Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The night of blood and scream [+18]

#16
Am reveit cu Olly cea sadica. Gome daca este scurt, dar lipsa de inspiratie:D

Lecţia de disecţie

Olly: Ce frumos stătea Izabella spânzurata in mijlocul Alcatraz-ului. O aud pe Lisa cum chicoteşte sadic si îmi torc privirea spre ea. Ochii mei violeţi, o priveau sever in semn de avertizare.
- Încetează, poate afla cineva, ii şoptesc uşor, abia mişcându-mi buzele mele.
- Cine sa mă audă? Stafia Izabellei? Este in iad, prostuţo, îmi spuse bruneta, foarte vesela.
- Bun atunci. Eu mă duc sa mănânc. Ne vedem la cantina, ii mai spun si plec de langa ea.
Merg spre cantina, dar mă izbesc de cineva si era sa pic, dar doua braţe puternice, mă prinse de mâini si mă trase la un piept, sculptat. Parul negru, rebel, ii dădeau un aer aparte. Ochii căprui, foarte pasionali si cuceritori. Uniforma de gardian ii venea foarte bine. Am inrosit uşor in obraji palizi si am murmurat un scuze, penibil.
- Ai grija pe unde mergi, frumoasa domnişoara, îmi spuse el, gentil si îmi întinse o mana si mă ajuta sa mă ridic.
- Mulţumesc, am spun si am roşit uşor in obraji.
- Se poate întâmpla lui oricui. Ma acompaniaţi la masa, ca sa-mi pot răscumpăra greşeala? Ma întreba brunetul si eu m-am uitat după Lisa.
Aceasta era intr-o discuţie aprinsa cu Nick. Aprob din cap si gardianul mă lua delicat de mana. Mergeam in linişte pe coridoare si mi-am dat seama ca mergem spre cantina gardienilor. Ajungem acolo, toţi gardieni, prezenţi se uitau la noi, ca boii la poarta noua. Am lăsat capul in jos si am roşit in obraji. L-am urmat la o masa si in fata mea, apăru un castron cu mâncare italiana, spaghete cu sos puţin picant. Gust un pic si îmi dădu lacrimile de bucurie, ca era foarte buun!!!! Am mâncat cu pofta, in timp ce Yuri – am aflat cum îl cheamă – se uita foarte insistent la mine. Se părea ca avea in jur de 22-23 de ani si venea din Tokyo, dar tatăl sau era om de ştiinţa, si se ocupa cu exploatarea genetica. Uram oameni de ştiinţa. După ce am mâncat, eu l-am rugat sa mă duca in celula, ca mă doare puţin capul. Brunetul accepta imediat si m-a luat de braţ si m-a dus in celula. In celula, o vad pe Lisa, cum se mozolea cu Nick, cea ce mă făcu, sa-mi fie si mai rău. Când mă văzu bruneta, s-a despărţit de el si acesta ieşi rapid din celula, dar nu înainte de a arunca o privire gardianului. Eu mă prefac ca leşin, dar Yuri, rapid mă prinse in braţele sale puternice si calde si mă aşeza pe pat. Lisa veni rapid langa mine si mă striga, dar eu mă abţineam sa nu rad.
- Stai aici, ca mă duc după formol, îl aud pe tanar, cum ii spune ei si pleacă.
- Hei, Lis, diseară ia-ti adio de la Nick, ii şoptesc si apoi adorm.
Ma trezesc noaptea, pe la zece si ceva, mult după stingere. Ma ridic din pat si mă imbrac cu p bluza vaporoasa, alba, care îmi expunea umeri si peste un corset din piele neagra. Îmi iau o pereche de ciorapi plasa si o pereche de bascheţi. Ma machiez cu negru si când vreau sa ies, o vad pe Lisa in picioare, privindu-mă cu semne de întrebare. Ii zâmbesc sadic si ne învăluim in ceata. Am început sa colindam prin închisoare, in căutare de noi subiecţi. Lisa tot mă bătea la cap, sa-l las in pace pe Nick, ca vrea sa se joace cu el. Nu am băgat-o in seama si ceata intra intr-o celula, unde ştiam, ca dorm, cele doua creiere de aluna, care cred, ca orice zboară se si mananca si nu m-au lăsat sa mă bag pentru bruneta, când s-a luat Izabella de ea. O iau pe una dintre ele si ne-am îndreptat spre laborator. Azi vroiam sa fac ceva ce mi-a plăcut din totdeauna, dar nu am avut curajul sa încerc pe animale, dar pe oameni, era cu totul alta poveste. Mergem spre laborator si o pun pe fufa aceea cu creier de fum, pe masa de operaţie. Aceasta sforăia si trăgea besini, de mi s-a întors pe dos stomacul. Dracu, ce v-a dat la prânz? Fasole rânceda? Mi-am pus o clama speciala, pe nas si vad ca Lisa, a făcut la fel.
