Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi]

#3
Okk... next

CAP 2:O dimineata agitata

Ajuns in sala de clasa , Kaitou se aseaza in banca lui , aceeasi banca , in care urma sa se aseze dusmanul lui , sau ... Il mai putea numi oare dusman pe tipul de care tocmai a fost sarutat ? Ciudat sau nu , cert e ca si lui i-a placut acel sarut , buzele calde ale baiatului cu parul albastru le atingea pe ale lui , facandu-l sa tremure , astfel Sanji dandu-si seama de placerea pe care o simtea satenul in acel moment . Gandurile sale au fost intrerupte de scartaitul bancii , in momentul in care dusmanului sau se aseza in banca , cu un zambet satisfacut pe fata si o privire partunzatoare . Kaitou isi indreptase imediat capul spre geam , evitand privirea baiatului de langa el . Profesorul de biologie intra in clasa si toti elevii se ridica de pe scaune pentru salut , numai doi au ramas jos: Sanji si Kaitou , dusmanii . Ca de obicei , acestia nu aratau pic de respect pentru persoana din fata clasei . Era un barbat tanar cu varsta cuprinsa intre douazeci si patru si douazeci si cinci de ani , inalt , slab , parul brunet , rebel si lung lasat sa curga usor pe spate , ochii negrii si patrunzatori . Stiulul sau vestimentar era asemenea ca aproape oricarui om cu profesia lui : un costum negru , o camasa alba , pe dedesupt si o cravata , desigur desfacuta . Acesta se aseaza la catedra si incepe a preda noua lectie , lectie , la care baietii din spatele clasei , adica Sanji si Kaitou , care nu scriau nici macar titlul lectiei , ci isi gasea fiecre de lucru , satenul rodea cate un creion sau arunca cu hartii prin clasa , iar baiatul cu parul albastru si-a gasit in acel moment alta treaba : sa il pipaie pe Kaitou pe picior . Satenul simte asta , asa ca incearca sa ii indeparteze mana cat mai discret , asa incat sa nu afle toata clasa si sa fie batjocorit toata viata si dupa ea . Dar incerca in zadar , de fiecare data in care incerca sa indeparteze mana , acesta urca si mai sus pe picior si dintr-o data Kaitou s-a enervat si l-a doborat be baiatul de langa el din banca .
-Omule , ai probleme cu capu' ? Mergi la phsiholog si lasa-ma naibii in pace ! Striga satenul dand cu pumnul in banca . Dar Sanji zambea si se tinea cu mana dreapra de rana , privindu-l in ochi pe baiatul ce avea o oarecare spaima in ochi .
Profesorul se aproprie usor de ei spunandu-le ca daca tot se inteleg asa de bine , mai bine ar face un referat de zece pagini impreuna , pentru ora ce va urma , adica vor avea la dispozitie o zi . Desigur , Kaito nu a fost de acord
- Un referat cu tipu' asta ? Mai bine m-ai arunca dintr-o masina cu viteza de doua sute de kilometrii pe ora ! Spune Kaitou privindu-l scarbit pe dusmanul lui .
- Ai ceva de comentat , baiete ? Intreaba profesorul zambind .
- Da' normal ca am ceva de comentat ! Striga Kaito enervat .
Profesorul ii explica ca daca nu va face acel referat , va avea personal grija ca baiatul sa nu treaca anul acesta la biologie . Intr-un final , cu chiu , cu vai , satenul accepta . Sanji s-a ridicat de pe parchetul rece si s-a asezat din nou in banca , langa colegul sau .
Dupa doua ore de tortura , Kaitou a decis ca isi va petrece restul orelor in spatele liceului , fumand niste tigari, astfel scapand si de Sanji , dar gresea . Nu stia ca baiatul cu parul albastru avea acelasi plan , asa ca in timp ce statea linistit , razamat de zidul liceului , fumand o tigara , apare si presupusul lui dusman .
Sanji s-a apropiat de baiat si isi puse o mana langa capul sau , rezemandu-se in ea si privindu-l in ochi pe saten .
-Ce vrei , iar te doare inima ? spuse Kaitou tragand odata din tigare . Poate ar trebui sa iti bag un cutit si acolo , nu va fi o pierdere mare pentru lume ! Continua acesta privind-ul plictisit pe baiatul din fata lui .
