Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hot domination (yaoi)

#30
Bun am venit si cu cap 13, chiar daca am anuntat ca plec, planurile s`au schimbat :P. Eto sunt multe schimbari, interesante cred pe parcurs. Sper sa va placa si pentru a posta cap urmator am nevoie macar de un comm :D

Multumesc cititorilor! kiss`u :*

"Capitolul 13"

Renasterea. Un nou inceput!

- Ah, ce frumos are! Asi da orice sa`l intalnesc. -murmura fata privind insistent coperta revistei.

Soarele era ascuns dupa norii cenusii odihnindu`se dupa munca depusa pe aproape toata perioada anului. Strazile metropolei Japoneze erau inundate de masini luxoase ce se grabeau spre diferite centre comerciale. Magazinele impodobite cu beteala multicolora si beculete stralucitoare, straneau curiozitatea copiilor si parintilor pentru diferite produse, fabricate doar in aceasta perioada a anului. Fulgii pufosi de nea, coborau cu miile dintre nori, asezandu`se intr`un covor alb peste intregul oras. Fragilitatea cu care ei se lipeau de obraji inrositi ai copiilor, ii faceau si mai speciali.
Intr`o vila impunatoare, dintr`un cartier de vipuri, pregatirile pentru cea mai frumoasa sarbatoare a lunii erau pe punctul de a fi terminate. Livingul incapator, vopsit in alb, cu parchet laminat te incanta inca de la intrare. Pe peretele opus balconului ce ducea in gradina, doua canapele de culoare mov si o masuta din cristal, puneau in evidenta frumosul tablou pictat de insusi Ay. Bradul urias, imbodobit cu beteala argintile si globulete albe, statea asezat la intersectia dintre hol si living. Iar etajerele ce contineau plasma, si cateva obiecte decoratieve erau asezate in lateral cu balconul. Nici scarile ce duceau catre etaj nu fusesera uitate, ele fiind impodobite cu beculete si crengute de brad. In bucatarie mirosul puternic de vanilie iti inunda narile, iar urmele de faina ce se intindeau pe toata gresia, anuntau procesul lung al conceperii cozonaciilor. Langa aragaz Ay imbracat doar intr`o camasa lunga de un alb pur patat pe alocuri cu crema, mesteca in continuu zaharul ars pentru chec. Suvitele de par albastre, decolorate in ultimele saptamani, pentru a revenii la cloarea lor naturala ii acopereau ochii sclipitori. Picaturile de sudoare ii traversau fruntea, fiind imediat absorbite de materialul camasii. Isi dorea foarte mult sa termine treaba pana la venirea iubitului sau, care intre timp devenise un cunoscut pictor de manga. Un zgomot vag il face sa tresara, presimtind un lucru straniu isi lipeste spatele de blatul mesei privind speriat spre usa. In tocul ei Dony zambea vesel, apropiandu`se de tanarul ce se mai linistise la vederea cumnatului sau. Satenul isi aseza mana dreapta pe obrazul lui Ay, cealalta avand`o la spate.
- Sti, ma gandeam ca voi mai amana asta dar...esti prea periculos pentru mine- murmura el rece.
- Ce...- a vrut baiatul sa intrebe.
Dar vocea i se intrerupse in momentul in care o durere sumbra ii cuprinse inima, ochii lui sclipitori priveau picaturile de sange se se scurgeau siroie pe gresie. Cazu ca o stana de piatra jos, incercand sa`si scoata cutitul din rana insa totul era in zadar. Incetul cu incetul simtea ca sufletul ii paraseste trupul, o lacrima argintie ii traversa obrazul, amestecandu`se in cele din urma cu sangle. Ultimul gand, si l`a spus in soapta doar pentru el...
- Te iubesc Jeff, te voi iubii mereu...-apoi printr`o suflare apasata, trecu in lumea ingerilor.
Roscatul pasi inmarmurit in bucatarie cazand in genunchi, isi privea fratele ce nu era instare sa spuna nimic, lacrimile ii coborau pe obraji cazand pe picioarele tremurande. Trase aer in piept spunandu`i lui Dony din priviri sa se aplece asupra lui, trase obiectul ascutit din inima iubitului sau punandu`l intre`e palmele satenului.
- Fa`o, ii sopti indreptand cutitul catre propria inima, fara Ay eu nu mai pot sa traiesc...
Dony il privi stupefiat, nu credea ca iubirea lui Jeff pentru acel baiat era atat de mare, crezand ca este cel mai corect pentru ambii, barbatul se supuse dorintei fratelui sau infrigand cu frivolitate cutitul in inima acestuia..
*

Dupa cativa ani...

