Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Brothers incest yaoi +18

#5
Am revenit cu un al cap nou :-"

Pat comun

Pana când, incepu sa sune mobilul lui Sasuke, o manea, ce o făcu pe Mimy sa in strâmbe din nas. Acesta avea un Samsung U800. Îl scoase din buzunar si văzu, ca apelantul este Sakura. Acesta se ridica de la masa si răspunse la telefon.
- Ce-i Sakura? Ti-am spus, ca nu am chef sa vin la tine, pentru o partida… Normal ca îmi pasa de tine, dar nu vreau eu… Daca vrei p***, du-te la Naruto si ti-o trage ala pe gratis sau banii… Du-te dracu de c**va, mai spuse si închise mobilul, nervos si îl arunca pe masa, pana la Mimy.
- Mişto mobil, dar al meu tot este mai fain, se făli ea si se căuta prin buzunare in găsirea mobilului.
Ridica din sprâncene si ii ceru fratelui meu, mobilul sa sune pe al ei. Suna si din sufragerie, incepu sa se audă T.A.T.U., si roşcata isi descoperi mobilul. Minune! Ca de obicei este pe mut sau pe vibraţie…, mă rog. Aduce geanta din piele neagra, marca Avon si scoate de acolo, un Motorola Aura, argintiu, lăsându-mi fratele mut, de uimire. Rusoaica îl puse pe masa si ii spune, ca ii da mobilul ei, sa se uita prin el, daca si el o lăsa, sa se uite prin a lui, dar cu condiţia: Nu la mesaje! Sasuke o lăsa pe ea prima si se asiza langa ea, uitându-se la decolteu ei, decât la ce face ea, cu mobilul sau. Mimy se uita la poze si ramase uimita. Avea nişte poze xxx cu el si cu nişte fete.
- Sasuke, ce dracu este cu pozele astea in mobilul tău? Nu sunt mama ta, dar Itachi nu are aşa ceva cu fostele iubite, in mobilul sau, spuse ea si apoi se uita la aceea poza, dând mai departe, văzând ca vin si altele. Şterge-le! De ce le ţin? Pentru şantaj? Sari rapid Mimy cu gura pe el, trezindu-mă.
Ma ridic din pat si vad, ca perfuzia, era goala si eu, eram in patul lui Mimy. Îmi scot perfuzia si mă duc legănat, parca as fi băut rom, pana in bucătărie. Bucătăria era mare, cu mobila roşie si pe jos faianţa. Când m-au văzut, roşcata si brunetul, s-au ridicat de la masa si m-au pus pe mine la masa. Tanarul se aşeza langa mine si isi puse mana lui, pe umărul meu.
- Hey, eşti bine? Ma întreba el si mă strânse uşor de umăr.
- Normal ca nu, si tu şterge, porcăriile alea din mobilul tău, sari cu gura pe el, rusoaica, in timp ce îmi pregătea ceva de mâncare.
Îmi puse in fata, trei sandwich-uri si un pahar de lapte. Le-am privit bănuitor, ştiind pe pielea mea, cum gateste ea, afumând sau arzând mâncarea sau condimentând-o. Iau o gura si mă mir, ca este comestibil. Iau mobilul lui Mimy, fara sa mai cer voie si vad, ca pe fundal era o poza cu mine, la patru ace. Doamne ce uram aceea poza, ca a trebuit sa ne imbracam, ca domnul si doamna Smith, la petrecerea de Halloween. Ma uit la poze si o vad, pe ea, imbracata intr-o rochie neagra si cu decolteu adânc, mulata pe corpul ei si lunga pana in pamant. Am trecut la alta poza si o vad pe Mimy, in rochia de Revelion, unde si-a tras-o cu una. Rochia era alba, mini si la mânici si jos la tiv, avea un material, lucios auriu. Parul îl avea tăiat, pana aproape de maxilar si întins cu placa. Am văzut, ca urmau poze, pe care le ştiam si am ieşit din fişier. Ma uit la melodii si vad o melodie destul de amuzanta… Chilly cha cha. O ştiam, ca prima saptamana, când s-a mutat cu mine in apartament, numai melodia asta o auzeam, pana m-am obişnuit cu persoana ei tranzita in NATO. Mi-o trimit la mine pe telefon si nu am fost atent, ea îmi fura un sarut fugar, lasandu-ma uimit. Rapid mi-am revenit si m-am uitat după ea, cum îmi făcu din ochii si isi linse, buza superioara provocator. Aproape m-a bufnit rasul. Sasuke se uita la mine, ca boul la poarta noua. Am continuat sa mănânc, in timp ce „micuţul” din pantaloni mei, începea sa se pregătească de acţiune. De ce? Pai Sasuke se uita la mine, foarte insistent, cea ce nu-mi plăcea. O aud pe tânăra cum bombănea ceva si apoi ne spune, sa dormim la ea, pentru siguranţa mea, si mai ales, ca era ora zece noaptea. O urmam in dormitorul ei si ne spuse, ca acolo vom dormi noi doi si ea in dormitorul de oaspeţi.
Ce dracu urmăreşte fiinţa asta? O vad cum isi ia din dulap, nişte haine si portfardul ei si ieşi din camera. Fiinţa asta a înnebunit? Cum sa pună un homosexual, in camera cu un sexual si unul destul de atrăgător? Ii spun lui Sasuke sa se dezbrace si sa se bage in pat si ies din dormitor. Intru in camera de oaspeţi fara sa bat la uşa. Dormitorul era destul de simpla. Avea un dulap, un pat cu aşternuturi galbene, care mergeau, perfect cu culoarea pereţilor, culoarea mieri. Un tablou cu cai, deasupra patului si o veioza langa. Ea tocmai isi trăgea pe ea, o rochie de noapte roz, dar uşor transparenta. Aceasta se întoarse spre mine si mă privea cu o sprânceana ridicata.
