Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh]

#72
Capitolul 27


Opresc in fata salonului de tatuaj si intru inauntru, prin perete. Ma asez turceste si ma concentrez. Din mine iesi sufletul meu, care se imprastie in tot orasul, in cautarea iubitului meu. Se pare ca se afla undeva, unde nu pot intra fara un corp, asa am mers la puscarie. Acolo am gasit corpul varului meu, spanzurat. Intru in el si imi rup, streangul, il trec prin pereti si il pun sa fuse o masina si sa vina la salonul de tatuaje. Il bag inauntru si o parte din sufletului meu, reveni in mine, dar o parte ramase in el, suficient pentru al putea controla.
- Arata-mi calea, ii spun lui Camil si acesta porni in fata mea.
Il urmez, dandu-mi seama ca ascunzatoarea handicapatului aluia de Andreas era a doua strazi dinstanta si din cauza ca e un iluzionist cu ei, sufletul meu nu i-a putut gasi. Intram intr-o scara de bloc si coboram la sub-sol. Deschise usa si dadu la iveala mai multe tunele, semn ca suntem deja in subteran. Ii spun sa ma duca intr-un loc intunecat si asa facu. Ma duse intr-o debara, plina cu haine vechi si chesti uzate. M-am asezat turceste, mi-am lipit palmele una de cealalta si am inchis ochii concentrandu-ma. Aproape tot sufletul iesi din mine, ramand in trupul meu, foarte putin, in caz ca sunt atacat, sa ma pot apara si sa nu mor. I-am ordonat cadavrului umblator sa se duca si sa il gaseasca pe Chris si sa ucida pe oricine se punea in calea lui. Dupa ce pleca, puteam vedea tot prin ochii sai.
Mergeam printr-un tunel cam ingust si urat mirositor, dar in fata noastra se vazu o luminita. Erau doi barbati, care jucau poker si pe masa se afla Melissa, care plangea si tremura ca varga, cu cateva taieturi pe obraz. Nenorociti dracului! Ne ducem la unul ditnre ei si il recunosc pe idiot. Era unul dintre prieteni puscariasi a lui Alex. Acesta vru sa ne salute, dar i-am bagat un cutit in inima, ucigandu-l pe loc. Lissa tipa ca din gura de sarpe si sari de pe masa, ascuzandu-se intr-un loc mai intunecos. Im ibag o parte din spirit in el si apo inavalim pe ultimul, ucigandu-l. Dupa ce il am si pe acesta in controlul meu, il trimit pe Camil spre surioara mea, iar pe ceilalti doi, dupa Chris. Prin intermediul lui Camil, am adus-o pe Melissa la adevaratul meu corp. Cand vru sa ma imbratiseze, am oprit-o.
- Trebuie sa ma concentrez Lissa. Ascunde-te in spatele meu si stai linistita, spun prin gura varului meu.
Fetita ma asculta si facu intocmai cu am rugat-o. Eliberez corpul javrei de varumiu, care cazu cu o bufnitura surda, iar partea de suflet ce se afla in el, imi reveni inapoi in corpul original. Acum ma puteam concentra mai usor pe ceilalti doi. Se pare ca acestia mergeau pe un coridor mai intunecos si se oprisera in fata unei usi. O deschise, iar in lumina din camera, am ramas uimit. Pe o saltea mizerabila, statea Chris, tot batut si taiat, ca aproape imi dadura lacrimile, dar nu puteam sa plang. Trebuia sa raman concentrat. Trimit unul dintre ei, spre satenul meu, pentru al culege de pe jos, dar acesta il lovi cu un pumn in fata, facandu-ma sa icnesc si simt cum curge sange din nasul si gura mea reala. O aud pe Lissa cum se ridica si fugi pe langa mine.
- Lissa nu..., ma ridic rapid si alerg, dar uit, ca trebuie sa fac totul cu cap, cand am sufletul impartit in trei.
Incremenesc la jumatea pasului si pic ca o piatra pe jos, lesinand...

Cand m-am trezi, am realizat ca eram intr-un salon de spital, intins pe un pat. Melissa era ghemuita langa mine, in timp ce domnul Night ii citea povesti pentru copii si se mai uita la fiul sau, care asculta muzica la casti si se instramba de durere, cand se misca putin. Ma ridic in fund si imi imbratisez sora, care scoase un mic tipat de frica, apoi se ghemui in bratele mele, incepand sa planga amar. O intreb cum a permis mama sa ajunga asa si Melissa imi spuse ca erau la jumatatea drumului spre Mexic, cand javra aia de Andreas le-a atacat si a ucis-o pe maicamea si a rapit-o pe ea. A aruncat-o in camera aia si unul a incercat-o sa o violeze, dar a aparat-o iubitul meu si a ajuns el violat. Raman uimit, cand aud asta, apoi il rog pe tatal barbatului sa o duca putin pana afara, ca trebuie sa vorbesc cu fiul sau. Omul o duse afara, pentru ai cumapara o inghetata.
Ma duc la Chris si ma asez langa el, punandu-mi mana peste a lui. Mana ii se incorda rapid, dar se relaxa imediat, cand vazu, cine l-a apucat de ea.
- Imi pare rau, soptesc si incep sa plang, ca un copil mic si il imbratisez cu grija.
Satenul isi duse cu greu, mainile pe spatele meu si incepu sa ma mangaie pe el, pentru a ma linisti, in timp ce imi soptea cuvinte dulci in ureche, pentru a numai ma face sa plang amar. Ma simteam mizerabil fata de el, iar sangele imi clocotea in vene, cerand razbunare. Vorba lui Moise:"Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte", dar pentru Andreas, va fi de trei ori mai rau si mai dureros. Simgurul lucru care m-ar dispune, era sa il gasesc si sa ma lupt cu el, pana cand unul dintre moare...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] - de Nywa - 23-04-2011, 05:58 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 52.122 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 132.910 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 69.761 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 99.811 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 58.852 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.338 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 113.130 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 50.855 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.876 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 27.750 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)