Razele delicate ale soarelui radiau profund in frumosul oras Tokyo, aglomeratia cotidiana se mai diminuase in ultimii ani, luand un curs normal. Norisorii albastrii se miscau cu viteza redusa luand forme haioase pentru copii. Undeva in centrul orasului, la o frumoasa vila a unui om de afaceri linistea domina pe prima pozitie. In camera lui, Sentaro rasfoia plictisit o revista mondena asteptand nerabdator momentul in care noul antrenor privat isi va face aparitia. Dorinta tatalui sau era ca pana la implinirea varstei de optisprezece ani, adica peste aproximativ un an si jumatate, sa se inroleze in armata. Desi ura chestia asta, nu vruia sa`si dezamageasca familia ce luptase atat de mult pentru bunastarea lui financiara. Se ridica in sezut, trecandu`si mana printre firele de par blonde ce`i stateau rebele pe frunte. Apoi se indreapta lesne spre baie pentru a se revigora putin, ajungand acolo isi da cu apa pe fata, admirandu`si putin tinuta. Adora ca lumea sa`l admire, si ca fetele sa ii ingenuncheze la picioare, de aceea era foarte atent cu tinutele de zi cu zi. In momentul de fata purta o pereche de pantaloni albi, mulati pe picioare, si un tricou negru, larg, putin transparent. La gat avea mereu un medalion primit de la bunica lui, acesta era din argint cu un safir in mijloc. Strigatul menajerei il trezeste din transa, anuntrandu`l ca Fujimori, varul lui ce venea la acelasi antrenament tocmai a sosit. Nu putea spune ca aveau o relatie excelenta, dar nici prea rece, defapt chiar invidia pe aspectul varului sau il indeparta de o relatie mai apropiata. De obicei atunci cand mergeau pe strada, sau la petreceri Fujimori era primul zarit. Poate si pentru ca acesta era mai mare ca el cu un an, insa...asta nu justifica faptul ca tanarul era mai frumos. Ofteaza adanc coborand pe scarile spiralalte ce duceau catre mansarda, isi saluta varul din cap pornind catre piscina unde aveau sa fie antrenamentele. Se asaza pe un sezlong la cativa centimetri indepartate de Fuji ce`si invartea pe deget o suvita din parul roz, si lung. Acesta era imbracat intr`o pereche de pantaloni scurti, albastrii si o camasa alba desfacuta la jumatate din nasturi. Isi strange puternic pumnii in incercarea de a nu face o criza, de ce oare Fuji nu putea sa fie mai decent?! Doamne daca acel antrenor mai intarzia mult, sigur varul sau s`ar fi ales cu un pumn in fata.
- A sosit! - se aude vocea apasata a rozaliului, ce luase o pozitie ferma de militar.
Sen isi intoarce curioas privireas spre antrenor ramansnd socat, era ca si cum cerul i`ar fi picat in cap. Adica baiatul acesta de nouasprezece ani era comandant, si unde isi lsase uniforma? De cand un antrenor de elita al armatei Japoneze, purta blugi stramti si tricouri multate pe un corp...excelent! Inghite in sec in momentul in care ochii verzi ai barbatului il fixeaza, noroc ca firele de par roscate ale acestuia mai atenuau raceala din ei, altfel cu siguranta ar fi lesinat.
- Hm, domnule Sentaro, nu asa trebuie sa te prezinti in fata mea -rosteste roscatul pe un ton superior, indemnandu`l pe baiat sa se ridice in piciore.
- Bun, acum ca suntem in pozitie corecta, permiteti`mi sa ma prezint..
Sen simtea ca viata acestui comandant va fi un iad alaturi de el, nu il suportase inca de cand ii vazuse prezenta, asa ca fara doar si poate zilele lui in aceasta casa erau numarate. Dupa aceste ganduri triumfatoare baiatul a continuat sa asculte acel monolog banal:
- Sunt comandant sef al armatei Japoneze, Leon Miagi si pe parcursul a doi ani va voi antrena.

