Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi]

#16
Cap 9 :Vizita...

Socat in totalitate de situatia in care se afla , baiatul o ia la fuga spre apartamenul in care locuia , lasandu-i pe cei doi , fratele si sora in spate . Kaori s-a oferit sa ii faca un scurt tur al cartierului fratelui sau . Pe o straduta mica , la celalalt capat al ei se afla gasca lui Sanji , dar liderul lipsea . Vazand asta , Hano a lasat-o pe sora lui mai mica sa vorbeasca un pic cu ei si dupa aceea sa o ia inainte . Baiatul cu parul cenusiu se apropia mai mult de grup , zicand apoi in soapta ca astazi , se va simti foarte bine cu Sanji . Grupul , perceptand mesajul s-au intos brusc spre el , socati . Cel mai nervos era Daisuke , prietenul cel mai bun al liderului .
- Ce a spus idiotul ala ? Repeta ca iti sparg capu' ala plin de praf ! Striga roscatul care era tinut de doi baieti , pentru a evita o lupta intre el si baiatul cu parul cenusiu .
-Linisteste-te ! Lasa-l naibii in pace , cred ca glumea ! Poate nici macar nu il stie pe Sanji ! Poate isi bate joc de noi ! Spuse unul dintre baieti
-Poate si iar poate ... Poate maine Sanji o sa fie mort ! Nu aveti de unde sa stiti ! Se rasti roscatul , eliberandu-se de mainile baietiilor care il tineau strans de incheieturi , continuandu-si drumul stre locul in care obijnuiau ei sa "mediteze" la o doza de bere si cate o tigare ... Sau mai multe , depinde de starea in care se aflau . In acest caz , Daisuke necesita doua doze de bere si vreo trei tigari , era destul de enervat de ceea ce a auzit .
-Defapt , cine e tipul ala ? A venit deodata cu Kaori si nici nu s-a prezentat ! O sa merg la Sanji ... Dupa ce beau si fumez si eu ceva , ca altfel nu ma linistesc . Zise roscatul .
Intre timp , cei doi frati isi continuau drumul . La un moment dat , Hano o intraba pe surioara lui , unde anume locuieste Sanji . Acestia fiind fata in fata cu blocul in care baiatul cu parul albastru locuia , fata face un semn catre bloc si ii spune numarul apartamentului .
-Dar de ce vrei sa stii ? Intreaba fata curioasa .
- Din curiozitate ! Spuse acesta privind spre intrarea blocului .
Acum drumul lor ducea spre locul numit "acasa". Fata se aseaza la calculator , iar Hano se tranteste pe pat , ganditor .
****Intre timp****
Vremea trecea , iar Daisuke inca terminase si a doua bere . Tigarea era pe jumatate terminata , dar cand sa o arunce , a aparut unul dintre baietii din gasca cu o sticla mare de vin rosu in mana .
- Mai , mai , dar ce avem aici ? Intreaba roscatul zambind , luand sticla din mana baiatului , dupa care o deschise imediat .
-Daisuke , omule , ce faci ? Nu crezi ca esti deja ametit ? Intreaba unul din baieti .
-Tu sa taci ! Beau cat vreau , clar ?
Ceilalti baieti au tacut tin gura , lasandu-l pe roscat sa isi savureze bautura . Nu trecuse mult timp , pana cand scticla a ajuns deja la jumatate . Baiatul se ridicase cu greu in picioare , privind apoi buimac in jurul sau . Se indreapta spre blocul in care locuia Sanji lasandu-si grupul in spate . era ametit , dar constient . In timp ce se apropia de bloc , a vazut o persoana care venea din partea opusa spre el . Era Kiro , prietenul cel mai bun a lui Kaitou . Brunetul se apropia din ce in ce mai mult de rocat , ajungand pana la urma fata in fata .
-Ce faci , Daisuke ? Intreaba brunetul zambind .
-Cine , eu ? Da ... Bine ! Raspunde baiatul ametit
-Dar tu chiar ai baut ! Duhnesti a alcool .
-Eeee ... Asa e ! Zise roscatul in timp ce se balanganea intr-o parte si alta , pana la urma cazand in bratele brunetului . Kiro il prinse pe baiat in brate , si il duse in locul retras din spatele blocului . Acesta il pune pe zidul blocului , incepand sa il miste .
-Hei , hei , ametitule ! Daca nu ai fi baut , nu erai acum in starea asta !
-Da , stiu ... Dar nu sunt beat ... Sunt putin ametit .. Eram enervat si de aceea am baut ! Spuse roscatul incercand sa se disculpe .
- Da ... bine , te cred , dar incearca sa te tii pe picioare .
Brunetul il prinse pe Daisuke de barbie , incercand sa il faca sa priveasca in ochii lui . Dar cand roscatul si-a intors capul , i-a prins buzele baiatului intr-un sarut . Kiro nu dadea semne cum ca ar fi vrut sa il opreasca , din potriva , i-a raspuns la sarut cu aceeasi intensitate . Brunetul isi lipise trupul de cel al roscatului , in timp ce se sarutau cu pasiune .
