Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ficul nostru ? Ati vrea sa-l mai continuam ?
Da ne place . Vrem sa-l continuati .
80.00%
8 80.00%
Asa si asa . Mie indiferent .
20.00%
2 20.00%
Nu . Nu !
0%
0 0%
Total 10 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged

#1
Fic nou ! Buna , am inceput un fic nou in colborare cu Estranged . Doua tipe innebunite dupa Guns N Roses :)) what can i say ? Anyway , ideea e ca Estranged scrie din perspectiva lui Blacky Star si eu din a lui Cherry Star . Ea nu a putut posta ca e momentan plecata si ma rugat sa ii postez eu capitolul , asa ca primele dpua captiolele eu le voi posta dupa care ea va reveni in joc .. gen . :) Please , enjoy it !

DISCLAIMER : We own nothing from GN'R and thier music , and other music .




*Blacky Star P.O.V*- Nothing New


Luni.Prima zi de scoala de dupa weekend.Cui ii pasa ? Oricum nici nu imi dau prea mult silinta sa merg la scoala, imi pasa mai mult de droguri, fumat, baut, cluburi, baieti, muzica si sex.Scoala si temele nu au fost niciodata domeniul meu si nici nu vor fi.
Cand m-am trezit, primul lucru pe care l-am facut a fost sa scot o mana lenesa de sub plapuma si sa incep sa pipai noptiera spre a cauta telefonul, m-am uitat la ceas si am vazut ca este trecut de ora 8 si déjà intarziasem la scoala :
-Incerc din nou maine ! am spus zambind satisfacuta si trantindu-ma inapoi cu capul pe perna moale ce ma ajutase noaptea dinainte sa imi duc somnul.
Planurile mele de a dormi pana la noapte cand aveam sa merg din nou in club si sa petrec cu multi necunoscuti cu care voi avea si « one night stand »-uri fura spulberate de mama, care intra in camera, nervoasa :
-Tu mai ai de gand sa te mai duci la scoala ? intreba, venind langa patul meu.
Eram cu ochii inchisi dar cu toate acestea ii puteam auzi pasii, ca raspuns la intrebarea ei am scos un mormait ce semana cu « Nu », nu fu de ajuns sa o faca sa plece, ci apuca patura si o dadu la o parte de pe mine, fapt care imi lasa la vedere trupul.
Eram imbracata in sutien si chiloti cu o bluza albastra de pijama, descheiata in fata, nu puneam prea multe lucruri pe mine si, de cate ori parintii se revoltau ridicam din umeri si spuneam : « E mai bine decat nimic ».
Pentru ca mi-am dat seama ca nu o voi scoate la capat cu mama prea usor, m-am ridicat din pat si m-am dus la baie, pregatindu-ma sa merg la scoala, sau asa i-am spus..doar pentru a-i inchide gura.Imediat ce am ajuns in baie, am auzit-o pe mama spunand ceva si apoi iesi pe usa, semn ca acum puteam sa ma apuc sa fac dus, pentru a arata bine dupa o noapte cu intamplari si vise incendiare.Mi-am dat jos hainele, pentru ca doar nu era sa fac baie imbracata, si am intrat sub dus, incepand sa fredonez diverse melodii ce imi veneau in cap si sa dansez, bineinteles ca incuiasem usa inainte sa incep sa fac dusul, pentru orice eventualitate.
Am inceput sa imi spal parul, adoram senzatia pe care mi-o ofereau stropii de apa cand mi se prelingeau pe corp, era ca si cum as fi fost la un masaj erotic, pe care poti oricand sa il setez cat de fierbinte sa fie, dat fiind faptul ca nu imi mai venea sa mai ies de acolo, peste jumatate de ora tata veni si incepu sa bata in usa, cerandu-mi sa ies pentru ca se consuma prea multa apa calda, nu l-am auzit, deci am continuat cu fanteziile mele, incepand sa scot si mici sunete specifice, in timp ce eram cu ochii inchisi.
-Iesi in momentul asta ! Si asa ai intarziat o ora, la cate absente ai nu iti permiti sa pierzi nici o clipa ! acest lucru imi dadu de inteles ca era acolo, insa aveam noroc ca ma spalasem pe tot trupul repede, si sapunul pe care il folosisem facuse camera sa miroasa a capsuni, alesesem acea aroma deoarece adoram capsunile, mai ales cele cu frisca.Am inchis usor dusul, simtind placerea ultimilor stropi de apa clatindu-mi trupul dupa care am pasit jos din cada si, infasurandu-mi prosopul in jurul taliei, cat sa imi acopere orice ar fi vrut sa vada vreun pervers, am iesit.
-Hai iesi ! i-am raspuns in sictir, apoi am inceput sa imi sterg parul cu prosopul, stopand astfel riscul de a-mi uda hainele.
-De ce stati voi, tineretul din ziua de azi,asa de mult la baie? intreba, neschitand nici un gest ca ar vrea sa iasa de acolo pana cand, desigur, nu ii raspundeam la intrebare.
-Pentru ca s’tem smecheri, i-am raspuns plictisita, nici macar nu m-am chinuit sa spun tot cuvantul “suntem”, si indicand usa am continuat: Am spus “IESI!”.Incepu sa se revolte, iesind pe usa, insa eu doar i-am inchis usa in nas si mi-am continuat treaba, nevrand sa ma grabesc prea mult deoarece nu era cea mai mare placere a mea sa imi vad scoala si colegii care habar nu au sa isi aranjeze hainele.
Cand am fost gata eram imbracata intr-un maieu scurt si decoltat, ce era putin mai lung decat sutienul de dedesubt, o fusta neagra si scurta si niste pantofi cu tocuri inalte.Daca ar nu ar fi fost parintii acasa m-as fi imbracat doar in sutien, pantofi si fusta, insa lasa, ca nici acel tricou nu acoperea prea multe. Dupa ce m-am aranjat pentru a arata sexy, cum imi era si obiceiul mi-am luat tigarile, banii si telefonul si am plecat, nu aveam de gand sa imi iau ghiozdanul deoarece ma duceam doar sa ma uit la scoala dinafara, nici gand sa intru in clasa.
Bineinteles, cand ma vazut tata incepu sa dea din buze : Ca viitorul meu nu o sa fie mai stralucit ca cel al unei centuriste, ca o sa ajung sa ma culc cu sefii pentru bani, ca o sa locuiesc sub un pod cand o sa moara ei si casa o sa ramana cui o merita, dar pana la urma era viitorul meu, ce il interesa pe el asa de mult ? Fiecare face ce vrea.
-Vedeti ca nu stiu daca ma intorc in seara asta acasa ! am anuntat exact cand ieseam pe usa, ca i-o fi socat sau nu..putin ma intereseaza, prea putin conta parerea lor.