Ce nume ciudat! Zau ca pare un pishopat cu atitudinea asta de vezi Doamne "comandant", poate comandant la gaini in nici`un caz la oameni. Vai ce`ti mai e si cu armata asta Japoneza, care baga in ea tot felul de calicaturi...In fine, dupa ce ne face fastuasa prezentare scoate din servieta un catalog, privindu`ne pe sub pleoape. Bine, nu chiar pe mine.. mai mult pe acel ticalos de Fuji.
- Vom incepe cu o simpla alergare in jurul vilei, apoi voi decide la ce sa va mai testez..


Sen fierbea de nervi vazand ca Leon il lasase la coada, Fuji fiind la mijloc, se intreba de ce mereu varul lui era considerat mai destept sau mai atletic. Si`a strans pumnii continuand sa alerge, insa spre final o imagine l`a socat. Roscatul il tinea de mana pe varul sau, alergand si razand impreuna de mama focului. Privind acea scena ciudata, nu a observat radacina unui cires, reusind sa se impiedice si sa cada lovindu`se rau la frunte. Vazand imaginea lui Sen la pamant Fuji a inceput sa rada cu pofta, insa roscatul s`a apropiat speriat de adolescent lunandu`l pe jumatate lesinat in brate. Ajungand in vila, blondul a fost asezat pe canapea, si ingrijit de Leon ce`i curatat rana cu spirt.
- Cred ca pe tine va trebuii sa te antrenez mai mult...
Rosteste barbatul oftand adanc.
Sub atingerile delicate ale roscatului, adolescentul simtea cum obraji incep sa`i arda precum lava ce se scurge proaspata din vulcan. Parfumul acestuia ii inunda narile facandu`l sa vibreze cu intensitate, era un sentiment nou, dar totusi placut. Un zambet angelic si`a facut aparitia in coltul buzelor lui, apoi cu o voce joasa a rostit un "multumesc" reusind sa adoarma.
Sa trezit in toiul noptii, invelit cu plapuma sa pufoasa, incerca pe cat posibil sa`si amintesca de cele intamplate cu cateva ore in urma, insa tot ce reusa sa faca era sa`si provoace o migrena insuportabila. Constatand ca este imbracat tot in aceleas haine pe care le purtase, a decis sa se apropie de dulap pentru a`si cauta pijamaua...insa rasetele puternice de afara i`au atras atentia. Si`a trecut degetele prin par coborand tip-til catre mansarda, nu a apucat sa coboare si penultima scara, ca ochii sai au rams atintiti spre fereastra ce arata imaginea completa a piscinei. Fuji statea doar intr`o pereche de boxeri albi pe marginea piscinei, in timp ce roscatul ii facea un fel de masaj pe toata zona spatelui. Adolescentul simtea o furie interiora de nedescris, in primul rand nu putea admite ca antrenorul si varul lui sa aiba o relatie, iar in al doi`lea rand simtea cum inima i se rupe in mii de bucatele din cauza invidiei. Si`ar fi dorit sa simta el din nou palmele catifelate ale lui Leon, mangaindu`i fiecare particica a corpului. S`a lasat abatut in jos, sprijinindu`si capul de bara metalica a scarii, nu intelegea ce i se intampla, era ca si cum s`ar fi indragostit...la prima vedere. Isi scutura negativ capul , incercand sa gaseasca o solutie de razbunare, ce`i va ustura pana in maduva oaselor pe cei "doi", si nu dupa mult timp un zambet satisfacator ii acapareaza buzele. Isi amintise despre o discutie pe care o avusese, nu demult cu tatal sau, in care acesta ii povestea despre roscat cum ca, ar avea o sora de cincisprezece ani care locuia singura. Si pe deasupra devenise boboaca la liceul adolescentului..fara sa mai stea pe ganduri isi scoate telefonul din buzunar formand numarul fetei, pe care il avea din pura intamplare.
Iata conversatia telefonica:
'Ojo-san, ma scuzati ca va deranjez la ora acesta, as dori sa vorbesc cu Ayumi Miagi, va rog! - rosteste pe un ton politicos blondul, prefacandu`se ca nu stie cu cine vorbeste la telefon.'
'Ano, eu sunt Ayumi, cu cine vorbesc?- vocea fetei devenea din ce in ce mai scazuta.'
'Ah, imi pare rau ca nu v`am recunoscut, sunt Sentaro un coleg din liceu si ma gandeam sa va invit maine dimineta la o cafea, ce ziceti?'
'Am auzit de tine...esti dorit de toate fetele din liceu, tremurul tumultos al voceii fetei ii trada nerabdarea de a accepta, bine atunci ne vom vedea la cafeneaua de langa liceu.
'Arigato Ayumi, oyasuminasai!
'Oyasuminasai! '
Satisfacut de reusita, adolescentul s`a ridicat de pe scara, luand drumul dormitorului, asa zisul Leon va plati pentru ca l`a tratat cu indiferenta.

