Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tentatii ascunse

#3
Arashi incerc sa imi fac timp si de mess, cand imi merge netul...Macar te-am mai incalzit,cel putin pana la genunchi ;) Hugs :6:
Merci Mikomi :P Le tinem si scorul? Pup!
Multumesc Hikikomori.Ma bucur sa te intalnesc iar :6: Spor la invatat. Eu mai am un examen si le termin. ;) Bafta!
Continuarea, amuzanta dar si fierbinte :6:

Simon zâmbise departându-se uşor de el pentru a lua unul din prosoapele aflate la îndemână pe unul din scaune.
—Sper că nu ne vom certa. Deşi nu sunt superstitios,am venit aici să fac sex cu un tip de treabă ca tine…
―Ai şanse mari,doar la partea cu sexul.
Facea aluzie cât timp se ştergeau amândoi cu acelaşi prosop,fiind una din superstitiile des întâlnite. Avea degetele putin lipicioase dar aerul racoros din cameră atenua senzatia. Lasa duşul pe mai târziu,la felul în care se îmbraca Laurentiu însemna că urmează să stea ceva vreme acolo. Nu îl deranja deloc,privise spre uşa deschisă de la bucatarie,pe unde intrase tânarul. I se facuse foame gândindu-se,şi se grabise să îmbrace camaşa la loc pe el. Pantalonii îi avea desfacuti la fermoar; dacă amicul sau avea să mai stea,urma să profite de asta.
—Aş bea o cafea.
Ceruse tânarul blond,cercetând cu atentie dulapurile,fară a se atinge însă de ele.
—Ai noroc,mama vine aici des pentru a face curăţenie şi aduce destulă cafea.
Deschisese unul din dulapurile de sus,ridicând o cutie roşie şi prafuită. O deschisese apoi pentru a privi înauntru. Adulmecase aroma râncedă de cafea pastrată la loc închis,şi o lasase pe dulap.
—Eşti ciudat. Îl fixase Laurentiu apucând de cutie pentru a imita gestul. — De ce miroşi cafeaua?
—Pentru că eu nu beau. Acum,nu ştiu de ce ai nevoie aşa că ia şi caută-ţi.
Întinsese mâinile larg,dar imediat le încrucişase în jurul pieptului când Lau zâmbise provocator.
—Adică nu o să bei cu mine?
—Nu.
Raspunsese raspicat,trecând pe lângă el pentru a cauta ceva de mâncare prin frigider. Cu riscul de a se îmbolnavi,dar îi era foame. Mama lui trecea pe acolo odată pe lună,iar el chiar mai rar,aşa că mâncarea nu prea arata ca una comestibilă.
—Nu vreau cafea dacă nu bei cu mine.
—Pune cutia la loc atunci.
Îl ignorase Simon cautând prin plasele înghesuite în frigider. Gasise pâine şi nişte salată într-o cutie de plastic. Nu vroia să ştie dacă de la sarbatorile de iarnă sau de paşte.
—În viitor poza mea o să apară pe cutiile de cafea…
Comentase Laurentiu ridicând cutia în dreptul fetei, pozând provocator spre Simon,vazând că îi captează atentia. Îl privea cu amuzament,ştiind că urma o replică acidă.
—Şi pe cutiile de prezervative,desigur.
Îi privise pieptul dezgolit,destul de feminin pentru a fi al unui barbat, mult prea lipsit de muşchi sau anumite elemente distinctive pentru a apartine unei femei. Ştia că Lau este prea slab pentru a-şi expune muşchii,dar frumusetea lui înlocuia lacunele.
—Nu fi rau. Nici macar nu folosesc.
—Întocmai…
—Tipii ăia pozează alaturi de tipe goale. Majoritatea arată ca tine… Coborâse vocea,simtindu-se putin ciudat să recunoască faptul că se gândea la Simon când vedea ceva atât de erotic.
—Ca mine? Ridicase din sprâncene.
—Au muşchi bine definiti,brate puternice,privirea fermă…Eu nu sunt decât un puşti blond cu vise mari.
—Corectie. Eşti un puşti blond şi prost. Atâta timp cât eşti acceptat de agentia de fotomodele şi urmezi cursurile,nu vad de ce nu ai fi printre cei aleşi.
—Poate…Poate că ai dreptate.
—Ai să te alegi cu palme la fund dacă mai vorbeşti asta.