M-am indreptat spre statia de autobuz si m-am asezat jos, bagandu-mi castile in urechi, si am inceput sa fumez in legea mea o tigara.Nu ma gandeam la nimic, doar priveam norii prin lentilele ochelarilor de soare si trageam din cand in cand un fum.
Peste cateva momente, telefonul imi vibra in mana, semn ca am primit un mesaj, l-am deschis cu gesturi lenese, tinandu-l cu mana unde aveam si tigara, mesajul era de la sora si buna mea prietena, Cherry, care, fata de mine era mult, muult mai constiincioasa, bine..nici chiar foarte, in mesaj scria:
« Hey Black,
Vii si tu la scoala ?Hai ca nu e asa de amuzant sa ne batem joc de profesori fara tine,plus ca imi lipsesc replicile tale cand te scula proful de fizica.
Stiu ca radem mereu de profi acasa, dar nu e asa de amuzant ca atunci cand o facem la scoala »
Am zambit, si mi-am bagat tigara in gura pentru a putea scrie un scurt mesaj, acesta spunea asa:
« Hey Cher,
Vin, insa numai pentru ca m-a obligat tata.Si nici macar nu cred ca stau la ore, ma plimb doar pentru recunoastere, ca in rest nici nu vreau sa vad clasa, cred ca o sa vomit si ceea ce am mancat noaptea trecuta.
Cand radem de profi acasa ? Nu stiu, scuze.Probabil ca sunt prea beata ca sa mai aud ceva.
Ne vedem la scoala.
P.S : Cred ca tocmai mi se face rau »

Dupa ce i-am trimis mesajul, la scurt timp veni si autobuzul, m-am urcat repede si m-am asezat pe un loc unde intentiona sa se aseze o doamna mai in varsta, care, dupa ce vazut ca nu am nici cea mai mica intentie de a ma da la o parte, incepuse sa comenteze, desi mai erau inca vreo trei locuri libere in spate.
Poate nu stia, dar din anii ’40, cand era ea fata’n sat s-au mai schimbat treburile.I-as fi spus daca nu as fi fost ocupata cu tigara, era scris mare anuntul « No smokin’ here » dar cine il mai citea si pe ala ?Si mai ales, cine respecta asa o regula idioata ? In mod sigur nu eu, Blacky Star.

Cand a dat Domnul si am ajuns in statia unde trebuia sa cobor, imediat babele s-a napustit asupra locului unde statusem eu. Nu parusera sanatoase nici pana atunci, dar chiar asa ? Oricum, m-am dat jos din masina si mi-am mai scos o tigara, deoarece pe cealalta o terminasem.
Ma indreptam, nu prea incantata, ce e drept, spre scoala de unde aveam de gand sa ma tirez cat mai repede.Ca sa fiu complet sincera, daca nu mi-ar fi trimit Cherry mesajul, nici macar nu as fi coborat aici, ci la cel mai apropiat bar din zona, si nu as mai fi dat pe la scoala pentru cateva luni bune.


P.S : A , da ! Minim doua comment-uri si aveti next-ul . Nu vrem sa ne obosim degeaba a posta .
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"



#2
Hey!Prima la comm.Va spun sincer,cum am vazut GnR am deschis topicul si m-am pus pe citit.Imi place povestea.Si fata asta,Blacky,e genul meu.E rebele de-a dreptul,o doare'n cot de tot si toate,face ce-i vine,cand ii vine,cu cine-i vine.O ador!:)Mama,scena din autobuz mi-a adus amintiri.Asa se uita si babele la mine cand in spate mai sunt 82739 de locuri libere.De,tre' sa fim politicosi si sa dam locul la babe.Da,sigur...Anyway,mie imi place,vreau s-o continuati,deci o continuati,da?
Astept next.

#3
Hello , again! Bine deci am pus continuarea cu toate ca trebuiau doua dar in fine , sunt mai darnica =)) . Asta e capitolul meu :> Sper sa va placa la fel de mult cum va placut alui Black :>






*Cherry Star P.O.V * - Drugs



- On me dit que nos vies ne valent pas grand chose, elles passent en un instant comme fânent les roses. On me dit que le temps qui glisse est un salaud que de nos chagrins Il s'en fait des manteaux pourtant quelqu'un m'a dit !!! Si vocea mea spargea geamurile . De ce D-zeu nu ma inzestrat si pe mine cu o voce ca a lui Blacky sau Fergie ? E ora sase jumate si eu sunt inca in pijamalele mele verzi cu bulinute rosiatice , daca se puteau numi pijamale , adica chiloti si sutien . Perfect . Ma invarteam prin camera cu microfonul - stricat desigur , de Blacky , cand e beata nici ea nu stie ce face - . Oricum , toata seara nu am dormit , am fost intr-un club , ahh , daca as putea sa imi amintesc cum se numea . La dracu , efectul drogurilor m-i s-a dus . Ma duc repede la dulapul meu de culaore maro , sau mai bine spus fusese odata maro , ca acum este pictat cu negru si rosu , tot feluri de cranii , paienjeni , chiatre etc . Pe al doilea raft din dulap sub niste haine aveam bagate pliculetele cu iarba si prafuri . <<Hmm , ce s-a i-au ? Cred ca i-au putina cocaina , au trecut deja doua zile de cand nu am mai bagat cacat-uri de genu in mine >> Iau zero doi grame , imi iau un pai si incep sa trag << Bagami-as , nara mea >> continui sa trag cu toate ca muream de nara . Acum trebuie sa astept vreo doua minute , si sunt perfecta .
Ies din camera , ma duc la etaj , urc sacriile in slow-montion , deja eram sparta . Intru in camera la Blacky : doarme dusa . Ranjesc un pic , si ies . Iar merg in slow-motion . Intru in camera si dau drumul la muzica : Damian Marley - Hey girl . Dansez ca o nebuna , am atata energie si nici nu stiu cum sa o consum . Aleg niste haine mai sexy , niste dresuri , rupte sa fie mai hot , o fusta neagra cu tot feluri de lanturi care atarnau pe langa ea si o bluza scurta pana la buric neagra cu o chitara imprimata pe ea . Aratam beton . Si era deja ora sapte . Imi iau geanta , in care arunc niste carti de-a valma . Imi pun cizemele cu toc negre , care imi ajungeau pana la genunci , ma duc la olginda . Imi dau cu tus negru pe pleoape si cu creion sub ochi , negrul imi scotea ochii verzi in evidenta , imi pieptan parul negru cu suvite de toate culorile si imi dau cu un ruj rosu pe buzele carnoase . Imi iau cheile de pe masa si tigarile si ma duc la masina . O salut pe mama , cu o fata de genul : Nici nu arat ca o drogata . Si ii fac cu mana in slow-motion . Se uita la mine si imi zice un simplu pa . Da aveam o mama grozava ce sa mai zic , ma iubea la nebunie . Ajung la masina , nu stiu cum o sa conduc dar in fine . Deschid usa si ma pun la volan , imi aprind o tigara si ii dau drumul .
Drumul a mers chiar O.k , datorita faptului ca nu a fost trafic . Mainile imi tremurau pe tot parcursul sofatului , ceasul indica ora sapte patruzeci si cinci . Hai ca ajung , da-ma dracu !
Curtea scolii era plina de tot felul de specimene esuate , ratati , tarfe , cocalari etc . Cobor din masina , aprind o tigara , deschid poarta si ma uit prin impreujur si cautand-o pe curva de sormea . Lipseste ! O sa ramana repetenta daca mai continuie asa . Incep sa merg , destul de repede , dar foarte ametita . Ma simt ca la o parada de moda , si toata lumea se uita la mine cum merg pe scena . Totul e asa de .. Trrrrr!
- La dracu ! tip atat de tare incat toata lumea isi indreapta privirile spre mine .Mda.. Super .
Urc scariile , ajungand pe hol unde ma opers si ochii incep sa mi se inchida , sper ca nu intru intr-un trip . Culorile din fata ochilor incep sa mi se schimbe ca vremea din mai , mainile nu mi le mai simt , de parca as fi un mort umblator , peisajul e cu totul altu . Un copac mare , dar fara frunze , pe o pajiste verde cu florii si multi cai care pasc . Dar.. aud ceva sau .. pe cineva care ma striga .
- Hei , te simti bine ? Hei , trezeste-te ! aud o voce masculina si dura dar in acelasi timp foarte calda .
Incep sa imi deschid ochii incet , dar lumina era orbitoare , imi pun usor mana in fata ochilor pentru a indeparta razele puternice ale soarelui ce se reflecatu in geam . Capul mi-l intorc cu greu spre persoana care ma tinea de umeri .
- Cine esti ? vocea mea era atat de slaba incat nu se facea auzita .
- Poftim ? intrebarea lui fuse atat de complicata , incat nu stiam ce sa ii raspund , se uita la mine zambind si cu o urma de intrebare pe fata . Era atat de fin.. tenul lui , ochii verzi ii straluceau si imi exprimau agresivitate si pasiune , doua lucruri importante la un barbat . Parul lui lung si blond era ca de aur , de la distanta ai putea sa-l confuzi cu o fata .
Am stat timp de doua minute nemiscata , eram singuri pe holul pustiu al scolii . Intrasera in clasa cu toti , as fii vrut sa ma duc , dar nu vroiam ma simteam atat de bine , buzele mele schiteaza un mic si inocent zambet . Dadea din gura , dar jur ca nu inteleg nimic din acele vorbe . Totusi , cred ca ma intreba cine sunt .
- Sunt Cherry . Pe tine ? vocea mea prinsese curaj .
- In sfarsit , Axl . Te simti bine ?
- Da . Nu . Nu stiu . Trebuie sa inbtru in clasa . Cuvintele mele erau o adunatura de confuzie . Miscarea mea era atat de lenta , precum mintea mea .
Intru in clasa urmata de Axl.. Banca mea era pen-utlima pe stanga daca nu ma insel , profa era in clasa , se uita la mine ca la felul paispe' . Imi trantesc ghiozdanul pe banca si deasemnea si eu pe scaun .Imi scot telefonul , ma uit la a treia banca de pe mijloc . Se pare ca nu a a venit . Ochii mi i-am lasat asupra telefonului , nu prea vedeam mai nimic , dar pana la urma am resuit sa ii trimit un mesaj : « Hey Black,
Vii si tu la scoala ?Hai ca nu e asa de amuzant sa ne batem joc de profesori fara tine,plus ca imi lipsesc replicile tale cand te scula proful de fizica.
Stiu ca radem mereu de profi acasa, dar nu e asa de amuzant ca atunci cand o facem la scoala »
Sper ca s-a trezit .Imi las capul in jos pe banca verde . Ochii mei tintesc baiatul cel nou . Stai ! Baiat nou ? Hmm.. Patru baietii noi ? Imi ridic capul de pe banca si fara sa imi dau seama incep sa strig :
- Ce dracu e asta ? Vocea mea se face auzita in toata sala de clasa . Erau toti cu ochii pe mine . << La dracu ! Ce p*** mea e cu mine ? Doamne , e atat de jenant >>
- Domnisoara Cherry , s-a intamplat ceva ?
Atat ura intr-o persoana fata de alta persoana . Nu ma putea suporta .
- Nu . Vocea mea pierduse curajul de a vorbi . Azi eram foarte tacuta . Nu-i ceva normal pentru mine . De obicei eu sunt cea mai galagioasa din clasa . Ha.. Drogurile schimba tot .
- Bine atunci . Te rog nu imi mai deranja ora , dinou ! Ultimul cuvant era atat de accentuat , mai avea un pic si imi dadea si o palma .
Simt o vibrare puternica , exact ca vibratorul pe care mama il foloseste cand tata se duce sa isi faca de cap cu tarfa aia de secretara . Scot telefonul : Mesaj Nou . De la Black :
« Hey Cher,
Vin, insa numai pentru ca m-a obligat tata.Si nici macar nu cred ca stau la ore, ma plimb doar pentru recunoastere, ca in rest nici nu vreau sa vad clasa, cred ca o sa vomit si ceea ce am mancat noaptea trecuta.
Cand radem de profi acasa ? Nu stiu, scuze.Probabil ca sunt prea beata ca sa mai aud ceva.
Ne vedem la scoala.
P.S : Cred ca tocmai mi se face rau »

