Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Black roses

#19
Capitolul 13

Stateam, motaint in bratele lui Strify, in timp ce tanarul avea fata ingropata in parul meu, iar respiratia lui fierbinte imi gadila ceafa. Incerc sa ma relaxez, dar aud cleanta de la usa camerei incercata, cea ce ma facu sa ies din imbratisearea blondului, luandu-mi hainele de pe jos si le-am ascuns in dulap, apoi am iesit pe geam, inchizandu-l in urma mea, foarte usor. Vad ca intrase tatal sau uitandu-se in jur cu o cruce si un tarus in mana, facandu-ma sa mijesc ochii la el. Il vad cum il trezeste pe Strify si vad ca ii spune ca are un vampir in casa, ca Nero e foarte agitat in jurul ferestrei lui.
- Visezi batrane! Nu vad nici un vampir in camera! Esti doar tu cu o prostie de crucifix si o bucata de nuia! Tipa tanarul si sar sus, cand taicasu se apropie de geam.
Ma prind cu mainile de burlan, apoi imi trag tot corpul in sus, fara efort, urcandu-ma pe el. Privesc in jos. vazamd capatana barbatului si venele de la coloana, cea ce nu prea imi convenea in momentul de fata...
- De ce nu-l ataci LaFey? E atat de suculent si...
- Daca nu taci, te sug pe tine, javra! Marai, bagandu-mi mana in gatul lui Mike.
Ochii mei erau de un albastru-fosforescent, verticali, dandu-i de inteles, ca sunt gata sa ii scot inima din piept si sa-l ucid pe loc, chit ca o sa primesc de la tata si mama o mustruiala de zile mari, ca mi-am ucis bodygoard-ul din timpul noptii, cand nu muncesc si cand nu sunt acasa, Satenul isi ceru scuze si ma intreba daca vreau sa ma scape de babalac, dar...
- Psss! Kiro unde esti? Aud vocea soptita a blondului, cum ma striga prin intunericul noptii.
Ii dau drumul satenului si sar, aterizand in fata muritorului si punandu-i mana la gura, pentru a nu tipa din cauza suprinderii. Dupa ce se linisti, se dadu la o parte din fereastra si eu am intrat in camera, inchizand geamul. Tanarul ma imbratisa, spunandu-mi ca s-a speriat ca tampitul de taicasu ma va gasi si ma va ucide cu acel tarus, ce ma putea rani chiar si pe mine sau cruma viata. Am chicotit usor trist, apoi l-am pupat protector pe frunte, iar Strify ma trase spre pat pentru a ne continua somnul intrerupt. Il iau in brate si inchid ochii, incercand sa ma relaxez din nou. Simt cum imi dadu un mic sarut pe buze, apoi adormi...

Aud o melodie enervanta ce imi invada urechile si cand deschid ochii, vad ca era sase si ceva dimineata, la ceasul de langa pat si atunci il aud pe Strify cum mormaia ca nu vrea sa mearga la scoala, cea ce ma amuza peste masura. Opresc ceasul si ma ridic din pat, intizandu-ma si apoi ma imbrac si il pup pe blond pe frunte, soptindu-i in ureche ca ne vedem la scoala. Trag perdelele si ies pe geam si miscandu-ma repede pana acasa.

