Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The love is a bang!!

#18
Ei dragi mei cititori, aceasta poveste a ajuns la final. stiu este trist :mean: dar vreau parerea voastra :D si gome daca este scurt, dar nu prea am ajut ideei :-"

O familie fericita


Făceam de mâncare in bucătăria mare si spaţioasa. Soarele îmi mângâiau fata zâmbitoare si împlinita. Tăiam mărunt banana, pentru ca făceam o salata de fructe. Purtam o rochie de vara, alba cu decolteu adânc, ca acuma aveam cu ce mă mândri. După naştere, mi-au crescut sâni, dar nu erau nici mari sau mici, ci intre. Simt cum doua mâini mă cuprind de talie, cea ce mă făcu sa zâmbesc. Ma întorc si doua buze cărnoase si moi, le cuprinse pe ale mele. Limba lui moale, isi făcu loc in gura mea si începu sa se joace cu limba mea. Îmi încolăcesc braţele după gatul sau, adâncind sărutul. Ne despărţim câteva minute pentru a lua aer, dar iar ne întoarcem la activitatea de mai devreme, dar un glas supărat si puţin isteric ne opri.
- Mami, spuse o fetita de 6 ani, cu ochii verzi, ca doua smaralde, udate de cristale lichide si sărate.
Purta o rochiţa verde-închis, cu umeri goi si era desculţa. Parul galben ca aurul, era lung pana la fund, lăsat liber si in el era o bentiţa. O iau in braţe si aceasta isi ascunse fata in parul meu, care era acum lung pana la fund. O bat uşor pe spate si o întreb ce s-a întâmplat.
- Ryan, mi-a luat lopăţica si mi-a distrus castelul de nisip, îmi spuse fiica mea Yunia, îngropându-si fata si mai mult in parul meu.
- Ma duc eu sa vorbesc cu Ryan, se oferi Deidara, ca pe el îl asculta mult mai atent, ca pe mine.
In timp ce şotul meu a plecat afara, sa rezolve cu fiul nostru, eu am dus-o pe micuţa mea blondina in camera ei, si ii spun sa se imbrace in costumul de baie, ca mergem sa ne balacim in apa mari. Yunia sari in sus de bucurie si mă imbratisa, uşor fiindcă mai urma un bebe. Intru in dormitorul meu si al blondului meu. Patul era dublu, dar era destul de mic, pentru nebuniile noastre. Lenjeria de culoarea mieri, era toata sifonata, ca am avut de dimineaţa o migrena si după ce mi-a trecut, mi-a fost lene s-o fac la locul ei, dar oricum v-a fi deranjat, pana in luna a patra, adică mai o luna si începe sa mi se vadă burtica. Caut prin dulap si scot un costum de baie alb, din doua piese, se îmi punea in evidenta sâni si talia, momentan perfecta. In timp ce căutam o pătura, intra a mica si îmi cere pălăria mea de paie, imensa pentru a o pune in cap. I-o dau si apoi coboram jos, de unde iau o sticla cu apa, nişte fructe si frişca si un cos pentru picnic. Ieşim din casa si in îl vad, pe Deidara cum ii ţinea predica lui Ryan. Când ne-au văzut, au rămas uimiţi.
- Noi mergem sa ne bălăcim, veniţi si voi? Ii întreb, dar nu întreb bine, ca cei doi au dat fuga in casa, sa se schimbe.
După ce reveniră, am mers pe mal si ne-am aşezat la umbra unor palmieri, fiindcă nu aveam voie la soare, dar si aşa eram puţin bronzata. Deidara isi dădu jos hainele, ramase in nişte pantaloni scurţi, negri. Ii lua pe copii, in braţe si alerga cu ei in apa. Au început sa se joace, prinsa prin apa, sa se stropească si multe alte jocuri, copilăreşti. Am privit cerul si mă gândeam, care ar fi fost viata mea, daca nu apărea Deidara in ea? Poate ar fi fost de suferinţa, lacrimi si durere, dar acum? Dar acum, era una de fericire, veselie si iubire. Şotul meu, îmi făcea toate poftele si eu pe ale lui. Când au apărut ce doi năzdravani in viata noastră, i-am înconjurat cu iubire necondiţionata, înţelegere si educaţie. Stăteam intr-o casa cu etaj si mansarda, pe plaja, la cativa metri de intrarea in clan. Am luat apoi prânzul si după, copii, au adormit pe pătura.
- Sakura-chan, hai sa ne plimbam, mă invita el si eu am acceptat.
Am început sa ne plimbam pe plaja, exact, cum am făcut prima data, când am venit in clan. Ne ţineam de mana, ca doi indragostiti si ne mai ne administram cate vreo sărutare tandra, pe buze. L-am întrebat ce o sa fie? Băiat sau fata? Si el mi-a spus gemeni. Am ras împreuna si ne-am întors la copilaşii noştri. Gemeni dormeau foarte frumos, la umbra palmierului, in timp ce briza călduţa ii mângâia pe piele. Ne-am aşezat si noi, eu in braţele lui Deidara si mâinile lui se odihneau pe pântecul meu. Am închis ochii si am tras uşor aer in piept. Ma simţeam împlinita si aşa mă voi simţi toata viata….


The End



Poze:
http://media.photobucket.com/image/anime...x.jpg?o=31 – Ryan fiul lui Deidara si al Sakurei si fratele geamăn al Yuniei (imaginaţi-va ca are ochii verzi :D )
http://media.photobucket.com/image/anime...l.jpg?o=16 – Yunia fiica lui Deidara si al Sakurei si sora geamăna al lui Ryan

Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=uUPvqg9jElM – Thalia-Rosalinda



Răspunsuri în acest subiect
The love is a bang!! - de ellamanu - 17-09-2009, 10:31 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 18-09-2009, 09:12 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 19-09-2009, 04:22 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 20-09-2009, 01:26 AM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de A'Svear - 20-09-2009, 01:57 AM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 20-09-2009, 05:27 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 26-09-2009, 04:31 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 02-10-2009, 11:04 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de morfo - 03-10-2009, 12:51 AM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de A'Svear - 10-10-2009, 07:15 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 10-10-2009, 08:16 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de A'Svear - 10-10-2009, 09:09 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de DeathRebel - 11-10-2009, 01:25 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 18-10-2009, 04:35 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 23-10-2009, 04:52 PM
RE: [naruto] The love is a bang!! - de "~Setsuna~Noelle~" - 09-11-2009, 10:09 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)