Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Brothers incest yaoi +18

#14
scuze daca am intarziat, dar iata nectul:D

De ce?

După ce ne-am imbracat – Sasuke a trebuit sa facă dusul binevenit pentru Mimy si apoi se imbraca – ne-am aşezat pe jos si ea făcu la fel. Se pune in aşa fel, incat sa poate sa scrie pe un caiet de al meu. Înghit in sec si încerc sa-mi nu-mi arat tremurul, care puse stăpânire pe mine. Fiindcă psihologi de la criminalistica, sunt invatati sa vadă orice stare si sa-i facă sa inteleaga caracterul infractorului si roşcata era cea mai buna din clasa ei, la interogare si sper sa nu încerce pe noi, hipnoza, ca atunci chiar ne-a luat dracu.
- Itachi, de ce? Ma întreba fata, in timp ce nota pe caiet.
- Mimy, te rog, nu încerca sa te joci cu mintea mea, ca iţi cunosc şmecheria cu „de ce”. Ma stresezi, pana cedez nervos si iţi spun de bunăvoie ce vrei sa auzi, dar nu mă prinzi atât de uşor, spun eu si raman uimit, văzând cum zâmbeşte, ca si când as fi provocat-o la ceva.
- Foarte bine, Uchiha, foarte bine. Nu uita ca te pot tortura prin hipnoza, si crezi ca nu ştiu unde sa te aduc, ca sa te fac sa mărturiseşti singur. Ce zici, vrei sa faci o calatorie in timpul amintirilor tale si sa te duci direct in aceea noapte, când tatăl tău a…
- TACI!!! Tip ca din gura de şarpe. Te rog Mim, taci din gura. Nu vreau sa retrăiesc din nou seara aia. Iţi spun ce vrei sa şti, dar lasă-ne in pace, şoptesc din cauza spaimei, sa retrăiesc aceea seara, când Fugaku m-a violat cu sălbăticie de ziua mea de naştere.
O vad cum îmi zâmbeşte trist si mai mă întreabă inca o data „de ce”. Încep sa-i povestesc tot ce s-a petrecut aseară si partida, i-am povestit-o vag, ca pe ea n-o interesa cum mă f**eam. Tânăra scria de zori, fiecare cuvinţel si ce gesturi făceam. Nu ştiu cum poate sa scrie atât de repede. După ce am terminat de povestit, trecu la fratele meu, care tremura vizibil. Pun o mana pe umărul si îl strâng încurajator. Ofta si ii povesti exact cum se întâmpla si apoi tăcu. Fata nota ceva, apoi se ridica in picioare. Isi aranja rochia si apoi se uita in oglinda de la dulapul meu.
- Verdictul, spun eu si simt cum Sasuke isi încolăci braţele in jurul gatului meu si mă musca uşor de ureche.
- Sa mă pupi undeva, Uchiha. Verdictul, după ce iti trimit sms, numai mă suna înapoi, ca te ucid. Aveţi grija unde si când faceţi sex. De preferat, nu acasă sau da, dar când nu este nimeni, nu in tufişuri sau boscheti ca Deidara – am pufnit in ras, când am auzit chestia asta – sau ca Pein după copaci… Ma rog. Nu in public sau la şcoala si Itachi spune-i fratelui tău sa numai meargă cracanici prin fata mamei si a tatălui, ca poate intra la bănuieli si… se opri când începu sa-i cânte mobilul. Scoase un LG Prada, negru.
Răspunse in rusa. Începu sa vorbească repede, incat eu am prins doar mici frânturi din conversaţia ei. Ştiam câteva cuvinte in rusa, incat, daca m-as duce in Rusia, m-as descurca cat de cat, sa ajung la un hotel. Se părea ca avea nişte probleme cu bunici ei acolo si trebuia sa meargă acolo. Înghit in sec. Daca Mim pleacă in Rusia, eu voi fi al nimănui si ea la fel. Nu o voi putea ajuta sa treacă peste micile ei crize. Sasuke simţi încordarea mea si mă lua in braţe si mă strânse la pieptul sau. Îmi căuta buzele si le găsi. Îmi strecor limba printre buzele lui si încep sa-i explorez cavitatea bucala. Îmi bag mana in parul sau negru ca smoala, ca sa pot controla sărutul mai bine. După puţin timp rup sărutul si îmi aţintesc privirea asupra roşcatei.
- Băieţi aşa-i ca veniţi cu mine in Rusia? Ne întreba tânăra in rusa si eu am zâmbit.
- Eu vin, dar si Sasuke vine cu noi, spun eu zâmbindu-i fratelui meu.
- Sigur, spuse in rusa, dar in 20 de minute sa fiţi gata de plecare, ca vin cu taxi după voi. Vedeţi, ca este sfertul academic la mine, ne spuse sa înţelegem si noi.
Ieşi pe uşa si eu am oftat bucuros. Am scăpat si de asta. M-am ridica in picioare si îl ridic si fratele meu. Îl pup pe vârful nasului si ii spun, sa se duca si sa pregătească de plecare. M-am imbracat cu o pereche de pantaloni negri si un tricou la fel – culoarea. In picioare mi-am luat nişte adidasi negri. Mi-am băgat in safari, doar strictul necesar si mi-am pus bluze cam groase, ca ştiam ca era frig in aceea tara. După 10 minute, mi-am făcut bagajele si mi-am luat rucsacul in spate si am ieşit din camera încuind-o. M-am dus la Sasuke in camera. Intru si vad uimit, ca acolo era un talmeş-balmeş.
- Iubi, ajuta-mă si pe mine sa împachetez, spuse Sasuke imbratisandu-ma apoi mă săruta uşor pe buze.
As fi vrut sa continui sărutul, dar sunetul clanţei de la camera fratelui meu, cum era apăsata in jos. Îl împing pe Sasuke in pat si eu, mă prefac, ca ii mai strâng din haine.
- Ai haine groase in dulap? Îl întreb eu, făcând pe „nevinovatul”.
- Stai sa caut, se oferi tanarul, sa-si ascundă roşeaţa din obraji – se inrosea la fata, daca mintea si era prins.
- Plecaţi undeva băieţi? Ne întreba o voce masculina si eu raman uimit.
Cunoşteam acea voce. Îmi întorc capul si îl vad pe tatăl meu, un bărbat de 45 de ani, cu parul negru, ii atingea umeri si ochii negri si plini de răutate. Chipul sau rece si inexpresiv, mă făcea sa-i dau cadou nişte pumni in fata. Purta o camasa alba si nişte pantaloni din stofa neagra. Sasuke isi înalta capul din dulap si am văzut cum isi încorda muşchi de la maxilar, sa nu-i spună lui Fugaku vreo doua vorbe limpezi si alese.
Trebuia sa găsesc un plan de scăpare, ca idiotul de Fugaku, nu ne v-a lăsa sa plecam in Rusia…
- Uchiha Itachi! Unde mama dracului eşti? Aud ţipatul lui Mimy de la parter.
- Te iubesc doamne, ÅŸoptesc ca pentru mine.
In camera navali rusoaica, împingându-l pe Fugaku, ca pe o cârpa si veni spre mine. Ma săruta uşor pe buze si ii făcu cu ochiul lui Sasuke, dându-i de inteles, ca nu mă fura de la el.
- Si tu cine eşti? O întreba tata.
- Buna ziua. Ma scuzaţi ca nu v-am văzut, dar băieţi mi-au promis ca mă aşteaptă afara si eu sunt cu sfertul academic. Ma numesc Milostova Tse, iubita lui Itachi. Vedeti ca ii iau pe baieti cu mine in Rusia, sper ca nu va suparati. Sigur ca nu, mai spuse Mimy si ne făcu semn sa plecam.
Ne luam bagajele si coboram jos. Ma uit după tânăra si vad acum ce purta. O bluza neagra pe gat, peste un plover cafeniu, lung, acoperindu-i fundul. Pe sub avea colanţi negri si in picioare, nişte cizme negre din catifea, strâmte pe picior si cu toc. Ieşim afara si ne urcam in taxi. Roşcata spuse unde sa o duca si maşina porni. Ii mulţumesc in rusa si ea întreabă pentru ce.
- Pentru ca ai apărut la momentul si timpul potrivit. Si îmi place ca i-ai închis gura tatălui meu, spun in rusa, ca sa nu inteleaga şoferul de taxi.
- Nu-i nimic. Apropo, taica-tu nu s-a uitat după mersul lui Sasuke, fiindcă am mers eu după el si mi-a văzut curul mişcându-se, spuse ea si eu chicotesc uşor.
Ma aplec spre Sasuke, cu pretextul ca mă uit pe geamul sau. Îl întreb daca îl doare posteriorul si el îmi spune, ca puţin, dar ii trece. Era de aşteptat. După jumătate de ora, coboram din taxi si ne luam bagajele. Vad spre uimirea mea, ca fata avea doar un rucsac, cam micuţ din piele neagra si in mana o geaca alba si groasa. Mergem la terminalul trei si ne urcam in avionul care o sa ne poarte direct spre Moscova. Eu m-am aşezat la geam, Mimy intre mine si Sasuke, iar el la margine. Cum am decolat, fiecare si-a pus castile in urechi si am început sa ascultam muzica. Eu rock, Mim T.A.T.U., iar Sasuke manele…

