Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ]

#25
Multumesc pt comm-uri, fetele, apreciez hug

Iata, deci, si continuarea!
Lecturare placuta!



Capitolul 13



Jeff isi duse iubitul inapoi in camera sa, sarutandu-l apasat si incercand sa-l linisteasca. Ii parea rau ca Yuki trebuise sa auda ceea ce avea el de gand cu Takashi, insa se bucura ca nimic nu are sa se intample rau si ca vor fi bine. Gasise la momentul potrivit o explicatie buna pentru ceea ce are sa i se intample lui Takashi, si anume ca va pleca in Shanghai. Acum,daca statea sa se gandeasca, il amuza situatia. Daca Lumea de Apoi se numea Shanghai atunci da, ucigasul avea sa mearga in Shanghai.
- Ce zi e azi? intreba Yuki, incercand sa se ridice din pat, doar ca Jeff il retinu, incercand sa-l opreasca. Vreau doar sa merg sa fac un dus, spuse niponul facandu-i cu ochiul.
- E marti. De ce?
- Fiindca n-am mai dat pe la scoala de o buna bucata de timp, mormai baiatul, sprijinindu-se de pat pentru a ajunge la noptiere, apoi pereti si, in sfarsit, la usa baii, pe care o deschise rapid si intra in incaperea albastra, se dezbraca de boxerii cu care se imbracase intre timp si intra in cabina de dus cu un ranjet multumit pe fata. Dadu drumul apei fierbinti sa ii curga pe trupul epuizat in urma noptii avute cu iubitul sau, incepand sa-l revigoreze.
Se auzi usa in scurt timp si Jeff isi facu aparitia, purtand pe brate cearsaful. Yuki baga capul pe usa si intreba curios:
- Ce e cu ala? Jeff ii arata cateva pete de sange pe cearsaf, iar Yuki continua rusinat: E cumva... ?
Americanul aproba usor din cap, iar Yuki se imbujora. Nu-i venea sa creada in ce situatie jenanta fusese pus, dar totusi simtea ca e in regula, ca Jeff nu se sinchiseste de acest lucru. Plus de asta, i se parea normal. Jeff avea sa se mandreasca c o barbatie destul de mare, ceea ce il facu si pe Yuki sa sangereze din acel loc.
Tanarul continua sa faca dus, purtandu-se ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, desi era usor stanjenit. Incepu sa isi maseze trupul slab, inchizandu-si ochii si sprijinindu-se de perete pentru a se pute asustine pe sine insusi. Auzi usa cum se deschise, apoi se uita la Jeff cum intra in baie dupa el, sorbindu-l din priviri.
- Arati magnific ud! ii spuse acesta, lipindu-se in acelasi timp de el, in ciuda faptului ca era inca imbracat intr-o perehce de pantaloni de trening. Incepu sa isi sarute prietenul pe buze, iar acesta ii raspunse fara sa se gandeasca prea tare, luandu-l in brate. Pur si simplu, daca ar fi fost altcineva aici poate ca s-ar fi impotrivit, dar nu, de data asta era cu totul altfel, nu dorea sa se impotriveasca, ii placuse, in ciuda faptului ca duruse groaznic, sa se culce cu Jeff. Nu putea sa nu recunoasca faptul ca americanul arata bestial, absolut bestial, se misca precum un zeu al sexului si gemea mai frumos chiar decat unul. Isi lasa capul pe spate cand baiatul incepu sa il sarute pe gat, gustandu-i pielea fina si muscand usor din ea din cand in cand, facandu--l sa geama usor.
Tanarul incepu sa ii mangaie talia celuilalt, coborand apoi tot mai jos, pana in momentul in care ajunse intre picioare si incepu sa mangaie locul acela in asa fel incat Yuki incepu sa geama din ce in ce mai tare, prinzandu-se cu mainile de el si lasandu-se in bratele sale protectoare. Stia ca va durea si de asta data, doar ca nu ii pasa, lucrurile erau prea interesante acum ca sa se opreasca din ceea ce avea de gand doar pentru a impiedica o durere care oricum va disparea intr-un fel sau altul pana la urma.
Dupa cateva gemete lungi de placere itnensa, Yuki se elibera, urland aproape de placere, apoi se lasa in bratele lui Jeff, cazand amandoi pe gresia rece si lasandu-se in bataia apei fierbinti a dusului.
- Imi place la nebunie cum gemi, ii sopti baiatul la ureche, facandu-l sa roseasca din nou. Atat de dulce... sopti din nou americanul si buzele sale i le acoperira pe ale lui Jeff, formand un sarut bland.
In scurt timp, cei doi se imbracara si iesira afara, insa miscandu-se mai incet din cauza lui Yuki.
- Cum mai e? intreba Jeff, facand referire la durere.
- Cam la fel, rosti tanarul rosind usor. Jeff il prinse de mana si continuara sa se plimbe pe strada, in ciuda oamenilor care se uitau uimiti la ei. Se indreptara amandoi catre scoala lui Yuki, Jeff purtandu-i ghiozdanul pe brat. Se oprira in fata scolii, iar Jeff il privi fix in ochi,dupa care ii sopti usor:
