Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh]

#49
Multumim pt comms>:d<
next:


Capitolul 18



Cum il scapam putin din ochi, Erik fugea in baie sa se holbeze la oglinda. Nu imi placea cum se schimbase, practic ma speria purtarea lui din ultimul timp. Am bagat capul pe usa din baie, si l-am vazut din nou cu oglinda in mana, incercand sa se taie. Iar isi facuse nenorocitele alea de cercuri de transmutatie care pe mine ma obsedau.
Dupa un schimb de vorbe intepatoare in care iar spuse ca e un montru, l-am luat in brate si ma pornit cu el spre dormitor. M-am asezat turceste si i-am curatat ranile, apoi i le-am pansat si m-am pus langa el in patut, tragandu-l langa mine. A inceput sa tremure, semn ca inca se gandea la violul ala nenorocit. De-as fi mers cu el! Ma invinuiam din secunda in secunda. Numai eu stiam cat plansesem dupa ce aflasem ce i sa intamplat. Plansesem intr-una, stand si privindu-l pe patul de spital si gandindu-ma ca poate l-as fi pierdut. Il iubeam pe Erik si asta nu putea sa ma minta nimeni, nimeni sa faca vreo iluzie sau mai stiu eu ce.
- Ce se va intampla cu Camil? ma intreba nesigur.
- Va primi niste ani de puscarie si iluzionistul numai poate sa isi foloseasca iluzile,ca i-am gaurit mainile, spun mai degajat, insa spuse ca nu poate folosi Alchimia, nu si iluziile, fiindca iluziile vin din creier. Vin din dracu` sa il ia pe iluzionistul ala! Aaaah! daca l-as prinde i-as plati cu aceeasi moneda cu care i-o platise si el tanarului din bratele mele. M-am aplecat sa il sarut, iar mana vru sa mi se strecoare pe sub bluz lui, moment insa in care a icnit si s-a ridicat in fund, parand speriat.
Am oftat, dupa care i-am spus ca ma voi duce sa dorm in camer amea si am iesit. Nu vroiam sa ii tulbur somnul cu prezenta mea. Era prea mult pentru el, eu il tulburam, era mai bine sa nu fiu in preajma lui.
M-am aruncat in pat si am adormit cu lacrimile curgandu-mi pe fata. De cand nu mai plansesem? Erau cativa ani buni de cand nu mai facusem asta, dar uite ca acum plangeam ca un copilas. Si nu imi era rusine de asta!

