Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ]

#36
Multumesc pentru comentarii, fetele! hug
Iata, deci, si continuarea 19
Lecturare placutaaaa 15


Capitolul 16



- Stai, nu, inceteaza! striga Yuki speriat. Nu se temea de contactul in sine pe cat se temea de ceea ce are sa i se intample iubitului sau daca se va forta sa faca... Lucrurile alea.
Se mintea insa pe sine insusi. Tremura din cap pana in picioare si stia prea bine ca, indiferent daca schimbau locul unde aveau sa o faca, tot se va teme. Ultima data fusese al dracu` de dureros, il facuse sa planga si chiar si sagerase, lucruri ce nu dorea sa se mai repete. Insa se parea ca nu era dupa el, fiindca Jeff deja incepuse sa-l mangaie in acel loc, cautandu-si in acelasi timp o pozitie acceptabila pentru trupul sau.
- Nu-ti face griji, va fi bine, ii spuse in soapa iubitului sau, dupa care ii saruta lobul urechii si i-l musca tandru, facandu-l sa scoata un geamat de placere. In astfel de momente, niciunui om nu-i mai pasa de orice altceva, mai ales lui Jeff, care iubea din inima placerea intensa adusa de placerile carnale oferite de Yuki. Cu toate ca o facusera o singura data, fierbinteala trupului lui Yuki, modul sau de a se comporta in asternuturi, atingerile oferite cu sfiala, roseata obrajilor il faceau pe Jeff sa il vrea la nesfarsit.
Se incorda usor deasupra sa in momentul in care Yuki dadu sa se ridice, fortandu-l sa ramana sub el, insa nu reusi, fiindca niponul reusi sa iasa. Baiatul insa il prinse si il ridica in brate, fortandu-se astfel. Se auzi un scancet de durere, dupa care trupul slab ii cazu pe suprafata moale a canapelei, dandu-i drumul prietenului sau.
- E totul bine? intreba Yuki alarmat, aplecandu-se in acelasi moment peste iubitul sau. Intalni insa, in loc de o expresie de durere, un zambet siret, apoi se simti prins de talie si tras pe pat, peste prietenul sau.
- In curand va fi mai bine de atat! rosti Jeff in soapta, prinzandu-i buzele intredeschise ale lui Yuki intr-un sarut bland, gustandu-le si devorandu-le. Limba i se strecura printre acestea, ajungandu-i in locul fierbinte si incepand sa se roteasca jucausa, cautandu-i-o pe cea a baiatului. Uimirea insa nu ii permise acestuia sa raspunda, plus ca se simtea rosu in obraji.
Curand insa, isi reveni, reusind sa participe la sarutul pasional dintre cei doi, care nu se intrerupse decat pentru ca Yuki sa fie dezbracat de bluza de catre iubitul lui. Mainile lui Jeff alunecara putin mai tarziu pe abdomenul usor lucrat, apoi catre blugi, desfacand slitul si apoi capsa, dupa care incepu sa traga de ei in jos. Vazand insa ca n-are sorti de izbanda in pozitia asta, mai ales ca erau pe canapeaua incredibil de ingusta, ii prinse picioarele lui Yuki, acestea incolacindu-se automat in jurul bazinului tanarului.
- Nu te mai forta! spuse niponul usor suparat, rupand sarutul pentru a-si mustra prietenul. Alese insa sa nu se zbata, constient ca acest lucru i-ar putea face mult mai mult rau iubitului sau, care, de altfel, incepuse sa urce scarile cu el in brate. Ce... Ce ai de gand? Unde ma duci?
Nu primi raspuns insa decat un zambet inocent, de inger, ascuns pe fata unui demon. Ajungand sus, Jeff impinse o usa cu piciorul, care se parea ca este de la un dormitor. In fata lor se intindea acum o camera spatioasa, cu un pat in mijlocul acesteia, acoperit de cearsafuri aurii din matase, aranjate ca la carte. Era mobilata in stil vechi, totul mirosind insa a lemn peste care trecuse timpul, si totusi fusesera bine intretinute. Cine insa mai dadea importanta mobilei?
Jeff isi puse iubitul pe pat, sarutandu-l atent pe buze, apoi coborand pe gat si incepu sa linga si sa suga pielea fina si frumos parfumata, frecandu-se de el. Reusi acum sa ii traga pantalonii jos, lasandu-l in boxeri. Vazu insa ca tremura, si totusi continua, dezbracandu-se el de bluza si aruncand-o pe jos, dupa care se desfacu la pantaloni.
- Nu ar... Trebui sa astepti pana iti revii de la operatie? intreba Yuki cu teama in voce, inghitind in sec. Jeff insa dadu negativ din cap.
- Tu chiar nu stii cat de mult mi-ai lipsit! Tu, trupul tau! Tu! spuse pe un ton sincer si neinduplecat. Il saruta din nou, neputandu-se abtine de la a nu o face.
Yuki era convins ca spunea adevarul. Vocea il trada in aceste momente, plus ca il putea vedea cat e de emotionat. Ciudat, da, el, Jeff, persoana cu atata experienta in materie de amor, atatea persoane care ii trecusera prin asternuturi, dar acum... Acum nu mai ramasese prea mult din acea persoana, acum era doar el, ca un copil, entuziasmat la vederea bomboanei. Si acum, bomboana era insusi trofeul suprem, trupul iubitului sau, Yuki. Se cobori usor, incepand sa-i sarute fiecare particica a pielii ce ii ajungea in cale. Buzele lui Jeff ii dezmierdau usor sfarcurile intarite lui Yuki, trecandu-si limba peste fiecare in parte, apoi mana si-o cobori in locul intim, cuprinzand organul in palma si incepand a framanta zona.