Poze:
http://www.twntelecom.com/wp-content/upl...-front.jpg - LG Prada, un alt mobil de al lui Mimy.
http://3.bp.blogspot.com/_rHaxiwkRhdk/Sv...Uchiha.jpg - Fugaku Uchiha, tatăl lui Itachi si Sasuke.
http://styleshopper.ro/blog/wp-content/u...r-lung.jpg - Ploverul lui Mimy
http://www.femei-moderne.ro/images/artic...-asta.jpeg - Cizmele ei.
http://www.freshnet.ro/imagini_medii/315.jpg - Geaca fetei.
Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=BfSKyla5Xfo – Melodia care i-a sunat la mobil lui Mimy.
http://www.youtube.com/watch?v=AHKMvK3FH8c – Melodia care asculta Itachi in avion.
http://www.youtube.com/watch?v=XDpU536W-...re=related – Melodia care asculta Mimy in avion.
http://www.youtube.com/watch?v=febzcPbx-7M – Melodia care asculta Sasuke in avion



Răspunsuri în acest subiect
Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 18-10-2009, 04:03 PM
RE: [Naruto] Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 20-10-2009, 10:20 PM
RE: [Naruto] Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 24-10-2009, 02:41 PM
RE: [Naruto] Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 29-10-2009, 08:54 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Luzer - 09-12-2009, 08:21 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de I hate maths. - 10-12-2009, 02:40 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 11-12-2009, 06:18 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de I hate maths. - 11-12-2009, 08:23 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Luzer - 13-12-2009, 03:50 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 13-12-2009, 11:23 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Luzer - 14-12-2009, 12:06 AM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de I hate maths. - 14-12-2009, 01:49 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 18-12-2009, 04:33 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Luzer - 18-12-2009, 04:52 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de I hate maths. - 19-12-2009, 12:56 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 03-01-2010, 04:51 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Katyღ - 14-01-2010, 07:57 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Brother Love (+18 incest yaoi) ^.^Vampix^.^ 68 36.117 19-07-2011, 01:48 PM
Ultimul răspuns: LoLix


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)