Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The love is a bang!!

#3
In primul rand vreau sa-i multumesc lui Angel~of~Dark pentru ca mi-ai citit fiscul si astept sa citesti si cap doi si sa-l comentezi si daca vrei si pentru oricine citeste acest fisc, ar putea citi Naruto-Inceputul unei noi aventuri, ca este al surori mele ella din ellamanu:D
Am uitat sa mentionez ceva. Acest fisc are avertizarea +18, dar mi-a scapat la inceput sa pun la inceput, Gome. [-o<
Acum sa numai lungim atat si iata cap doi

Adio sau la revedere?

A trecut o saptamana si sentimentele mele pentru Deidara, au inceput sa prinda contur mai profund, in sufletul meu, cea ce ma ingrijora. Cand v-a veni vremea sa ne despartim, o sa sufar, cum am suferit dupa Sasuke, cand a plecat la Orochimaru. In acest timp, ranile mi s-au vindecat aproape complet, si asta datorita unguientelor minune a lui Deidara. Stateam in fata ferestrei mari, din camera de hotel si purtam o bluza neagra, cu maneca lunga, cu guler si o pereche de pantaloni, trei-sfert, tot negri. In picioare aveam incaltamintea ninja, tot neagra. Doamne, parca as purta doliu, nu altceva. Priveam pierduta cerul fumuriu, datorita norilor grei, incarcati cu ploaie si pregatiti pentru a porni furtuna, ca pedeapsa pentru oameni. Oftez ingandurata. Azi era ultima zi impreuna cu blondul. Pe o parte ma bucuram, ca ma intorceam acasa, in satul Konohai, la prieteni mei si la Sasuke-kun, dar...
" Fata tu esti indragostita pana peste urechi de Deidara si te mai gandesti la Freza de gaina", ma intrerupse innser me. Shannaro, de ea mai aveam nevoie pe capul meu.
" Nu sunt si punct. Ce simt pentru Deidara este recunostinta pentru ca a avut grija de mine si ii sunt recunoscatoare. Chiar daca face parte din Akatsuki, este manierat si stie cum sa se poarte cu fetele si in plus, el este major si eu sunt minora si pun pariu ca are iubita si eu il iubesc pe Sasuke-kun", ii raspund, facandu-ma sa zambesc in sinea mea, ca am invins-o pentru prima data la o confruntare contradictore.
" Si atunci de ce nu te-a ajutat Sasuke-kun al tau alias Domnul mare si tare si te ajuta dusmanul tau, un baiat cum se cade si dragut?", ii puse capac.
" A,a,a...paii...-la dracu ma balbai si asta nu-i a buna-sti cum e proverbul acela. Tineti prieteni aproape si dusmani si mai aproape si eu asta fac"
" Adica ii ranesti sentimentele bietului Deidara-san. El a suferit mult mai mult decat tu, adica eu, cand ne-a murit mama si apoi cand l-am vazut pe Freza de gaina, sarutandu-se cu Yin, sora geamana a lui Naruto, ai inceput sa plangi si nu ai mai mancat nimic vreo doua zile si ai tinut-o intr-un plans continu, ca o crezut, Tsunade, ca trebuie sa te interneze la cei narozi"
" Sasuke-kun nu simte nimic pentru Yin, doar se joaca cu ea si dupa ce se plictiseste de ea, o paraseste si vine la mine. Ha!Ha! Ha!"
" Parca ai fi Ino sau Karin, numai alea sunt usuratice, ce s-o trag cu toti. Tu nu esti ca ele! Tu nu vezi ca, Deidara-san a facut ceva ce nu v-a mai face niciodata"
" Ce?", am intrebat-o curioasa, ca un copil mic, cand isi intreaba mama sau tatal ce ia luat din oras.
" Si-a deschis sufletul in fata ta. Acest lucru, baieti nu-l fac, decat rare ori. Sasuke de exemplu, nu-ti spune nimic. Nu a vorbit cu tine cat timp a fost la sarpele acelea de Orochimaru. Yin, a fost singurul sau contact cu Konohai. Cei doi se iubesc cu adevarat, chiar daca Naruto nu inghite aceea relatie. Eu te sfatuiesc sa ai grija cum vorbesti azi cu el, fiindca, poate sa iti fie de folos si poate iti v-a deveni iubit"
" Pervers-o! Esti mai rea decat Ero-senin, Kakashi, Konohamaru si Naruto la un loc! Daca ma gandesc bine! Ii intreci cu usurinta pe cei patru mentionati mai devreme! Lasa-ma in pace!", am tipat la ea si a plecat, lasandu-ma in pace. Chiar daca nu vroiam sa recunosc, dar innser, avea dreptate in multe privinte. Sasuke-kun nu si-ar deschide niciodata sufletul in fata mea, pe cand Deidara a facut-o, chiar daca puteam sa folosesc aceste informati, cand ma intorceam in sat. Sasuke-kun niciodata nu i-a pasat ce simt sau daca sunt ranita sau nu, la ce ma gandesc, sa aiba grija de mine, pe cand Deidara, era foarte atent, dar nici in exces. Mereu imi vorbea frumos si ii raspundea la intrebari, chiar la cele mai indecente.