In scurt timp, niponul incepu sa scoata gemete de placere, Jeff pricepandu-se la ceea ce facea. Isi cobori buzele in acel loc, scotandu-si mana din boxerii celuilalt, pe care ii trase apoi jos. Cuprinse barbatia in palma pentru a doua oara, mangaind-o din nou in acel mod, astfel incat tanarul de sub el incepu sa se incalzeasca usor si sa scoata sunete din ce in ce mai sonore, iar cealalta mana si-o rasuci usor, ducand-o pe fundul lui si apasand usor spatiul ingust de acolo.
Cand patrunse, folosindu-si un singur deget, Yuki scoase un geamat de placere, lasandu-si capul pe spate si inchizandu-si ochii.
- Nimic nu se compara cu trupul tau incins si vocea ta senzuala gemand sub mine! rosti Jeff si ii cuprinse buzele intr-un sarut bland. Limba i-o cauta jucausa pe cea a lui Yuki, ajungand intr-un final s-o atinga si s-o initieze in jocul plin de tandrete si de dorinte ascunse.
Cand buzele li se despartira pentru aer, Yuki scoase un geamat infundat, prinzandu-se cu mainile de gatul lui Jeff, in incercarea de scapa de teama, in ciuda placerii care o simtea.
- Sst, linisteste-te! rosti americanul in momentul in care baiatul de sub el scanci la simtul celui de-al doilea deget introdus in locul acela. Era destul de ingrijorat, desi stia cum see desfasoara lucrurile. Isi lasa capul pe spate, afundandu-se in perne in incercarea de a se linisti si a ignora teama ce-i invadase sufletul. Trupul ii tremura in acelasi timp, incalzindu-se sub acele atingeri tandre.
Hotarand ca e de ajuns acest mic joc, Jeff incepu sa-i sarute gatul iubitului, ducandu-si ambele maini pe talia acestuia, trasandu-i conturul. Isi cobori mana la pantaloni si ii impinse jos, nemaiputand rezista. Ii simtea neincapatori, iar locul umflat dintre picioarele sale cerea placerea intensa ce i-o putea oferi doar corpul celuilalt.
Tanarul se pozitiona in locul ascuns dintre picioarele celuilalt, prinzandu-i-le si rasucindu-i-le in jurul bazinului sau, dupa care isi pozitiona organul la intrarea din trup si impinse usor inainte, dar Yuki scanci, retragandu-se. Nu voia, stia ca doare si el ura durerea. Jeff insa il prinse de barbie, aducandu-i chipul in fata celui al sau, apoi ii acapara buzele in tandrul sarut, incercand sa-l linisteasca.
Acceptand, niponul se relaxa in pat, stragand in pumni cearsaful pentru a putea rezista celor ce aveau sa se intample. Organul lui Jeff se adancea tot mai tare in el, facandu-l sa scanceasca. Din nou, colturile ochilor se inundara cu lacrimi. Era rau si poate asa va fi de fiecare data, de aceea se temea ingrozitor, insa nu se mai impotrivi de aceasta data, ci isi lasa prietenul sa continue, acesta impingandu-se tot mai adanc in el.
- E gata, ii spuse la ureche, afisand in acelasi timp un ranjet multumit. Ii saruta pleoapele celuilalt, facand lacramioarele sa dispara pe buzele sale fierbinti, apoi il saruta din nou pe Yuki, timp in care se impingea din ce in ce mai adanc in interiorul lui.
- Ma...Doare... Stai! reusi sa rosteasca Yuki printre scancete, insa Jeff, purtandu-se bland, ca de fiecare data, se opri. Ramase in interiorul sau, privindu-i chipul ingrijorat al japonezului, asteptand sa primeasca acordul de a continua, ce intarzia insa a aparea.
Lasandu-si capul intr-o parte, Yuki mai scoase in scancet, dupa care stranse din dinti, lasandu-l sa se adanceasca mai mult. Ce fusese mai greu trecuse, fiindca placerea incepu sa se faca simtita printr-un mic geamat la inceput, apoi altul si altul, in timp ce viteza miscarilor crescu, insa avand grija si ca durerea sa nu reapara.
- Esti un adevarat tigru, spuse printre gemete Yuki, lasandu-si capul in scurbura gatului iubitului sau si sarutand pielea incinsa, acoperita de stratul fin de transpiratie. Gemu puternic cand Jeff se misca intr-un anume fel, inghitind in sec. Fusese asa de placut! Mii de fiori ii strabatusera trupul, aducandu-l in mrejele placerii.
- Ti-am zis ca va fi bine, rosti cel de deasupra sa, acaparandu-i buzele intr-un nou sarut.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] - de Beatrix LaVey - 16-02-2011, 10:31 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 81 45.879 17-12-2011, 01:39 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 133.248 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 69.913 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 100.380 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 58.984 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.537 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 113.582 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 51.029 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.988 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 27.837 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)