Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh]

#27
Multumim de comentarii hug
Nextul ^^ Lecturare placuta pupic


Capitolul 10


Grozav, nu ma certasem nici cu idiotul de frati-mio asa de des cum ma certam in acest moment cu Erik. Nu treceau cinci minute sa nu ne atingem verbal. Eu voiam sa invat sa fac iluzii, sa mi se explice, iar el, dragul de el, citea despre Alchimie si nu ma baga in seama.
I-am cerut sa levitez si mi-a aruncat o portocala,cerandu-mi sa o fac sa leviteze dupa ce mi-a explicat cum sa fac asta. Am inceput sa ma chinui sa fac nenorocitul ala de fruct sa zboare in masa, dar drace! Nu imi iesea de nicio culoare. Mi-am bagat piciorul in ea de portocala si m-am dus la bucatarie, am taiat-o in bucatele, furios ca nu imi iese. Imi venea sa dau cu ea de toti peretii, dar imi placeau fructele, asa ca am ales s-o mananc.
Cand m-am intors, Erik statea in cadrul usii, privindu-ma. Am luat un marker negru de pe masa si m-am apropiat de el. Nu ma puteam abtine. I-am scris pe ghips ca e mai dulce ca ciocolata. L-am observat cum se roseste.
Am vorbit despre Alchimie si despre faptul ca el nu putea face nimic cu mana in ghips, apoi l-am intrebat de trucul vazut de mine la varsta de cinci ani. A ras putin ironic, dupa aceea mi-a spus ca e un truc facut de profesionisti, nu de oricine. Am dat afirmativ din cap, dupa care am inceput sa facem mancare. M-am ocupat de facut spaghete si ales filme de groaza.
In timp ce el prepara sosul, eu m-am apropiat incet, l-am desfacut la camasa si am inceput sa il sarut bland pe umar, apoi imi plimb mainile pe abdomenul sau, pe piept, dupa care cobor spre locul dintre picioare, pe care incep sa il masez usor. Imediat incepu sa se intareasca.
Se panicheaza, repetand ca arde sosul, asa ca l-am lasat in pace, multumit. Voia ceea ce voiam si eu. La dracu` cu acel pariu, nu rezista niciunul dintre noi pana sa il terminam. M-am dus cam morocanos catre spaghetele mele si am inceput sa le zapacesc pe foc.
Tanarul se intoarse spre mine cu boticul plin de frisca. Nu ma puteam abtine, plus ca avea chef de joaca, fiindca si-a lipit buzele de buzele mele. I-am lins frisca de pe buze, apoi mi-am strecurat-o in gura sa, cautandu-i limba. Cand, in sfarsit, cele doua s-au gasit, au inceput sa se frece una e cealalta intr-un joc pasional. Mi-a raspuns cu intensitate, intretinand sarutul, coborandu-si in acelasi timp mana intre picioarele mele si masand locul deja umflat.
Am rupt sarutul si l-am atentionat ca i se arde sosul.S-a intors panicat si a oprit focul, apoi am pus portiile si am mers in canapeaua aranjata special pentru filme de groaza. Ne-am asezat amandoi pe pat, luandu-ne in brate, si am pornit filmul ‘’ Silent Hill ‘’.
Mi-am pus o mana in jurul gatului sau, iar el si-a asezat capul pe pieptul meu. L-am saruta usor pe parul negru. Usor usor, a alunecat cu capul in poala mea, folosindu-mi coapsa drept perna. Am zambit usor si m-am aplecat peste el, sarutandu-l.
Nu il puteam lasa sa doarma acolo. M-am mutat incet, avand grija sa nu il deranjez, apoi l-am ridicat in brate. A scancit usor, dupa care si-a pus mana sanatoasa pe pieptul meu. Era ca un ingeras. L-am dus in camera, vrand sa il las sa doarma linistit, insa el s-a sculta.
Si-a intredeschis ochisorii si m-a privir somnoros, apoi a intrebat in soapta:
- Ce s-a intamplat?
- Nu s-a intamplat nimic, puiule, doar ca e timpul sa faci nani.
In momentul in care am dat sa plec, m-a prins de mana si a soptit iarasi:
- Dormi cu mine, te rog!
Am zambit si m-am aplecat deasupra lui. Am tras plapuma deasupra noastra si m-am asezat in spatele sau, incapand sa il sarut pe ceafa. S-a intors spre mine, punandu-si mana pe obrazul meu, apoi s-a apropiat incet de mine si buzele ni s-au unit. Era o dulceata de baiat.
Am dat nastere unui sarut pasional si tandru. Am ramas uimit de mine insumi. Niciodata nu fusesem asa pasional si tandru. Mi-am asezat o mana pe talia lui si l-am mangaiat usor. Spre surprinderea mea, m-a tras peste el si a inceput sa ma sarute pe gat.
O Doamne! Nu ma puteam abtine! Am inceput sa ii mangai trupul frumos, din ce in ce mai nerabdator. I-am dat usor camasa jos de pe el si m-am coborat in plapuma, trecandu-mi buzele peste pieptul lui si trasand linii umede cu limba. Mi-am asezat o mana intre picioarele sale si a scos un geamat, m-a apucat de barbie si m-a tras spre el, incepand sa ne sarutam.
Si-a coborat buzele pe gatul meu si a inceput sa ma linga si sa prinda pielea cu dintii din cand in cand, incepand sa suga, lasandu-mi urme rosii pe pielea sensibila. Am inceput sa ii mangai ‘’ prietenul ‘’ prin pantaloni, iar acesta incepu sa se intareasca rapid.
Am zambit si mi-am strecurat mana in boxerii sai, incepand sa masez locul. A scos un geamat de placere, ceea ce ma facu sa continui, dandu-i hainele jos. Mi-am trecut degetele peste organul sau de cateva ori, facandu-l sa geama de placere, in timp ce continua sa ma sarute si sa imi faca semne rosii pe gat.
Mi-a soptit numele de cateva ori la ureche, muscandu-ma usor de lob si dandu-mi fiori. M-am coborat usor in plapuma, sarutandu-l pe piept si coborand incet spre abdomen. A gemut usor surprins in momentul in care am continuat sa cobor: i-am prins intre buze organul intarit si l-am lins usor, provocandu-i valuri de placere. A gemut lung, prinzandu-ma de par, iar eu am inceput sa fac miscari de du-te-vino, in timp ce il mangaiam usor pe abdomen.
In scurt timp camera fu acoperita de gemetele lui puternice. Sunetele imi gadilau urechile, adoram sa aud asta. Am continuat asa cateva minute bune, pana la urma m-am oprit si m-am dus sa il sarut. Si-a strecurat limba printre buzele mele, cautandu-mi-o. I-am raspuns sarutului, incepand sa imi misc mana din ce in ce mai rapid de-a lungul penisului sau.
Nu a mai durat mult si aceasta a ejaculat lichidul albicios pe mana mea, gemanad puternic si spotindu-mi numele, apoi rosindu-se tot. L-am sarutat, continuand sa il mangai atent. A inceput sa imi faca iar semne pe gat. Ma gandeam ce vor spune maine la birou ceilalti. De fapt duca-se dracului!
Am inceput sa ii sug si eu pielea fina tanarului din bratele mele, fara sa imi pese de ceilalti. Il aveam pe el, restul sa faca ce-or vrea!
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] - de Beatrix LaVey - 11-02-2011, 09:25 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 52.133 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 132.935 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 69.768 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 99.825 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 58.862 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.351 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 113.156 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 50.866 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.890 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 27.752 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)