Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Regrete sau indoiala

#1
Sunt noua pe forum si m-am hotarat sa postez un fic, este si pe manga anime cine vrea confirmarea imi poate trimite acolo un mesaj, eu sper sa va placa este primul de acest gen pe care il scriu, defapt este primul fic pe care il scriu, yaoi nu va fi in primele capitole dar va aparea negresit, spor la citit si astept pareri.

Inserarea se intindea ca un val de panza de paianjen care ascundea pe jumatate lucrurile. Vantul fosnestea duios printr-e crengile tepoase ale pomilor.
Soarele scufundat demult in asfintitul vanat trimitea ultimele lucirii trandafiri norilor nemiscati din inaltimi. In departare luminii pierdute ca licuricii pe o intinder fara margini se aprindeau una cate una incercand sa patrunda prin desisul pomilor pana la umbra ce tremura usor in bataia vantului ascunsa dupa unul din cei mai maiestosii pomii aflat chiar in inima padurii ce parea ca in acea seara avea rolul de a proteja acea finta plapanda adapostind-o sub crengile lui maiestoase pentru ca nimeni si nimic sa nu ii poata descoperi prezenta.
Dar umbra acea firava avea alte planuri, se imfasura mai bine in pelerine albastra ca o floare de lotus si se hotara sa paraseasca crengile protectoare ale pomului pornind cu bagare de seama spre o potecuta numai de ea stiuta care avea sa o conduca spre iesirea din padure, umbra mergea destul de repede si cu pasi siguri denotand faptul ca mai facuse acel drum de multe ori, avand siguranta ca nu se poate rataci.
In alta parte a tinutului, departe de padurea care se intindea atat de maiestos pe colinele dealului intr-un sat micut de la marginea tinutului, invaluit in patura tainica a noptii, unde in momentul acela domnea linistea, la pervazul uneia dintre ferestre dormea cu capul in maini un baiat ce nu parea trecur de floarea varstei. O pasare a noptii trecu prin fata ferestrei deschise facand lumina lumanari pe care baiatul o tinea aprinsa pe masuta sa palpaie si sa arunce umbre fantomatice pe chipul lui obosit scotandu-I in evidenta parul negru care ne fiind foarte scurt ii mangaia usor obraji incercand parca sa il trezeasca dar fara succes tanarul dormind in continoare fara macar a banui ca la kilometrii distanta o umbra bantuia padurile, o umbra care avea sa ii schimbe destinul.
Noaptea a fost usor alungata de razele soarelui care patrundeau timid dar sigur printre crengile dese ale copacilor revarsandu-se ca o ploaie calda de vara pe chipul senin, inca cufundat in lumea viselor al baiatului. Dar se pare ca destinul nu era de partea lui doarece in usa insepura sa se auda cateva batai, la incepur incet si rar ca mai apoi mai tare si ferm, suficient cat sa il trezeasca pe baiat care ridica incruntat capul de pe pervaz bombanindu-l incet pe cel care indraznea sa ii deranjeze somnul. Se indrepta morocanos catre usa si o deschide privind incruntat persoana care indraznisa sa il trezeasca la acea ora imposibila desi stia ca el nu se trezea niciodata inainte de pranz.
Din spatele usi il privea un barbat solid trecut de prima tinerete cu pometi bine conturati si fata putin arsa de soare, iesind in evidenta si datorita parului scurt si grizonat pe alocuri.
-Tata! ce s-a intamplat, sti ca eu nu ma trezesc niciodata la ora asta.
Exclama baiatul nemultumit gesticuland din maini in incercarea de a-si arata revoltarea fata de fapta taalui sau.
-Imi pare rau fiule dar trebuie sa te duci la magistrat, sti ca imi e prieten vechi si m-a rugat sa il ajuti intr-o problema cu fiul sa asa ca vei merge la el si iti va explica ce trebuie sa faci.
Batranul epusese acestea doar dintr-o suflare nepermitandu-I baiatului sa li poata intrerupe
-Asa ceva nu se poate, eu nu am nici un cuvant de spus in toata treaba asta?
-Nu.
Raspunse barbatul simpul si pleca inainte ca fiul sau sa mai apuce sa protesteze.
Vantul sulfa usor printr-e crengile copacilor, facand frunzele fragede sa tremura usor uneori reusind chiar sa smulga cate o petala din florile de ciresi si sa o poartespre vazduh usor ca intr-o vraja inainte de a o lasa sa-l paraseasca definitiv asternandu-se pe iarba moale inca umeda de roua.
Numai o persoana indraznea sa perturbe acel peisaj mirific ce te ducea cu gandul la un coltisor de rai, numai un baiat merge cu pasi inegali si rapizi, nemaistand sa admire peisajl atat de special, cea ce dadea senzatia ca baiatul se afla intr-o stare profunda de nervozitate.
-Nu imi vine sa cred ca ma oblige sa fac asa ceva, e umilitor, eu nu sunt dadaca, izbucni baiatul pierzand si bruma de rabdare pe care o mai avea, dar se calma repede cand realize ca se cearta singur continuandu-si insa idea, calmeazate Rich nu rezolv nimic daca ma pierd cu firea, in plus cat de rau poate fi e doar un pusti, am trecut si prin situati mai grele, se imbarbata singur mergand ceva mai vesel, desi nu stia cat de mult gresea si ce provocare va avea de infruntat.
Restul drumului l-a parcurs fara alte incidente sau izbucniri ajungand intr-un sfarsit la intrarea in vila magistratului, pentru ca locul in care locuia acesta nu se putea numi casa, locuinta acestuia era situate pe colina unui deal oferind o panorama de nedescris si era inconjurata de o gradina frumos aranjata in care predominau trandafiri rosii. Interiorul casei era decorat in stil oriental predominand culorile calde in special rosu si galben oferind un aer foarte primitor oricui pasea pragul acelei case.
Rich se lasa condus de o menajera care il intampinase amabila la intrare pana in biroul magistratului unde se putea simti un aer putin mai rece cum era si normal pentr-un birou.
-Buna ziua domnule magistrat, am fost imformat de tatal meu ca doriti sa va ajut intr-o problema, spuse baiatul pe un ton politicos si plin de respect pentr-u persoana din fata lui.
-Buna Rich, da intradevar am o problema si as dori ca tu sa ma ajuti, de la moartea raposatei mele soti care a avut loc acum doi anii fiul meu Gabriel s-a schimbat mult, nu mai vorbeste cu prieteni lui, sta numai in casa si se fereste de toata lumea, imi fac griji pentru el si desi am luat legatura cu multi specialisti nici unul nu a reusit sa ma ajute, asadar m-am gandit ca un prieten care sa nu ii aduca aminte de trecut ar putea sa il ajute si aici intervi tu, spuse barbatul prindu-l plin de speranta din spatele ochelarilor care ii ascundeau ochii albastri partunzatori asortati cu parul carunt aproape in intregime.
-Va ajut cu cea mai mare placere, spuse resemnat Rich stind ca nu are alta alternativa.
-Iti multumesc Rich si sper ca te vei intelege bine cu fiul meu, Marta o sa te conduca la el in camera iar mai tarziu cand va fi gata o sa iti arate si viitoaea ta camera, e mai bine sa locuiesti aici macar o perioada sa va cunoasteti mai bine, adauga barbatul facandu-I semn ca poate pleca.

