Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Esti la comanda mea [+18]

#40
imi cer scz dak am greseli de tastare, dar de obicei seara scriu si sunt obosita

Episodul 8 - Secretul a iesit la iveala.


Dimineata urmatoare a sosit lansand pe podiumul albastru minunatul soare. In camera rozaliei era o harmalaie de nedescris. Ceasul desteptator suna necontenit cu glasul sau insuportabilm, telefonul vibra din cauza mesajelor, comunicatorul rasuna cu vocea brunetului, iar rozalia se vaicarea cu capul sub pernele pufoase. Enervata la culme aceasta se ridica precum o tornada si arunca ceasul jos de pe noptiera, lua telefonul si-i scoase diuntr-o miscare bateria, apoi lua comunicatorul si scoase somnoroasa cu da scartait si iritat. Brunetul era nervos si ii ordona sa fie gata in 10 minute si sa vina in biroul sau, deoarece o asazisa urgenta il zgudui din cap pana-n picioare. Fata se dadu jos din pat si intra in baie cu ochii intredeschisi. O baie destul de cocheta, neagra cu alb, avea tot ce-s poate dori cineva. Sakura se apropie incetisor de oglinda si ramase mirata. Avea parul ciufulit, ochii incercanati si palizi, in coltul stang al gurii se vedea o urma de saliva, machiajul manjit pe toata fata, deoarece nu apuca sa se schimbe si sa se demachieze din caua oboselii. Dandu-si seama de faptul ca era tarziu incepu sa se pregateasca disperata. Se spala pe fata, pe dinti, isi perie parul se imbraca intr-un trening negru, cu maneca scurta. Iesi vijelios din incaperea numita baie si fugi spre biroul brunetului. "Oare ce vrea?Adica sper ca nu-i grav sau poate ...."
Ajunsa in fata usii, aceasta intra fara ezitare si se apropie de Sasuke si Kaori. Satena o observa si se ridica oarecum speriata.
- Bun, deci ce e asa urgent?! Sasuke se uita serios spre geamul intredeschis, facand-o pe fata sa inteleaga motivul. Lumina soarelui intra incet printre jaluzelele trase, cazand usor pe corpul bine facut al baiatului. Sakura si Kaori il priveau si asteptau un raspuns, un ordin. Ochii lui negri priveau in gol, iar parul lui rebel ii mangaia chipul. Linistea se aseza comod intre cei trei pana cand rozalia sparge orice urma de liniste si intuneric, ridicand jaluzelele si lasand razele jucause ale soarelui sa-i mangaie chipul.
- Gata m-am saturat! Nu stiu ce aveti voi sa ma intrebati, dar eu am multe sa va intreb, pe amandoi! Sakura se uita spre satena, iar apoi spre seful ei. Sasuke o privi pret de cateva clipe apoi is lasa privirea in jos."Oare cumva reactiona?Nu-mi pasa trebuie sa-i spun altfel viata mea, a ei si a altor persoane poate fi in pericol.Dar totusi..." Sakura tot incepu sa-i intrebe de ce au chemat-o si ce se intampla, dar vocea brunetului o intrerupe lasand-o masca.
- Vulpea Argintie iti spune ceva? Stiu ca va cer mult, dar asta e ceva ce va pune si pe voi in pericol, deci cu alte cuvin...Dar nu apuca sa termine.
- Gata m-am saturat sa fiu la comanda ta mereu si asta doar pentru ca asa ti se scoala tie. Nu fac nimic si nu-mi pasa daca ma impusti acum sau mai tarziu. Pentru ca vreau... vreau sa stiu de ce ai nevoie de noi? Cine esti tu defapt si de unde stii atatea despre mine? Sasuke ii facu satenei semn sa iasa si aceasta iesi fara comentariu. Kaori se plimba incet pe holurile intortochiate pana ce ajunse la o usa de sticla, ce ducea spre un balcon plin cu flori. Fata intra si privi florile delicate gandindu-se la ceea ce a vorbit mai devreme cu Sasuke.
Intre timp linistea se lasa intre cei doi. Sakura il privea cu dispret, iar brunetul privea in gol ignorand prezenta ei, asta pana ce niste cuvinte il zguduira. Acele cuvinte ieseau din gura rozaliei, iar el ramase stupefiat nestiind ce sa-i raspunda si cum.
- Esti un nenorocit, un animal, un profitor si un obsedat. Daca poate am avut niste sentimente bune pentru tine, acum le-am aruncat pentru totdeauna. Esti doar un tip fara caracter, care ai ales calea asta doar din plictiseala. Asta esti acum in fata mea si nu-mi voi schimba parerea.
- Nu-mi pasa! N-ai decat sa crezi ce vrei! Habar nu ai despre nimic. Ha...Tu? Zana Iadului? Cred ca m-am inselat crezand in povesti. Nici macar nu semeni cu o zana si nici nu esti asa de rea incat sa vii din Iad.