A dracu , ca de obicei , fara chef de scoala . Ma uit la banca din fata mea . Un tip cu parul negru, lung si super cret , satatea rezemat de perete vorbind cu un tip pe care nici pe ala nu il cunosteam deasemenea . Brunetul purta niste ochelarii , shit . Nu e atat de orbitoare lumina de la soare . Buzele sale erau foarte carnoase , era bun ce-i drept , prietenul lui arata la fel de bine , par ondulat , lung si blond , culoarea ochilor auriu-caprui . Numai bunaciuni avem mai nou in clasa asta infectata cu ratati .
Imi las capul pe banca si astept sa se sune de iesire .


"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"



#4
Alta de genu' meu.Cherry e la fel ca Blacky,poate un pic mai rau.De asta imi place mie de ele :)Uuu...Axl :x Nu stiu ce cauta bunaciunea asta talentoasa la scoala,dar de,omu' trebuie sa mearga la scoala ca sa faca ceva in viata.O bunaciune.Trae.Patru bunaciuni.Rai pe pamant!Vreau si eu asta la scoala mea.Dar,cum ai zis si tu,toti tampiti.In afara de cateva persoane minunate,si alea,putine.Eniuei,imi place.Si mi-ar placea sa continuati.Stiu,numai eu las comm,dar puneti pentru eu,nu?:)

#5
Asa cum am spus, dupa cele doua capitole puse de colega mea de fic..imi fac si eu aparitia :>. Uuu, vad ca fic'ul are deja un fan. Good to know that!
Daca tot Cher a facut promotie..sa fac si eu, cu toate ca nu prea imi sta in fire =)).
So...here you go...

