Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh]

#13
Multumim pentru comentarii hug


Capitolul 6


M-am trezit buimac. Eram ametit, stiam ca ma drogasem din nou, insa mai stiam si ca fusesem cu Erik. Am mormait morocanos si tanarul intra dupa mine in camera, plangand.
- 'Neata. Cum ai dormit? Am intrebat morocanos dupa somn, Erik de ce plangi? Am intrebat cascand ochii de-a binelea in fata mea. A venit in bratele mele si incepu sa planga pe umarul meu, in timp ce eu ii mangaiam parul si il dezmierdam usor.
L-am ucis Chris. L-am ucis fara sa vreau, imi sopti incet, inca tinandu-si chipul ingropat, ascuns privirilor mele.
- Pe cine ai ucis?am interbat confuzindepartandu-ma usor de el. I-am apucat barbia, ridicandu-i chipul pentru a-l putea privi in ochii sai frumosi.
- Pe fostul tau iubit. I-am ucis sufletul intr-o oglinda si a murit si el, sopti cu glasul inecat de lacrimi.
Am ramas ca trasnit. Am iesit din sufragerie gramada, indreptandu-m spre trupul ce zacea fara viata acolo. Am intrebat cum s-a petrecut totul si mi-a spus, apoi nu avea cum sa nu fie sange in apartament.
A tipat c-a fost sange, si-a luat tricoul si mi l-a aruncat in fata, apoi a cazut pe jos, scancind. Isi tinea capul ascuns intr-o parte, iar eu m-am asezat pe jos si am vrut sa il sarut pe obraz, insa s-a intors spre mine, iar buzele ni s-au atins.
Am ramas oarecum uimit, confuz, mai corect spus. I-am simtit buzele dulci intredeschizandu-se sub buzele mele. Astepta ceva. Dar… Oare chiar astepta…? Nu am stat sa ma mai gandesc si mi-am strecurat limba in gura sa, cautandu-i-o pentru a ne juca. Mi-a raspuns sarutului cu placere, fara sa ezite macar, apoi mi-am pus mainile pe spatele sau si l-am mangaiat bland, dorind sa il calmez.
In acel moment am stiut ca imi place Erik. Refuzasem sa cred asta la inceput, insa chair imi placea, si asta inca foarte mult. Mintea nu imi statea nicaieri altundeva decat langa el. Trebuia sa scapam de cadavru, dar nu imi pasa, acum ne sarutam si asta conta.
Treptat a rupt sarutul, incepand din nou sa planga. L-am ridicat in brate de pe jos si l-am asezat in pat, invelindu-l grijuliu. M-a privit cu ochii aia blanzi, cerandu-mi parca ajutorul. Cum as putea sa nu il ajut?!
M-am pus langa el si l-am cuprins cu bratele. Nu ma mai gandeam deloc la cum sa fac sa aflu iluziile. Imi ajungea ca el era langa mine. Pur si simplu trebuia sa iti doresti pentru a crea o iluzie, nimic mai mult. Nu intelegeam cum de un suflet il ucisese pe altul intr-o oglinda, insa draci daca imi pasa.
- Chris, spuse cu glas soptit, ce vom face cu acel cadavru?
L-am sarutat usor pe frunte si i-am spus:
- La noapte il vom arunca in mare. Cum l-ai ucis tu nu a lasat semne, nu e asa?
- Da, spuse tanarul plangand. Spiritul meu l-a ucis.
Am zambit bine dispus. Nu conta nimic in afara de el. Am luat un cearsaf din sifonier si am mers la John, l-am infasurat acolo si l-am lasat in sufragerie, apoi m-am intors la Erik. Bietul de el inca plangea. Am scos o tigara si am aprins-o, tragand din ea.
Tanarul si-a asezat capul pe umarul meu, continuand sa planga. L-am sarutat in crestetul capului. Trebuia sa discutam neaparat despre ceea ce se intamplase intre noi. Oare fusese doar din cauza socului? A circumstantelor astora? Sau poate…?
Ramasesem uimit cand si-a intors buzele spre ale mele si ne-am sarutat usor, dar mai apoi si le-a intredeschis, dandu-mi de inteles ca vrea mult mai mult. Si i-am dat ceea ce vroia: ne-am sarutat.
Oare totul avea sa se opreasca acolo? Gata? Un sarut? Insa Erik s-a intors spre mine si m-a sarutat usor pe buze. L-am luat in brate, mangaindu-l linistitor Aveam sa rezolvam totul. Numai noi doi stiam adevarul. Cadavrul lui John va fi gasit in mare, cu un boltar sau doi legati de gat. Astfel se va fi considerat o sinucidere. Si ca sa fiu sigur ca va fi asa cum vreau eu chiar eu voi fi cel care il va gasi pe John. Nimeni in afara de mine si Erik nu stia ca John fusese la mine, asta stiam suta la suta chiar din gura lui. Plus de asta eram destul de istet ca sa stiu sa maschez lucrurile.
Stiam si sa imi maschez sentimentele, sa nu ma las tradat de mine insumi. Erik stiam ca avea sa taca, fiindca se temea. Era distrus. Nu imi pasa de John atat cat imi pasa de Erik. L-am privit in ochii sai blanzi si l-am mai sarutat o data pe buze. Plansese si inca plangea, ceea ce ma durea. Ma durea sa vad ca cineva la care tin sufera.
Tin? Chiar tin? Inima raspundea singura: da. Nu eram adeptul iubirilor de o noapte. Mai patisem sa ma sarut din ‘’ greseala ‘’ cu vreo fata sau vreun baiat, dar niciodata nu raspunsesem daca nu vrusesem, daca nu voisem. Acum voisem sa o fac si o facusem. Si voiam sa o fac iar. Iar si iar si iar. Imi placea la nebunie.
Cu toate ca aveam problem acum, mintea imi zbura in cu totul alte locuri. Ma gandeam la Erik. Stiam ce aveam de facut, deci nu ma temeam. Mai facusem asta o data in trecut si nu fusesem suspectat de crima, ci totul fusese catalogat drept sinucidere. Asa avea sa fie si de data asta.