Rar ştia să împace pe cineva,dar cu Lau functionase gluma, caci îl luase de gât,tragându-se în bratele lui. Nu îl surprindea zâmbetul de multumire al acestuia,sau ochii albaştrii ce straluceau spre gri în umbrele încaperii.
—Nu o să mai zic nimic,dar…nu vrei să te mai gândeşti la partea cu palmele? Sună irezistibil.
Îşi furişase degetele pe sub camaşa lui,pentru a-l mângâia pe umeri şi pe gât.
—O să aduc un bici data viitoare.
Îi prinsese fesele cu mâna stângă,lovindu-l uşor peste ele cu dreapta. Lau îşi lasase capul pe umarul lui imediat,gemând şi râzând în acelaşi timp.
—Deci o să fie o dată viitoare!
Trasese în jos camaşa pentru a-i dezgoli umerii,şi a-l mângâia peste tot pe unde nu ajunsese până atunci. Primise o altă palmă, Simon apucându-i boxerii pentru a-l lovi peste pielea deja înroşită.
—Arată foarte bine şi aşa.
Îi admirase Simon posteriorul,întorcându-l cu spatele la el, apropriindu-l suficient de mult ca să observe că nu îl lasa indiferent imaginea lui.
—Raule!
—Şi pun pariu că îţi place…
Mergea încet,forţându-l automat să facă paşi în faţă până la dulap. Îl ridicase apoi,sprijinindu-l cu bratele de talie. Trecuse lent palma dreaptă pe sub boxerii coborâţi pe coapsele tânarului pentru a-i trage în jos. Lau lasase capul pe spate, lovindu-se uşor de peretele rece,dar ignorând durerea.
Îşi umezise buzele,cautând un punct de sprijin pentru mâinile lui. Simon nu alesese o pozitie tocmai comodă pentru el,dar nu l-ar fi lasat să se oprească. Momentele pe care le savura erau cele în care tânarul şaten se ocupa de preludiu. De data asta ştia că urma ceva scurt,dar şi acele minute îl simtea mai mult ca pe un amic ce-i daruieşte o partidă de sex. Ştia cât de greu ajunge cineva lângă Simon. Auzise asta timp de un an,cât aflase cine este.
—În clipe ca astea aş vrea să opresc timpul…să te pot privi.
Şoptise,sprijinindu-se în mâini pentru a sta drept şi a-l saruta pe gât. Simon scapase de camaşa de pe el,destul de grabit pentru a se ocupa imediat şi de pantaloni. Renuntase a-i da jos însă atunci când Lau îl apropriase într-o îmbrăţişare pasională.
—Nu forta nota între noi.
Atentionase imediat,facându-l pe tânarul blond să-şi mute privirea spre geamul de la bucatarie. Întunericul de afară îi dadea siguranta pe care o gasea însă în mângâierile lui Simon. Atenuau iluziile lui pierdute,confuzia de a se darui în zadar. Îl privise respirând din greu,cu ochii rataciti într-ai sai.
—Să nu te audă vecinii gemând. Am de gând să-ţi înroşesc fundul...
—Mă doare în fund de vecinii tai,trage-mi-o şi taci!
Simon pufnise în râs,punându-şi mâna dreaptă pe coapsele tânarului,cu cealaltă strângând de marginea bufetului. Semiîntunericul din cameră nu îl ajuta prea mult,dar avea acel simţ pe seama caruia se amuzau unii. Îl penetrase din prima, Lau profitând de noua pozitie pentru a-şi sprijini trupul spre el, ridicându-şi bratele pe umerii lui.
Unghiile tânarului blond îl zgâriau pe spate cu fiecare mişcare mai repezită. Abia reuşea să-i distingă ochii,caci pletele lui îi intrau în ochi cu fiecare sarut. Pielea deja i se umezise în urma efortului.
—Simt cum se coboară tot sângele în jos…
—Ca şi mâna mea…
Tachinase Simon,mângâindu-i abdomenul apoi coborând cu degetele spre coapsele tânarului. Nu îşi lasa palmele să treacă doar pe suprafata pielii, ci apasa lent facându-l pe Lau să-şi încordeze fiecare muşchi. Nici tremurul lui nu îl oprea, ci continuase să-l alinte în timp ce-i ridicase picioarele mai sus în aer,lingându-i genunchii pe dinauntru.
