Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Black roses

#7
Capitolul 5

- Auzi, tu esti din orasul asta? Ma intreba deodata Strify, in timp ce mancam desertul.
- Mda, sunt din acest oras, de ce? Il intreb, in timp ce ma jucam cu inghetata, minunandu-ma cate sortimente au putut gasi muritori.
- Ai auzit de un asasin faimos, care lasa fiecarui victime un trandafir negru? Ma intreba, facandu-ma ma opresc din jocul meu cu inghetata si sa iau o stare de alerta.
Zambesc amuzat, afisandu-mi o expresie degajata si ii spun ca unele legende ar trebui sa ramana moarte, apoi vreau sa il intreb ceva, cand incepe sa ii sune mobilul. Se scuza si se ridica de la masa, ducandu-se afara, dar cum aveam masa langa geam, am putut sa i icitesc pe buze, ce vorbea cu tatal sau. Se parea ca au descoperit cadavrele mele si ca il cheama pe blond, sa vada urmele de dinti si sa isi ia plantele lui. Dupa ce si-a mai injurat tatal de cateva rude, s-a intors intunecat la fata, iar eu l-am intrebat ce s-a intamplat, cu un aer curios. Ma intrebat, daca vrea sa merg cu el pana la morga pentru a lua nu stiu ce, iar eu ca un baiat de treaba cum m-a invatat si crescut mama, am acceptat. Am platit consumatia si am pornit pe jos spre morga, fiindca nu era departe de centru orasului. Am aflat ca se plictiseste de moarte aici si ca ar vrea inapoi in America, asa i-am propus sa vina sa munceasca la magazin, fiindca Marry nu e o ratata pe cat pare ea.
- Exceptand modul unic si bizar de imbracaminte, e o fata foarte de treaba. Maicamea o place pe adormita aia, spune ca are originalitatea care o am si eu si cica ar fi mandra de numele LaFay, ii spun, deschizand usa de la intrare in morga.
Imi multumi si am intrat dupa el, simtind cum mi se intoarce stomacul pe dos de cadavru in descompunere, dar mi se intoarse si mai rau, cand am dat de mirosul de sange inchegat. Cand ne vazu tatal lui Strify - un barbat de vreo patruzeci de ani, cu parul caruntit pe a locuri si cu ochii caprui - incepu sa bocifereze, ca civili nu au voie pe aici si tra la la. Blondul mormai ceva si apoi lua trandafiri mei si am plecat de acolo, indreptandu-ne spre casa lui. L-am rugat sa il tina pe Nero departe de mine, bagand un motiv ca mi-e frica de caini, fiindca un buldog m-a atacat cand eram mic si aproape am ramas fara degete. Ma asigura ca il va inchide in tarcul sau, apoi am incepu sa mai vorbim diferite lucruri banale. Am aflat ca el nu credea in nimic, intr-un cuvant era ateu, dar nu credea nici in existenta vampirilor sau a altor creaturi supranaturale, facandu-ma sa zambesc usor. Asta insemna ca nu credea ca eu sunt un dhampir, dar daca ma va pune in fata unei oglinzi, va vedea in reflexie cum irisul verde, devine un fosforescent puternic, chair neon.
L-am asteptat putin in fata porti din fier, pana baga in tarc, pe Cerberus ala idiot, apoi am intrat in curte. Intram in vila si ma intreba daca vreau bere, ca taicasu mai are prin frigider, dar il refuz politicos ca nu vroiam ca mamicamea sa imi faca morala. Ridica din umeri si mergem in camera lui mare si primul lucru ce imi atrase atentia a fost o vaza plina cu trandafiri de ai mei, pusi pe birou, dar erau inchisi, aratand ca nu le placea soarele, ci doar luna. Vad ca ceasul desteptator era bucati pe jos, cea ce imi demonstra ca nu e fan trezirilor matinale, noroc ca eu aveam ceas biologic. Ma asez pe pat turceste, dupa ce m-am descaltat de adidasi si il vad pe tanar cum se agita sa imi tina trandafiri in viata, cea ce ma amuza copios. Dupa ce termina de schimbat apa si sa ii puna inapoi in vaza, se aseza langa mine si imi zambi cu toata fata.
- Tatal tau tot asa pisalog era, cum e taicamiu? Ma intreba, facandu-ma sa ma intristez rapid si sa-mi feresc privirea de el.
- Nu l-am cunoscut niciodata fata in fata. E plecat din Europa. Munceste foarte mult de cand m-am nascut, dar asa imi trimite bani, daca am nevoie si vorbim la telefon, dar fata in fata niciodata, ii raspund, privind auria prin camera, fiindca eram obisnuit sa privesc un lucru fix, pentru mai mult timp, cea ce era straniu pentru oameni.
- Imi pare rau, imi spuse tanarul, punandu-si mana pe umarul meu, prieteneste, iar eu i-am zambit usor trist. Vrei sa ne jucam un joc video? Ma intreba, incercand sa ma bine-dispuna.
Am acceptat imediat si am inceput sa ne jucam BloodRayne, un joc destul de fain si horror, fiindca era un o dhampira, cea ce apreciam foarte mult. Am stat la blond, pana seara-tarziu, cand aparu taicasu si incepu din nou sa bocifereze. Tanarul m-a condus pana la poarta, tinand-o numai in scuze si injuraturi asupra tatalui sau, cea ce ma amuza pe o parte.
- Daca vrei, maine pot trece pe la magazin si sa mai stam de vorba, spuse el, iar eu am zambit amuzat.
- Maine e duminica. Merg cu maicamea la biserica... ea e cardiaca si trebuei sa am grija de ea, ca e foarte firava, spun si apoi pornesc spre casa.
Cand am luat coltul, incep sa ma misc foarte repede, indreptandu-ma spre biserica, fiindca mami nu vroia sa eu sa lipsesc la slujba de noapte a vampirilor, ce incepea la ora zece si ceva si se termina la doisprezece fix. In cinci minute am ajuns la biserica si acolo ma astepta Morgan intr-o rochie medievala neagra cu rosu-sangeriu, din catifea, nemachiata si peste o pelerina din catifea vinisie. Imi intinse si mie una, iar eu o iau repede pe mine si imi pun capisonul in cap, lasandu-mi la vedere doar buzele si o parte din nas. Intram in biserica grandioasa si ne facem cruce, apoi mergem pe margine, punandu-ne in genunchi si lipindu-ne palmele in fata, in timp ce preotul muritor, incepu sa murmure rugaciuni in latina veche, facandu-ma sa ma gandesc la prima victima care am facut-o, cand aveam doar doi ani si nu imi puteam controlam instictele prea bine. Era la palatul mamei si am ucis-o pe doica mea, iar mami ma felicita si de la trei ani a inceput antrenamentul meu pentru a deveni un asasin, asa cum era si este tatal meu...