*Blacky Star’s P.O.V*- Take a picture, I am here!...Whatever…

Dupa ce mi-am fumat si cealalta tigara, defapt aproape tot pachetul, m-am ridicat de pe banca de pe terenul de sport si am luat-o la pas spre clasa, uitandu-ma la ceas am vazut ca este ora 8 :49, perfect !Intr-un minut se suna iar eu nu mai trebuia sa o vad pe profa, asa ca am urcat incet scarile, deloc entuziasmata.Atunci cand am ajuns in fata la sala de clasa, am auzit si soneria, se pare ca, din nou, astrele erau de partea mea.
« BANG ! » se auzi usa izbindu-se de perete, dupa ce am dat cu piciorul in ea.Profesoara, care tocmai le dadea tema (pe care, sincer acum, nu cred ca o facea cineva), isi ridica rapid privirea din carte si privea putin enervata de faptul ca dadeam cu piciorul in usa la ora ei.Vazand ca ma indrept plictisita spre banca mea, pe al carui scaun statea un misterios tip blond, ma intreba, uimita parca de nesimtirea mea, cu care ar trebui totusi sa se fi obinsuit :
-De cand nu ai mai venit pe la scoala, ai uitat sa spui « Saru’ mana », nu este asa ? in acest timp, ma suisem pe banca, lovind plictisita cu picioarele in scaunul colegului din fata, iar atunci cand am auzit intrebarea, ma bufni un ras isteric, si urma raspunul :
- Doamna profesoara, am inceput eu, ironica : Saru’ mana.Aceasta zambi satisfacuta, insa nu pentru mult timp deoarece am decis sa nu o las sa moara proasta : « Am spus Saru’mana cu sensul de Saruta-mi mana ! ».Toata clasa incepuse sa rada, numai profa nu gusta gluma, da…cea mai mare parte a vietii ei s-a dus, nu ma mir.
-Hei, doamna profesoara ! striga un baiat, de pe randul unde statea sora mea, care e numele ei ? Profa isi dadu ochii peste cap si spuse : « Blacky Star ».
-Blacky « Porn » Star ar suna mai potrivit, adauga tot acel tanar.Fiind si asa sictirita, m-am intors spre baiatul care vorbea, si l-am vazut zambind pervers, privindu-ma de sus in jos, si ridicand din sprancene cand vazu ca ma uit la el.Mi-am dat ochii peste cap, si pe la spate i-am aratat aratat semnul ce insemna « f**k You ! », cand mi-am intors privirea, ochii mi-au cazut pe blondul ce statea pe locul ce ultima data cand am verificat era al meu…ce e drept..asta fusese cu ceva timp in urma.
-Hei, Mr. Sex Bomb, nu imi amintesc sa te fi vazut pe aici, in acel moment usa de la clasa fu trantita din nou, presupuneam ca de socata de profesoara, avand in vedere ca nu era nici urma de ea in clasa.
-Hai mars de pe locul meu, i-am spus eu blondului, pe care nu stiam si nici nu imi pasa prea mult cum il cheama, dupa ce se dadu la o parte, inainte sa ne luam la bataie, pentru ca..deh, eram prea obosita si sictirita.
-Vad ca nu sunt zvonuri ce se zice pe aici, chiar esti o alcolica anonima si o curva, bombani baiatul ce se muta in spatele meu.Asa, si ? Macar eu sunt faimoasa, si asta nu pentru ca sunt cea mai desteapta, cea mai cuminte sau alte rahaturi de astea.
-Mata ! am spus eu plictisitam bagandu-mi o casca in ureche, pe a doua lasand-o deoarece vroiam sa vad daca mai comenteaza cineva ceva, sa am de cine sa imi bat joc, nu ratam nici o ocazie.
-Axl, ai un mare noroc ca ai fost langa bunatatea aia de Blacky, eu as fi dat orice pentru o noapte cu ea, spuse acelasi baiat care o intreba pe profa cum ma cheama. Poate nu eram eu prea atenta, si nici nu imi dadeam silinta sa inteleg, dar am stiut imediat ca numele baiatului de care ma luasem era Axl.
-Nu ai gusturi la femei, Duff…veni raspunsul.f**k !Duff, Axl ?Eu credeam ca numele meu e ciudat, desi imi placea cat de senzual mi se misca limba in gura cand pronuntam « Axl », si mai ales…simteam o oarecare placere cand auzeam acest nume si cand il priveam pe el ce il purta, insa stiam ca poate fi si de la faptul ca eram obosita, pentru ca am dormit doar 2 ore, venind pe la 3 acasa.
- Daca ai bani, cel putin 13 milioane, poti sa primesti ceea ce vrei, iubire, am rostit eu, uitandu-ma fugitiv spre Duff, caruia ochii ii sclipira la gandul unei scene fierbinti cu noi doi, in camera sa.
- Curva, tusi grasanul din banca din fata, prefacandu-se ca tuseste, insa era un actor prea prost, care nu avea nimic in creier, nici pantalonii la spate nu si-i tragea.Mi-am ridicat plictisita picioarele, punandu-mi-le pe banca, pentru mine, locul asta era mai plictisitor decat un film mut la care scrie replica dupa scena, apoi i-am dat inapoi replica, scurt si la obiect : « Macar eu nu ma masturbez noaptea, singura, in pat. Eu am cu cine ». Se simti jignit si, intorcandu-se rosu la fata, ca un bou in calduri, si nervos pe deasupra, suiera spunandu-mi ca are si el cu cine, si iubita lui e chiar ce mai buna din cate cunoaste, insa acest lucru nu ma facu decat sa rad pentru cateva momente :
-Nu stiam ca « a-ti face laba » inseamna si ca ai iubita, plus de asta..cine, in numele a tot ce e bun si sfant pe lumea asta, ar vrea sa se combine cu tine ? Arati oribil ! Dupa ce am terminat ce aveam de spus…asteptam sa vad ce replica desteapta mai scoate, insa nu mai spunea nimic, doar ma privea cu o expresie tampa, ca si cand as fi spus ceva ce il daduse peste cap de-a dreptul, la fel cum pareau si ceilalti, de asemenea.Toate acele priviri uimite, indreptate spre mie, ma iritau, asa ca, la un moment dat, nemaisuportand, am izbucnit :
- Ce dracu e cu voi, bagami-as picioarele ?! o tipa, tocilara, cu niste ochelari imensi, din prima banca de pe randul de la perete, prinse curaj si, etalandu-si dintii acoperiti de aparat dentar, spuse :
- Nu am vazut niciodata o drogata care sa vorbeasca de cele sfinte, replica ei ma facu sa rad isteric, si apoi sa o privesc superior.
- Acum pe bune, daca nu m-ati mai vazut de mult si sunteti atat de etuziasmati, faceti dracu’ o poza si nu va mai uitati la mine de parca as fi extraterestru. Mi-am dat ochii peste cap, si m-am culcat cu capul pe banca, daca tot am venit la scoala de ce nu as dormi ? Mai multa energie pentru diseara.
Cum am spus, sa fii in clasa e cel mai enervant lucru, deoarece, cand se suna de ora, incepu sa ma frece o alta pitipoanca din spate sa ma scol, pentru ca ii fac de ras si arat ca o betivanca de pe santier, si bla bla…mi-am ridicat capul si intors privirea spre ea, murmurand un « Sa ma pupi in cur » apoi m-am culcat la loc.Putin imi pasa de ce credea, oricum…nu tre sa isi faca ea griji pentru mine, trebuie sa-si faca pentru ea, era imposibil de grasa, incat ocupa doua locuri, si se vedea sexy, o consideram bolnava la cap.
Aveam de gand sa stau numai ora asta, si dupa ma tiram. Era ora de desen, si imi place sa aud cum se criza profa cand nimeni nu desena si era galagie in clasa. Toti radeau de ea pe ascuns, numai eu spuneam in gura mare. Atunci cand intra in clasa si ne arunca un « Buna ziua, clasa » eu am ridicat plictisita mana si am strigat :
-Buna ziua, vaco ! ma privi, cu o ura ce ma facea sa zambesc, apoi ironica remarca :
-Te-ai gandit si tu sa mai treci pe la scoala ? Alta ! Ce bunica ma intrebau toti daca m-am gandit sa trec pe la scoala ? Am facut-o doar pentru ca tata ma obliga, atata tot, dar oricum era ultima data din anul asta, cred…
- Da. Nu vreti sa faceti o poza pentru posteritate ? Puteti face bani multi cu ea, valoreaza de 7 ori cat scoala asta de tot cacatu’.
Incepu sa ma ameninte ca ma duce la director, si alte lucruri de acest tip, insa era ca plimbarea imi parc pentru mine. Nici macar nu mergeam la detentie cand ma trimitea, eram de capul meu, nu respectam reguli.
Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa-ti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc.

#6
Da,sunt fana ficului.Si ma mandresc.Adica,orice fic in care apar GnR merita citit.Hmm...si deci bunaciunea de Duffie se da la Blacky.Si ea il refuza...Normal,ea se uita la si mai bunaciunea de Axl.Era si imposibil sa nu-i placa de el.Nu?
Aha,si deci profesorii si colegii sunt uimiti ca ea da pe la scoala...N-ar trebui sa fie multumiti ca-i onoreaza cu prezenta?Adica,in afara de baietii de la GnR,Cherry si Blacky,toti sunt niste ratati oe acolo.Macar infrumuseteaza si ei clasa aia urata si plina de cretini.
Mi-a placut mult faza ''- Acum pe bune, daca nu m-ati mai vazut de mult si sunteti atat de etuziasmati, faceti dracu’ o poza si nu va mai uitati la mine de parca as fi extraterestru.''
Exact,ce se tot uita asa la ea?A venit la scoala,nu a omorat pe nimeni.Doamne,ce specimene de oameni...Deci,fetelor,fana nr. 1 a ficului vostru cere next.:)

#7
Thx , iubito pentru comment :> Uite next-ul :*




*Cherry Star P.O.V * - Boring !