În câteva minute îl simtise tragându-se spre zid,lasându-şi trupul de tot pe bufet. Spatele lui se lipise de suprafata din lemn,dar Lau ignora senzatia de arsură. Simon se lasase putin spre el, în ochii lui citindu-se amuzamentul de a-l vedea atât de extaziat. Nu putea fi o descoperire nouă. Doar nu era primul,asta o ştia sigur. Ştia multe de la Simon,adaugând bârfele pe care le obtinuse prin cartier. Reuşise să obtină multe informatii,pentru că Simon se numara printre cei care nu lasau prea multe detalii despre el să iasă la iveală,lasându-i pe altii să ţină socoteala ieşirilor sale în oraş,al intentiilor greşite sau ale reuşitelor lui.
—Şi pe cine mai încânti cu prezenta ta de-o noapte? Întrebase fară a-l privi în ochi,ştiind că Simon nu apreciază de obicei discutiile în timpul partidelor de sex. Strânse din dinti imediat ce îl simtise devenind mai grabit în mişcari,şi realiza că este doar o diversiune pentru a ocoli întrebarea. Era aproape să renunte în a mai întreba odată,când îl auzise şoptit,cu vocea destul de joasă.
—În afară de cel care mă vrea doar drept domn de companie, doar pe tine. Şi ar trebui să te simti flatat,la figurat…desigur. Privise amuzat în jos spre erectia acestuia.
—Deci eu figurez drept amant? A treia roată?
—Cea de rezervă. Neoficial.
Simon clipise de câteva ori,lasându-şi capul pe umarul drept al tânarului. Nu ştia cum să schimbe viata pe care o ducea, modul în care înşela aşteptarile celorlalti şi pe ale sale.
—Şi Veronica,fata blondă şi înaltă cu care stai când sunteti mai multi prin cartier?
—E o simplă prietenie,poate că îmi place. E atragatoare,dar nu vad de ce aş vrea să stau cu ea.
—Mihai? Tipul brunet şi miop…Am auzit că face favoruri „orale” pentru oricine îl împrumută de bani pentru ţigari sau baruri.
—Asta e prostitutie. Iar eu i-am împrumutat un manual de matematică…şi nu m-am pus în ecuatie.
— Vorbeşti serios!? Tipul practic venerează pamântul pe care calci! Ştie o groază despre tine…la ce liceu eşti,cine îţi sunt amicii din cartier,ce aspiratii ai! E o enciclopedie a ta.
—Nu ştiam asta.
Raspunsese cu seriozitatea pe care o avea în voce atunci când ceva nu i se parea clar. Privise insistent spre Lau,încercând să îşi dea seama unde vrea să ajungă cu discutia.
—Eu am aflat despre tine de la unul din colegii mei de la fotomodele. Nu ştiu dacă îl cunoşti,îl cheamă Alex. Te ştie că ieşi des cu iubitul tau,şi banuia că eşti gay. Pacat că nu a avut curaj să te abordeze. Are aceeaşi impresie ca ceilalti,că eşti plin de tine, un îngâmfat ce nu se bagă în seamă cu oricine.
—E adevarat.
—Ce anume? Ai stat şi cu el?
—Nu,idiotule. Nu bag în seamă pe oricine. Şi nu vad de ce aş face-o. Vad că sunt multi ca tine la agentia asta. Patronul v-a strâns pe toti?
—Despre Alex ştiu asta,despre ceilalti nu.
—Şi cine naiba e Alex acesta?
—E foarte înalt,foarte slab şi se îmbracă mereu în haine negre.
—Poreclit prajină,palugă şi alte nick-uri de genul acesta?
Ridicase din sprâncene,realizând că îl cunoaşte pe baiat şi că avuseseră câteva discutii trecatoare despre vreme sau alte preocupatii plictisitoare.
—El,da.
—Atunci să-i spui că nu e genul meu. Nu îmi plac tipii mai înalti decât mine.
—Mie da.
Simon zâmbise,revenind la mişcarile ritmate. Pauza de discutii se apropria de încheiere,îşi dadea Lau seama. Felul în care era privit îi dadea fiori.
—Mă bucur pentru voi doi. Acum,lasă asta şi dă-mi voie să revin la subiectul meu preferat.
Tânarul şaten îl prinsese de genunchi,departându-i picioarele suficient de mult pentru a i le urca pe fiecare pe bufet facându-l să stea incomod. Lau uitase însă de toate astea atunci când pozitia în care îl facuse Simon să stea se dovedea a fi una mult prea placută pentru a rezista.