M-am sculat a doua zi dimineata din cauza unui telefon. Am mormait, am injurat si am lovit in stanga si in dreapta, buimac, pana am ajuns la el. Am raspuns ca sa ma enervez si mai tare: tarfa de Miranda, cu un nou dosar care nu stia ce sa faca cu el, insa m-a salvat Danny, aparand el acolo. Am putut sa macar dracului la bucatarie si am inceput sa pregatesc niste cartofi prajiti, copanele, salata verde si rosii.
Suna un telefon. Era cel al iubitului meu. il suna mama lui. M-am uitat atent, nehotarat, si, intr-un sfarsit, am raspuns. Femeia mi-a spus ca nu stiu ce pe acolo, insa i-am retezat-o, zicandu-i ca fiul ei e la dus. Mi-a cerut sa ii transmit ca vrea sa mearga pana acasa. Foarte bne. Am intrat in camera lui inchizand telefonul si asigurand-o pe mama sa ca ii voi transmite ceea ce mi-a spus.
Tanarul arata palid, slabit rau de tot. De o saptamana nu mai iesea din camera decat pentru dusuri sau nevoi, atat, aproape nici nu mai manca. Nu mai avusesem prilejul sa il ating de nicio culoare.
M-am dus in pat si l-am apucat de umar, tragandu-l spre bucatarie. I-am spus ca mergem la mama lui, insa nu ma asculta. Sa fim seriosi, de parca ar fi dupa el!
L-am luat, cu chiu, cu vai, si l-am asezat la masa si l-am hranit ca pe un copil mic, pana ce a infulecat tot din farfurie. Nu avea pofta de mancare, insa reusisem sa il fac sa manance. L-am sarutat dupa aceea si l-am luat in brate, ducandu-l in baie si scapandu-l de haine.
Am intrat cu el in apa pregatita deja e baie, insa mi-a cerut sa il las jos. Foarte bine, am facut-o si pe-asta: l-am lasat jos. S-a dus la oglinda - una noua - si a inceput sa isi analizeze ochii. I-am sugerat sa poarte lentile de contact, apoi l-am sarutat si l-am luat in cada plina cu apa.
S-a intors spre mine si mi-a prins buzele intr-un sarut, muscandu-ma usor. Pur si simplu ramasesem uimit! De o saptamana visam la clip asta. Am inceput sa ii raspund stangaci la inceput, de teama sa nu plece, insa nu a facut-o, desi am simtit o urma de teama.
S-a urcat peste mine, incepand sa ma sarute lung si sa ma mangaie pe piept. Mi-am pus mainile pe spatele sau si mi le-am trecut de-a lungul coloanei sale vertebrale, coborand tot mai in jos, pana ce am ajuns sa strang usor de fese.
A gemut, apoi a scancit, usor speriat, insa i-am soptit ca va fi bine, lunadu-mi mainile de pe el. Si-a dus insa o mana intre picioarele mele si incepu sa maseze locul. Am gemut, cerandu-i sa se opreasca, insa nu a facut asta, ci a continuat.
S-a asezat deasupra mea, asezandu-mi organul la intrarea intre fesele sale, si s-a lasat usor in jos, eu patrunzand in interiorul lui.
Si-a muscat buzele, incercand sa nu icneasca, insa am inceput sa ma misc usor in el, pentru a nu-l speria. Incet incet, camera a fost acoperita de gemetele noastre. Erik incepu sa se miste din ce in ce mai repede deasupra mea, sa ma sarute pe buze dornic. Ma bucuram ca in sfarsit, isi revenise, nu se mai temea.
In scurt timp ne-am eliberat amandoi in acelasi timp, apoi trupul i-a cazut peste al meu. Mi-am pus bratele in jurul sau si l-am sarutat pe frunte, ramanand asa, inlantuiti, mai bine de o ora.
Am iesit intr-un sfarsit din apa, invelindu-l in prosop si ducandu-l in bratele mele pana in camera. L-am lasat jos pe pat, l-am sarutat pe gat, apoi pe piept, facandu-l sa geama.
- Erik, trebuie sa mergem la mama ta, i-am soptit printre sarutari. A mormait un '' Da '' usor, si s-a ridicat, nedespartindu-se insa buzele mele. Am intrerupt sarutul intr-un sfarsit pentru a ne imbraca, si am pornit spre mama sa.

Dupa cam douazeci de minute de mers am ajuns. Surioara acestuia ii sari in brate, la fel si mama lui. Le-am salutat politicos si mama acestuia ne invita pe amandoi la masa.
- Elik, Elik, spuse micuta, ma faci sa pluesc?
Tanarul se concentra atent, apoi ridica fetita in aer, iar ea incepu sa rada, voioasa si incantata.
M-am uitat atent la iubitul meu si am spus:
- Ce ar fi sa faci o trasmutare?
Erik ma privi atent, lua o floare, batu din palme si apoi o atinse cu mainile. Am vazut cum un mic curent electric a atins floarea si devenira trei, la fel de frumoase una ca cealalta. Am ramas pur si simplu uimit, l-am luat de barbie si l-am sarutat, cu toate ca eram in fata Melissei.
Tanarul isi puse mana pe pieptul meu si ma impinse in spate, mustrandu-ma:
- Nu de fata cu ea!

Dupa vizita ce dura cam trei ore, ne-am intors in apartamentul meu, pierzadu-ne toata dupa-amiaza sarutandu-ne si uitandu-ne la desene animate. Nici macar seara nu ne facu sa ne oprim, caci aceasta trecu destul de repede. Spre dimineata ne prinse si pe noi somnul si adormiram sarutandu-ne si imbratisandu-ne.
Pe la noua insa am fost trezit de un apel: casa lui Erik luase foc.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] - de Beatrix LaVey - 18-03-2011, 08:37 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 52.122 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 132.896 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 69.756 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 99.801 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 58.842 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.335 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 113.114 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 50.853 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.870 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 27.746 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)