aceasta este mai mult o introducere, o sa incerc sa postez maine uramtoarea parte, scuzati eventualele greseli de tastatura



Răspunsuri în acest subiect
Regrete sau indoiala - de serena92 - 02-05-2009, 10:42 PM
RE: Regrete sau indoiala - de aoixtenshi - 03-05-2009, 01:58 PM
RE: Regrete sau indoiala - de serena92 - 03-05-2009, 02:32 PM
RE: Regrete sau indoiala - de aoixtenshi - 03-05-2009, 02:51 PM
RE: Regrete sau indoiala - de I hate maths. - 03-05-2009, 07:05 PM
RE: Regrete sau indoiala - de serena92 - 04-05-2009, 08:43 PM
RE: Regrete sau indoiala - de aoixtenshi - 05-05-2009, 02:53 PM
RE: Regrete sau indoiala - de serena92 - 10-06-2009, 08:44 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Nu pune la indoiala gandirea femeii MooN. 9 4.926 01-04-2011, 10:57 PM
Ultimul răspuns: Katniss
  Regrete... Marina. 23 10.950 08-01-2011, 09:12 PM
Ultimul răspuns: Vero
  Ultime cuvinte,ultime regrete Bye Bye nu's 3 3.468 20-05-2009, 09:05 PM
Ultimul răspuns: Bye Bye nu's


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)