—Pozitia asta,trebuie adaugată pe lista mea de preferinte. Cu tine inclusă în ea. Simt că mă topesc!
Confesase Lau facându-l pe Simon să zâmbească amuzat. Simtea fiecare zvâcnire a muşchilor sai,şi felul greoi în care respira nu putea fi decât un semn bun. Îi placea să-l ştie atât de abandonat într-o placere pe care şi el o savura cu aceeaşi intensitate.
Coapsele tânarului blond reveneau singure spre el,mişcându-se în unison,Simon renunţând în a-l tachina cu mişcari lente. După privirea pierdută,se parea că Lau experimenta un gen de placere pe care nu-l cunoscuse niciodată. Iar Simon se asigurase să nu piardă ritmul,locul sau felul în care îl mângâia pentru a face un tot irezistibil.
În câteva secunde simtise trupul lui Lau încordându-se la maxim, tânarul gemând fară întrerupere chiar şi după ce orgasmul trecuse.
—Nu te opri,te rog nu te opri…Nu am mai simtit asta vreodată!
—Nu îţi face probleme mititelule. Deja vad că încep să recuperezi…
Era pentru prima oară când îl vedea transpirând atât, trupul lui încins devenind aproape apasator de cald pe lângă al sau,dar nu ar fi putut să întrerupă nici pozitia şi nici placerea ce o simteau. Lau sporea în intensitate nevoia lui de a termina mai repede,în special la modul în care gemea sau îşi arcuia trupul. Uitase de saruturi şi alte alintari,amândoi prinşi în excitatia momentului.
Lau pierduse numarul clipelor în care placerea devenise aproape sufocantă,când simtise că nu mai poate dar nu avea puterea să întrerupă ceva atât de intens. Simon reuşise să îl aducă la o stare de euforie stranie.
—Parcă ai fi o parte din mine,nu te opri.
—În câteva minute o să trebuiască să mă opresc şi să parasesc fundul tau fierbinte.
—Taci!
—Ah,îţi place şi te excită,Lau…Uită-te la mine. Nu sta cu ochii închişi aşa strâns..
—Nu pot,nu pot să-i ţin deschişi când te mişti aşa. Mai vreau…
Simon era nesigur în a-l mişca din loc,dar riscase punându-i genunchii pe umerii sai. Aproprierea îl facuse pe tânarul blond să tresară imediat,lasându-şi trupul în jos cuprins de placere. Peretele rece devenise o alinare pentru fruntea lui încinsă,pe care se scurgeau picaturi de transpiratie. Simon abia că avea pielea umedă,nu dadea semne că ar fi depus efort,singura deosebire era respiratia greoaie şi cele câteva gemete atunci când Lau se încorda sau îşi arcuia spatele. Imediat ce simtise tremurul incontrolabil al tânarului blond,se abandonase în aceeaşi excitatie pură,caldura învaluindu-i trupul până ce închisese ochii fortat.
Odată redeschişi i se opriseră spre trupul gol,întins în fata lui, spre pieptul tânarului care tresalta fară oprire,încercând să îşi aducă respiratia la normal. Tuşise realizând că se oprise din respirat pentru câteva clipe.
—Nu ştiu dacă mă pot mişca…
Rostise Lau trecându-şi mâinile prin par. Degetele îi tremurau, la fel ca restul trupului. Abia reuşise să îşi lase picioarele în jos pentru a-şi relaxa muşchii. Gemea cu fiecare mişcare,Simon ajutându-l să coboare de pe bufet. Îl acoperise cu tricoul sau luat de pe jos,ştergându-i urmele de transpiratie de pe frunte.
—Eşti foarte tandru.
—Nu vreau să mori de suprasolicitare sexuală,atâta tot.
Comentase facându-l pe Lau să râdă. Îi facuse semn să meargă înapoi în cameră când un sunet strident întrerupsese liniştea.
—Ah,nu asta! La naiba!
Strigase Simon enervat privind spre uşa de la bufet care cazuse în jos,sprijinită doar de o balama. Ridicase din sprâncene auzindu-l pe tânarul blond de lângă el chicotind amuzat.
—Se pare că nici bufetul nu a rezistat asaltului tau. Mă mir cum de mai traiesc.
—Asta să fie singura mea problemă.
—Se putea şi mai rau. Zâmbise Lau,clipind spre el cu subînteles. Închiseseră amândoi ochii auzind un alt sunet ce provenea dinspre bufet.