- Taci!!! Habar nu ai despre mine si viata mea! Habar nu ai nici despre viata ta! Habar nu ai de nimic! Dar nu apuca sa spuna mai multe deoarece palma brunetului cazu peste obrazul ei fin lasand o urma rosie si aruncand-o pe Sakura pe jos. Fata isi ridica privirea spre brunet si isi atinse usor locul rosiatic cu mana. Parul ei roz aluneca pe langa chipul ei angelic, iar ochii ii erau atintiti asupra brunetului, care o privea cu dispret. Acesta se apleca la ea si o privi in ochii.
- Esti chiar asa de curioasa? Chiar vrei sa afli cu orice pret totul? Ei bine sa stii ca iti voi spune, dar hai sa facem un joc. Daca eu castig nu iti voi spune si voi avea toate drepturile asupra ta, daca tu castigi iti voi raspunde la orice intrebare. Jocul e urmatorul, tu va trebui sa gasesti...mmm... hai sa vedem... statuieta aia in 2 ore. Spuse Sasuke aratand cu degetul catre o vulpe de portelan. Daca nu o gasesti vei face ce-ti cer fara sa comentezi. A si apropo, fara trisari. Fata dadu din cap si pleca in camera ei sa se schimbe, in timp ce brunetul ascundea vulpea. " Nu o va gasi niciodata aici, pentru ca nu va sta intr-un singur loc"
Dupa o ora de cautare Sakura cazu obosita pe jos, dar se ridica rapid si continua sa caute vulpea. Trecura aproape 2 ore si nici urma de vulpe. Sasuke se duse la ea si-i spuse sa renunte descurajand-o, dar ea continua desi era ecstenuata.
- Nu are nici un rost, am cautat peste tot, ia stai peste tot unde am fost ai foat si tu. Tu...tu ai vulpea. Fata baiatului se intuneca la fata si ramase mirat, dar apoi scoase din buzunar vulpea de portelan si io intinse Sakurei felicitand-o.
- Acum e timpul sa aflu tot, am gasit vulpea chiar daca ai trisat asa ca spune-mi. De ce m-ai adus aici? Sasuke se dadu doi pasi inapoi, dupa care se incepu sa vorbeasca.
- Ei bine se pare ca nu mai am nici o sansa de scapare asa ca fi atenta. Modelul... Sakura Kiwaia...pe ea trebuia sa o rapesc pentru a o transforma in mana mea dreapta, doar ca dintr-o gresala tampita si poate e si ironia sortii, eu te-am rapit pe tine, Sakura Haruno. Dar acum chiar nu mai conteaza daca esti tu sau ea, deoarece am nevoie si de ajutorul tau pentru a-mi razbuna familia si prietenii. Dar e oarecum e amuzant ... voi doua aveti acelasi prenume si semanati si la trasaturi foarte bine. Cu alte cuvinte am senzatia ca sunteti rude, dar asta e imposibil nu-i asa?
Sakura isi pleca putin capul si ii veni in minte o stire de acum catva ani. Acum doi ani Sakura Kiwaia, renumitul model, avea niste probleme cu drogurile si amenintarile de ucidere a unor fani nebuni.
- Eu tot nu inteleg de ce doresti aceste ajutoare feminine? Din cate vad majoritatea echipei tale e facuta din femei.
- Puterea nu se gandeste daca esti fata sau baiat atunci cand ti se ofera. Iar eu am nevoie de abilitatile voastre pentru a ma razbuna si a ramane in viata. Dar acum este o problema delicata deoarece si vietile voastre sunt la bataie. Daca Organizatia ar afla de tine ar ucide tot orasul in cautarea ta, dar tu stii deja asta. Si poate ca ai observat ca pot fi foarte pervers, asa ca e normal sa imi fac o echipa de fete nu crezi? Iar tu erai persoana cea mai nepotrivita pe care as fi putut-o alege, dar nu voi respinge o asa ocazie. Stiu ca esti greu de imblanzit si ca ai incercat sa-ti ascunzi trecutul, dar el te va urmari mereu.
- Gata ajunge! Stiu foarte bine asta, dar chiar nu am vrut sa aleg aceasta cale, doar ca atunci cand mi-am dat seama a fost prea tarziu. Nu e drum de intoarcere pentru trecut, dar pot schimba viitorul. Si stiu ca asta vrei si tu nu-i asa? Sa te ajut si te voi si ajuta, doar ca orice are pretul lui, chiar si ajutorul meu.! Pa chipul baiatului aparu un zambet pervers. Ochii lui o masurau din cap pana-n picioare timp de cateva clipe si apoi zambetul malefic invadandu-i fata.
- Pret? Ar trebui sa te bucuri ca nu te-am dat pe mana unui tignit sau traficant, sau mai rau, pe mana Organizatiei. Deci tu imi esti datoare. A si apropo... masca ta e crapata in fata mea, deci pot sa vad cine esti cu adevarat, asa ca de ce nu o dai jos odata?!
Rozalia impietri si incepu sa-si stranga pumnii de nervi.
[Imagine: s6srx2.jpg]