La Dracu ! Ma doare capul de mor , mai e si galagie in clasa asta de rahat .Tarfa de sormea a venit si ea la scoala dar se putea sa nu inceapa o cearta de zile mari cu tipi cei noi ?
Nu! Efectul e din ce in ce mai puternic , nu mi s-a mai intamplat asa ceva pana acum . Imi ridic capul de pe banca si ma uit prin clasa , ceasul indica ora noua jumate . Picioarele au aceeasi greutate , parca as avea doua tone . Imi scot telefonul si imi bag castile in urechi , dand play la o melodie de la Damaian Marley , ce pot sa zic ? Ador raggae . Privirea mea era confuza , minte mea era intetoseata , sincer nu puteam gandi nicio macar o clipca ca un om normal . Incet imi intorc capul spre banca lui Blacky , dormea dusa , ca un copil mic , ma uit si un pic in spate , se pare ca tipul ala Axl , nu avea nicio treaba , vorbea cu prietenul lui ... Hmm , nu stiu cum il cheama , ma rog . Era tipu care statea in fata mea , blondul . Il vad pe Axl ca se ridica din banca si vine la mine :
- Buna Cher , ce faci ? Cum te mai simti ? Vocea lui cu greu auzita din cauza galagiei imi da dea o stare de bine .
Zambesc si-mi las capul in jos razand .
- Da, sunt ok . Tu cum te simti ? << Shit , ce intrebare e asta ? El nu e drogat , ce cacat ? >>
- Hmm.. bine . Da , cine stie ce credea acum despre mine .
- E prima ta zi , nu ? Ca nu te-am mai vazut pana acum .
- Da , m-am mutat cu niste buni prieteni de ai mei aici in New York . E urat ca o fata sa se drogheze . Dupa aceasta propozitie incepe sa rada , da vai! Ce ras dragut , cu toate ca era galagie , am putut sa il aud .Totusi cum de si-a dat seama ca sunt drogata ? Nu cred ca sunt asa de evidenta , dar oricum nu trebuie sa neg chiar daca toata clasa stie ca fac asta , eu si sormea , eu trebuie sa neg orice ce ar fi .
- Poftim ? spun razand prefacandu-ma ca sunt uimita . Eu nu as face asa ceva , sunt o fata cuminte . E ... Adica .. Nu stiu . Capul meu cedeaza si mi se inchid ochii , pur si simplu adorm .
L-am putut auzi spunand << Pe cine pacalesti ? >> si razand dupa aceea . Dupa aproximativ cinci minute , telefonul incepe sa imi vibreze , mi-l scot lenesa din buzunar : Mesaj Nou .
Opa , e de la Ryan , prietenul meu , oare ce s-a intamplat cu el de nu a dat niciun semn de viata toata saptamana . Deschid mesajul si dupa ce il citesc raman muta : << Buna , Cher ! Scuze ca nu ti-am mai dat niciun semn de viata ,ti-am trimis mesajul asta doar ca sa stii ca mi-am gasit o prietena care e foarte draguta , adica si tu esti draguta , doar ca esti prea gotica pentru mine , fumezi , bei , te droghezi si nu faci sex . N-am nevoie de o asemnea fata . Imi pare rau dar nu pot fi cu drogate ! Pa. >>
Nu imi venea sa cred ce mi-a spus . Nervoasa ii trimit un mesaj inapoi : << Ghici ce ? Si eu mi-am gasit un tip care ma accepta asa cum sunt , fara prea multe pretentii . Oricum eu am stat cu tine doar pentru ca m-a rugat mama . Ma bucur nespus de mult ca s-a terminat . Nici eu n-am nevoie de obsedati ! f**k you n' have a nice day ! >>
Am inchis clapa si am asteptat sa imi dea un mesaj , dar cum era de asteptat nu mi-a dat niciun raspund . Ma trantesc pe banca si ma pun sa dorm .
<<BOMM!>> Zgomotul a fost indeajuns de tare ca sa ma trezeasca . Imi ridic capul de pe banca , dandu-mi parul de pe fata . Ma uit la persoana din fata : Black , satatea cu mainile in san uitandu-se in stanga , si mestecand guma .
- Eu am plecat , scoala asta de ratati nu ma reprezinta . Daca mai stau mult am sa vomit pe biroul directorului . Cuvintele erau atat de aspre , se vedea ca nu dadea doi bani .
- Hai sa mergem sa fumam o tigara . Ma ridic din banca si gresia rece face contact cu trupul meu .
- Bagami-as p***! Doare , dracu sa ma ia !
- Cocaina ? Ma intreaba Black razand .
- Haha , nu-i amuzant ! Hai sa mergem odata .
Ajunse in curtea scolii ne-am pus pe o banca si mi-am scos o tigara , observ ca Black numai avea , asa ca ii intind pachetul .
- Servete-te , miss! spun in gluma , razand .
- Miss , pe mata! Se uita la mine ca la ultima tarfa de pe pamant .
Imi bag mainile in buzunar cautand bricheta . Ahh , la dracu am uitat ce am facut cu ea . Ii fac semnu lui Black ca nu am bricheta si imi spune ca nici ea n-are.
- Hai sa mergem , poate ne da cineva . Poate . Spune si se ridica de pe banca , acelasi lucru facandul si eu .
- La cum vorbesti tu , daca avem norocul poate ne da cate o muie . Plictisita de a ma certa cu ea , imi belesc ochi prin imprejur . Observ o gasca de tipi care fumeaza , doar ca nu imi dau seama cine sunt . Ii arat lui Black ca sunt niste tipi acolo , si ne indreptam spre ei .Cand am ajuns acolo am avut o mica surpriza , baietii erau chiar tipii cei noi . Cand am vrut sa ii intreb daca au un foc , Blacky mi-a luat-o inainte :
- Ai un foc ? Intrebare ei era lipsita de emotie , plictisita as putea spune . Nici macar nu se uita la ei .
Axl , scoase o bricheta si i-o daduse . Isi aprinsese tigara dupa care plecase si mi-o daduse mie , mi-o aprind si eu si le multumesc frumos baietilor . M-am intors su spatele si am inceput sa merg .
- Nu imi vine sa cred ca tipa asta draguta sta cu aroganta aia . Spune tipu brunect si cret , holbandu-se la fundul meu .
- Sunt surori . Il aud pe Axl .
- Pleaca ma de aicea ! Nu seamana deloc . Si de unde dracu sti tu asta ?
- Atunci cand a facut profesoara prezenta . Cherry Star si Blacky Star .
- Tipa aia Blacky e buna in draci ! spune tipul blond cu par lung si cret . Se putea observa dorinta de futut in voce .
Am alergat pana la Black ca sa o prind din urma .
- Stai Black ! Stii ca nu prea pot sa alerg . Spun gafaind si aplecandu-ma , punandu-mi mainile pe genunghi .
- Nu aveam chef sa le vad mutra obsedatilor aia sexuali ! Tragand din tigara si find asa de indiferenta , o adoram pur si simplu .
Vroiam sa ii spun lui Black ce s-a intamplat cu Ryan , dar mie sa nu il ia la bataie . Dar stii ceva ? Chiar nu ma intereseaza , o merita .
- Hei ! M-am despartit de Ryan . Adica el s-a despartit de mine , mi-a trimis un mesaj in care scria ca nu ar vrea sa stea cu o fata drogata ca mine si care nu face sex si plus de asta si-a gasit o noua iubita .Povesetesc punandu-ma pe banca .
- Poftim ? Mitocanul ala a avut curajul sa faca asta ? Am sa il bat cand il vad . Era atat de nervoasa . Ma asteptam din partea ei . Si ce i-ai spus ?
- Pai i-am zis ca si eu mi-am gasit un iubit si ca oricum sunt bucuroasa ca numai trebuie sa stau cu el .
- Asa te vreau . Dar daca te vezi cu el si te intreaba de prietenul tau , ce ii zici ?
- Nu m-am gandit la asta . Hai sa mergem in clasa ca s-a sunat .
- Eu nu intru . Ti-am zis ! Vrei sa borasc pe biroul directorului ?
- Macar azi , te rog eu mult . Cuvintele mele erau dulci la fel ca fata pe care am facut-o cand am rugat-o .
- Bine doar azi !
Ne-am indreptat spre clasa si restul zilei a fost plictisitoare . Black s-a certat cu Axl , toata ziua . A fost un dezastru . Dar intr-un final am mers amandoua acasa cu masina .
Ajunse acasa , ne-am facut un dus si ne cautam haine cu care sa ne imbracam pentru club diseara .

