Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh]

#45
Tnkz for commz hug


Capitolul 16



Dupa incendiara partida ce se daduse in canapeaua mea, pe masa si pe jos, ca, de! cum sa ne abtinem?!, Erik spuse ca merge sa faca un dus, apoi pleaca la mama sa. Am insistat sa vin si eu, insa m-a refuzat, pe motiv ca ar avea ceva important de discutat cu ea. Foarte bine, voi sta acasa. A disparut mai apoi pe usa baii, insa a iesit putin mai tarziu, gata imbracat, a venit, m-a sarutat lung, dupa care a plecat.
Am intrat si eu in dus, incepand sa imi spal trupul incins dupa atata amor cu tanarul. Ii spusesem eu Mirandei ca o bag la corupere de minori, insa m-ar fi bagat ei pe mine. Sau invers, pe Erik pentru corupere de adulti. Ma amuzau gandurile mele.
Dupa vreo jumatate de ora, am iesit si eu din dus, umbland in pielea goala prin casa. Mi-am gasit haine de schimb si le-am imbracat repede, dupa care am primit un telefon.
- Chris, vino repede la birou. Un anume Camil Johnson este acuzat de trafic de carne vie!
Nu am asteptat sa mi se spuna a doua oara, am pornit val vartej si am sarit pe motor, calcand-o la maxim.Am primit un nou apel si mi s-a indicat un salon de tatuaje. In cateva minute eram acolo. Am sarit de pe motor si am intrat in cladire cu pistolul in mana, uitandu-ma atent in jurul meu. O echipa de mascati intra dupa mine, insa nimic nu avea sa ma salveze de imaginea ce aveam sa o vad: Erik era abuzat de nenorocitul ala de iluzionist care imi daduse atatea batai de cap. Am tras un glonte care ii trecu acestuia prin mana, facand sangele sa tasneasca, apoi disparu. M-am apropiat de tanarul ce se afla zacand pe jos, cu o carpa plina de sange acoperindu-i ochii. Am luat-o si am aruncat-o cat colo, apoi am chemat salvarea, speriat ca nu imi raspundea. Mi-am imbracat puiul, aproape plangand, cu greu incercand sa ma abtin sa nu ma vada mascatii.
A fost transportat de urgenta la spital, insa din cauza ca aveam treaba cu Camil, nu m-am putut duce. Am mers cu tarfa aia de om la sectie, apoi l-am bagat intr-o sala de interogari. Isi cerea avocatul?! Lasa ca iti dau eu avocat! M-am dus la el si l-am apucat de gulerul hainei, izbindu-l de un perete, apoi am inceput sa dau cu sete in el. Tarfa ordinara! Cum indraznise sa ii faca asta insusi varului sau?!
Am dat cu atata ura incat a fost nevoie sa cheme o echipa de mascati sa ma opreasca. L-au scos pe idiot din mainile mele plin de sange, in coma. L-au trasnportat de urgenta la spital. M-au interogat pe mine, ca de ce il batusem si toate cele. E cacat! Dau si explicatii?! Tata ma scapa rapid de ei si, dupa ce ma apostrofa bine de tot, imi dadu in sfarsit drumul sa plec dracului la spital.
Cand am ajuns acolo ma intampina un doctor, spunandu-mi despre starea lui Erik: era intr-o coma superficiala, in urma administrarii unei supradoze de droguri usoare. Mi-au mai spus sa nu ma sperii cand ii voi vedea pupila, care este foarte ciudata acum, putand avea si alta culoare decat cum e in mod normal.
Am intrat nerabdator in salon si m-am asezat pe scaun, privindu-l atent pe Erik. Parea schimbat, slabit chiar. L-am sarutat usor pe frunte, apoi m-am asezat inapoi in locul meu, luandu-i mana intr-a mea in forma de rugaciune. Probabil am ramas asa ore in sir, caci se facu noapte. Era ora doua cand Erik a deschis ochii si mi-a soptit numele. Cand i-am vazut pupilele m-am ingrozit. Ochii sai, inainte de un albastru uniform, acum erau albastrii doar in jurul pupilei, in rest se faceau violet. Am scos un tipat, insa aproape imperceptibil, nevrand sa il sperii pe iubitul meu, insa se parea ca ochii ma tradau, fiindca incepu sa planga.
- Erik, nu mai plange! i-am soptit asezandu-ma in pat langa el si lipindu-mi fruntea de fruntea lui.
- Mi-e frica. Sunt doar un copil, mumura printre scancete si suspine.
- Totul o sa fie bine, i-am spus sarutandu-i buzele dulci. Doar m-ai luat pe nepregatite, de asta m-m speriat asa, mint spre binele sau.


Dupa doua zile, doctorii ii dadura drumul lui Erik din spital. L-am luat, de data asta cu masina, si l-am dus acasa la mine. S-a repezit direct spre baie, insa eu mi-am dat seama de asta abia cand am auzit un tipat puternic venind de acolo. M-am dus gramada la usa, insa aceasta era incuiata. Am inceput sa dau cu umarul in ea pana ce a cedat si am putut intra. Tanarul statea in fata oglinzii facuta cioburi, plangand si taindu-se in palma, incercand sa isi faca cercuri de transmutatie. M-am repezit la el si i-am aruncat oglinda din mana, plangand aproape.
L-am tras afara din baie, insa el se zbatea si plangea isteric.
- Sunt un monstru! Un monstru! urla el plangand.
Mi-am adus aminte de cand eram copil si ma drogam din cauza certurilor dintre parintii mei. Imi preparam fiecare doza plangand. Desi fusesem o familie instarita, fusesem nefericiti, ceea ce ma facu sa imi urasc mama, care imi insela tatal cu prima ocazie. Am inceput sa vars si eu lacrimi, l-am luat in brate si l-am sarutat pe buze.
- Nu esti un monstru. E doar din cauza drogurilor ce ti-au fost administrate. Vei vedea, in cateva zile totul va trece!
- SUNT UN MONSTRU! a urlat din nou.
L-am sarutat iarasi si l-am asezat pe canapea. Incetase sa se mai zgarie, ci doar plangea si tremura. M-am intors la el cu niste apa oxigenata si am inceput sa ii curat ranile din palma stanga, ca doar acolo apucase sa se taie pana intrasem eu. L-am pansat si l-am sarutat pe buzele dulci, incercand sa il linistesc, insa Erik tot repeta ca e un monstru.
Imi parea rau pentru el. M-am asezat pe canapea, intinzandu-ma, si el s-a intins pe o parte, luandu-ma in brate. Monstru sau nu, el tot era iubitul meu. Mi-am pus mana in parul sau si am inceput sa il mangai usor, iar el gemu incet si ma musca de ureche.
- Nu mai plange, gata! i-am soptit usor.
A aprobat din cap si a inchis ochii de o culoare nenaturala, adormind.
Am ramas mult timp privind atent un punct fix de pe tavan si gandindu-ma la iluzionistul ala nenorocit. Pe la miezul noptii m-am ridicat de pe canapea si l-am luat pe Erik in brate, purtandu-l pe brate pana in camera mea, unde patul era mai mare. L-am asezat langa mine si l-am dezbracat de haine, apoi m-am pus doar in boxeri langa el. L-am sarutat usor pe piept, apoi pe gat si mi-am asezat capul pe pectoralii sai, adormind si eu, la randul meu.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] - de Beatrix LaVey - 11-03-2011, 07:42 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 52.135 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 132.953 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 69.772 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 99.835 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 58.864 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.358 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 113.173 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 50.874 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.897 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 27.757 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)