Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh]

#70
Tnkz 4 comm, sweety pupic


Capitolul 26


Am fost sunat de la sectie sa merg sa o interoghez pe tarfa aia de Monica si Camil, insa Erik nu vru sa ma insoteasca. Am facut un dus rapid, apoi mi-am sarutat iubitul si am iesit pe usa apartamentului. Ma simteam putin slabit, stiam ca nu eram in stare sa imi conduc motorul, asa ca m-am urcat in automobilul meu si am pornit spre sectie.

Dupa cateva ore in care l-am cam jumulit pe Camil si am chelit-o pe tarfa aia de Monica fiindca nu raspundeau la intrebari am ramas singur in biroul meu. Deodata, in camera se facu un curent puternic, apoi fratele meu intra prin usa. Prin usa?! Cum dracului?! Nu stiam ca e... Iluzionist! Se poate ca el sa fie acelasi iluzionist ca si cel pe care il vanam...?
- Ce cauti aici, Andreas? intreb dandu-mi ochii peste cap si incercand sa nu arat ca ma tem de prezenta sa aici.
Fara sa spuna nimic, Andreas m-a lovit cu pumnul in falca, facandu-ma sa ma dezechilibrez si sa cad pe jos. Mi-a pus doua degete pe frunte, apoi nu am mai stiu nimic de mine...

M-am trezit intins pe jos, pe cimentul rece dintr-o camera ce parea a fi subsolul unei case sau ceva in genul. Andreas si alti doi se aflau la mica distanta de mine, fumand niste iarba, din cate mi-am putut da seama, si jucand carti.
Fratele meu se uita la mine cu dezgust si le facu celorlalti doi semn, apoi trei perechi de ochi ma fixara. Unul dintre ei ii spuse fratelui meu ca sunt o bunaciune si multi ma vor, dupa care acesta, cu un zambet pervers pe fata, aproba si se apropie de mine, punandu-si picioarele de o parte si de alta a trupului meu frumos lucrat. M-a prins de barbie si mi-a tras capul spre al sau, dand nastere unui sarut violent care ma cam sperie, asa ca mi-am tras capul in spate, putin speriat, insa Andreas nu vroia sa imi dea drumul, ci limba i se strecura printre buzele mele, cautand-o pe a mea.
M-am speriat si mai tare si l-am muscat puternic, pana ce am simtit gustul sangelui prelingandu-se de pe limba sa in gura mea. A scancit nemultumit si s-a retras, apoi m-a lovit cu palma peste fata, facandu-ma sa ma intorc cu spatele la el si lipindu-mi fata de saltea.
Si-a dus mana intre picioarele mele si m-a strans de locul sensibil, facandu-ma sa icnesc speriat. Am vrut sa ma intorc si sa il lovesc, insa parca fura vlaga din mine cu acea stransoare. Prietenii sai se apropiara de mine si ma prinsera fiecare de cate o mana, apoi Andreas mi-a desfacut pantalonii si mi i-a tras jos cu tot cu boxeri, apoi s-a desfacut la slit si si i-a lasat pe ai sai in vine, scotandu-si '' mandria '' afara si potrivind-o la intrarea dintre fesele mele. Am inceput sa tremur in acel moment. Nu se putea! Eu nu o mai facusem niciodata asa, intotdeauna fusesem deasupra, cum s-ar spune. Plus ca nu vroiam sa fie el cel cu care as fi facut-o, dar niciodata nu primim ceea ce vrem: nenorocitul ala m-a penetrat dintr-o data, bagandu-si toata '' chestia '' in mine din prima si facandu-ma sa urlu de durere si lacrimile sa im curga rapid pe chip, timp in care cei doi prieteni ai sai incepura sa rada cu pofta, inca tinandu-mi mainile.
Cu cat Andreas se adancea mai mult in interiorul meu, cu atat plangeam si urlam mai tare, durerea devenind de nesuportat. Insa tarfa aia ordinara nu avea de gand sa se opreasca. Ooh, nu! N-avea de gand sa o faca! A inceput sa se '' infiga '' in mine ca o bruta, incat am simtit sangele cum incepe sa curga din cauza ranilor provocate de el. M-a lovit atunci cu palma peste fata, apoi un prieten de-al sau se apleca peste mine si incepu sa ma sarute violent, strecurandu-si limba aia slinoasa printre buzele mele. Imi provoca greata si o durere de nesuportat ceea ce se intampla. L-am muscat si pe asta, dar, mai jigodie ca frati-mio, asta imi tranti un pumn de m-a ametit. Nu mai stiam nici eu in care parte doare mai tare in acel moment.
Andreas a ejaculat in interiorul meu, apoi isi infipse pumnul in abdomenul meu, dupa care cel pe care il muscasem trecu intre picioarele mele si ma penetra si el cu aceeasi ura puternica, facandu-ma sa zbier la fel de tare, torturat parca de nenorocitii astia. Andreas il trimise pe cel de-al treilea, care nu imi facuse nimic inca sa aduca un cutit, si acesta il asculta, disparand dupa un perete pentru a se intoarce peste cateva secunde cu un briceag in mana.
Tarfa aia ordinara ce era in mine in momentul asta ma stranse puternic de coapsa unde eram operat, facandu-ma sa zbier de durere, apoi imi dadu un pumn, spargandu-mi buza, apoi Andreas incepu sa ma taie pe abdomen, probabil '' insemnandu-ma ''. Am continuat sa urlu de durere, prada torturii la care eram supus: unul mi-o tragea cu o placere nemaipomenita, ma lovea si ma apasa pe operatie, iar altul ma taia pe abdomen, facand-ma sa urlu. Dupa ce termina si al doilea cu mine, cel de-al treilea ma intoarse pe burta, apoi incepura sa ma taie pe spate cu briceagul ala, timp in care barbatul patrunse in mine, facandu-ma si de data asta sa urlu de durere. Lacrimile curgeau siroaie pe trupul meu, simteam ca mor, ma simteam murdar, pangarit de nenorocitii astia.
Orgiile au continuat mult timp, dar eu am pierdut notiunea, durerea facandu-ma sa lesin. Am fost batut si maltratat de trei brute nenorocite, printre care si nenorocitul meu frate...