- Nu e haios, spun dezamăgita, in timp ce îmi căutam lucrurile mele, pentru….lecţia de disecţie.
- Dar are un parfum frumos, iau acum si apoi o trezim, îmi spuse bruneta si ii lua sânge, pentru parfumul ei.
- Bine, este timpul pentru trezirea matinala, si arunc pe ea urina.
Idioata aceea sari ca arsa si începu sa înjure, pana isi focaliza privirea asupra mea. Vrea sa se ridice si sa mă lovească, dar nu putea. Ii zâmbesc sadic si ii tai bluza in doua, cu foarfeca, la fel paţi si sutienul. Asta era bărbat sau femeie? Avea sâni mai mici decât ai mei. Iau bisturiul si ii tai pielea si o dara de sânge, urmarea lama bisturiului. Apoi după ce desfac pielea, de fapt o dau jos, ca i-am jupuit pieptul, iau polizorul si ii tai sternul si coastele. Pacienta tipa si plângea, dar pe mine nu mă interesa acest lucru si nici nu mă impresiona defel. Lisa privea foarte fascinata sadismul meu. Încetul cu încetul, încep sa-i scot ficatul, fierea, rinichi si intestinele. Operatul isi dădu duhul, când am scot stomacul si pe urma plămâni. Apoi am ras-o in cap si apoi i-am tăiat cutia craniana. I-am scos creierul si m-am uitat la el. Pe urma i-am tăiat in jumătate fata si i-am scos limba, ochii, si i-am tăiat urechile. I-am secţionat pe lungime gatul si i-am luat laringele. Aveam un plan cu asta, ca fac sa para toţi vinovaţi. In timp ce mă ştergeam, ceata veni si o lua de pe mana, dar si organele scoase. Aveam nişte planuri cu ele. După ce curatam in laborator, ieşim din el si ceata lăsa in mijlocul holului mare, pe pacientul mort, iar organele in alte puncte din închisoare. Intestinele in cantina, atârnate de becuri, inima in baia gardienilor, stomacul era pe catarg si lista poate continua. Ştiu ca directorul s-a trezit cu creierul langa el.
Dimineaţa, toata puşcăria, era in picioare, la 5 dimineaţa. Gardieni, căutau, care cum încotro vinovatul. Am trecut si eu pe acolo, pe coridorul principal, pentru a vedea grotescul spectacol. Eram la etajul intai si priveam in jos, cadavrul femeii. Zâmbesc sadic si bucuroasa, dar vad prea târziu privirea aţintita a lui Yuri asupra mea. Acesta mă privea cu suspiciune si ura, parca ar şti, ca eu am ucis-o. Plec de acolo si cobor jos si la scara, mă aşteaptă jos si mă privea, cu nişte ochii reci si severi. Trec pe langa el si îmi şopteşte, ca v-a descoperi cine sunt eu. Acest lucru mă făcu sa zâmbesc si ii spun, ca nici măcar eu nu mă cunosc si as vrea sa vad cum se v-a chinui el. După acest mişc discurs, plec de langa Yuri si mă îndrept spre cantina sa admir „ghirlandele de Crăciun”


Poze:
http://media.photobucket.com/image/anime...0.jpg?o=23 – Yuri Oshetse



Răspunsuri în acest subiect
The night of blood and scream [+18] - de ellamanu - 18-10-2009, 07:17 PM
RE: The night of blood and scream +18, make by sweet.killer and ellamanu - de ellamanu - 19-11-2009, 07:30 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Deep in night Nywa 17 9.016 25-12-2012, 04:42 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  One Night in a Million ayame_chan 0 1.653 13-02-2012, 12:37 PM
Ultimul răspuns: ayame_chan
  A night to remember![+16] Ryuu 3 3.356 11-08-2010, 10:49 PM
Ultimul răspuns: A'Svear
  If the night seems endless, the day will come soon [vampire] angeliqueVampire 6 3.987 04-08-2009, 02:21 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)