"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"



#8
al doilea fan!clar si titlul asta este luat:X:X:X
super genial,blacky si cherry sunt absolut geniale,sunt interesante iar tupeul lui Blacky e dat pe maxim:XCherry e genul meu,ador gothicii:X
Astept nextul:D
[Imagine: tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif]
[Imagine: tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif]


Tadaaaaa.Boom:3

#9
Thanks for the comment, dear :x. Acum urmeaza next-ul :>.

*Blacky Star’s P.O.V*- *I Hate Axl!!...Do I really?*

- Ce nu te intorci inapoi de unde ai venit? Il intrebam eu pe Axl, intorcandu-ma in spate, si luand un pix de pe banca lui pe care eram gata sa i-l bag in ochi.
- Ca sa te oftici tu, incepu Axl plictisit, acum, daca vrei, scuteste-ma si intoarce-te la banca.I-am rupt pixul si i l-am trantit pe banca, strivind si bucatile care au mai ramas, si apoi am afisat un zambet fals, spunand : « UPS ! ». baiatul ma privi nervos, iar eu doar am scos un raset si m-am intors, sa vad despre ce cacat mai preda proful, nu ca imi notam sau altceva, ci ii faceam portretul celui din spatele meu, facandu-l sa arate ca un retardat.
-Ma intreb cum mai suporta maica’ta si cu taica’tu o persoana asa de idioata ca tine, care mai e si curva pe deasupra. Nu faci nimic pentru ei. Asa, sa ma mai intarate el mult ca vede el, m-am intors, tinand pixul ca si un cutit pe care vroiam sa il folosesc pentru a fi o criminala care vrea sa ucida.
-Nu fac nimic pentru ei ? Eh, hai nu zau : M-am nascut, iar ei au devenit mama si tata, treaba mea aici s-a terminat, oricum familia mea e de tot cacatu’, tata o inseala pe mama, ea nici nu stie, ma rog…, stai..de ce iti spun tie una ca asta ?! Doamne, nu imi vine sa cred ca mi-am deschis inima in fata ta ! M-am intors imediat si mi-am pus capul pe banca, incepand sa suspin in legea mea. Incercam sa par dura, dar atunci cand ma gandeam la faptul ca mama si tata ar putea sa divorteze si noi sa ramanem pe mana lui tata si a amantei ei idioate, eu si Cher vom ajunge la orfelinat. Tarfa aia nu ne suporta deloc.
-Black…, ma striga usor baiatul, zgaltaind putin scaunul. Cand i-am auzit vocea, am avut niste sentimente ciudate, ca si cum as fi vrut sa o mai aud inca o data, dar totusi…nu puteam sa las garda jos.
-Sunt Bellatrix pentru tine, da?! am spus eu, nevrand sa imi ridic capul, pentru ca astfel ar fi vazut ca plansem, pe de alta parte…, vroiam doar sa fiu lasata in pace, si sa vina pauza pentru a ma putea droga, la baie sau unde gaseam, numai sa dau afara toata aceasta durere ce o simteam acum, si sa gandesc din nou ca : « Nu am nevoie de curva de maica-mea sau idiotu’ de taica’miu, pot sa imi port de grija si singura ».
-Vroiam doar sa te intreb…, insa nu a avut sanse sa continuie, deoarece am tipat in gura mare : « Lasa-ma dracului in pace ! », cand ma simteam cum ma simteam acum, nici nu vroiam sa aud pe cineva ca mi se adresa, daca avea ceva sa imi spuna, sa imi spuna, daca e chiar atat de important, cand ma voi simti mai bine.
-…unde mi-e bricheta ?! se rasti el, ceea ce ma facu sa imi sterg lacrimile si sa spun, pe o voce imposibil de dura : « Nu ti-a dat-o Cher inapoi ? Crezi ca nu imi aduc aminte. Acu te rog, TACI ! »
-De parca eu mai vreau sa te mai aud, nu iti support vocea aia idioata, care suna ca si cand niste ingerasi ar zgaria 100 de tabli cu unghioarele lor mici si enervante. Si a lui cum era ? Minunata ? Daca nu vroia sa mi-o mai auda, de ce ma facea sa vorbesc ? A cata ora sa ii spun sa ma lase dracului in pace ? Chiar asa de greu de cap e ? De parca nu ar fi de ajuns, cerata a continuat si dupa ora, si dupa ce am plecat de la scoala. Speram sa nu ne mai vedem niciodata, sau sa ma trezeasca cineva din acel cosmar cu baieti care nu mai taceau din gura, si erau prea obsedati de…sex.Cand i-am spus lui Cher faza cu obsedatii, Duff, blondul cu parul cret, care se apropie si imi puse mana pe fund, replica :
-Mai obsedati ca tine, iubita ? Am vazut in pauza ce scria pe banca : “ Sex, drugs and Rock N’ Roll “ plus multe altele. Daca vrei, putem sa o facem oricand. M-am uitat la el si am vazut ca incepu sa vibreze de dorinta. Tipic. Insa nu aveam sa cedez in fata lui, eu imi hotaram partenerul, si ar fi fost unul mai bun ca el, nu ca el nu ar fi, daaar…
-Ia-ti laba de pe mine, boule ! si i-am tras una peste mana, incat acesta si-o retrase repede, insa cu acelasi zambet specific pe fata, si ochii ce sclipeau in lumina soarelui, privindu-ma.Puteam sa imi dau seama foarte usor la ce se gandea, si, sincer…nu imi pasa, stiam déjà ce poama e.
-Baieti, mergem in club diseara ? Eu, voi si Black, sugera sora mea, iar eu m-am intors imediat spre ea si am zgaltait-o tipand, provocand toata strada sa se uite spre mine: “ Cred ca glumesti, madam! Nu merg cu idiotii astia nicaieri! “. Cherry se uita la mine, si spuse sa le dam o sansa, pentru ca nu am sa mor daca incer. Da-mi bag picioarele ! Pariez ca, odata ce o sa ajunga acolo, se vor pune pe baut ca si cand nu ar mai fi fost ziua de maine, si o sa trebuiasca sa ii caram in spate.
- Nici noua nu ne prea face placere sa stam prin preajma ta, imi dadu Axl de stire, aprinzandu-si o tigara, fix ceea ce vroiam si eu, dar nu aveam si imi era lene sa ii cer surorii mele, care era acum ocupata sa stea la discutii cu brunetul, pe care nici macar nu stiam cum il chema.Ca drept urmare, i-am luat tigara din gura, si am bagat-o in a mea, incepand sa trag din ea.Nu facusem asta pentru ca imi placea de el sau cine stie ce cacaturi, aveam nevoie doar de o tigara, atat ! Duff insa interpreta altfel, si se intoarse spre Axl, incepand sa spuna ca el s-a dat la mine primul, si ma lua in brate.
-Ma pui jos ? am intrebat, incercand sa imi stapanesc nervii, insa acesta nu avea nici o intentie de a o face, si ma saruta, incepand sa isi plimbe mana peste tot pe trupul meu, hainele nu il prea impiedicara. Spre surprinderea mea..nu prea vroiam sa se termine, nu simteam nimic pentru el, dar totusi imi placea ideea, ceea ce vroia sa facem, la urma urmei, macar aveam doritori.
- Luati-va o camera ! strigara un grup de trecatori, ce pareau de aceeasi varsta sau cu un an mai mari ca noi, insa eu, m-am dat la o parte de langa Duff, privindu-l cu o expresie gen « Sorry, but I’ll play hard to get » si dupa am strigat, spre grupul de trecatori : « Luati-va un creier ! Pot vedea prin capul vostru, si ce credeti ? E gol ! ». Ce daca se uita toata lumea la mine ? Imi placea sa ma dau in spectacol, uram persoanele timide, care tremura intr-un colt chiar si cand cel de care le place se uita la ele. Daca as fi fost in locul lor, nu m-as fi oprit pana nu ar fi fost al meu, si cum obtin de fiecare data ce vreau, ar fi fost al meu in mai putin de 2-3 zile. Dupa am plecat cu masina acasa, pentru ca eram prea lenesa sa merg pe jos, si la urma urmei…vroiam sa imi amintes cum conduse sor’mea, insa sper sa nu conduca prea prost, pentru ca nu aveam chef sa mi se faca mai rau decat imi era déjà.
- Hei, draga, ma facu sor’mea atenta, pentru ca eu priveam spre nori, ca si cand eram in alta galaxie, chiar daca corpul imi era aici, ca semn ca poata sa spuna ce vrea, pentru ca o sa ii dau eu un raspuns, daca am chef, i-am dat un : « Hmm… ? »
-Iti place de Axl ? ma intreba, ridicand din sprancene, insa eu sincer am ramas stana de piatra. Ce puii mei ? NU ! Il uram, sau…poate nu ?
Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa-ti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc.