—Cred că l-ai ucis.
—Au cazut şi farfuriile de pe primul raft.
Oftase Simon resemnat deschizând şi cealaltă uşă pentru a observa daunele. Macar ştia că are de lucru a doua zi de dimineaţă înainte de a pleca înapoi acasă.
—Te pot ajuta să-l repari dacă vrei.
Se oferise Lau cautându-şi hainele prin cameră.
—Singurul lucru pe care vreau să-l fac în momentul acesta este să mă pun în pat şi să dorm. Dă-l dracu de bufet.
—Hai să te ajut,e nefacut patul ăsta.
Intrase Laurentiu în cameră,observând patul la lumina ce strabatea din stradă înauntru. Pipaise după întrerupator pentru a-l aprinde,dar mâna lui Simon ajunsese înaintea sa.
—Lasă-l aşa,am nevoie numai de o patură. Sunt încins destul…
—Cum vrei tu. Acceptase tânarul blond înaintând pentru a lua o patură de pe marginea patului cu care acoperise imediat spatele lui Simon. Luase numai pantalonii pe el,lasându-şi bustul descoperit. Se aşezase într-o pozitie confortabilă, lasându-l pe Lau să-i alinte pletele şi să stea alaturi de el.
Nu îşi amintea să-şi fi pus ceasul să sune,dar beep-urile ce veneau de pe noptieră rasunau precum alarma cunoscută de el. Aşa suna în fiecare dimineaţă înainte de a se duce la colegiu atunci când avea chef de ore.
—Blestemăţia asta de telefon…Opreşte-te!
Privise cu ochii întredeschişi spre persoana care oprise telefonul din sunat,înaintea lui.
—Eşti încă aici Lau?
—Da,am dormit lângă tine.
—Grozav.
—Te-am auzit respirând,sforaind,foindu-te prin pat. Foarte romantic…Şoptise tânarul blond,trecându-şi cu tandrete degetele prin parul lui,coborând cu palmele spre umerii şi gâtul lui Simon.
—Mai ai şi altceva de adaugat înainte ca să adorm la loc?
Încercase să întrebe în timp ce era sarutat de Lau. Raspunsese la sarut,chiar şi în starea de somnolenţă în care se afla.
—M-am simtit bine noaptea trecută. Cu tine mă simt întotdeauna bine.
Simon îngaimase un raspuns monosilabic,clipind rar şi înjurând în gând razele soarelui ce îi intrau în ochi. Simtea nevoia să se odihnească,şi nimic nu parea a fi pe placul lui în dimineata aceea.
—Şi Simon,vreau să îţi spun că simt pentru tine ceea ce nu am simtit pentru nimeni până acum. Poate că sunt mai mic şi nu am idee despre cum e lumea,dar ştiu sigur că ţin mult la tine şi că te iubesc.
—Mai eşti aici? Da…şi eu te iubesc,în special fundul tau. Acum pa-pa şi noapte bună.
Mâinile calde ce încetaseră mângâierile îi lasaseră umerii reci. Se acoperise cu patura,dar senzatia de raceală nu-l abandonase nici în timpul somnului. Încă mai clipea încercând să adoarmă, dar genele sale se împotriveau într-o nelinişte ciudată.



Răspunsuri în acest subiect
Tentatii ascunse - de EvilManiac - 30-01-2008, 11:48 PM
RE: Tentatii ascunse - de EvilManiac - 01-02-2008, 11:17 PM
RE: Tentatii ascunse - de EvilManiac - 08-02-2008, 08:48 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Casatorie, aventuri, sentimente ascunse si replici acide Lexxu 6 3.340 04-03-2012, 12:16 AM
Ultimul răspuns: Diz
  Talente ascunse... Uchiha_Shana 2 2.795 23-05-2011, 08:29 PM
Ultimul răspuns: Flash
  .Tentatii.Fatale. [+12 . +18] hiimera 11 7.871 13-05-2011, 07:46 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Intentii ascunse matzaplouata 16 7.805 16-01-2011, 04:49 PM
Ultimul răspuns: Arashi
  Naruto Fic:Secrete ascunse si dezvaluite *Saku love Sasu* Claribel 38 44.571 01-08-2009, 10:25 PM
Ultimul răspuns: xXxAdaxXx
  Sentimente ascunse Yaku-chin 4 4.496 12-04-2009, 08:16 PM
Ultimul răspuns: myuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)