- Vreau sa ai grija de tine. Eu voi lipsi cateva zile din oras, cred.
Yuki aproba din cap, desi ii parea rau ca are sa se intample asa. Simtea ca nu ar avea cum sa reziste mult fara iubitul sau. Jeff isi lipi buzele de cele ale tanarului, dupa care ii sopti ca il iubeste. Niponului nu-i veni sa creada. Initial, se gandise ca doar e folosit pentru placere si incepuse sa se impace cu gandul asta, doar ca acum... Uimirea si bucuria ii cuprinsera toata fiinta. Isi incolaci bratele in jurul lui Jeff, sarutandu-l din nou, mai apasat de data asta.
Intra apoi in scoala, iar Jeff se indeparta. In scurt timp ,ajunse la motocicleta lui, porni in viteza si incepu sa condca spre cealalta parte a orasului, unde il putea gasi pe Takashi. Fara doar si poate, asta era ziua in care ucigasul avea sa fie ucis.Il ura atat de tare incat nu avea sa ii dea o a doua sansa, avea sa il ucida din prima.
- Yuki, de ce nu ai venit la scoala zilele trecute? intreba profesoara de matematica privindu-l curios pe tanarul din fata ei, care abia se putea tine pe picioare din cauza acelei dureri.
- Depresie, reusi sa spuna dupa cateva secunde.
Profesoara aproba din cap, nestiind ce altceva sa mai spuna. Ii dadu voie sa stea jos, iar tanarul se aseza cu grija pe scaun, astfel incat sa nu isi faca si mai rau in ceea ce priveste acele dureri.
- Bai, ce dracu` ai facut azi-noapte? intreba un coleg din spate, fiindca era clar ca ceva nu e deloc bine.
Yuki se multumi sa nu raspunda, ci doar arata frumosul deget mijlociu prietenului sau.
Ora se sfarsi rapid, iar diriginita clasei, profesoara de chimie, veni in clasa, chemandu-l pe Yuki la ea.
- Ce s-a intamplat acolo, in fata liceului? Cine era baiatul cu care te-ai imbratisat si... ?
Yuki rosi puternic.
'' Drace, au vazut! Daca afla ai mei am... '', incepu sa se gandeasca, insa profesoara il intrerupse din nou:
- Pentru ca esti un elev bun si nu ai alte lucruri rele in ''cazier'' voi pastra secretul, si anume ca esti... bisexual, probabil, tinand cont si de Misa si de tipul acela, dar nu vreau sa se mai repete, sa vada cineva ceea ce faci tu in timpul liber.
Tanarul dadu afirmativ din cap, intorcandu-se in clasa cu zambetul pe buze, apoi incepand sa se uite pe geam, in timp ce gandurile ii alergara catre iubitul sau...
- Jeff, iarta-ma, am glumit cand am zis ca ii voi spune lui Yuki! se milogea Takashi de cel ce se afla acum in fata sa, privindu-l cu superioritate. Takashi se afla pe jos, plin de sange, iar tanarul american se afla la capul sau, cu un pistol in mana, indreptat catre fruntea acestuia.
- Jeff, nu! se auzi vocea puternica a unui domn maiestuos din spate. Nu tu...
Domnul Long se apropie de Jeff, lua pistolul, apoi trase fara sa tradeze vreun gest, ucigandu-l cu sange rece pe tanarul de la picioarele sale.
Jeff gonea nebuneste, ingrijorat in urma telefonului primit de la Yuki, in care i se spunea ca matusa lui - a lui Jeff - este la spital, fiindca nu se simtea deloc bine. Mama acestuia se afla in America, fiind ocupata, deci el era singurul care putea avea grija de femeia bolnava de diabet.
Viteza crestea din ce in ce mai tare, motorul negru depasind cu rapiditate fiecare vehicul aflat in calea sa. Deodata insa, un tir intra in depasire, nelasandu-i tanarului nicio posibilitate de scapare, asa ca facu dreapta, intrand pe un drum accidentat. La viteza aceea, o duna fu aproape fatala, motorul incepand sa se roteasca in aer, apoi cazand peste Jeff...


Astept pareri si critici pupic
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] - de Beatrix LaVey - 06-02-2011, 02:02 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 81 45.878 17-12-2011, 01:39 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 133.242 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 69.909 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 100.376 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 58.980 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.526 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 113.578 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 51.027 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.988 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 27.834 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)