Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nevermind`s Oneshots^^

#1
-In visul meu eram captiv-


Visez…mereu visez, chiar si cu ochii deschisi, dar nu ma plang. Consider ca prin vis, macar iti poti atinge scopurile si iti poti indeplini visele.
Dar, asa este, realitatea e cruda si nu ne putem controla destinul pentru ca nu stim ce poate urma.
Mereu spun “Poate mor maine…” ei si? Ce e moartea pana la urma? Un mod de a spune “adio” sau o a doua viata? Nu stiu. Tot ce stiu e ca prin moarte scapi de toate problemele legate de viata, dar, in acelasi timp pierzi orice legatura cu persoanele dragi iar acestea, cu timpul te uita.
Pai…si moartea poate fi un vis, acela in care ramai captiv…pe veci. Poate ca si viata e un vis…pentru unii.
E destul de complicat si multi nu o inteleg, printre care si eu. Sunt destule lucruri,pot spune caudate, cum ar fi de ce mereu oamenii sunt atrasi de necunoscut, sau de ce trebuie sa suferi din dragoste, adica de ce se mai numeste “dragoste”? Daca nu are un “final fericit” unde isi mai are rostul?
Destule intrebari, insa nici un raspuns…inca unul dintre lucrurile ciudate la viata.
Si pana la urma…de ce i se spune viata? De ce inainte sa existe oameni au fost dinozauri? De ce pacatuim? De ce existam?
Evident, nu voi primi in veci vreun raspuns,insa e bine…daca aceste intrebari nu m-ar macina care ar fi acelea?
Visele pot avea diferite forme si intamplari, unele care iti dau raspunsuri, altele pur si simplu fara rost. Consider ca ale mele au, intr-o anumita masura rost. Cel putin acolo sunt fericita si mi se indeplineste visul, din pacate insa numai acolo.
Mi-as dori sa patrund in lumea lui, pe veci si sa simt fericirea adevarata, insa unde nu e suferinta nu e viata.
Cum ar fi daca toata lumea ar spune “Nu-mi pasa!”? Ar fi mai usor…poate…sau poate ca nu.

#2
Buna, am citit si eu one-shotul tau si mi-a placut foarte mult, desi a fost cam micut, dar conteaza compozitia pana la urma. Asa, greseli nu am vazut, iar descrierea a fost superba :X:X.
Mi-a placut "povestea" daca se poate numi asa, mai ales cuvintele din care a fost formata, splendid :X:x.
Succes in continuare si te astept cu urmatorul one-shot, care sper sa fie mai lungut :D:D.
Bye and kisu :*:*:-h
Hetalia

Sa fii deschis nu inseamna sa fii receptiv la ce iti place tie, ci la ce este bine, atfel te numesti "om cu prejudecati", eticheta pe care oamenii din ziua de azi o pun numai celor demodati, dar nu se vad pe ei...

#3
Hei, tu. Mi-am făcut şi eu timp să citesc rândurile scrise de tine, aşa că am venit şi cu un comentariu, că aşa e frumos ! <3.
Deci... Ceea ce ai scris tu acolo... îl pot numi un paragraf filosofic, o gândire psihologică, sau ceva asemănător. Oricum, mi-a plăcut. Ai îmbinat acolo mai multe lucruri.. Mi-a plăcut cum ai conturat cuvântul " vis " , cum l-ai întortocheat şi ce semnificaţii i-ai dat. Spre exemplu.. Cum ai văzut viaţa un vis, asta e foarte interesant. Credeam , sau cel puţin din perspectiva mea, că este singurul lucru real, care ne face să suferim, să fim fericiţi, dar se pare.. Că totodată poate fi un vis. Mi-a mai plăcut faptul că nu ai descris moartea drept un coşmar , ci drept un alt vis. Reacţia oamenilor la disparaiţia noastră, finală, mi-a atras atenţia. Cu timpul vor uita... AIci ai mai adus un termen nou, " timpul " . Ai făcut un fel de... Hmm, nu ştiu cum aş putea-o numi, dar toate aceste îmbinări de termeni folositori au fost superbe.
AI descris într-un mod general până ce ai ajuns să îţi spui părerea , ceea ce ne-ar fi putut duce cu gândul că această '' lucrare '' este de fapt o micuţă povestire '' a ta '' Dar cu rândul de la sfârşit am revenit la ideea unui paragraf filosofic [ Cel puţin eu . ]
Ne-ai dat impresia încă de la început că ştii mai multe decât spui despre ceea ce vorbeşti, ceea ce te face un autor " atotştiutor " , termenul folosit pentru autorii care relatează hotărât fără pic de îndoială în ceea ce zic. A fost foarte.. Ferm. Să expui subiecte atât de delicate într-o formă atât de hotărâtă, aproape făcândune să credem, cu adevărat, că ceea ce scriai este purul adevăr. Că viaţa este , pur şi simplu, un vis. Şi moartea la fel, doar că nu mai ai pe nimeni în jur. Eşti doar tu într-un abis al timpului, sau ceva asemănător. Dar odată ce ţi-ai spus opinia începem deja să vedem că de fapt nu este o trăsătură atotştiutoare ci o părere convinsă , în care tu crezi cu adevărat.
Ai expus subiectul foarte bine. De asemenea atotştiinţa este clătinată de ultimele propoziţii :
Citat:Cum ar fi daca toata lumea ar spune “Nu-mi pasa!”? Ar fi mai usor…poate…sau poate ca nu.
Hmm , prin asta ne-ai băgat în '' dubii '' făcându-ne să avem o părere proprie şi lăsându-ne pe noi să ne gândim la un alt final, la o altă părere, la o altă perspectivă a tot ceea ce scrisesei.

În fine, am comentat mai sus toată părerea mea despre lucrare, şi chiar mi-a plăcut. Ţi-am zis cum aş putea numi eu acest one - shot, paragraf filosofic. Titlul este de asemenea semnificativ, fiind în concordanţă cu opinia ta. Fain. Aştept şi altceva <3 .




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)