Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh]

#66
Thkz for commz, sweetheartz :X
next:


Capitolul 24


Se putea sa nu intre nenorocita asta peste noi?! Nu se putea, normal! Tarfa a intrat in camera si a inceput sa mormaie ceva despre noi, apoi, cand Erik o apostrofa, spuse ca eu am nevoie de toata dragostea si protectia ei.Mi-am dat ochii peste cap. Decat cu protectia ei, mai bine mort, dar cu iubitul in brate.
Erik s-a enervat si a iesit din camera, timp in care eu m-am intins pe spate, punandu-mi mainile peste ochi. Tarfa aia de Monica a iesit din camera fara sa imi spuna nimic si s-a dus, probabil, dupa iubitul meu, timp in care eu imi storceam mintea cum dracului sa o fac pe asta sa plece.
Dupa cateva minute Erik se intoarse. I-am auzit pasii si mi-am deschis ochii. Monica statea in spatele lui, cu o sticla in mana. Am strigat la el sa se fereasca, insa curva a trantit sticla in capul sau, iar el s-a intors si i-a futut o palma peste bot, facand-o sa cada in cur si sa inceapa sa miorlaie cu vocea aia a ei subtire, incat ma freca pe creieri.
Iubitul meu disparu pe usa din nou, apoi se intoarse cu trusa de prim ajutor si se aseza in pat, langa mine. M-am potrivit in sezut si am inceput sa ii curat ranile, apoi sa i le bandajez.
Mi-a povestit ce i-a facut Monicai, ceea ce ma facu sa chicotes. Tarfa aia chiar merita totul, ce dracului! Nu m-am putut abtine sa nu il sarut, strecurandu-mi limba printre buzele sale si invitandu-l la un joc la care imi raspunse imediat, punandu-si in acelasi timp mainile de dupa gatul meu si incepand sa se joace pe spatele si prin parul meu cu acestea. L-am prins de talie, tragandu-l spre mine, insa ne-am intrerupt in momentul in care s-au auzit voci. Erik s-a indepartat imediat de mine, devenind cea mai inocenta fiinta. Ma bufnea rasul, insa a intrat mama, suparata foc, zicand ca iubitul meu imi batuse '' logodnica ''.
Brunetul isi lua apararea, explicand tot ceea ce s-a intamplat. Spumega de furie, si am vazut cum sufletul sau aparu in oglinda cu o katana in mana. Speram ca ceilalti nu-l vazusera, si, spre norocul meu, nimeni nu baga nimic de seama. In scurt timp, oglinda redeveni normala, reflexia lu Eri fiind acum normala.
Tatal meu ceru sa afle cum s-au petrecut lucrurile cu adevarat, si le dadu afara pe Monica si mama, apoi asculta atent povestea spusa de iubitul meu. Am ramas uimiti si eu si tata in momentul in cre Erik spuse ca il putea chair ucide. Batranul meu s-a ridicat in acel moment si a pornit spre usa camerei. Am vrut sa imi iau iubitul in brate, insa acesta m-a oprit, facandu-mi semn sa tac. Foarte bine!
Cand am deschis gura sa intreb ce s-a intamplat, au inceput sa se auda tipete din sufragerie: tata se certa cu mama si Monica. Dupa cam cincisprezece minute, tata a venit in camera si ne-a spus ca Monica va merge cu el la politie, fiind traficanta de carne vie, alaturi de varul iubitului meu, nenorocitul ala pe care aveam de gand sa il stalcesc in bataie iar!
Dupa ce ii conduse pe cei trei, s-a intors la mine in camera si s-a bagat in pat langa mine, facandu-se ghem precum un copilas in bratele mele. Si-a pus capul pe pieptul meu, timp in care eu ii mangaiam parul. Mi-am lipit buzele de crestetul sau, apoi l-am invelit, inchizand ochii. Puiul meu adormise deja...