Flashback

Stateam pe unul dintre scaunele de la masa si cu coatele bandajate, pe masa. Sub fund si la spate aveam o perna, ca sa nu ma doara ranile, care se vindecau. In fata mea era Deidara, citind cu voce tare dintr-o carte. Vocea era calda, ca focul de iarna, lina, ca un deal domol si melodioasa, ca sursurul unui parau rece de munte.
- "... Jupiter intelese atunci ca, prigonind pe ahei, va rascoli maina sotiei sale Junona, zeita inaltimilor albastre. Stia el ca Junona nu va privi cu ochi buni biruinta troienilor, ba ar fi ulnetit chiar impotriva sa, facandu-i multe necazuri. Dar, atunci, marele zeu isi aminti ca impotriva lui se unisera pe vremuri Junona, Minerva si Neptun, fratele sau, puternicul zeu al marilor....( Acest citat este din Iliada-scrisa de Homer, legenda Troiei, actiune petrecuta in Grecia Antica)", glasul sau, ma facea sa visez cu ochii deschisi, dar in minte imi veni o intrebarem ce ma facu sa rosesc, usor.
- Deidara? L-am intrerupt, usor, facandu-l sa ma priveasca cu semne de intrebare.
- Da, Sakura-chan? Ma intreba, facandu-ma sa rosesc si mai tare, cand puse "chan" dupa numele meu.
- Tu, ai iubita? Na, am facut o mare si gogonata prostie si acum sigur se v-a supara.
Camera fusese invadata de rasul sau calm, copilaresc si melodios, ca niste clopotei in bataia vantului. In coltul ochiului inflori, o lacrima cristalina si sarata, de la ras. Ma intreb ce era asa hazliu, intrebarea mea? Era normal sa-l intreb daca are prietena sau nu. Inchise cartea, rosie, imbracata in piele si o puse delicat pe masa, parca ar fi fost un nou nascut, foarte fragil. Ochii sai albastri, priveau profund in ochii mei verzi. Buzele sale, rozali si carnoase, se arcuira intr-un suras, bine-voitor.
- N-am. Nu am avut niciodata, ca imi este interzis de Organizatie sa am o iubita sau copii, dar am avut aventuri cu curvele, dar viata mea privata nu te intereseaza si in plus o domnisoara n uar trebui sa stie detali despre viata privata a unui baiat, ma admonestra bland tanarul, facandu-ma sa par la fata, ca un rac.