- Te simţi rău? Ma întreba, cu indiferenta totala, cea ce mă făcu, sa-mi dau ochii peste cap.
- Tu ai creier in cap? O întreb la rândul meu, si tonul îmi suna tăios si rece.
- Normal ca am si închide uşa, îmi spuse indiferenta, in timp ce isi pieptăna parul si îl prinse intr-ul coada împletita.
- Cred ca nu… Cum dracu pui in camera un homosexual si un sexual, in aceeaşi camera mă refer. Si unde mai spui, ca sexualul este hot…, mă interpuse roşcata, in mijlocul propoziţiei, cum ii era obiceiul.
- In primul rând, sunteţi fraţi si in al doilea rând, ai provoca incest si viol. Daca simţi ca nu rezişti, vi aici si dormi cu mine, îmi spuse ea si mă trimise in camera mea.
Intru in camera si atunci Sasuke isi dădea jos bluza, dar când mă văzu, si-o trase rapid pe el. Acest lucru mă făcu sa zâmbesc. M-am dezbrăcat fara grija in fata lui, dar îmi scoteam hainele intr-un mod lasciv, fara sa ştiu, ca „jucăria” fratelui meu se îngreuna uşor. Raman in boxeri si mă bag in pat. Acesta stătea si se uita la mine foarte ruşinat. Se părea ca suferea de Gimnofobia(1). Mi-am dat ochii peste cap si m-am întors cu spatele la el, dar vedeam in oglinda, cum se dezbrăca. Avea un corp destul de invidiat, ce mă făcu sa salivez, metaforic vorbind. Vad cu stupoare, ca isi da jos boxeri si mă striga. Ma uit la el, cat pot de indiferent, chiar daca îmi era greu sa ascund acest lucru. Acesta vine in pat, langa mine si vrea sa mă sărute?!
- Sasuke ce dracu ai in cap? Creierul tău este in vacanta? Sar ca ars, privindu-l atent pe băiat.
- Itachi, o fi, ca sunt chior? Nu cred. Am văzut cum mă priveai, când mă dezbrăcam. Cu dorinţa, îmi şopti provocator la ureche si mă săruta pe buze?!
Nu am avut timp sa reacţionez. Limba lui se strecura printre buzele mele si o atinse pe a mea, invitând-o la joaca. Pana la urma am acceptat si am intrat in joc, chiar daca ştiam ca nu este bine. Se urca in braţele mele si mana lui, se baga in parul meu, ca sa aibă control asupra sărutului. Piepturile noastre ne atingeau necontenit si al meu vibra de dorinţa de mai mult. Hormoni tâmpiţi! Simt cum cealaltă mana, si-o baga la „micuţul” si începu sa îmi maseze „ouăle”. Îl întorc pe partea cealaltă si mă urc peste el. Mâinile mele, ii ţineau încheieturile, ca sa nu facă vreun dracu cu ele si picioarele, erau in jurul bazinului meu.
- Mama, Itachi ce pervers eşti, îmi spuse Sasuke, după ce rase puţin de gestul meu.
- Sasuke, nu, te rog din suflet, nu deveni homosexual, ca iţi distrugi viata. Crede-mă ca ştiu. Mimy a fost singura persoana, care a fost langa mine, ca este in aceeaşi situaţie ca si mine. Sasuke, eu am ajuns homosexual, fiindcă tata, m-a obligat sa mă culc cu el. El este obsedat sexual si noi doi, ne-am născut din viol. Te rog, ii spun eu si o lacrima, isi făcu apariţia in coltul ochiului si aluneca pe obraz si apoi pica pe buzele senzuale, ale fratelui meu.
- Itachi, îmi… îmi pare rău… nu am ştiut… adică tu si Mimy nu sunteţi iubiţi? Ma întreba, dar cu întreruperi, după ce m-am dat jos de pe el si m-am întors cu spatele spre tanar.
- Normal ca nu. Ea este lezbi, dar suferă si de o boala mintala si rara. Nici măcar eu nu ştiu ce are, dar cate o data are pierderi de memorie pe perioade scurte, sau devine foarte lucida sau normala, ca acum, ii spun eu si îl simt, cum mă imbratisa si isi înfunda fata in parul meu.
- Cum adică perioada de luciditate si apoi normala? Ma întreba, in ureche si mi-o musca.
- Asta trebuie sa-ti dai seama tu singur, i-am spus si apoi am închis ochii, adormind in braţele sale.
Cu Sasuke, langa mine, mă simţeam protejat de lumea exterioara si de rău, dar rusoaica mă proteja de mine însămi, dar si eu o ajutam, când avea momente de luciditate, ca atunci spunea exact ce gândeşte sau secretele sau când pierde memoria, dar in rest, ea era stâlpul meu de susţinere si eu al ei. Ma întorc si îl iau pe Sasuke in braţe, si acesta isi îngropa fata in pieptul meu, dar nu înainte de a mă săruta pe buze, uşor, ca sa nu mă trezească. Mimy veni pe la miezul nopţi si se baga langa mine si mă lua si ea in braţe, de fapt, luându-ne pe amândoi. O simt si mă pun pe spate, iar cei doi se cuibăriră langa mine, parca eu as fi cloşca, iar ei puii mei. Oftez o data si mă scufund intr-un somn fara vise… mă rog, vise cu fratele meu si unele, chiar interzise…



