Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh]

#16
Capitolul 7

Dupa ce Chris pleca din camera mea, mi-am scos din rucsac o carte groasa, invelita in piele si am inceput sa citesc atent capitolul intitulat "Iluzii fatale". Ochii mei parcurgeau rapid randurile, pana am gasit ce aveam nevoie.

[center]Oglinda sufletelor

Aceasta iluzie este cea mai mortala sau mai putin mortala, in functie de dorinta iluzionistului care o face. Pentru a ceea aceasta iluzie, aveti nevoie de o oglinda mare sau o suprafata neteda reflectorizanta, cum ar fi apa sau aluminiu lustruit. Subiectul trebuie sa il priveasca pe iluzionist in ochi, timp de cateva secunde, ca spiritul sau sa stie cine l-a invocat, apoi sa faca o piruieta in fata oglinzi - sau a suprafetei reflectorizante - si apoi sa se intoarca cu spate. Iluzionistul trebuie sa priveasca oglinda, ca spiritul subiectului sa intre acolo. O data intrat in oglinda, spiritul va intalni spiritul iluzionistului care il va ucide sau rani. Daca spiritul e ucis, atunci si subiectul moare, daca e doar ranit, atunci, subiectului ii va aparea o dunga rosie pe piele, semn ca o data ce se inteapa sau se raneste in lumea reala, atunci spiritul sau isi va parasi corpul, iar subiectul moare...[/center]


Am ramas masca. Fara sa vreau am folosit pe idiotul de John Oglinda sufletelor. Mama avea dreptate. Iluzile chiar sunt periculoase. Aproape toata noaptea am stat treaz, adormind abia spre dimineata. Cand m-am trezit, mi-am schimbat bandajele. Cand imi pansam gatul, atunci intra Chris peste mine. Ramase uimit sa vada rana superficiala de la gat.
- El a facut-o, ingan eu, ignorandu-l si continand sa imi gandajez gatul.
- Imi pare rau. Nu am stiut ca e atat de violent. De ce nu m-ai trezit? Ma intreba, facandu-ma sa imi dau ochii peste cap.
- Fiindca erai incostient! Te-ai drogat ca un porc si ai ajuns incostient! Tu nu realizezi ca iti futi viata de tot? Nu, fiindca te dai mare si tare ca poti descoperi orice prin stiinta, dar sunt doua domenii in care tu nu poti descoperi cum se fac: iluziile si alchimia! Tip enervat si vreau sa trec pe langa el, dar ma apuca de palma ranita, facandu-ma sa strang din dinti de durere.
- Ce ar fi sa facem un pariu. Daca gasesc pentru iluzie si alchimie, orice chestie ce o sa faci, o logica si o pot dovedi stiintific, tu te vei culca cu mine, dar daca nu eu voi face orice vrei. Ca sa iti convina, nu o sa ma mai droghez pana gasesc, imi spuse facandu-ma sa rad ironic.
- M-am bagat, dar vezi ca ti-am distrus toate fiolele si siringile cu droguri, pentru siguranta, mai spun.
Vreau sa ma duc in bucatarie, dar telefonul incepu sa sune. Satenul il ridica si raspunse. Asculta vreo doua minute, apoi imi spuse ca idiotul ala jefuieste o bijuterie.
- Hai sa mergem! Striga satenul si eu l-am urmat.
Ne-am urcat in masina si porni in viteza spre bijuterie. In zece minute am ajuns acolo. Barbatul imi dadu un stilet, in caz ca intru fara el in cladire. Cand coboram din masina, un politist spuse ca e goala cladirea. Vreau sa spun ceva, dar o luminita dintr-un gang imi atrase atentia. Incep sa alerg spre acel gang ignorand duerea din picior. In fata mea alerga un om, cu capison pe cap si cu un ruscac in mana. Hotul ma vazu ca il urmaresc si incepu sa alerge din ce in ce mai repede, apoi forma un zid. Zambesc compatimitor si trec prin zid, parca ar fi fost doar fum. Iluzii de copil mic. Intru dupa el intr-o scara si urcam pe acoperis. Cand ajung acolo, ma opresc, fiindca hotul ma astepta.
- Se pare ca esti un adevarat maestru, daca nu te-ai lasat pacalit de acel zid fals. Felicitari, spuse omul, aplaudand putin in bajocora.
Mijesc usor ochii si apoi ma reped spre el sa il atac. Omul isi lipi palmele una de cealalta si apoi le puse pe acoperis, iar din el incepura sa iasa tepi. M-am ferit si am vrut sa ii dau un pumn. Acesta ma prinse de mana ranita, mi-o smuci din umar si apoi ma impinse peste marginea cladiri. Sunt mai usor ca aerul... sunt mai usor ca aer..., imi repetam in gand, in timp ce incercam sa ma incord in tot corpul, dar am reusit pe jumatate, picand pe o masina, apoi pe jos pe asfalt. As putea sa ma consider noroc, ca levitatia mi-a atenuat cat de cat caderea, ca astfel as fi fost mort de-a binelea. Simt cum ceva se scurge de la tampla mea, privirea mi se incetoseaza si intuneric total...
Simt cum cineva imi tampona usor fata, cea ce ma facu sa deschid ochii. Chris ma privea ingrijorat, apoi imi zambi. Se parea ca eram in patul din apartamentul sau. Vreau sa imi ridic mana ranita, dar nu putea. Satenul ma informa ca am mana rupta si mi-a fost scoasa din umar. Futu-i moastele lui de idiot. Ma ridic in fund si ii spun ca tipul stie sa foloseasca si alchimie.
- Ce?! Dar nu e o stiinta uitata? Ma intreba el, stupefiat.
- Se pare ca nu si asta il face periculos. Trebuie sa invat alchimia, spun eu, privind un punc din perete.
Barbatul nu spuse nimic, dar ma pupa pe fruntea acoperita de un bandaj, apoi ma saruta pe buze. Imi intredeschid buzele, iar limba lui se strecura ca un sarpe in gura mea si incepu sa se frece cu limba mea. Ma intinse pe spate si se urca deasupra mea, avand grija sa nu ma raneasca mai mult decat eram.
- Chris, mi-e frica, ii soptesc, apoi il sarut din nou pe buze...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] - de Nywa - 29-01-2011, 11:34 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 52.122 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 132.896 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 69.756 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 99.801 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 58.842 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.335 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 113.115 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 50.853 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.870 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 27.746 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)