#10
Deci sa vedem :-? Cate comentrui avem ? .... -_- " Shit! Nothing ? Ei bine , tot am sa postez pentru ca n-am ce face =)) :> Sper ca am sa vad macar un comentariu de data asta :-W BTW : +18 ;;)





*Cherry Star P.O.V * - Almost sex !

- Black ! Mi-ai vazut colanti negri ? strig eu cat ma tineau plamani . Norocul meu e ca numai sunt sparta ca daca ma vedeau parintii in halul asta numai ieseam din casa in viata mea .
- Nu !! De unde dracu vrei sa stiu unde iti sunt colanti ? Crezi ca eu umblu prin hainele tale ? tonul ei nervos era foarte evident .
- Pai ti i-am dat saptamana trecuta si nu mi i-ai inapoiat . Tarfa ! Spun razand .
- Te-am auzit ! Sunt chiar langa tine . Ia-ti pantaloni . Erau pe scaun la mine . Mi intinde , scarbita .
M-am uitat la ea urat , si i-am luat din mana , mai bine spus i-am smuls .
- Te urasc cand esti treaza . Stii ce bine iti sta cand esti praf ? Spune ea schitand un zambet de genu << Urasc viata asta ! >> .
I-am spus sa-si miste fundul din camera mea , pana nu ii arunc cu vaza in cap , a plecat aratandumi muie si tarandu-si picioarele de parca ar fi mers cincizeci de km pe jos .
Adevarul ca nu prea sunt o companie placuta cand sunt treaza , sunt nervoasa , indiferenta si foarte agresiva . Ma duc la dulap si imi iau o bluza sau ma rog ce o fii ea , nu cred ca se numea bluza pentru ca bluza are maneci , si aceasta nu avea nici macar pretelea , o puneam in jurul sanilor , era neagra si scria <<SEX DRUGS N' ROCK N ROLL >> scrisul era de culoare rosie . Imi aleg o fusta neagra simpla si foarte scurta . Ma duc in dulapul pentru pantofii si imi iau niste botine negre din piele grilate , le adoram . Incep sa ma machiez , ma dau cu putin tus si imi fac niste codite , si imi pun gene false . Ma dau cu un ruj rosu , putin fond de ten si pudra , dupa care imi dau cu blush . Strang parul si imi pun o peruca rosie scurta in scari cu breton . Imi pun peruci din cauza sa nu ma recunoasca lumea , fata de sormea pe mine ma chiar deranjeaza ce zice lumea .Imi pun o bratara cu tepi si pierceng-ul care venea din ureche pana in buza ca un lant .
Dupa ce am terminat de a ma aranja , mi-am luat o poseta tot cu tepi pe care o pui peste umeri neagra . Imi bag telefonul , cheile de la masina si bani . Ma duc la Black sa vad daca e gata .
- Black! Esti gata ? intreb pe un ton nervos uitandu-ma la ceas << Zece patruzeci si cinci >> . La dracu Black ! Grabeste-te !
- In p*** mea , lasa-ma sa imi pun tocurile . Curva !
- Bine te astept in masina .
Cobor scarile unde ma intalnesc cu mama :
- Cher ? Unde va duceti ? intreaba mama putin uimita . Ce-i cu peruca asta ?
- Ne ducem putin la un suc . Si ce problema ai tu cu peruca mea ? ma rastesc eu la ea .
- Draga mea , n-am nimic , doar te-am intrebat .
- Bine , eu am plecat ! Spune-i lui Black sa se grabeasca . Ok?
- Bine scumpo , distractie placuta ! Spune ea cu un zambet fals facandu-mi cu mana .
Ies grabita pe usa , sa nu ma vada dobitocul de taicamiu , dar ce zic ? E acasa macar ? Nu , nu e . E cu tarfa de secretara . Deschid usa si ma duc la decapotabila lui mama , un Audi A5 neagra .
Urc in ea si imi scot pachetul de tigari din micul sertar de la masina , il deschid si << La dracu ! Doar o tigara , trebuie sa fac o oprire la magazin >> . O scot si mi-o aprind , trag din ea ca de dracu .
O apelez pe Black :
- Trr! Trrr!! Trr! << Hai odata !>> Da ?
- Ce p*** mea faci ? Intreb nervoasa .
- Acum ies pe usa . Dupa aceste cuvinte mi-a si inchis . O vad iesind din casa si o clanxonez . Era imbracat intr-o rochie neagra in x-uri pe parti , niste dresuri model plasa si niste tocuri inalte negre sinmple cu platforma .
Se apropie de masina si ma intreaba daca mai avem tigarii ii rapsund cu nu dar o sa oprim la primul magazin pe care il zarim . Pornesc masina si cam dupa aproximativ zece minute o aud pe Black :
- Opresteeeee!! Tipa ea incat pun imediat piciorul pe frana .
- Ce s-a intamplat ? O intreb speriata si nervoasa in acelasi timp .
- Nu avem iarba si nici prafuri cu noi . Ce ne facem ? intreba ea speriata .
- Pff.. incep sa rad . Asta era? Nu-i nimic facem rost imediat .
- Da ,dar nu stiu niciun dealer . La dracu .
- Stiu eu . Spunand asta imi scot telefonul si apelez pe cineva .
Dupa cateva secunde imi raspunde :
- Buna Johnny , sunt Cherry . Cherry Star . Vocea mea era foarte senzuala , parca eram o tarfa .
- O , hei sexy ! Ce s-a intamplat , ai ramas fara ? intreaba el razand . Johnny era un bun prieten de-al meu , il cunosteam din clasa a sasea cand am inceput sa iau chestii , era dealer-ul meu . Nu aveam altii mereu ma ajuta cand aveam probleme , la fel si eu .
- Mi-ai citit gandurile , as vrea daca poti sa imi aduci vreo doua grame de iarba si un gram de Special K . Te rog .
- Unde ne vedem ?
Ii spun sa ne vedem in fata clubului RocknRolla in jumatate de ora .
- Nu ma lasa sa astept ! Tonul meu era autoritar si imediat ii inchid .
Black se uita la mine si ma intreba cand am devenit asa de rea dupa care mi-a zis sa ma duc dracului . Tipic ei . Dupa vreo doua minute opresc la un magazin si ii dau bani lui Black sa ia trei pachete de tigari si doua brichete .
Stateam in masina si imi aud telefonul sunand . << Nu cunosc numarul. >>
- Da ? spun nesgiura pe mine .
- Buna Cher sunt Axl . Ce faci ? vocea lui era atat de linistitoare incat mai aveam un pic si lesinam .
- O , buna Axl , bine ce sa fac ma duceam cu sormea la RocknRolla . Tu ce faci ?
- Bine , uite si noi tot acolo ne ducem , aproape ca am ajuns . Vrei sa ne intalnim ?
- Sigur , nici-o problema . Dar , am o nelamurire , de unde ai numarul meu ?
- Pai m-am dus la director si i-am cerut numarul tau spunand-ui ca am nevoie de el pentru un proiect . Te superi ?
- Nu , nicio problema . Ne vedem acolo .Pa -pa !
Terminand convorbirea o vad pe Black iesind din magazin cu patru pachete de tigari si trei brichete . Ii povestesc ca ma sunat Axl si vrea sa ne intalnim in club si i-am spus ca ne vedem acolo , si cum ma asteptam a inceput sa faca crize .
