Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh]

#12
Capitolul 5


Zdrang!
Acest sunet ma trezi pe mine, din starea de ameteala absoluta ce mi-o introduse iarba fumata. Vreau sa ma ridic, dar cineva ma tinea de mijloc. Ma intorc si il vad pe Chris, cum dormea linistit, abia respirand?! Ii ridic incet pleoapa si injur printre dinti, toate evanghelile posibile. Pupila o avea dilatata peste masura, iar pe dulapiorul de langa pat, se afla a doua siringa folosita.
- Gata, numai pup eu droguri cate zile am si nici tu, ii soptesc in ureche si il pun pe spate, acoperindu-l pana la gat.
Il pup gingas pe frunte, apoi imi iau pe mine blugi si un tricou alb si ies din camera. Mergeam in liniste pe coridor si cand intru in sufragerie, daca nu ma lasam sa pic in fund, John imi lua gatul. Vrea din nou sa ma atace, dar m-am strecurat printre picioarele lui si am sarit in spatele canapelei. Vad cu groaza cum tricoul incepea sa mi se pateze cu sange de la... gat? Imi pipai usor pielea gatului si dau de o rana superficiala, in fata.
- Sti, ce urasc eu cel mai mult la oameni? Ma intreba John, apropiindu-se balanganindu-se de mine, iar eu ma dau in spate speriat. Ca nu stiu sa moara si sa aprecieze pe altcineva, mai adauga si ma ataca.
E doar o iluzie si trec prin el... e doar o iluzie si trec prin el... imi repetam ca un disperat in gand, cand el venea spre mine. Sar in fata si trec prin barbat, dar acesta se intoarse, imi apuca incheietura dreapta si imi baga cutitul in palma. Lama armei, trecu dintr-o parte in alta, facandu-ma sa urlu de durere. Pic in genunchi si sa imi privesc cu groaza palma. Simt taisul unei arme albe, pe ceafa mea si rasuflarea roscatului imbibata cu rom si votka in parul meu. Cand vru sa imi ia de tot gatul, am pocnit din degete si sufrageria se scufunda in intuneric. M-am tart ca un soarece orb, pana dupa un colt, unde mi-am scos cutitul din mana, abtinandu-ma sa nu urlu din toti plamanii de durere.
Reaprind luminile si vad ca stateam langa o oglinda mare, iar John se afla in fata ei invartindu-se in fata oglinzi. Cat timp el se juca de a idiotul, strigandu-ma ca pe un caine, eu m-am ridicat, cu mana dreapta bandajata in tricou si am pornit spre holul unde se aflau camerele, dar ceva se infipse in coapsa stanga, facandu-ma sa icnes si sa pic, lovindu-ma putin cu capul de canapea. Imi duc mana sanatoasa la coasa si scot de acolo un ciob de sticla. Barbatul venea spre mine cu un satar in mana. Il priveam cu ochii ingroziti, de fapt priveam in oglinda din spatele sau. Acolo am aparut eu cu o sabie in mana. Spiritul imi facu cu ochiul, apoi ucise spiritul lui John, automat, ucigandu-l si pe acesta. Roscatul pica in genunchi si apoi intr-o parte, cu ochii larg deschisi. Priveam inspaimantat cum spiritul meu imi zambi si apoi disparu. Celalt spirit, iesi ca un aer cald din oglinda, evaporandu-se in neat.
- Oglinda ucigasa, murmur inca socat, privindu-mi reflexia cu ochii mari.
Aceasta iluzie putea fi facuta doar de iluzionisti profesionisti, iar eu abia sunt la inceput. Posibil ca in momente de presiune, sa imi inving limita si lupta pentru supravietuire devii o fiara. M-am ridicat usor si m-am dus pana in baie, tinandu-ma de toti peretii. M-am curatat si mi-am pansat ranile. Noroc ca nu mi-a atins vreo vena importanta, ca astfel trebuia sa ajung la spital. Mi-am aruncat tricoul in cosul de rufe, alaturi de blugi si m-am dus in camera, unde m-am imbracat tot in negru si mi-am pus la gat o curelusa, dar aceasta imi ascundea doar o parte din pansamentul usor patat de sange, asa ca a trebuit sa imi pun si o esarfa pentru baieti, cu sah pe ea. Imi pun o manusa cu degetele taiate, pe mana ranita si apoi curat tot sangele din sufragerie. Nu vroiam sa fiu acuzat pentru ucidere din culpa. Am vrut sa il misc de acolo pe John, dar riscam sa las pe el amprente.
Aud din camera oaspetilor niste mormaieli, semn ca s-a trezit Chris. Am batut la usa si am intrat in camera, cu chipul plecat.
- 'Neata. Cum ai dormit? Ma intreba morocanos, in timp ce din ochii ei curgeau lacrimi. Erik de ce plangi? Ma intreba, trezindu-se de-a binelea.
M-am dus la el si l-am imbratisat, incepand sa plang in hohote pe umarul sau, in timp ce satenul ma mangaia pe par si incerca sa ma linisteasca.
- L-am ucis Chris. L-am ucis fara sa vreau, ii soptesc, cu fata ingropata in umarul sau.
- Pe cine ai ucis? Ma intreba, indepartandu-ma usor de el si imi apuca barbia, ridicandu-mi chipul, sa ma poata privi in ochi.
- Pe fostul tau iubit. I-am ucis sufletul intr-o oglinda si a murit si el, ii soptesc pe un glas secatuit.
Cand auzi se repezi in sufragerie si verifica pulsul barbatului. Ofta si ma intreba ce s-a intamplat. I-am spus ca m-a atacat si eu m-am aparat. Aproba din cap si ma intreba cum l-am ucis fara sa fie sange prin apartament.
- Dar a fost sange! Vezi-m tricoul alb din cosul de rufe! Tip si apoi ma duc, iar tricoul si il arunc direct in fata. A vrut sa imi ia capul! Strig la el si apoi ma asez pe jos, icnind usor de durere.
- Gata Erik, imi sopti, lunandu-ma in brate si vru sa ma sarute pe obraz.
Din greseala mi-am intorsc capul spre el si ma saruta pe buze. Am ramas amandoi socati, dar eu mi-am revenit primul si mi-am intredeschis buzele, asteptand ca el sa continue restul...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] - de Nywa - 14-01-2011, 10:28 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 52.122 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 132.899 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 69.757 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 99.804 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 58.844 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.336 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 113.118 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 50.853 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.871 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 27.747 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)