-Poate ... Raspunde Sanji , luand tigarea din mana baiatului , tragand si el odata din ea si aruncand-o . Apoi isi apropie chipul de al satenului , prinzandu-i buzele intr-un sarut apasat si lung . Kaitou l-a prins pe baiat de umeri incercand sa-l indeparteze , dar Sanji si-a incolacit mainile in jurul trupului baiatului , evitand ca acesta sa scape . Desi simtea durerea ranii de la abdomen , tot nu renunta . Satenul vazand ca nu are scapare , cel putin asta vroia el sa creada , s-a lasat sarutat . Sanji , vazand asta , a slabit stransoarea si il pune pe Kaitou pe zid , sarutandu-l apoi pe gat si strecurandu-si mana rece pe sub tricolu baiatului . La contactul cu pielea , un fior ii strabatu corpul satenului , facandu-l astfel sa tremure si sa scoata un mic geamat . Sanji urca din nou spre buzele baiatului , lingandu-l usor pe gat , apoi acaparandu-i din nou buzele calde intr-un sarut si introducadu-si limba in gura baiatului , explorand fiecare coltisor al ei . Kaitou trebuia sa recunoasca , se simtea bine in bratele baiatului , dar i se parea ciudat , pentru ca ei sunt totusi baieti si pe deasupra , dusmani ! Acesta a decis sa opreasca totul , cand Sanji si-a strecurat mana in pantalonii satenului , mangaind o anumita zona . L-a impins departe de el si privea in gol , se simtea ciudat , foarte ciudat .
- Ti-a placut , asa-i ? Intreaba baiatul cu parul albastru , cu un zambet pervers si privire smechera , apopiindu-se din nou de baiat .
- Taci ! Spuse Kaitou , intocandu-se in alta parte , incercand sa evite privirea baiatului , si punandu-si mana la gura , gandindu-se la ce s-a intamplat .
- Maine ... Esti la mine , sa facem referatul acela ! Ai inteles ? Spune Sanji pe un ton autoritar .
- Nu mai pot eu de referatu' ala ! Nu vin nicaieri ! zise satenul ridicand vocea
- Vrei sa treci clasa , sau nu ? Stai linistit , mama mea e acasa !
Kaitou a cazut putin pe ganduri . Daca nu va trece , va fi un om mort , tatal lui i-a promis asta ! Nu trece mult timp pana cand acesta se hotaraste sa mearga la Sanji , in fond ce se poate intampla ? Mama lui va fi acasa ! Acesta ii da raspunsul baiatului si apoi incearca sa plece , dar Sanji il tage de brat , il izbeste de perete si ii sopteste la ureche " Stii ... Buzele tale sunt tare dulci , mai lasa-ma se le simt odata" . Si zicand asta , coboara lin spre buzele satenului , le linge usor , apoi isi introduce cu usurinta limba in gura acestuia .
Sanji rupse sarutul si se indeparta incet de baiat
- Sa vi maine ! Spuse acesta disparand in perdeaua de lumina a soarelui
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]




Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] - de Lye - 08-02-2008, 11:49 PM
RE: ♥Crazy Love♥ [Shonen-ai / Yaoi] by love_yuki_eiri & kaname - de Yaoi Queen - 10-02-2008, 02:01 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [YAOI]Forbidden Love PandaKun 7 4.899 24-05-2014, 12:39 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] Don't wait for love, look for happiness ohaio_angel 72 28.289 07-02-2014, 11:10 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] I just wanna love you! MiraA 279 166.613 06-09-2012, 03:19 PM
Ultimul răspuns: Sushi
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 52.559 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 81 46.296 17-12-2011, 01:39 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 134.361 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 70.082 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 100.545 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 59.154 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 127.067 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)