Jocul BloodRayne
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
Black roses - de Nywa - 16-03-2011, 04:27 PM
RE: Black roses [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] - de Nywa - 30-03-2011, 08:22 PM
RE: [yaoy][CB] Black roses - de Nywa - 26-11-2011, 10:37 PM
RE: Black roses - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 11:18 PM
RE: Black roses - de AbiiShu' - 01-02-2012, 01:18 AM
RE: Black roses - de Kimera - 01-02-2012, 05:13 PM
RE: Black roses - de Nywa - 18-02-2012, 10:48 AM
RE: Black roses - de Kimera - 18-02-2012, 04:40 PM
RE: Black roses - de Beatrix LaVey - 10-03-2012, 10:26 PM
RE: Black roses - de Kimera - 10-03-2012, 11:41 PM
RE: Black roses - de Kimera - 24-03-2012, 03:26 PM
RE: Black roses - de Nywa - 08-04-2012, 09:43 PM
RE: Black roses - de Ai_4ever - 11-04-2012, 08:38 PM
RE: Black roses - de Beatrix LaVey - 02-05-2012, 10:17 PM
RE: Black roses - de Nywa - 30-05-2012, 10:32 PM
RE: Black roses - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:46 AM
RE: Black roses - de Nywa - 05-07-2012, 05:40 PM
RE: Black roses - de NiceBlueExorcisist - 12-07-2012, 12:20 PM
RE: Black roses - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:21 PM
RE: Black roses - de Ai_4ever - 19-07-2012, 12:52 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged sickness 23 10.715 10-07-2011, 05:13 PM
Ultimul răspuns: Hannah Lily Potter.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)