O noua zi se anunta in orasul nipon, mingea rotunda a soarelui arunca raze fierbinti in toate colturile, anuntand o zi toropitoare de vara. La vila familiei Uesughi in care mai nou locuia si Leon din oridinele stapanului casei, ca de obicei linistea era asternuta inca de la prima ora a diminetii. In jurul mesei din lemn negru, lacuit, atat Fuji cat si roscatul savurau micul dejun. Privirile pline de dorina ale rozaliului, erau atintite asupra lui Leon ce parea ca nici nu`l observa, gandurile fugindu`i in alta parte. Insa odata cu aparitia lui Sen, ochii sai se limpezisera privindu`l pe baiat cu o oarecare sclipire. Si nici nu era de mirare la cat de provocator se imbracase, pantalonii albi, transparenti ii subliniau liniile delicate ale picioarelor, in timp ce camasa de aceias culoare ii punea in evindenta abdomenul plat. Baiatul a zambit multumit vazand ca prima parte din plan ii surade, in plus fata palida a lui Fuji ii oferea o satisfactie de nedescris. Dupa ce a murumurat un "buna dimineata" cu jumatate de gura, pasii sai s`au indreptat care iesire, urmand sa ajunga la locul intalnirii cu Ayumi.
INGERII SUNT SPIRITE INARIPATE,PRIETENI CU SPIRITUL TAU INARIPAT! :X:X:X My love GRAVITATION... 


DeeJay David feat Dony-Temptation [Mix by DeeJay Aliss] http://www.youtube.com/watch?v=gCif6BTxEfg BIG thx for subscribe and comment this song pupic



Răspunsuri în acest subiect
Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 31-03-2010, 04:55 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 06-04-2010, 01:14 AM
RE: Hot domination (yaoi) - de Serqet - 06-04-2010, 07:02 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Lye - 07-04-2010, 12:22 AM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 11-04-2010, 01:52 AM
RE: Hot domination (yaoi) - de Lye - 11-04-2010, 02:20 AM
RE: Hot domination (yaoi) - de Hetalia - 11-04-2010, 07:13 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 27-04-2010, 12:37 AM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 27-04-2010, 06:10 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Lye - 30-04-2010, 11:44 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Serqet - 03-05-2010, 08:01 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 15-05-2010, 12:35 AM
RE: Hot domination (yaoi) - de Hetalia - 15-05-2010, 01:47 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Yaku-chin - 15-05-2010, 03:37 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 26-05-2010, 11:29 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Hetalia - 27-05-2010, 01:27 AM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 07-06-2010, 01:23 AM
RE: Hot domination (yaoi) - de Hetalia - 08-06-2010, 08:31 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Yaku-chin - 09-06-2010, 12:05 AM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 12-06-2010, 04:57 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Hetalia - 12-06-2010, 10:25 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 19-06-2010, 05:26 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Yaku-chin - 21-06-2010, 10:32 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Akane - 22-06-2010, 03:17 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Hetalia - 24-06-2010, 12:22 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 26-06-2010, 04:51 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Yaku-chin - 26-06-2010, 07:38 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Kurama^_^Sweet - 28-06-2010, 11:55 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 01-07-2010, 01:50 AM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 06-07-2010, 08:55 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 12-07-2010, 01:32 AM
RE: Hot domination (yaoi) - de Hetalia - 18-07-2010, 07:08 PM
RE: Hot domination (yaoi) - de Aliss_anime - 03-08-2010, 12:39 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mirage of Blaze [+16] [yaoi] [domination love] Aliss_anime 0 2.325 08-01-2010, 10:46 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  Domination by [+16] [yaoi] Lye 70 45.724 14-06-2009, 12:57 PM
Ultimul răspuns: Dark~Melody
  Vampire Domination Teh 18 9.246 29-03-2009, 01:38 AM
Ultimul răspuns: Teh


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)