Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh]

#68
Capitolul 25


- Chris, spun eu, printre gemete de placere, in timp ce iubitul meu facea miscari de du-te-vino in interiorul meu.
Se impinse in dur, facandu-ma sa gem, eliberandu-ne amandoi deodata. Isi puse capul pe pieptul meu, gafaind usor, din cauza efortului depus. intec sa ma joc cu parul sau ud. Am inchis ochii, bucurandu-ma ca ma aflam in bratele lui, iubit, magaia si alintat. Simt cum isi ridica capul de pe pieptul meu si ma saruta pe buze. Ii raspund imediat la sarut, chiar afudandu-ma in el, cu daruire totala. Cand vreau sa il sarut pe gat, telefonul ne intrerupse, facandu-l pe saten sa injure de toti draci si dumnezeii posibili. Se ridica de pe mine si raspunse rastit la telefon. Am profitat de moment pentru a ma ridica de pe canapea si sa imi intind oasele, care pocnira usor, din cauza spatului usor incomod pe care ne-am tras-o.
- Erik trebuie sa mergem la sectie, ca sa il interogam pe varutu si pe javra aia! Marai barbatul, facandu-ma sa inghet automat.
- Po-poftim? Nu vin! Tip, panicat, batandu-mi inima in piept.
Aproba din cap si apoi imi spuse sa am grija de mine si pe urma ma saruta pe buze. Se duse sa faca un dus rapid, dar eu m-am trantit pe canapea. Doamne de ce eu? Deci jur ca o sa-l ucid pe varumiu, cand iese din inchisoare, exact cum am facut cu John. Dupa zece minute aparu iubitelul meu, proaspat spalat, imbracat pentru a pleca. Imi spuse ca nu va lipsi mult, apoi ma saruta gingas pe buze si iesi din apartament. Am oftat o data si am strans hainele de langa canapea si merg cu ele in baie, pentru a le arunca in cosul cu rufe si sa fac un dus, fiindca miroseam a traspiratie... a sex... si chiar daca imi placea la nebunie mirosul, imi simteam pielea lipicioasa si mizera. Intru in dus si dau drumul la apa, care incepu sa imi relaxeze si sa imi curete trupul ostenit.
Picaturile calde de apa imi mangaiau pielea, usor, parca ar puf de lebada, dat drumul deasupra mea, iar eu stau gol pe un pat. Inchid ochii, iar din pielea mea iesi abur, ce se ridica in aer si incepu sa se plimbe prin intregul apartament. Acel abur, era de fapt sufletul meu, scos din corp. Faceam acest lucru, pentru a ma deconecta de lumea matereala si sa plutesc ca un duh in eter, fara forma sau miros. In timp ce trupul meu era spalat, vad cum trecu prin usa incuiata violatorul meu. Acesta era un barbat de douazeci si sapte de ani si trasaturile lui imi aducea aminte de cineva. Era fratele lui Chris, Andreas. El este iluzionistul ala nenorocit?!
- Erik! Stiu ca esti aici, ca iti simt spiritul in sufragerie! Iesi afara! Striga, iar eu am revenit inapoi in trupul meu.
Am oprit apa si am iesit din dus, iesind pe coridor si m-am dus in camera mea. Mi-am tras repede pe mine o pereche de blugi negri, un maiou si un hanorac. Imi trec o data mana prin par si ies din camera ducandu-ma in sufragerie. Inima imi batea atat de tare, incat semana cu o toba a tribului Ba-Luba din Africa. Intru in sufragerie si satenul ma privea atent, trecandu-si limba peste buze, intr-un mod pervers. Incepu sa vina spre mine, iar eu m-am dus spre oglinda, oprindu-ma in fata ei si intorcandu-ma spre el. Cand vazu oglinda, Andreas se dadu cativa pasi intr-o parte, pentru ca reflexia lui sa nu se vada in oglinda.
- Ce cauti aici? Il intreb pe un ton glaciar, mijind ochii, parand o felina gata de atac.
- Sa te iau de aici, imi raspunse calm. Daca nu vi, ii voi face ceva rau fratelui meu, ma ameninta.
Inchid ochii si ma concentrez. Eu sunt focul si sunt stapanul lui, puterea e a mea si fac ce vreau cu ea.... Eu sunt focul si sunt stapanul lui, puterea e a mea si fac ce vreau cu ea... imi repetam in gand si deschid ochii. Ridic o mana in pumn si apoi o deschis si in palma aparu o flacara. Barbatul ramase masca, apoi se repezi spre geam. Focul il arse la fata, dar asta nu il opri sa treaca prin geam, fara sa il sparga. Geamul sa fie aer si focul sa treaca... Geamul sa fie aer si focul sa treaca... imi sopteam in gand si focul il urma prin geam. Dupa ce l-am indepartat, am rupt iluzile si am picat pe jos, lesinand, din cauza consumului enorm de energie...

Deschid ochii, cand simt ca cineva ma lovea usor peste fata. Cand deschid ochii il vad pe domnul Night, cum ma lovea usor peste fata, pentru a ma trezi, in timp ce niste politisti cercetau locul. Ma ajuta sa ma ridic in fund si il itnreb ce s-a intamplat si el imi povesteste cum Chris a fost rapit de iluzionist. Cand am auzit, am crezut ca imi pica cerul in cap. M-am ridicat cu greu in picioare si am fugit in camera, incuint usa si am inceput sa caut in dulap. Imi scot de acolo o pereche de jeansi negri, care ii trag pe mine, o bluza neagra si imi prind parul intr-o codita la sapte. Imi pun peste fata o cagula, iar la incheieturi, aparatori de antebrate negre, din piele. Imi pun la centura o katana scurta, ca un pumnal, cu otrava de cobra in teaca. Ma duc la perete si trec prin el si ma duc la un geam de pe coridor si sar in gol, dar ma transform intr-un card ce corbi, ce zburasera pana intr-un gang intunecat, unde am devenit la normal. Trebuia sa il gasest pe Andreas, dar mai intai trebuie sa trec pe la salonul de tatuaj a lui Camil. Ma indrept spre motorul iubitului meu si ma urc pe el. Imi pun casca, turez motorul si apoi pornesc spre salon. Rezista Chris, cavaleria e pe drum...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] - de Nywa - 13-04-2011, 08:47 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 52.136 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 132.955 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 69.773 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 99.836 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 58.865 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.359 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 113.178 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 50.875 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.898 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 27.758 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)