- Dar nici macar nu sunteti in aceasi clasa! Exclama Marry suparata la telefon, fiindca de obicei mergeam cu ea la scoala si cu inca cateva colege, dar acum vroiam sa merg cu Strify.
- Mai tipa o data in telefon si imi zbori din banca! Marai, stergandu-mi sangele de pe buze, cu degetul mare, apoi mi-am trecut limba peste el, pentru a-l curata de sange.
Purtam o geaca din trening alba si peste o vesta din blana, tot alba, ce imi placea la nebunie si imi tinea de cald, mai ales ca azi erau vreo trei-patru grade in oras si respiratia mea se transforma in aburi foarte usori. Aveam paru facut tepi si bretonul dat intr-o parte si in urechi castile de la I-Phone-ul meu, la care ascultam muzica rock, iar pe umar un rucsac pe o parte. Mai purta o pereche de jeansi pe picior, de un albastru-spalacit si cu lanturi si in picioare adidasi albi de la Nike. Nu imi placea scoala, dar asta nu inseamna ca nu o frecventam pentru un timp, mai ales ca acum eram in a doispea si vroiam sa o termin ca sa iau bacul si pe urma, cu Dumnezeu inainte. Imi fac cruce, cand trec prin dreptul unei biserici anglicane si maresc putin pas pentru a ajunge mai repede in fata casei lui Strify, dar era cat pe aci sa ne dam cap in cap, ca mufoni si atunci ii varsam creieri pe jos.
Ii zambesc si ii spun ca am venit sa il pescuiesc sa mergem impreuna la scoala, fiindca invatam la aceiasi scoala, dar el era la bio-chimie si eu la filologie, dar se parea ca faceam franceza impreuna, dar la cate ore de franceza si spaniola - limba intai franceza si a doua spaniola - am fost pana acum, cred ca nici profi nu imi mai stiu mecla, dar mama mereu imi motiva absentele. Incepu sa mi se planga ca la franceza profa - diriga mea - are ciuda pe el si tot timpul il asculta din citit, intr-un cat doar la ea are vreo cincisprezece absente, cea ce ma facu sa zambesc ironic. O data ce lipsesti la Lorene, aia de ia in vizor si draci cu paine vei manca ora de ora. Intram in clasa mea si ne asezam in ultima banca de pe randul de la usa si imi scot cartea de franceza, cu un caiet si o rog pe Rose sa imi imprumute un caiet sa vad unde au ajuns cu limba asta, ce o stiu din cap.
- Poftim si vezi ca diriga e pornita pe tine, rau de tot, imi spuse bruneta, dandu-mi caietul.
Am ridicat o spranceana sceptic, dar imediat intra diriga - o tipa la douazeci si opt de ani, dar cu fite prin cap de nu era adevarat - si incepu sa faca prezenta, iar elevi apelati se ridicau in picioare si spuneau prezenti. Mi-am dat jos vesta cu tot cu geaca de trening, ramand intr-un tricou negru, largut si cu nu stiu ce model pe piept, dar imi placea, fiindca l-am primit acum trei ani, cadou de ziua mea, de la tati.
- Kiro LeFay! Striga blonda si eu m-am ridicat in picioare, spunand prezent, calm si privind-o atent.
- LeFay sti ca te paste exmatricularea? Ai o suta si ceva de absente motiva si nemotivate... peste doua sute! Tipa pe mine, iar eu im idau ochii peste cap, plictisit sa aud aceeasi placa vechie de c.d. folosit pe mine. Cum iti permiti? Dupa ce lipsesti cu saptamanile, vi la scoala si iti mai dai aere de vedeta, nenorocitule! Din momentul asta, daca mai lipsesti fie si o singura data, voi veni personal sa vorbesc cu maicata! Nu-mi pasa! Poate sa fie si in Patagonia - eu aveam obiceiul sa spun ca mama e plecata cu afaceri prin lume - eu vin si vorbesc cu ea personal sa faca ceva cu tine! Lipitoare! Mai tipa pe mine si apoi incepu sa gafaie, iar ochii mei se atintira spre gatul ei.
Sangele mergea nebuneste prin artere, aratand ca ii crescuse tensiunea doar la vedea meclei mele, cea ce ma facu sa chicotesc usor. Ii spun sa nu se enerveze, ca i-a crescut tensiunea si poate face bum si toata clasa izbucni in ras. Numai rezista si apoi scoase mobilul si imi spuse ca o suna pe Morgan - mami stia ce om e si de mult vroia sa ii faca de petrecanie - ca sa aranjeze o intalnire.
- Funerialile tale, spun foarte incet, dar destul de tare, ca sa auda Strify si sa chicoteasca usor, amuzat.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
Black roses - de Nywa - 16-03-2011, 04:27 PM
RE: Black roses [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] - de Nywa - 07-05-2011, 11:35 PM
RE: [yaoy][CB] Black roses - de Nywa - 26-11-2011, 10:37 PM
RE: Black roses - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 11:18 PM
RE: Black roses - de AbiiShu' - 01-02-2012, 01:18 AM
RE: Black roses - de Kimera - 01-02-2012, 05:13 PM
RE: Black roses - de Nywa - 18-02-2012, 10:48 AM
RE: Black roses - de Kimera - 18-02-2012, 04:40 PM
RE: Black roses - de Beatrix LaVey - 10-03-2012, 10:26 PM
RE: Black roses - de Kimera - 10-03-2012, 11:41 PM
RE: Black roses - de Kimera - 24-03-2012, 03:26 PM
RE: Black roses - de Nywa - 08-04-2012, 09:43 PM
RE: Black roses - de Ai_4ever - 11-04-2012, 08:38 PM
RE: Black roses - de Beatrix LaVey - 02-05-2012, 10:17 PM
RE: Black roses - de Nywa - 30-05-2012, 10:32 PM
RE: Black roses - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:46 AM
RE: Black roses - de Nywa - 05-07-2012, 05:40 PM
RE: Black roses - de NiceBlueExorcisist - 12-07-2012, 12:20 PM
RE: Black roses - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:21 PM
RE: Black roses - de Ai_4ever - 19-07-2012, 12:52 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged sickness 23 10.715 10-07-2011, 05:13 PM
Ultimul răspuns: Hannah Lily Potter.


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)