile si Ino ma asteptase langa banca ei.
- Vii? intrebase pe un ton soptit, dar am dat negativ din cap. Probabil intelese de ce, probabil nu intelesese, dar nici ca-mi pasa mie de asta. Cand iesisera toti, m-am intins si am stins lumina. Naruto, care nu luase catalogul, ma puse la zid si ma saruta apasat pe buze.
- Termina, ai innebunit?! Drace, poate ne gaseste... dar nu apucasem sa continui, fiindca buzele sale din nou le acaparara pe ale mele, dulci si fierbinti, cerandu-si dreptul la buzele mele. Mi se parea ciudat intr-o oarecare masura, dar imi si placea. Nicio fata din cate sarutasem nu imi daduse aceste fiorii pe care mi-i dadea un sarut cu baiatul asta.
- Haide, Uchiha, spuse formal cand prin fata clasei trecu un alt profesor. Se salutara, apoi l-am salutat la randul meu si am pornit impreuna catre parcare. Imi pusese ghiozdanul in spate, apoi ne-am urcat. Nu intelegeam de ce asa, fiindca puteam merge si pe jos, dar ii respectam dorinta.

- Hai sa facem o poza, spuse Naruto tragandu-ma intr-o cabina fotografica. Ne aflam impreuna in mall, fara niciun fel de bagaj, uitandu-ne pe unde ne fugeau ochii. Intraseram in mica incapere si acesta imi puse bratul de dupa gat, iar eu zambisem bine dispus. Inainte ca aparatul sa faca poza, acesta ma trase spre el si buzele sale le acoperisera pe ale mele. Se auzi sunetul specific pozei si aceasta iesi, infatisand exact sarutul nostru. Am oftat resemnat, dupa care am spus:
- Macar am iesit bine amandoi...
Incepuse sa rada, apoi imi ciufulise parul, facandu-ma sa ma simt ca un copil mic.
- Stii, uneori esti asa de dulce incat imi vine sa te devorez! rosti uitandu-se drept in fata, la o motocicleta expusa, un Kawasaki.
- Nu sunt de mancare, am spus razand, dar el adauga rapid:
- Cine a zis ca eu ma referisem la mancare?
M-am rosit pana peste cap in acel moment si l-am lovit cu pumnul in mana sanatoasa, fiindca nu-mi convenea cand ma facea sa ma simt mic.
- Sa ti-o trag, am spus destul de tare si cateva doamne ce trecusera pe langa noi se intorsesera uimite, socate mai precis, cascand ochii in incercarea de a intelege si ele ce spusesem. Cateva tipe incepusera si ele sa susoteasca, iar Naruto ma lua intentionat de gat, incepand sa rada.
- Ti-o trag eu tie... spuse in soapta, muscandu-im lobul urechii. Ma trecuse un fior placut in acel moment si simtisem imediat cum locul ascuns in pantaloni se intarise, incomodandu-ma usor. I-am cerut sa termine aproape in soapta, iar el intreba curios motivul pentru care ar trebui sa faca acel lucru.
Rosisem si mai tare, dar i-am spus in soapta:
- Ma excita sa faci asta!
Zambise intr-un mod pervers, facandu-ma in secunda urmatoare sa regret ca fusesem atat de sincer, fiindca ma trasese dupa el la toalete si, lipindu-ma de zid, imi pusese stapanire pe buzem mangaindu-mi usor talia. Ma trecuse iarasi un fior, dar ii raspunsesem sarutului.
"Ce naiba se petrece cu mine?!" intrebasem cand imi simtisem stomacul strangandu-se din cauza buzelor sale ce suflau aer cald pe gatul meu si-l sarutau.

"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Dragoste in ritm de rapp - de Nywa - 07-06-2011, 06:11 PM
RE: [yaoi] Dragoste in ritm de rapp - de Nywa - 27-11-2011, 05:00 PM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 11:13 PM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Kimera - 01-02-2012, 05:23 PM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Nywa - 18-02-2012, 10:46 AM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Kimera - 18-02-2012, 04:52 PM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Alixa - 20-02-2012, 08:20 PM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Beatrix LaVey - 10-03-2012, 10:20 PM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Kimera - 10-03-2012, 11:24 PM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de irina3ser - 25-03-2012, 09:27 PM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Nywa - 08-04-2012, 09:42 PM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Natsuru - 09-04-2012, 03:41 AM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Beatrix LaVey - 02-05-2012, 10:21 PM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Kimera - 03-05-2012, 07:26 AM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Alixa - 06-05-2012, 03:14 PM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Nywa - 30-05-2012, 10:05 PM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Kimera - 30-05-2012, 10:17 PM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:41 AM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Kimera - 17-06-2012, 11:54 AM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Nywa - 05-07-2012, 05:39 PM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Kimera - 05-07-2012, 06:31 PM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:27 PM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Kimera - 15-07-2012, 04:28 PM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Nywa - 02-08-2012, 03:31 PM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Nywa - 12-08-2012, 03:16 PM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Nywa - 05-09-2012, 04:19 PM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:41 PM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de rozalix - 27-10-2012, 03:11 PM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Nywa - 01-12-2012, 11:52 AM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de ohaio_angel - 09-12-2012, 08:07 PM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Sindori - 22-12-2012, 03:45 AM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Beatrix LaVey - 28-12-2012, 01:56 AM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Nywa - 30-01-2013, 08:43 PM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de Sindori - 31-01-2013, 12:06 PM
RE: Dragoste in ritm de rapp - de RalucaGabor - 08-03-2013, 11:22 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cu ritm în sânge hiimera 2 1.995 06-03-2012, 09:35 PM
Ultimul răspuns: Rain
  Poezii in Ritm de rap :) Aliss_anime 5 10.920 09-05-2011, 01:19 AM
Ultimul răspuns: jony23
  O viata traita in ritm de rock Who said i have to be normal 13 12.796 17-01-2010, 12:08 AM
Ultimul răspuns: Abbeh.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)