Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ficul? -_-"
Da
83.33%
25 83.33%
Nu
10.00%
3 10.00%
Asa si asa
6.67%
2 6.67%
Total 30 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi]

#79
CAP:28 El despegue (Decolarea)

-Angel , deci vrei sa spui ca vei pleca inapoi ? Intreaba Kika privind in gol .
-Da surioara ... Asta voi face ... Raspunse brunetul plecand capul , nevrand sa dea si alte explicatii .
-Fiule , dar e absurd , nu poti pleca ! Spuse mama baiatului parand ingrijorata .
-Uite ca o voi face ... Voi pleca inapoi cu Diego . Raspunse din nou baiatul
Leon nu a mai spus nimic . A tacut si asculta stupefiat ceea ce spunea fratele sau . Exact cand a avut si el un cuvant de spus , Angel s-a ridicat de pe canapea si a urcat in camera sa , urmat de Diego . Brunetul s-a aruncat trist pe pat , strangand perna alba in brate . Satenul se aseaza langa el , mangaindu-i usor spatele .
-Diego ... Nu vreau ca Yuki sa pateasca ceva ... Este prietenul meu cel mai bun din copilarie ... O sa mor daca i se intampla ceva . Spuse cantaretul asezandu-se in bratele satenului .
-Linisteste-te ingeras ! Yuki stie sa isi poarta de grija din cate am vazut ... Nu se va lasa usor .Replica Diego incercand sa isi linisteasca ingerasul .
Brunetul a aprobat din cap , insa avea inca o privire ingrijorata . Se ridicase la nivelul chipului satenului , strangand-ul tare in brate , dupa care ii prinse buzele intr-un sarut . Poate era singurul lucru care il mai linistea in momentul acela . Cantaretul s-a refugiat in bratele iubitului sau , inchizand ochii . Desi incerca sa adoarma , tot felul de ganduri ii treceau prin minte ... Ganduri care nu erau bune deloc ! Satenul incerca sa se elibereze si el de gandurile negative , care i-au invadat mintea , dar nu reusea de nici un chip . A privit in sus , intrebandu-se "De ce?" De ce li se intampla tocmai lor asa ceva ? Taku a evadat ... Ce avea in minte ? Oare razbunare ? Asta nu avea de unde sa stie , decat in clipa in care vor ajunge maine inapoi in Tokyo . Privirea lui s-a indteptat apoi spre ingerasul ce a adormit in bratele sale . L-a intins in pat , sarutandu-i obrazul . El s-a asezat langa baiat , asezandu-si capul pe pieptul lui incercand sa adoarma . Misiune indeplinita . In mai putin de zece minute , a adormit alaturi de brunet , fiind destul de extenuat din cauza acestei zi .

* *

*

Soarele stralucea orbitor pe cerul senin al orasului Venezuela , aruncandu-si sagetile de foc spre chipul brunetului , reusind sa il trezeasca dintr-un somn binemeritat . Privea tavanul , amintindu-si de ziua ce a trecut . A simtit ceva cald pe piept , iar cand a privit in jos , a putut observa chipul baiatului pe care il iubea . A zambit , dupa care si-a asezat mana pe spatele satenului , care si-a deschis si el imediat ochii , privind buimac in jurul lui . L-a vazut pe ingeras si a zambit , dar privirea i s-a indreptat apoi spre ceasul care arata ora 8:30 . Ei , la ora 9 fix trebuiau sa fie la aeroport . In urmatoarea secunda , amandoi au sarit ca arsi din patul comod .
-Oh , nu... Trebuie sa ne grabim , altfel nu mai prindem avionul . Spuse brunetul in timp ce isi lua camasa pe el , lasand-o descheiata si o pereche de pantaloni negrii pe care i-a uitat de asemenea descheiati . Diego se grabea si el , dar spre deosebire de cantaret , el era mai atent la imbracaminte si nu uita nimic . Si cum se spune "Graba strica treaba" , Angel s-a impiedicat de troller-ul pe care l-a pus exact in mijlocul camerei , si a cazut pe podea lvindu-se la mana . Dar asta nu l-a impiedicat sa se ridice repede , nervos , sa ia troller-ul si sa il arunce pe scari in jos , trezind toata casa din cauza zgomotului .
-Angel , fraiere , ce mama naibii faci ? striga Kika , privindu-si impiedicatul ei frate , in timp ce statea in dreptul usii camerei asle fiind trezita de zgomot .
-Scuza-l , Kika ... Dar ne grabim. Trebuie sa ajungem la aeroport . Spuse Diego calm , in timp ce ii aseza camasa baiatului care parea o pisica la Formula 1 .
-Hai sa mergem ! Pleaca avionul si noi nu suntem in el ! Striga brunetul luandu-l pe Diego de mana , tragandu-l dupa el pe scari .
-Pa surioara .. Spunei mamei ca imi va fi dor de ea ...Si lui Leon la fel ..Pa ! Spuse Angel , luandu-si bagajul si iesind ca vijelia din casa .
-Pa fratioare ... Nu va trebui sa iti fie dor de noi ... Ne vei revedea curand ... Foarte curand . Spuse roscata parca numai pentru ea .
Cei doi baieti s-au urcat intr-un taxi si au plecat in graba spre aeroport . Spre fericirea lor , au ajuns mai repede de 10 minute . Cand au ajuns , au luat-o la fuga . Si-au lasat bagajele la control , au asteptat cinci minute , dupa care au urcat grabiti in avion , ocupandu-si locurile de la Clasa intai , fiind ajutati de o stewardesa foarte frumoasa , cu niste forme fine . Amandoi s-au trantit pe scaunele lor , respirand usurati .
-Pfff ... In sfarsit . Abia astept sa ajung inapoi . Spuse cantaretul privind pe geam .
-Aham ... Si eu .. Spuse ? Diego privind picioarele dezgolite ale stewardesei din stanga lui . Il tenta sa o mangaie putin pe una din pulpele ei atragatoare . Dar baiatul de langa el tocmai ii trase un pumn zdravan in cap .
-La ce te uiti , perversul , perversilor ? Intraba Angel strangand din pumni .
-Au ... Ma uitam si eu la ... Difuzoarele fetei ... Ce m-as plasa odata intre ele . Spuse Diego zambind pervers .
-Esti un idiot ! Striga brunetul intorcandu-si din nou privirea spre geam .
Avionul a decolat , iar cantaretul avea privirea atintita spre sol .
-Hei , ingeras , nu te supara ! Am glumit si eu ! Spuse Diego incercand sa disimuleze , dar Angel nici nu il baga in seama . Nervos , satenul s-a intors si el cu spatele la iubitul sau ... Dar nu pentru mult timp , pentru ca nu a putut rezista prea mult . s-a intors rapid catre baiatul care statea cu spatele la el , l-a prins de mana si l-a tras astfel incat brunetul sa isi intoarca fata . Diego l-a prins de barbie si l-a socat pe cantaret acaparandu-i buzele intr-un sarut senzual .
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]




Răspunsuri în acest subiect
RE: ~Love Song~ [shonen-ai/Yaoi] ~ my old old old fic - de Yaoi Queen - 11-11-2008, 06:11 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [YAOI]Forbidden Love PandaKun 7 4.882 24-05-2014, 12:39 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] Don't wait for love, look for happiness ohaio_angel 72 28.172 07-02-2014, 11:10 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] I just wanna love you! MiraA 279 165.420 06-09-2012, 03:19 PM
Ultimul răspuns: Sushi
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 52.224 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 81 45.870 17-12-2011, 01:39 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 133.193 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 69.894 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 100.367 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 58.962 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.507 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)