Endback

Chiar ar trebui sa numai imi bat capul cu astfel de treburi, cum ar fi viata privata a unuia sau altuia. Am oftat din nou si o lacrima de diamant, sarata si licrida, se prelinse din coltul ochiului, inaintand curajoasa, pe obrazul meu fin, si ajunse victorioasa la barbie, unde se lasa sa pice in gol si incheindu-si calatoria, pe podea. Acea lacrima, fusese urmata si de camaradele ei si obraji mei erau caldati in ele. Nici eu nu stiam de ce plang, ci doar pur si simplu plang. Asa ma descarcam eu, plangand. Stiam ca nu este bine, dar numai puteam face fata. Sentimentele mele pentru Sasuke-kun, au inceput sa paleasca, dar in schimb am sentimente pentru Deidara, un necunoscut, dar simteam ca il cunosteam de undeva, dar nu stiam. Aud pasi pe coridor, care se orpisera in dreptul usi. Incercam cu disperare sa-mi sterg lacrimile, dar nu puteam. Usa se deschise si pe ea, intra blondul, cu pranzul la pachet. Cand ma vazu, cu ochii varsand lacrimi, puse mancarea pe masa, dar nu inainte de a inchide ochii si ma trase in bratele sale, protectoare si calde. L-am imbratisat si mi-am ascuns fata in pieptul sau puternic si musculos. Simteam cum buzele sale imi murmurau cuvinte linistitoare si o mana ma batea pe spate, in semn de consolare. Parfumul sau de vanilie si lamie, imi inundau narile, ducandu-mi imaginatia intr-o livada plina de lamai si flori de vanilie. Plansul ma tinu aproape o ora, apoi au urmat sughiturile usoare, cand au incetat si acestea. Deidara era acolo, langa mine si ma strangea in brate, vrand sa nu-mi dea drumul niciodata, dar imi dadu drumul spre dezamagirea mea. Ma departa la o lungime de brat, de el si imi ridica barbia ajutat de degetul mare si aratator. Ochii lui de safir, ii priveau pe ai mei, de smarald. Privirile noastre se luptau, pentru a sparge zidul dincolo de ochii nostri, pentru a intra in gandul celuilalt. Eu am pierdut si mi-am lasat privirea in jos si rosind usor in obraji palizi. Imi zambi usor, apoi lua de pe masa doua cani cu ceai si imi dadu una. Aburul se ridica din cana, pierdandu-se in camera si simteam un miros usor de fructe de padure. Il privesc in ochii si ii zambesc, in semn de recunostinta.
- Bea ceaiul si sa plecam, a venit timpul sa te duc acasa, imi spuse pe un ton rece si serios, facandu-mi sa-mi stea ceaiul in gat.
Am aprobat din cap si am baut ceaiul cu noduri. Trebuia sa-i multumesc intr-un fel sau il voi avea pe constiinta. Dupa ce am terminat de baut, ne-am indreptat spre iesirea din camera si dupa ce a inchis usa cu cheia, l-am urmat pe coridor. Coridorul era lung, dat cu var si plin de usi din lemn. Sub picioarele noastre, parchetul scartia usor, protestand la greutatea noastra. Iesim din hotel si ne indreptam spre marginea satului, cu ajutorul strazilor laturalnice. Ca sa nu ma piarda in aglomeratia infernala din oras, blondul ma apuca de incheietura maini si ma tragea dupa el. Mana lui era calda si catifelata, facandu-ma sa ma intreb, cate tinere, au simtit degetele lui, plimbandu-se in voie pe trupul lor. Mi-am scuturat capul, repetandu-mi intr-una ca nu sunt o curva, ca Ino si Karin. L-am auzit oftand usor, dupa ce a scapat de orasul infernal de aglomerat. Isi privi mana libera si cand m-am uitat si eu, am ramas uimita sa vad, ca in palmele sale, se aflau doua guri. Una intr-o palma si cealalta in cea de-a doua palma. Limba din palma libera scoase un fel de hartie mototolita si apoi mestecata, ce scarbos. Stranse mana in pumn si apoi, dupa ce il deschise, in palma era o pasera facuta din aceea hartie. O arunca pe iarba.
- Katsu! Spuse cuvantul de concentrare si facu cu o singura mana semnul Tigru.
Pasarea se mari de vreo o mie de ori, decat fusese initial. Urca pe spatele ei si ma trase in bratele lui, lipindu-mi spatele de abdomenul sau. Pasarea se inalta in vazduh, si indreptandu-se spre Konohai. Deidara cerceta orizontul, in timp ce eu, ma bucuram de plimbare. Dupa vreo jumatate de ora, am coborat in fata portilor, dar nu era nimeni de paza. Blondul ma dadu jos de pe pasere si ma privi o data in ochi si apoi se intoarse spre pasere, pentru a se urca si a pleca de acolo. L-am apucat de incheietura maini si el s-a intos spre mine.
- Multumesc pentru grija si ne vom mai vedea? Il intreb, lasand ochii in pamant de rusine, din cauza, cuvintelor, tocmai rostite de mine.
- Poate, Sakura, imi mai spuse, facandu-mi jucaus cu ochiul si apoi se urca pe pasere.
Imi facu semn sa vin spre el si cand eram aproape de el, ma saruta pe buze, fara vreo veste. Avea buze atat de moi si de carnoase, incat ma facu sa-mi doresc mai mult decat un simplu sarut. Rupse sarutul si ma privi, apoi isi lua la revedere de la mine si zbura pe pasere in inaltul cerului. O lacrima imi inflori in coltul ochiului, dar am sters-o rapid, cand m-am auzit strigata. Spre mine venea un baiat si o fata de 16 ani. Amandoi aveau parul blond-baiatul il avea scurt si ciufulit si fata lung apana la fund, prins in coada-cu ochii albastri ca cerul fara nori. Cei doi aveau pe ambi obraji, trei zarieturi, ca niste mustati. Baiatul purta un costum de lupta portocaliu cu negru si fata un costum de lupta, negru cu rosu si violet. Cei doi erau gemeni Uzumaki. Naruto si Yin Uzumaki, copii celui de al patrulea hokage. Naruto ma lua in brate si ma invarti prin aer, de bucurie si Yin imi sari in spate, daramandu-ma pe jos. Am ras toti trei, dar sufletul meu plangea dupa cineva, care a intrat in viata, inima si constiinta mea fara sa vrea si fara sa vreau.