Poze:
http://images.intomobile.com/wp-content/...-soulb.jpg - mobilul lui Sasuke, Samsung U800
http://2.bp.blogspot.com/__lLIgQOOTW4/Sd...C02369.jpg - Geanta lui Mimy
http://www.mobilegazette.com/handsets/mo...aura-2.jpg - Motorola Aura, mobilul lui Mimy
http://media.photobucket.com/image/sasus...ku-3-1.jpg - Sasuke si Sakura făcând sex ( pozele care nu ai scrie, aparţin de aceasta poza, mă rog categorie :-”
http://media.photobucket.com/image/sasus...y.jpg?o=27
http://media.photobucket.com/image/sasus...6.jpg?o=46
http://www.bizoo.ro/img/Mobila-de-bucata...585578.jpg - Bucătăria lui Mimy
http://s.bebo.com/app-image/8320423053/6...a_suit.jpg - Itachi imbracat ca domnul Smith (eu cred ca este mai sexy decât Brad Pitt)
http://www.infomariaj.ro/foto/Rochii-de-...-trena.jpg - Rochia lui Mimy, pentru Halloween.
http://images.okazii.ro/auctions/2009/07...00_500.jpg - O rochia lui Mimy de Revelion
http://img.kudika.ro/images/article_pict.../180_3.jpg - Coafura lui Mimy de Revelion
http://www.ansambluridecase.ro/poze/ansa...20etaj.JPG – Dormitorul oaspeţilor
http://images.okazii.ro/auctions/2008/12...00_500.jpg - Rochia de noapte a lui Mimy


Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=gfeDfPf68_I – Melodia de la mobilul lui Sasuke
http://www.youtube.com/watch?v=D17b3hThsgM – Melodia de la mobilul lui Mimy
http://www.youtube.com/watch?v=wIVHiHG4nwc – Melodia amuzanta de pe mobilul roşcatei

Dicţionar:
1. Gimnofobia = teama de a te expune nud, in fata altor persoane. Poate fi asociat cu puditate. Ei cate odată se dezbrăca cu lumina stinsa



Răspunsuri în acest subiect
Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 18-10-2009, 04:03 PM
RE: [Naruto] Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 20-10-2009, 10:20 PM
RE: [Naruto] Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 24-10-2009, 02:41 PM
RE: [Naruto] Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 29-10-2009, 08:54 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Luzer - 09-12-2009, 08:21 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de I hate maths. - 10-12-2009, 02:40 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 11-12-2009, 06:18 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de I hate maths. - 11-12-2009, 08:23 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Luzer - 13-12-2009, 03:50 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 13-12-2009, 11:23 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Luzer - 14-12-2009, 12:06 AM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de I hate maths. - 14-12-2009, 01:49 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 18-12-2009, 04:33 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Luzer - 18-12-2009, 04:52 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de I hate maths. - 19-12-2009, 12:56 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 03-01-2010, 04:51 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Katyღ - 14-01-2010, 07:57 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Brother Love (+18 incest yaoi) ^.^Vampix^.^ 68 36.117 19-07-2011, 01:48 PM
Ultimul răspuns: LoLix


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)