Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The love is a bang!!

#8
In primul rand multumesc pentru comentari si acum a venit mama cu nextul, proaspat, cald si bun de digerat:D=)) Doamnelor si domnilor iata cap cinci Abracadabra =))

Numai noi doi si restul lumi nu

Soarele rasari intr-o explozie de lumina, arucant sulitele de lumina, in patura nopti, alugand luna, care fugi impreuna cu alaiul ei de stele, dar o stea ramase in urma, acesta fiind luceafarul de dimineata. Dupa ce alunga si resturi ale nopti, isi indrepta spre pamantul vestejit, in semn ca avea de suferit pe toamna cea posomorata, cu straiele de frunze vestejite, cu toate culorile, pregatindu-ne pentru sora ei, rece si rea, iarna cu valul argintiu, rece si pufos. Razele soarelui se luptau cu vistejie cu drapieriile albe, dar acestea erau mai iscusite si le lasa in totalitate sa treaca si sa ma trezeasca. Ma trezi, alarma de la ceas, care zbura in perete si se dezmenbra, in bucuria, ca a facut contact direct cu peretele. Imi pun perna in cap si adorm la loc, dar nu pentru mult timp. Niste batai in usa principala, ma facu sa tresar si apoi vocea lui Naruto razbatu, prin fereastra inchisa. Ma ridic din pat si atunci observ ca, Deidara lipseste, dar rucsacul sau, era langa dulapul meu. Poate era la baie si nu am de ce sa ma ingrijorez. Cobor rapid treptele, fara sa ma uit in oglinda, dar incercam sa adopt o figura posomorata si bolnava, pentru a ramane acasa cu Deidara si poate sa-i arat imprejurarile. Deschid usa si in prag ma intampina fata zambitoare a lui Naruto, care era mereu vesel si bine-dispus, care disparu, vazandu-ma intr-un hal fara de hal, dar daca ma gandesc bine, nici eu nu imi stiam imaginea.
- Ce ai patit? Te-ai tavalit prin fan? Am auzit vocea ironica si bajacoritoare a lui Sasuke, stricandu-mi oficial dimineata.
- Sasuke, las-o in pace si vezi-ti de parasutele acelea ce le numesti iubite, idiotul dracu! Tipa pe el, blondul apoi se intoarse spre mine. Ce ai patit Sakura-chan? Nu pari in apele tale azi.
- Mi-e rau, am mintit cu naturalete, aporape mintindu-ma si pe mine.
- Nu ai febra, constata, acesta, punandu-si mana pe fruntea mea.
- Ma doare stomacul, ca am mancat ieri, ceva ce nu mi-a picat bine la el, am mintit, fiindca ieri seara nu am mancat nimic, fiindca am pralavagit cu Deidara.
- Am sa-i spun lui Kakashi-sensei. Ai grija de tine Sakura-chan. Ja ne, imi spuse acesta si pleca, impreuna cu Sasuke.
Ma felicit in gand pentru teatrul jucat de mine si inchid usa, incuind-o cu cheia. Din bucatarie venea un miros divin, de clatite cu gem, dar cine putea sa gateasca asa ceva. Nu-mi spune si ma duc in bucataria, mica, dar eficace si raman uimita. Deidara era imbracat cu un tricou, vernil, stramt pe trup, aratand muschi sai, pe care i-am simtit cu mana, azi-noapte, o pereche de pantaloni, trei-sfert, negri si sortul meu roz in fata. In fata lui, era concentrata, pe clatita care se rumenea in tigaie. Deodata o arunca in aer si o prinse, dar pe partea cealalta. Eu cand incercam sa fac astfel de cascadori, ori pica pe partea rumenita, ori o culegeam de pe jos. Se parea ca blondul era un bun bucatar. Se parea ca nu ma observase ca intrasem in bucatarie, ma retreag tip-til si urc pe scari sus, in camera mea. Intru in camera, imi fac patul, si dupa aceea intru la baie. Ma spal pe fata, imi pun ordine in hausul, care se numea par si ma imbrac, cu un maiou albastru, care nu era atat de decoltat si o fusta neagra, lunga pana la genunchi. Cobor si intru din nou in bucatarie, cand tanarul punea masa. In vaza din mijlocul mesei, se afla un buchet de flori de Ilang-Ilang, raspandint un misor fumos. Pe masa se aflau doua farfuri, cu clatite, umplute cu gem si deasupra era pus putin sirop de ciocolata si putina frisca, cu o cireasa in vars, arajat artistic. Fiecare farfurie, avea un pahar cu sub de portocale, cu umbrelute, facandu-ma sa ma intreb de unde le are. Acesta imi zambi si veni spre mine spunandu-mi buna dimineata. Eu il iau de dupa gat si pup delicat pe obraz multumindu-mi pentru micul dejun. Ne asezam la masa si incepem sa mancam, dar ne mai aruncam, unul celuilalt, cate o privire jucausa, pe sub sprancene.
- Nu ar trebui sa fi la antrenamente? Ma intreba absent, uitandu-se la ceasul de pe peretele alb si in glas se citea tristetea.
- Trebuia, dar le-am spus ca ma doare stomacul si in plus, nu vroiam sa ma enervez pe Uchiha. Ce facem azi? Il intreb, schiband subiectul de discutie.
- Pai, ai putea sa-mi arati orasul.
- Dar, este periculos si...., nu am mai continuat, ca degetul sau aratator, ma opri delicat din vorbit, punandu-se peste buzele mele.
- Eu ma voi transforma in pisica si ma veni putea cara in brate, spuse Deidara, zambindu-mi cu toata fata.