Dex. Shannaro= La dracu sau la naiba, cuvant ce il foloseste cel mai des Sakura, cand este nervoasa.
Katsu= Cuvant de concentrare sau in cazul lui Deidara, de a declansa explozia:D

Acum urmeaza poze:
http://media.photobucket.com/image/deisa....jpg?o=249 - Deidara si Sakura, faza de la fereastra:
http://media.photobucket.com/image/deisa...G.png?o=22 - Sarutul inainte de despartire
http://media.photobucket.com/image/narut...ko.jpg?o=3 - Gemeni Uzumaki. Naruto si Yin.
si la final cantecul de despartire.:D
http://www.youtube.com/watch?v=nhJt--ainGA



Răspunsuri în acest subiect
The love is a bang!! - de ellamanu - 17-09-2009, 10:31 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 18-09-2009, 09:12 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 19-09-2009, 04:22 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 20-09-2009, 01:26 AM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de A'Svear - 20-09-2009, 01:57 AM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 20-09-2009, 05:27 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 26-09-2009, 04:31 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 02-10-2009, 11:04 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de morfo - 03-10-2009, 12:51 AM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de A'Svear - 10-10-2009, 07:15 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 10-10-2009, 08:16 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de A'Svear - 10-10-2009, 09:09 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de DeathRebel - 11-10-2009, 01:25 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 18-10-2009, 04:35 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 23-10-2009, 04:52 PM
RE: [naruto] The love is a bang!! - de &quot;~Setsuna~Noelle~&quot; - 09-11-2009, 10:09 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)