Răspunsuri în acest subiect
Esti la comanda mea [+18] - de P@uu - 19-01-2011, 07:06 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Nywa - 19-01-2011, 08:01 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Miranda. - 19-01-2011, 09:09 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Sayonara - 21-01-2011, 12:36 AM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Hye.not - 22-01-2011, 11:53 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Zuzy Is Angell - 23-01-2011, 03:55 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de P@uu - 23-01-2011, 04:10 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de P@uu - 25-01-2011, 09:29 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Hye.not - 25-01-2011, 10:01 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Moon princess - 25-01-2011, 11:02 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Zuzy Is Angell - 27-01-2011, 07:02 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Miranda. - 29-01-2011, 02:25 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Yuki - 29-01-2011, 07:24 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Miranda. - 29-01-2011, 08:22 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de La Minor. - 02-02-2011, 11:40 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Yuki - 16-02-2011, 07:18 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Yuki - 17-02-2011, 04:52 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Mada Shine - 17-02-2011, 06:16 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de MooN. - 17-02-2011, 08:28 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Yuki - 17-02-2011, 10:56 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Mada Shine - 18-02-2011, 03:11 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Miranda. - 18-02-2011, 08:08 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Yuki - 18-02-2011, 08:22 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Nixu - 18-02-2011, 09:06 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Yuki - 19-02-2011, 02:01 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Mada Shine - 19-02-2011, 03:02 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Miranda. - 19-02-2011, 03:32 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de KiDda - 19-02-2011, 08:50 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Zuzy Is Angell - 19-02-2011, 10:51 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de MooN. - 24-02-2011, 08:14 AM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Rose ^^ - 16-03-2011, 11:24 AM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Sho-Yo - 17-03-2011, 10:43 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Yuki - 18-03-2011, 12:44 AM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Rose ^^ - 18-03-2011, 11:42 AM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Nixu - 18-03-2011, 04:28 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Yuki - 18-03-2011, 04:48 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Sho-Yo - 18-03-2011, 09:45 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Turta Dulce - 18-03-2011, 11:43 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Yuki - 19-03-2011, 01:36 AM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Rose ^^ - 19-03-2011, 10:32 AM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Turta Dulce - 19-03-2011, 11:23 AM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de MooN. - 19-03-2011, 12:37 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Yuki - 19-03-2011, 01:41 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Turta Dulce - 19-03-2011, 05:02 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Sho-Yo - 19-03-2011, 11:20 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Nixu - 20-03-2011, 10:59 AM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Rose ^^ - 20-03-2011, 04:33 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Moon princess - 23-03-2011, 12:09 AM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Yuki - 23-03-2011, 05:46 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de MooN. - 23-03-2011, 05:48 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Nixu - 23-03-2011, 09:01 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Turta Dulce - 23-03-2011, 09:06 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Rose ^^ - 23-03-2011, 09:26 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de *Black~~Heart* - 23-03-2011, 10:56 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Moon princess - 24-03-2011, 03:59 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Sho-Yo - 27-03-2011, 09:45 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Miranda. - 03-04-2011, 12:06 AM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Yuki - 09-04-2011, 01:20 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de *Black~~Heart* - 09-04-2011, 02:13 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Bonnie - 10-04-2011, 12:18 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Rose ^^ - 10-04-2011, 01:10 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Miranda. - 12-04-2011, 09:18 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Moon princess - 20-04-2011, 07:24 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Yuki - 08-05-2011, 08:55 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Bonnie - 08-05-2011, 09:35 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Rose ^^ - 08-05-2011, 10:48 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de lore.love28 - 19-06-2011, 01:54 AM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de Miranda. - 23-07-2011, 11:00 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de candy girl - 01-08-2011, 10:07 AM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de LoLix - 04-08-2011, 05:41 PM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de coco - 05-08-2011, 11:26 AM
RE: Esti la comanda mea [+18] - de andreea_serban - 22-08-2011, 07:37 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Doctor moarte la comanda Miranda. 87 33.138 24-12-2011, 04:47 PM
Ultimul răspuns: Miky sweetie :3
  Esti iubita mea ! Yuki 10 11.110 24-09-2011, 01:09 AM
Ultimul răspuns: Blood_Angel
  â–º ♥ Nu Mai Esti Tu ♥ â—„ One-Shot yaoi maniac 5 2.825 27-09-2010, 06:58 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.
  Tu esti raspunsul meu! Corina. 9 7.448 26-01-2010, 10:26 PM
Ultimul răspuns: Corina.
  Chiar daca esti vedeta nu esti diferit/a de ceilalti[Naruto Fic] Who said i have to be normal 11 9.164 04-08-2009, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Who said i have to be normal


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)