Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh]

#37
Capitolul 13


Am vrut sa il sarut, dar niste voci ce se indreptau spre birou, ma facu sa ma indepartez de Chris. Pe usa intra tatal barbatului, urmat de Miranda, care ii povestea ca eu i-am facut nu stiu ce semne pe gat.
- E adevarat Erik ce spune secretara mea? Intreba omul, iar glasul sau, rasuna ca un tunet puternic.
- In legatura cu ce? Il intreb, facand pe prostul, privindu-l perspicace pe domn, chiar daca nu ar trebui sa ma joc cu el.
- Ca tu i-ai facut semnele fiului meu pe gat.
- E doar iluzie. Stiti doamna, va dati la un minor, spun eu, zambind rautacios, mintand ca eram minor.
- Miranda nu ti-e rusine! Ai un sot si un copil de doi ani si tu te dai la minori! Mai o data sa aud asta ca te zbor! Tuna tatal lui Chris, apoi isi trimise baiatul sa vada cu cadavrul ala.
Cand am auzit am amutit total, incepand sa tremur usor. Dupa ce iesi tatal satenului din birou, urmat de tarfa aia blonda, satenul veni la mine si ma lua in brate, incepand sa imi sopteasca cuvinte linistitoare in ureche. Imi spuse ca poate sa ma lase in apartament, cat timp el se duce sa vada. Am aprobat energic din cap. Trebuia sa spal niste haine, sa mai fac ceva de mancare si eventual sa mai cumpar, ca era cam gol frigiderul. Ne-am urcat pe motor si l-am rugat sa ma lase la un supermarket. Imi zambi si imi dadu cheia de la apartament. Porni motorul, ducandu-ma pana la un magazin alimentar de langa bloc. I-am dat un sarut pe obraz si am intrat in magazin. Dupa ce am cumparat niste mancare, pentru a face lazania si tarta cu fructe, dar am mai luat si ceva pe langa, pentru rontait.
Am platit la casa si am iesit din magazin, cu trei plase intr-o mana si una sub mana in ghips. Intru in bloc si urc cu liftul sus. Descuit usa de la apartament si o trantesc cu piciorul. Duc mancarea in bucatarie si incep sa o pun in dulapuri si frigider, lasand afara ce aveam nevoie pentru lazania. Am inceput sa o pregatesc, cea ce imi lua o ora si ceva, cred ca doua. In timp ce gateam ascultam muzica rock, cantand cu interpretul. Dupa ce fusese gata lazania, m-am apucat de tarta. Cat timp am pus gelatina la topit, m-am dus in baie si am inceput sa sortez, hainele. Cele albe intr-un morman si cele colorate in alta parte. Tricoul meu a trebuit sa il spal la mana, ca astfel faceam roz camasa lui Chris si boxeri mei.
Pe la ora sase seara am primit telefon de la saten, care ma informa ca ramane la birou, ca nu stiu ce drac de caz a aparut. Am aprobat usor intristat, dar am pus in doua farmuri niste lazania si tarta, le-am invelit in folie de aluminiu. Le-am bagat in plasa si am iesit pe usa. Dupa ce am incuiat, am coborat in strada si am facut semn unui taxi. I-am comunicat soferului adresa si mi-am pus in urechi, castile de la mobil, ascultand Eminem. Dupa cincisprezece minute, a oprit in fata biroului satenului. I-am platit cursa si am intrat in birou. Acesta era pustiu, mai ales la ce ma puteam astepta la zece si ceva seara. Javra aia blonda la creier nu era pe postul de secretara parasuta. Bat o data la usa.
- Da, aud vocea lui si deschid usa. Miranda parca ti-am spus ca nu vreau..., se intrerupse sa vada cine il vizita.
- Curvustina aia nu e, ii spun zambindu-i cu toata fata. Ti-am adus ceva gatit de mine, ii raspund cand am vazut intrebarea din ochii sai.
Scoase un sunet de pofticios, cand i-am pus in fata farfuria cu lazania. Lua o felie si o musca, avand grija sa nu murdareasca in jurul sau. Am mancat impreuna, vorbind despre nimicuri, in timp ce imi facea complimente pentru talentul meu de gatit. A fost cu adevarat impresionat sa afle ca eu am facut tartele cu fructe. Dupa ce am terminat de mancat, m-am pus calare pe el, iar mainile lui se aflau pe fundul meu. Imi treceam degetele prin parul usor ciufulit. Il intreb ce era cu Miranda. Incepu sa ii povesteasca ca tipa s-a tinut dupa capul sau toata ziua, vrand sa il faca sa se relaxeze - adica sa se futa cu el - si o data l-a atins la barbatie. Cand am auzit, m-am simtit cuprins de gelozie, incat am strans puternic din dinti, inclestandu-mi maxilarul si incordandu-l.
- Esti bine? Ma intreba barbatul ingrijorat, trecandu-si mana prin parul meu, tot zbarlit.
Nu i-am raspuns, iar el intelese rapid ce s-a intamplat. Ma facu gelos, iar cand am vrut sa neg asta, m-a sarutat apasat pe buze. Am prins putin curaj si mi-am departat buzele si mi-am trecut limba peste buzele sale. Satenul ramase putin uimit, dar isi indredeschise buzele. Imi strecor limba in gura lui si limbile au inceput sa se intrece intre ele. Mainile sale imi masau si ma strangeau usor de fesele fundului, facandu-ma sa gem infundat in gura lui. Acest lucru il facu sa ma muste usor de buza inferioara. Incepu sa ma sarute pe gat, in timp ce dadeam capul pe spate. Scap un scancet de durere, cand ma apuca de coapsa ranita si ma stranse usor.
Isi ceru scuze, apoi ma intreba cat e ceasul.
- Doisprezece si ceva noaptea, spun cu nonsalanta, facandu-l sa injure de toate altarele biroul.
- Mergem acasa sa dormim si cu tine direct in pat, sexyboy, ca maine ai scoala, spunse, dandu-mi un sarut pe buze, in timp ce coboram spre parcarea subterana.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] - de Nywa - 01-03-2011, 09:17 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 52.122 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 132.899 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 69.757 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 99.804 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 58.844 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.336 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 113.118 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 50.853 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.871 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 27.747 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)