Ajunse acolo , i-am spus lui Black sa intre in club si sa gaseasca o masa pentru noi cat timp il astept eu pe Johnny . A plecat si m-am asezat pe o banca din fata clublui aprizandu-mi o tigara , toti tipi care treceau pe acolo se holbau la mine ca la extraterestri. Si cum stateam eu pe banca , il vad pe chipesul Johnny venind spre mine , Era imbracat intr-o pereche de blugii negri si o camasa neagra desfacuta la toti nasturi . Arata ca un erou , cu mersul lui increzut si provocator parca ar fii venit din nu stiu ce lume salvandu-ma de cruda viata pe care o traiam . Dar tot ce ziceam era doar o evidenta aluzie .
- Buna Johnny ! Ce faci , nu te-am mai vazut ce cateva luni . Vorbesc eu entuziasmata de prezenta lui .
- Bine ce sa fac , am avut putina treaba . Hei arati sexy in seara asta ! Uite , ia-ti drogurile , ca trebuie sa plec . Vocea lui era putin nelinistita .
- S-a intamplat ceva ? Il intreb eu .
- Da , trebuie sa ma vad o iubita mea , si mi-a facut un scandal . Acum trebuie sa plec.
- O.k ! Cat ma face ? Intreb scormonind prin poseta .
- Imi platesti tu alta data cu o seara . Hai te-am pupat ! Imi dau un sarut pe buze << Ah , ce dor mi-a fost de el!>> si imi face cu ochiu dupa care se duce la masina si pleaca .
Intru in club , cautand-o cu privirea pe Black . Insa simt ceva care ma ia in brate , era Slash - tipul cu parul cret , brunet , buze carnoase - . Imi spune sa mergem la masa ca Black e cu Duff . Stai ! Stai! Stai! Duff cu Black ? Ce cacat ? Imediat cum socarea mea a luat sfarsit , l-am urmat pe Slash pana la masa . M-am asezat si primul lucru pe care l-am facut a fost sa-mi aprind o tigara . Axl se uita foarte insistent la mine . Adevarul e ca aratam si foarte despuiata . Il intreb unde s-au dus cei doi si ca raspund primesc un :
- Nu stiu sincer ! Chiar nu stiu . Tipa el din cauza muzici .
- A , ok . Continui sa ma uit prin imprejur si imediat cum se termina melodie incep o melodie facuta de mine , de Black si niste prietene . Am castigat multi bani pe melodia asta , dar nu am facut vreodata un concert , doar am cantat prin baruri .
- La dracu ! Spun eu uimita .
- Ce s-a intamplat ? Ma intreaba Axl si Slash .
- Melodia asta e facuta de mine si de Black si doua prietene . Nu-mi vine sa cred ca inca se mai difuzeaza .Spun , tragand din tigara si zambind .
- Cine e vocalistul ? Vine intrebarea lui Axl .
- Blacky .Uimirea era evidenta pe fata lui .
- Are o voce puternica .Chitaristul cine e ? Imi place chitara cum se aude in melodie. Si versurile ? Ma intreaba Slash .
- Eu cant la electrica , dar uneori cant si la bas . Vesurile sunt facute de mine si sormea .
- Super . Dupa asta ia o un shot de vodca si il da pe gat .
Le spun la baietii ca ma duc pana afar sa rulez si ii intreb daca vor si ei . Slash a fost cel care a venit cu mine . Iesim din club si ne punem pe o banca departe de vant si lume . Incepm sa rulam iarba si dupa ce terminam incepem sa fumam .
- De cand asteptam sa fumez . Nu suport cand nu sunt sparta , sunt super nervoasa . Si nu-mi place .Nu sunt o companie placuta . Spun tragand tare din cui si tinand vreo cinspe' secunde in mine .
Il vad pe Slash cum incepe sa vorbeasca numai prostii . Faza era ca eu eram super praf si dabea intelegeam ce zice incepeam sa rad ca proasta . Terminam de fumat cuiul si Slash ma apuca de gat si ma trage mai aproape . Ma uit in ochii lui si incep sa rad , acesta imi zambeste si incepe sa ma sarute . Limba lui imi intra in cavitatea bucala si incep sa ma joc cu el . << f**k ! Ce bine saruta ! >> Nu prea imi place mie sarutul american si se pare ca nu sunt singura care il foloseste ce pe cel frantuzesc . Incepe sa imi mangaie coapsa si ma apropie mai mult de el . Ii mangaii incet pectoralul si incet , incet ajung la panatalonii , ii descheii cu o mana in timp ce ma sarutam si imi bag mana in boxeri , incep sa ii fac felatie , si se pare ca ii placea . Ii spun incet la ureche ca sunt virgina si nu mergem mai departe de asta , ma asteptam sa se opreasca sau ceva de genul dar se pare ca imi resepcta dorinta . Dupa vreo douazeci de minute de distractie ii spun sa intram in club , ca probabil cine stie ce se intreaba baietii ce facem si nu aveam de gand sa dau explicatii . Ma ridic incet de pe banca tinandu-ma de Slash . Ca sa nu cad , dar ce zic el era la fel de praf ca mine . Ajungem la masa . Si Izzy ne intreaba ce s-a intamplat . - Izzy era si el tot unul din tipii cei noi , era brunet si foarte atragator , dar tot odata cel mai tacut - Ii raspund ca nu am prea reusit sa rulam bine si a trebuit sa il facem dinou . O observ pe Black venind de mana cu Duff aceasta se pare ca era si ea drogata , dar de unde ? Probabil avusese Duff sau cine stie . Se aseaza la masa si ma intreaba :
- Tu cand dracu ai ajuns aicea ? Ma intreaba ea razand .
- Nu stiu , probabil am luat avionul . Imediat dupa aceasta m-am gandit la ceva si am inceput sa rad singura ca proasta timp de zece minute si toti ma intrebau ce am . << Cum ar fi fost ca sa ma duc cu Axl si Slash sa ne drogam si sa-o facem in trei . Adica gen merg cu unu o fac , dupa care daca merg cu doi o fac cu doi si tot asa . Asta ar fii ciudat .>>
Black se uita intrebatoare la mine si ii spun ca nu am nimica . Observ ca Axl , Duff si Izzy nu mai erau , ma uit in stanga si in drepta si ii vad venind cu o sticla de vodka , una de tequila si J.B . Shit ! Eu dintr-un pahar de J.B ma fac praf , aoleu .Black se uita super intens la Duff , ceea ce imi starnisera curiozitatea . Oricum eu cu Slash am inceput sa vorbim intruna , ziceam numai bazaconii , nici macar nu ne intelegeam dar totusi ne simteam bine .
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Black roses Nywa 56 40.276 19-07-2012, 12:52 PM
Ultimul răspuns: Ai_4ever


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)