Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh]

#2
Ne bucuram ca iti placepupichug Imaginatie39 Vine asa, pe moment8!
Deci, iata nextul:]

Lecturare placuta!



Capitolul 2


Ma plimbam pierdut pe strazile Beverly Hills-ului, fumand o tigara si privind atent in jur ceea ce se intampla. De doi ani de cand tatal meu, fost politest la FBI, reusise sa ma bage printre astia, totul era doar o plictiseala. La doar 21 de ani eu imi petrecem viata dezlegand cele mai ale dracului mistere. Si aveam cum. De mic fusesem un baietel inteligent si receptiv la tot ceea ce se intampla in jurul meu. Eram de parere ca orice poate fii explicat prin pura stiinta, iar pana in acest moment nimeni nu reusise sa demonstreze contrarul vorbelor mele.
Ajung la birou, cu toate ca era cinci dimineata. Eu asa ma duceam la birou, hotarat sa pun mana pe cele mai grele cazuri, insa nimic nu era fara explicatie, pe fiecare reusisem sa le dezleg corect. Ma saluta Miranda, secretara tatalui meu, o blondina buna care imi facea ochi dulci de cand ma cunoscuse, insa nu o bagasem in seama. Ce nu stia ea si nici tatal meu era ca eu eram bisexual, si in momentul de fata eram cu un baiat.
In biroul meu aparu Danny, aducandu-mi o caseta. Se aseza la birou, in fata mea, si ii dadu drumul sa deruleze. Plasma de pe perete arata cum un idiot de hot jefuia o banca din New York trecand printr-un perete. Mi-am dat ochii peste cap incepand sa ma gandesc care ar fi solutia acestei intamplari bizare, insa in acest moment mintea refuza sa lucreze. Mi-am aprins din nou o tigara, continuand sa ma uit la filmul pus iar si iar. Eram putin uimit, insa eram sigur ca e un trucaj, ceea ce si am spus.
Danny insa nu asculta, ci o tinea pe-a lui: magie. Am inceput sa ne certam, pana la urma intrand seful nostru peste noi. Privi si el caseta si spuse:
- Baieti, sunt sincer: habar nu am ce e asta, insa un fost coleg de-al meu are un fiu ce se pricepe in de-astea.
Mi-a trecut adresa acestuia pe o foaie si m-am ridicat de la birou, iesind afara. M-am uitat la telefon, ceasul indicand 06.33. Grozav, nu ma puteam prezenta acasa la un tanar la ora 6 jumate. M-am intors acasa la mine si am facut un dus rapid, apoi am motait nitel in fotoliu. Ma uitam la intepaturile de ac ce le aveam de-a lungul venelor. Urat viciu mai aveam si eu: trageam praf si imi bagam in vene.
Ajunsesem la 17 ani in coma la spital. Noroc ca ma stabilizasera aia si scapasem cu viata. Ma tarasera parintii pe la sedinte de grup, la Narcomani, sperand ca imi trece, insa nu era chip. Cu unul ca mine in orice caz nu se putea vorbi. Chiar si acum, cand lucram la FBI, eram un pericol pentru oameni. Rupeam in bataie tot ce voiam, fara dar si poate, ma drogam si mi-o trageam ca un nesatul cu fiecare in parte. Duceam doua vieti de care putini stiau.
Pe la ora 9:30 m-am ridicat de pe canapea si m-am imbracat intr-o pereche de blugi negri si un tricou frumos croit ce imi scotea in evidenta trupul bine facut, lucrat. Am coborat din scara blocului si m-am urcat pe motorul negru, pornind spre adresa lasata de seful meu.
Cateva minute mai tarziu m-am dat jos de pe motocicleta si am pasit spre casa in care locuia baiatul de care mi se spusese. Am batut usor la usa si mi-a deschis mama sa. Dupa prezentare m-a poftit in sufragerie.
Am pasit in tacere, uitandu-ma la spectacolul dat de un tanar cu o minge de golf ce plutea in aer unei fetite de vreo 4-5 anisori. Am aplaudat usor din palme, apoi am rostit:
- Grozav, dar mingea e prinsa de ceva, rostesc privind atent.
- Nu e, rosti fetita zambindu-mi, e magie!
Cateva minute mai tarziu mama tanarului intra in camera si spuse bland :
- Erik, fa-ti bagajele, pleci cu tanarul acesta!
I-am zambit femeii usor, dupa care m-am asezat pe canapea, asteptand. Baiatul ala nu parea ca ar avea ma mult de 17-18 ani. I-am zambit discret si lui si acesta spuse :
- Hai cu mine! M-am ridicat de pe canapea si l-am urmat pana in camerea sa, apoi acesta continua: Sunt Erik!
- Chris, am raspuns schitand un gest nerabdator. Ma uitam la el cum incepea sa isi faca bagajele si ii analizam trupul bine facut. Scutur negativ din cap, incercand sa imi alung gandurile.
- Unde vom sta? ma intreba Erik privindu-ma atent. Si ce e asa de important incat trebuie sa plec de acasa?
- Vei sta la mine. Si abilitatile tale de a face scamatorii sunt importante.
A dat afirmativ din cap si s-a intors cu spatele, incepand sa impacheteze. Ma uitam dupa curul lui – aaah! Frate, ce cur avea! – si imi curgeau balele. Era imbracat intr-un maieu negru, din plasa, ceea ce ma facea sa imi fuga ochii dupa el.
M-am dezbracat de geaca neagra de piele si am asezat-o langa mine, fara sa imi dau seama ca mi se vad intepaturile de pe vene. S-a uitat atent la mine, insa nu a spus nimic. Nici ca ar fi fost ceva de spus. Ma drogam si gata.
Telefonul incepu sa sune in buzunar. M-am ridicat si m-am scuzat, apoi am raspuns la telefon.
- Iubitule, se auzi o voce de la celalalt capat al firului, ne intalnim diseara?
- Nu mai pot, am spus scurt si am inchis telefonul. Nu imi convenea cand John ma suna in timpul serviciului.
Ma uit atent la brunet, insa se parea ca nu auzise ce spusese baiatul la telefon.
Dupa o jumatate de ora am iesit din casa lui Erik si ne-am indreptat spre motorul meu. Isi lasase valiza acasa, urmand sa i-o ia Danny mai pe seara. M-am urcat pe acesta, iar tanarul se urca in spatele meu, lipindu-se de mine, ceea ce ma cam excita… Cacat!
Am pornit spre birou si, dupa 15 minute maxim, ne aflam acolo. I-am pus caseta si acesta se uita atent, dupa care am grait:
- Spune-mi!
- Da-ti seama singur, eu nu imi tradez secretele!
M-am uitat aspru la el si am dat sa ii lipesc un pumn in falca, insa nenorocitul s-a lasat in jos, gen Matrix. Imi dau ochii peste cap si ma trantesc pe scaunul de la birou, obosit. Scot o tigara, in ciuda faptului ca mi se spusese sa ma las, si mi-o aprind, incepand sa trag din ea cu sete. Erik se uita la mine, parca analizandu-ma, insa nu mai aveam chef de el acum.
In fond, totul are o explicatie stiintifica, o sa o gasesc eu cumva!


Chris - http://images.fanpop.com/images/image_up...7_1024.jpg


Sper sa va placa! 8 ASteptam pareri si critici pupic
Sarbatori fericite pupic
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] - de Beatrix LaVey - 23-12-2010, 02:18 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 52.134 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 132.945 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 69.769 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 99.828 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 58.863 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.357 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 113.162 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 50.870 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.894 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 27.752 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)