Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh]

#29
Capitolul 11


Prostia de mobil ma trezi devreme, dandu-mi de inteles ca azi merg la scoala pentru trei ore, sa repetam o piesa de teatru in care una trebuie sa fie ca o posedata si trebuie sa o invat sa leviteze. M-am trezit morocanos de langa Chris si apoi m-am dus la baie. Dupa ce mi-am facut toaleta de dimineata, mi-am luat pe mine un tricou negru si un hanorac cu marsupiu, albastru inchis. Mi-am tras niste jeans negri, ce imi punea fundul in evidenta. Ii dau un sarut pe buze satentului, care se trezi morocanos.
- Ma duci pana la scoala? Il intreb, in timp ce imi aranjam gulerul de la hanorac, pentru a nu se vedea muscatura de la el, pe gat.
- Bine. Voi fi gata in zece minute, spuse el, ridicandu-se din pat.
Cat timp barbatul isi facu treburile de dimineata, eu imi lipeam cu o mana plasturi de culoarea pieli peste rana superficiala de la gat. Aia de la picior a trebuit sa fie cusuta si a cusut-o doctorul, care mi-a pus si mana in ghips. Dupa zece minute apare si Chris. Coboram jos si ne urmam pe motorul sau. Imi pun ambele maini dupa el, inspirand parfumul sau cu care se dadea. Era atat de fain, incat ma imbata.
Dupa douazeci de minute, opri in fata teatrului scolii. Ii spun ca azi trebuie sa o fac pe o colega de a mea sa leviteze si poate il fac si pe el sa leviteze. Cand auzi, veni rapid cu mine si parca am putut sa vad cu batea usor din coada. Cum am intrat pe usa, colegi venira la mine si ma imbratisara, intrebandu-ma ce am patit la tampla sau la mana. Le-am spus ca am picat pe scarile de acasa si mi-am rupt mana si spart capul. Martin ma intreba daca e adevarat ce a auzit, ca m-am despartit de Alex. Am dat usor din cap, apoi am intrebat pe care il fac sa leviteze.
Cum era de asteptat sau nu, Chris se oferi primul. Mi-am dat ochii peste cap si i-am spus sa isi spuna in gand ca este mai usor ca aerul si sa se incordeze. Se lasa pe spate si noi l-am prins de maini, umeri, picioare si trup.
- Ii dati usor drumul si Chris, cat de incordat poti sa fi. Nu te speria, daca iti dam drumul ca te poti rani, spun eu, in timp ce ceilalti au luat usor mainile de pe el.
Imi iau mana de pe el si satenul plutea la cativa centimetri de podeaua de lemn a scenei. Imi iau usor mana de sub capul sau si mi-o trec deasupra lui, aratand ca nu il tine nimic si nu are nimic sub spate. Imi pun degetele de la mana sanatoasa, pe mijlocul coloanei lui vertebrale si il imping incet in sus. In timp ce faceam acest lucru, am inceput sa le spun, ca sa urci in sus ai doua variante. Sa fi ajutat de cineva, dar numai pana la un anumit nivel sau faci in asa fel incat sa te tragi cu mainile in sus, dar atunci trebuie sa faci dubla iluzie, incat risti sa te pierzi in ea, incat sa numai poti deslusi real de ireal. L-am ridicat pe saten, pana la nivelul pieptului meu, apoi am luat mana de pe el.
Martin - tipul asta parca ar fi fata, numai cu barfa umbla si mereu si-o incasa in gura de la alti - ma intreba cine era asta. L-am mintit rapid, spunandu-i ca e un var de al doilea cu mine, venit in vizita la mine. Vru sa mai ma intrebe ceva, dar Karina ma ruga sa o fac sa pluteasca.

- Cum ti s-a parut sa stai pe aer? Il intreb pe Chris, in timp ce eram intr-un fast-food si mancam niste copanele.
- Ciudat. Era ca si cand zburam, dar in acelasi timp am simtit un gol in stomac, imi spuse si lua o gura mare din burgerul sau.
Am chicotit putin si am continuat sa manc, gandindu-ma la smecheria tipului de a folosi alchimie, fara sa faca cercul de trasmutatie. Cercul trebuia desenat pe obiectul care urma sa fie modificat, numai daca... Avea vercurile desenate in interiorul palmei sale. Zambesc usor, iar in ochii mei sclipeau sadic, semn ca am descoperit o smecherie interesanta. Cand se va vindeca palma, imi voi tatua in piele cercurile de trasmutatie, ca sa pot sa combat mai usor pe acel alchimist. Dupa ce am mancat, ne-am indreptat spre birou. Satenul nici nu se obosi sa isi acopere cat de cat, semnele rosi care le avea de la mine. Blondina si Danny s-au uitat dupa noi, ca la masini straine aduse dintr-un film S.F., dar pe saten il durea in jegul de sub unghie.
Se aseza pe scaun si porni laptopul, incepand sa se uite la inregistrarea de la bijuterie. Hotul folosise acelasi trucuri, dar mai facu altele noi. Clone de iluzie. Alea cereau ca sufletul sa iti fie fragmentat, incat ajungi sa innebunesti, daca iti fagmentezi sufletul fie si o data. Simt cum barbatul isi puse mana peste a mea, strangad-o in curajator. Vru sa ma sarute, dar pe usa dadu buzna Danny cu secretara, cu markere negre pentru a-mi scrie pe ghips. Jur, cand imi scot ghipsul, am sa il arunc cu prima ocazie ce se iveste. Batuta aia in cap, ca alt cuvant nu am de spus, ma saruta apasat pe buze. Dupa ce imi dadu drumul ca Danny a rugat-o sa ii faca o cafea, mi-am sters apasat buzele, de ruj, injurand-o printre dinti.
Dupa ce am scapat si de idiotul asta, Chris se ridica, veni la mine si ma saruta apasat si lacom, stergand porcaria aia de sarut al curvei aleia de secretare. Il imping spre scaun. Il mangai intre picioare pe saten, apoi ii scot mandria la vedere. Imi dau jos pantaloni, ii potrivesc barbatia si apoi ma las in jos. Simt cum intra in mine, facandu-ma sa imi musc buzele calumea pentru a nu scanci de durere. Chiar o avea mare. Dupa ce m-am obisnuit cu dimensiunea, am inceput sa fac opturi si miscari de sus-jos. Ii simteam respiratia in ceafa mea, semn ca se abtinea si el sa geama. Ne-am eliberat amandoi deodata si m-am lasat pe spate, ganafind putin, apoi mi-am scos niste servetele din buzunar, stergand orice urma ca am fi facut ceva in birou, continand sa ne mai ciondanind putin, doar asa de aparenta.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] - de Nywa - 18-02-2011, 03:12 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 52.133 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 132.935 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 69.768 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 99.825 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 58.862 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.351 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 113.156 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 50.866 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.890 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 27.752 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)