***
Hano isi ridica corpul de pe patul moale si se indreapta spre iesire fara a spune un cuvant sorei lui . A iesit afara cu un singur gand : sa mearga sa Sanji . Acum ca stia unde locuieste nu era mare branza sa mearga si sa sune odata la usa . Asa si facuse . Intra in blocul cu pricina , urcase pana la etajul doi la apartamenul patruzeci si cinci , asa cum spunea Kaori . Fara sa ezite a batut cu putere in usa .
-Cine naiba vine la ora asta ? Intreaba Sanji mormaind niste injuraturi in timp ce isi deschidea gura larg pentru a casca , dupa care merse sa deschida , se parte ca tocmai a fost trezit . Se misca greu si privea buimac in jurul sau . Dar nici nu descuie bine usa , ca Hano il izbise de peretele din dreapta usii , dupa care ii prinse buzele intr-un sarut fortat si violent . Rebelul nici macar nu isi daduse sema ce anume se intampla . A ramas pur si simplu impietrit , cand simti apoi cum limba baiatului cu parul cenusiu ce strecura printre buzele lui , atingand-o pe al lui . In incercarea disperata de a scapa , Sanji incearca sa il loveasca cu genunchiul intre picioare , dar Hano fu mult mai rapid , prinzandu-i piciorul intre ale sale .Il trantise pe canapea , asezandu-se apoi peste baiatul care parea speriat . Sanji incerca prin toate mijloacele posibile sa il indeparteze , dar nici macar un amarat de rezultat . Baiatul cu parul cenusiu i-a prins mainile rebelului intr-o stransoare puternica deasupra capului , incepand apoi sa il sarute violent pe gat , dupa care cu o mana ii scoase repede tricoul alb . Ideea lui de a-i lega minile cu tricoul a functionat . Sanji a fost imediat imobilizat . Hano ii descheiase blugii , tragandu-i jos de pe baiat , lasandu-l numai intr-o pereche de boxeri negri , care ii acopereau partea inferioara a corpului . Acea parte a corpului , care baiatul cu parul cenusiu vroia cu disperare sa o detina . In momentul urmator , usa apartamentului se tranti cu putere de perete , pe ea intrand Disuke , inca putin ametit . Ii priveste total uimit pe cei doi de pe canapea , apropiindu-se mai mult .
-Daisuke , ce mama naibii stai acolo si privesti ca boul la poarta noua ? Ajuta-ma ! Striga rebelul disperat .
Roscatul cand isi auzi prietenul , a luat repede o vaza , pe care o sparse in capul lui Hano , care se ridicase nervos . In momentul urmator , obrazul lui Daisuke , tocmai a facut cunostinta cu pumnul drept al baiatului cu parul cenusiu , care fugi apoi repede spre iesire . Desi putin ranit , roscatul se duse langa prietenul sau , dezlegandu-i mainile .
-Mersi mult , prietene , nu stiu ce ma faceam daca nu veneai tu ! Spuse Sanji imbratisandu-si amicul .
-Pentru putin , prietene !
-Frate , dar duhnesti a alcool ... Iar ... Parfumul asta ... Nu este al tau ! Spuse rebelul mirosind hainele roscatului .
Daisuke a inceput sa ii povesteasca totul baiatului , care nu parea prea uimit de ce aude ... Avand in vedere ce lucruri a facut el si Kaitou ... Un sarut povestit intre doi baieti il lasa rece .
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]




Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] - de Lye - 08-02-2008, 11:49 PM
RE: ♥Crazy Love♥ [Shonen-ai / Yaoi] by love_yuki_eiri & kaname - de Yaoi Queen - 08-03-2008, 02:08 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [YAOI]Forbidden Love PandaKun 7 4.915 24-05-2014, 12:39 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] Don't wait for love, look for happiness ohaio_angel 72 28.313 07-02-2014, 11:10 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] I just wanna love you! MiraA 279 166.894 06-09-2012, 03:19 PM
Ultimul răspuns: Sushi
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 52.685 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 81 46.407 17-12-2011, 01:39 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 134.675 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 70.260 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 100.862 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 59.338 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 127.391 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)