Cand m-am trezit, ma aflam singur in acea camera, zacand pe jos intr-o balta de sange. Am incercat sa ma ridic - nu se ostenisera sa ma lege -, insa durerea ma ucidea, nu ma lasa sa ma misc. M-am strans ghem intr-un colt si am inceput sa plang, dezarmat, dorind sa mor. Singura fiinta pe care o iubeam, Erik, nu era acum aici. O patise si el, nu trebuia sa vina aici, nu vroiam ca el sa pateasca ceva. In momentul asta nu eram in stare sa il apar.
Usa s-a deschis, trezindu-ma din visare, si Andreas cu inca un barbat au intrat in camera asta, aruncand-o pe salteaua jegoasa pe care erau pete de sange pe Melissa, surioara lui Erik. Am crezut ca mor in acel moment. L-am vazut pe nenorocitul de frate-mio cum se desfacea la pantaloni, urmand sa isi bata joc de biata fetita ce plangea de frica, privindu-ma fix in ochi si cerandu-mi parca sa o ajut.
Cand s-au apropiat de ea, m-am ridicat din coltul meu si mi-am lovit fratele cu pumnul in gura, insa celalalt m-a impins pe saltea, pe burta, si mi-au tras pantalonii jos, scotandu-si-o afara.
S-a asezat pe mine si m-a apucat cu o mana de abdomen, ridicandu-ma mai spus si facandu-ma sa urlu, fiindca imi atingea taieturile, iar cu cealalta ma apuca de par, intinzandu-mi gatul mult pe spate. A intrat si de data asta in mine, facandu-ma sa plang din cauza durerii nemaipomenite. Era groaznic ceea ce se intampla. Speram sa imi puna cutitul la gat si sa ma taie, sa opreasca ceea ce se intampla. Melissa privea plangand si striga la ei sa se opreasca. Nu intelegea ce se intampla, tot ce stia inca este ca doare ingrozitor, fiindca urlam si il imploram sa inceteze.
Andreas s-a postat in fata mea si s-a uitat lung la mine, privindu-ma cu dispret, apoi m-a lovit cu genunchiul in abdomen, facandu-ma sa scuip sange. Nenorocitul celalalt a gemut puternic, moment in care s-a eliberat in mine. M-a mai lovit de cateva ori, in spate de data asta, apoi m-au aruncat langa Melissa si au iesit.
Biata fetita se apropie plangand de mine si imi lua capul in poala ei, mangaindu-ma usor. I-am simtit lacramioarele fierbinti cazandu-mi pe fata, incercand parca sa spele mizeria trupul meu...
- Erik... am soptit plangand.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] - de Beatrix LaVey - 17-04-2011, 10:19 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 52.122 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 132.906 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 69.759 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 99.809 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 58.849 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.337 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 113.125 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 50.854 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.874 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 27.749 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)