Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh]

#59
Capitolul 21


Nu aveam chef sa stau acasa, asa am pornit spre biroul lui Chris. Dupa ce am platit cursa, am coborat din taxi si am intrat in cladire. Paseam foarte incet, pentru a nu face zgomot, ca vroiam sa imi sperii iubitul. Deodata aud niste voci si un foc de arma. Ce dracu? Dau cu piciorul intr-un cos de gunoi pentru tigari, care se rasturna, facand o harmalaie de nedescris. Mai fac doi pasi si dau nas in nas cu Miranda.
- Erik, iubitule. Pentru tine l-am ranit destul de grav pe Chris, spuse blonda, vrand sa ma imbratiseze.
Imi pun o palma pe fruntea ei si ii spun sa stea nemiscata, dar sa dea drumul la briceag. Ma asculta. Ranjesc demonic si apoi o privesc drept in ochi.
- Mintea sa rataceasca / Iluzile sa te innebuneasca/ Deosebirea dintre real si ireal sa dispara/ Si acestei fiinte ce a facut, rau sa ii para, am spus cu voce tare in latina, o limba ce avea putere mare asupra iluzilor.
Femeia icni o data, scoase un urlet ingrozit si incepu sa isi dea cu capul de pereti si sa isi rupa parul din cap. Alerg spre biroul satenului si il gasesc pe jos cu coapsa insangerata. Ma duc la el si il strang la pieptul meu, sarutandu-l pe buze si intrebandu-l ca in afara de coapsa, a mai fost inpuscat.
- Ce dracu a patit? Ma intreba, in timp ce eu i-am bandajat rana, sa nu piarda sange, apoi l-am ajutat sa se ridice.
- Am facut-o sa innebuneasca, incat sa numai poate sa deosebeasca ce e real si ce nu e, ii spun, in timp ce ne urcam intr-un taxi.
Cand am ajuns la spital, medici l-au dus direct in sala de operatie. M-am asezat pe scaun si si am inceput sa ma joc pe mobil. Deodata aud tipatul blondei si prin fata mea, trecu Miranda pr terga, imobilizata si fetisoara ei de ingeras, era toata zgariata, iar unghile cu manichiura frantuzeasca, erau pline de sange. Se pare ca si-a arat mecla ei de tarfa cu unghile. Am urmarit-o cu privirea, pana disparu din raza mea vizuala. Am tresarit cand doctorul, care mi-a operat iubitul, veni la mine si isi puse o mana pe umarul meu. Era acelasi doctor, ce a avut grija si de mine.
- Erik e nebuna si nu ai ce face, spuse doctorul, facandu-ma sa il privesc in ochi. Chris a iesit din operatie, doarme acum, dar se va trezi curand, imi mai spuse si pleca.
Ma duc in salon si ma asez pe scaun, stand calm, in timp ce satenul se trezea. Am inceput sa vorbim una-alta si apoi ma intreba, cum as reactiona daca un baiat m-ar cere in casatorie. Am ramas uimit. Ce dracu l-a apucat? S-a lovit la cap sau ce? Ii spun, depinde si cum m-ar cere si asa i-am spus ca sunt o fire mai romantica. Imi spuse ca ma iubeste si eu i-am spus la randul meu, apoi l-am sarutat pe buze.
Vestea ca iubitul meu a fost impuscat de o femeie nebuna, s-a raspandit ca ciuma, fiindca pe barbat l-au vizitat parinti, Danny, colegi de lucru, prieteni si lista poate continua. Abia pe la noua seara, vizitele au incetat si eu am putut sa raman numai cu el. M-am pus pe patul de vis-a-vis de el si m-am intins. Am inceput sa vorbim una alta. I-am spus ca limba latina, are o putere foarte mare asupra iluzilor, spuse cu voce tare si trebuie sa sti latina foarte bine, pentru a fi un iluzionist foarte periculos. Am adormit in timp ce il priveam...

M-am trezit a doua zi, injurand pernele aceasta subtiri ca si hartia, fiindca din cauza lor ma durea gatul. Chris statea in fund si citea ziarul, in timp ce mama lui, nu stiu ce ii trancanea pe acolo, arucand priviri urate spre mine. Parca ar fi vina mea, ca obsedata aia de secretara a ajuns asa. Ma ridic din pat si ii anunt ca ma duc sa imi iau ceva de mancare.
A trebuit sa ies din spital, pentru a gasit ceva de mancare. Am mancat un hot-dog si am cumparat niste fructe, pentru satenul meu. Am mai cumparat cate ceva si apoi m-am intors inapoi. Daca nu eram atent, era sa fiu lovit de un Mitsubishi, care era condus de o roscata. Aceasta parca masina si se dadu jos. Avea sani falsi - silicoanele sunt la moda si nu ce ai de la mama natura - buzele foarte carnoase - colagen, la varsta asta? - si parul lung pana la fund, indulat. Avea un top cu decolteu de iti luau ochii, si fusta mini, de se apleca, ii se vedeau chilotii. Ciudat, dar poate i-o fi iubitul in spital si a venit sa ii mai lumineze ziua. Intru in cladire si ma indrept spre salon. Cand vreau sa deschid usa, aud vocea lui Chris, se certa cu mama lui.
Trag aer in piept si apoi imi repet, ca intru in salon, las fructele, ii spun ca ma duc acasa si plec. Bat o data in usa si intru, dar raman pentru cateva secunde masca. Tipa care era sa ma calce, era in salon, langa iubitul meu, tinandu-l in brate.
- Iubi, cine e vagabondul asta? Intreba tipa pe un ton de mironosita, de imi veni sa ii scarmanesc putin parul ala de parasuta ce e.
- Nu sunt iubitul tau si Erik e cineva mai important decat tine! Marai satenul si apoi imi zambi, cand i-am dat fructele.
- Chris nu ti-e rusine?! Monica e logodnica ta si ea e mult mai importanta decat... ciudatenea - cand spuse acel cuvant, mi-am inclestat maxilarul, incercand sa raman calm - asta, care se plimba pe aici, spuse mama lui.
Logodnica? Chris e logodit? El nu mi-a spus nimic! Ma revolt in gand si imi atinsec privirea spre barbat, mijind ochii. El era la fel de suprins ca si mine. Cand dadu sa deschida gura, roscata se ridica de langa saten si veni la mine.
- Eu sunt Monica McGregor, logodnica lui Chris, spuse, in timp ce mesteca, pardon, rumega guma mentolata.
- Erik, ii raspund scurt si pe un ton de gheata. Eu te astept la apartament si Monica... esti o curva falsa, mai spus si ies pe usa salonului.
Mi-am pus castile in urechi si am strans din ochii, sa opresc lacrimile ce mi s-au adunat in ei. Nu putea sa imi faca una ca asta... Mi-a spus ca ma iubeste... L-am crezut ca un prost... Un prost...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] - de Nywa - 30-03-2011, 08:24 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 52.134 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 132.940 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 69.769 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 99.827 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 58.862 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.354 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 113.159 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 50.868 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.893 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 27.752 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)