Timpul se scurse rapid si veni noaptea, cu intunericul ei. Imi placuse intotdeauna noaptea. De cand eram mic eram de parere ca noaptea este o alta lume, o lume in care poti face orice fara ca macar cineva sa iti ceara socoteala.
L-am luat pe Erik de mana si ne-am ridicat. I-am dat instructiunile: el trebuia sa se asigure ca nu e nimeni in jurul nostrum, ca am tecere libera. Norocul meu era ca era o petrecere importanta in aceasta seara, si strazile aveau sa fie pustii. Stateam intr-un cartier de fite, si mai toti bogatasii se vor duce la petrecerea aia.
In fine.Am luat cadavrul pe umar, invelit in cearsaf, si am iesit. Erik iesi inaintea mea. Se parea ca blocul este pustiu. Am coborat scarile si am iesit. Masina mea, un Ferarri Tunero de toata frumusetea. Aveam trecere libera si de data asta. Am aruncat cadavrul pe bancheta din spate si am ne-am urcat amandoi in masina, pornind spre mare.
Dupa un drum in viteza, am ajuns pe plaja. Era pustie, foarte pustie, nimeni in jur. Am luat cativa boltari pe care i-am legat cu sfoar de gatul cadavrului pe care l-am aruncat mai apoi in apa adanca. Totul avea sa fie trecut sub tacere.
Ne-am intors acasa mai apoi, urmand ca, daca trupul nu ii va fi gasit de nimeni, eu si Erik il vom gasi si vom instiinta FBI-ul. L-am asezat pe tanar in pat si l-am sarutat usor pe frunte, linistindu-l.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] - de Beatrix LaVey - 22-01-2011, 01:38 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 52.134 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 132.946 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 69.769 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 99.831 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 58.863 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.357 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 113.163 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 50.870 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.895 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 27.753 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)