Dupa ce am strans masa, eu m-am dus sus si m-am schimbat intr-o rochie larga, de un verde-deschis, placut la privit. Ma duc in baie si incep sa-mi pieptan cu migala parul si imi dau cu rimel, punandu-mi genele lungi si arcuite in evidenta, dar si ochii. Imi iau in picioare niste sandale albe, cu un pic toc. Deidara cobori de la etaj, cu un maiou alb pe el, stramt pe trupul frumos si focos. Acesta se transforma intr-o pisica galbena, cu ochii albastri. O iau in brate si o mangai dragastos pe cap si aceasta imi spune, ca i-ar placea sa fac asa ceva si cand este om. Am deschis usa si am iesit din casa. Am incuiat usa cu cheia si am pornit, cu pas usor si incet, pe strada principala prin sat. Tinta mea era un parc, aflat in padure, unde era o casuta din lemn, pentru joaca copiilor. Trec pe langa un copac si fara sa stiu, ca doi ochii, ma urmaresc, dar acei ochii, nu erau defel prietenosi. Ajungem in poiana si vad, ca era pustie. Perfect, puteam sa ma joc si sa ma distrez cu Deidara in voie, in forma originala. Acesta sari din bratele mele si reveni inapoi, ca om. Am inceput sa ne jucam ,ca doi copii, mici si nevinovati. Ne-am ascuns unul de celalalt, apoi am jucat prinsa. Ma prinse in bratele sale puternice si ma saruta delicat pe buze, facandu-ma sa-mi iau zborul, metaforic vorbind. Il prind de gat, vrand sa adancesc sarutul, dar o voce ne intrerupse momentul de vis.
- Sakura, parca erai bolnava cu stomacul si in loc sa stai in pat, vi in parc si te tarfalesti cu toti. Ia zi amince, cu cat o platesti? 200, 300, 400 de yeni? Il intreba Sasuke bajocoritor pe Deidara, care miji ochii de furie.
- Nu-i treaba ta, Uchiha, ce fac eu si spre deosebire de tine, eu nu-mi bat joc de oameni, tampitul naibi! Tip la el de nervi si ma apropi de el si ii trag o palma peste obraz, intorcandu-i capul intr-o parte.
Acesta imi dadu la randul sau un dos de palma, spargandu-mi nasul si gura si facandu-mi sa-mi dea lacrimile. Obrazul ranit, capata o nuanta de rosu-aprins si putin violet. Il vad pe brunet, cum isi ridica palma sa ma loveasca din nou, dar de nicaieri, Deidara apare in spatele meu, tragandu-ma in spatele sau si impingandu-l pe Sasuke intr-un copac, rupandu-l in doua. Auchi, asta cred ca a durut.
" Asa, Deidara-kun! Un, doi, trei, patru, Deidara te ia cu lopata si in cimitr te baga! Hip-hip-Uraa!", tipa bucuroasa innser me, dar am ignorat-o. In fata mea era Deidara, aparandu-ma, in caz, ca, Sasuke m-ar fi atacat din nou. Auzim niste voci, venind spre noi si asta era de rau. Blondul ma ia in brate si dispare cu mine intr-un fum dens, galben si aparem in gradina mea. Ma dadu jos, dar ma trase in bratele sale, lipindu-mi spatele de abdomenul sau. Ne asezam in iarba si incepe sa ma pupe usor pe umar, mangaindu-l si rasfatandu-l cu buzele sale, carnoase si dulci. Ma intoarce spre el si ma intinde pe spate, in iarba aramie si urcata si se puse peste mine. Imi pupa obrazul ranit, apoi ma saruta pe buzele mele. Isi strecura limba afara din gura lui, lingand usor buza mea inferioara, cerand voie sa intre in casa limbi mele. Le intredeschid, la fel si dinti si atunci, limba tanarului, se trecura usor printre dinti mei si incepu s-o atinga usor pe a mea, invitand-o la joaca. Am acceptat, chiar daca nu stiam cum sa sarut. Limbile noastre se jucau, se mangaiau si se cunosteau. Aveam ochii, inchisi, pentru a fi romantic pentru mine. Deidara, ma mangaia usor pe picior, producandu-mi furnicaturi, in sensul bun al cuvantului. Eram doar eu si el, in aceasta lume vasta si nimeni si nimic nu ne putea striga, aceasta mica fericire pe care o avem sau micul nostru colti de iubire. In momentul de fata imi pasa doar de noi doi si de restul lumi, nu.

poze:
http://media.photobucket.com/image/deisa...3.jpg?o=95 -Scena din bucatarie
http://media.photobucket.com/image/yello...-1.jpg?o=5 -Deidara transformat ca pisica
http://media.photobucket.com/image/deisa...9.jpg?o=72 -Imbratisarea din gradina
cantecul pentru scena din gradina:
http://www.youtube.com/watch?v=xdMVjphybPM



Răspunsuri în acest subiect
The love is a bang!! - de ellamanu - 17-09-2009, 10:31 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 18-09-2009, 09:12 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 19-09-2009, 04:22 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 20-09-2009, 01:26 AM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de A'Svear - 20-09-2009, 01:57 AM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 20-09-2009, 05:27 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 26-09-2009, 04:31 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 02-10-2009, 11:04 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de morfo - 03-10-2009, 12:51 AM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de A'Svear - 10-10-2009, 07:15 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 10-10-2009, 08:16 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de A'Svear - 10-10-2009, 09:09 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de DeathRebel - 11-10-2009, 01:25 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 18-10-2009, 04:35 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 23-10-2009, 04:52 PM
RE: [naruto] The love is a bang!! - de "~Setsuna~Noelle~" - 09-11-2009, 10:09 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)