M-am trezit oarecum speriat. De ce? Nu stiam nici eu! Cert era insa ca ma temeam. Erik nu mai era langa mine acum. Imi venea sa plang, parca eram gol pe dinauntru. Nu ma puteam ridica din pat, fiindca durerea se intetea, insa m-am linistit cand mi-am vazut iubitul gol pusca, doar cu un prosop in jurul taliei. Mi se scurgeau ochii.
A venit langa mine, iar eu, neputandu-ma abtine, l-am tras deasupra mea. Se misca cu grija, insa i-am asezat, ca idiotul ce sunt, piciorul peste coapsa ranita, moment in care am scos un scancet. Erik s-a ridicat rapid de pe mine, asezanduse langa. Am inceput sa il sarut pe buze, ignorand rana ce parca incepu sa pulseze. Ma enerva durera! Intotdeauna ma temusem de ea, era groaznica, insa Erik ma facea intotdeauna sa ma simt mai bine.
- Chris, hai sa mergem prin parc! propuse iubitul sarutandu-ma pe buze.
Am dat afirmativ din cap si m-am ridicat, sprijinit de el, apoi m-am indreptat spre baie, timp in care Erik se duse sa faca ceva de mancare.
Mi-am facut un dus, apoi m-am imbracat intr-o pereche de blugi largi si un maieu negru, dupa care mi-am luat geaca dupa mine, aruncand-o pe cuier. M-am dus in bucatarie si m-am asezat - mai bine zis m-am aruncat - pe un scaun, poftind la bunatatile ce le pregatea.
Erik a pus masa, apoi s-a dus sa se imbrace, spunand ca el a mancat. In cateva minute eram gata si cu masa, si cu tot, iar brunetul se intoarse pregatit de plecare. A venit si m-a sarutat, a luat o imbucatura din mancare si am iesit din apartament impreuna, stand imbratisati.
Am ajuns intr-un parc si am intrat intr-un cort, unde un '' magician '' dadea o reprezentatie cu trucuri ieftine. Fiind ager, pe toate le vedeam cum le face. Nu erau iluzii, cum facea Erik, erau doar trucuri pe care le putea face oricine. I-am spus si iubitului meu de asta si a inceput sa rada, sarutandu-mi buzele.
S-a dus apoi pe scena, i-a facut cu ochiul magicianului, apoi a ridicat-o pe asistenta acestuia in aer, facand-o sa pluetasca. Tot publicul a ramas uimit de fapta iubituluim meu.
- Dati-mi, va rog, niste hartii! s-a adresat oamenilor si cativa copilasi i-au intins niste foite. Erik le-a facut mototol si le-a aruncat in aer, apoi acestea s-au transformat in porumbei ce au inceput sa zboare prin cort, pana ce au gasit iesirea si au zburat spre liberate.
Brunetul fu acoperit cu aplauze din partea tuturor. S-a dat jos de pe scena si a venit la mine, lunadu-ma de mana. L-am stras spre mine si mi-am lipit buzele de ale sale fara nicio jena ca toata lumea se uita la noi. Cativa baieti din public au zambit cu subinteles, semn ca ne admira pentru curajul de care dam dovada ca ne aratam sentimentele pe fata, apoi am iesit.
Ne-am dat in cateva carusele, am mancat vata de zahar si inghetata si ne-am tot sarutat. Erik si-a adus aminte de poza cu John cand ne sarutam, si a scos aparatul, facand poza exact in momentul in care ne mozoleam.
Am mers si am scos poza, am inramat-o, dupa care ne-am intors acasa. Amandoi aveam chef sa ne jucam. Am dat poza cu fostul iubit jos, aruncand-o la gunoi, dupa care l-am pus pe Erik pe canapea, intinzandu-ma peste el, doritor ca de fiecare data.
Chair il iubeam. Din cate relatii avusesem eu - descoperisem ca sunt bisexual de la 15 ani - la nicio persoana nu tinusem nici macar cat negru sub unghie, dar cu el era altceva, il iubeam, eram in stare sa merg pana la capatul lumii alaturi de el.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] - de Beatrix LaVey - 10-04-2011, 12:20 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 52.122 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 132.894 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 69.755 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 99.799 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 58.839 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.335 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 113.107 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 50.852 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.869 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 27.746 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)