Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh]

#52
Capitolul 19


Cand am auzit ca imi luase foc casa, am sarit ca ars din pat. Am tras pe mine o pereche de pantaloni si o bluza. Ne-am urcat pe motor si am pornit spre casa familiei mele. Trebuia sa le scot pe mama si pe Melissa de acolo, inainte sa arda de vii. Mi se parea ca Chris mergea ca un melc, dar adevarul era, ca conducea cu peste doua sute la ora. Dupa cinci minute - mult pentru mine - am ajuns in fata casei mele. Deja pompierii erau cu apa pe locuinta, iar unul dintre ei incerca sa o tina pe mama departe de casa. Cand ma vazu, alerga la mine si imi spuse ca Melissa este in tinterior, la etaj.
- Ma duc dupa ea! Strig, trecand pe langa pompieri.
- Erik! Aud strigatul mamei si al satenului deodata, dar prea tarziu.
Am trecut prin flacarile de la intrare si am inceput sa bajbai dupa scara. Pana la urma am gasit-o si am urcat sus, strigand-o pe Melissa si tusind in acelasi timp, din cauza fumului inecacios.
- Elik! Ajuta-ma! Striga vocea fetitei, disperata.
Am gasit-o in dulapul meu, ascunsa sub o patura. Am infofolit-o in patura si am luat-o in brate. Cand am vrut sa iesim din camera mea, ma intampina idiotul ala de tata vitreg, cu un cutit de macelar in mana. Ma trag intr-o parte cand cutitul, vru sa intre in soramea. Lama cutitului ne taie superficial pe obraz. Mai ataca o data si ma las in jos, iar cutitul se infipse in tocul usii. Trec pe langa idiotul ala si ma duc spre scara, dar prin fata ochilor imi trecu imaginea mea si a surorii mele prajindu-ne ca focul a ajuns la butelie. Alerg repede spre fereastra din capatul holului.
- Lissa, vom sari pe geam. Incordeaza-te cat de bine poti si gandeste-te ca esti mai usoara ca aerul. Vom zbura, ii mai spun si sar pe geam, spargandu-l.
Am sarit cu capul plecat, pentru a-mi proteja sora de cioburi. Cand am sarit, butelia exploda, iar socul exploziei ne propulsa putin mai departe. Cand aproape de pamant, m-am incordat si eu, oprindu-ne la douazeci si cinci de centimetri de gazon. Simt cum sunt apucat de umeri si pun cu picioarele pe pamant de Chris. Mama veni repede la mine si ma imbratisa si pe mine si pe satena - soramea avea asa parul - plangand in hohote, ca suntem bine.
O ambulanta veni repede, iar eu le-am spus ca taieturile de pe obraz, sunt de la cioburi, in timp ce o asistenta se uita la arsurile superficiale de pe mana si gat. Dupa ce imi spuse sa ma dau cu nu stiu ce crema, o consulta pe soramea. M-am dus la iubitul meu si l-am apucat de mana, tragandu-l dupa o masina a pompierilor, povestindu-i cum tatal meu a incercat sa ma omoare pe mine si pe fiica lui.
- Da-l dracu de bou. Tu esti bine? Ma intreba, incepand sa se uite la arsurile de pe gat si maini. Ceva rupt? Ai toti dinti in gura...
Il intrerup sarutandu-l, trecandu-mi limba peste buzele sale, apoi ii fac cu ochiul.
- Am si limba intreaga, ii spun amuzat.
Mama veni la mine, sa imi spuna ca merge la spital cu tatal meu vitreg, ca l-au gasit aproape cabornizat si trebuie operat. Imi plasa pe ghemotoc - asa am poreclit-o pe Melissa - mie, sa am grija de ea, cat timp e in spital cu handicapsatul ala. Dupa ce pleca salvarea, eu mi-am luat sora, mi-am comandat un taxi si am pornit spre apartamentul barbatului, in timp ce el conducea motorul pe langa taxi. Dupa douazeci de minute, am ajuns la apartament. Cum am ajuns, am bagat-o pe fetita in vana sa ii fac o baie, pentru a o scapa de funingine si de mirosul de fum. L-am rugat pe Chris sa ii caute o pereche de chiloti, tip pantaloni scurti, mai mici de el si un tricou.
In timp ce o baiam, ea imi povesti cum tatal ei s-a certat cu mama si a luat benzina si a dat foc la casa, iar ea s-a ascuns in dulapul meu, stiind ca voi aparea pe un cal alb si o voi salva, asa cum face de obicei fratele cel mare cu sora cea mica.
Zambesc trist, apoi o scot din apa, fiindca aceasta incepu sa se raceasca. O imbrac cu hainele aduse de saten si o duc in sufragerie, lasand-o sa se uite la plasma, in timp ce eu m-am dus sa discut cu iubitelul meu. Saracutul de el, se chinuia sa faca clatite, iar doua le-a lipit pe tavan, iar a treia si-o dadea jos din par. Chicotesc si il sarut pe buze, apoi ii spun ce am aflat.
- Aceasta chestie nu prea poate fi folosit intr-un proces, fiindca un copil pana la sapte ani, poate fi influientat si de aceea nu conteaza. In plus e cuvantul tau si al ei, impotriva cuvantului mamei si a tatalui tau...
- Nu e tatal meu natural! Tatal meu natural a murit cand eram mic si mama s-a recasatorit cu acesta! Tatal meu natural a murit, salvandu-ma pe mine dintr-un incendiu! Marai si lacrimile incepura sa curga pe obrajii murdari.
- Iarta-ma nu am stiut... imi pare rau, murmura si ma imbratisa.
Am inceput sa plang in hohote, cu fata ascunsa in umarul sau. O aud pe Melissa cum veni la mine si ma prinse de picior, apoi incepu sa planga si ea, fiindca ma vazu pe mine plangand. Chris o lua in brate, tinand-o cu o mana, iar ea il prinse de gat, incepand sa planga. Ma imbratisa cu cealalta mana si ma pupa pe frunte, spunandu-mi ca totul o sa fie bine...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] - de Nywa - 23-03-2011, 06:05 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 52.134 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 132.946 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 69.769 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 99.831 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 58.863 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.357 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 113.163 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 50.870 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.895 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 27.753 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)