Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Regrete...

#21
UN nou capitol:>. Sa vedem: descrierea e prezenta, dialogul nu e mult dar nu mi se pare sec, iar actiunea nu e grabita. Greseli de tastare nu am vazut. Si eu sunt Leu..:-w.Dar totusi, iti dau dreptate:)). Sincer nu ma asteptam nici eu ca Gaara vrea sa fie iubit de catre o fata din suflet. Abea astept urmatorul capitol.por la scris!;)
[Imagine: 5fcff5ef.gif]

#22
Eeee >:D< Te ucid online cum ai putut sa uiti un asa lucru important? So, revenim la fic. Ce profund e Gaara Descriere ai din plin ceea ce imi place Naratiunea e si ea buna, iar actiunea nu e grabita . Si nici dialogul nu e sec Greseli de tastare am vazut da` nu sunt prea grave. Am mai observat ca ai uitat sa pui niste virgulite ici-colo. So, astept nextu` si nu uita sa ma anunti :*
[Imagine: EnvYQ.png]

#23
Hey fetelor, uitati capitolul si nu e corectat.

Capitolul 6


Pe cand mi-e mai dulce somnul aud o bubuitura puternica venind din camera lui Aiko. Ma ridic repede si fug in camera ei sa vad ce s-a intamplat. Cand intru in incapere ma pufneste rasul. A alunecat si in incercarea de a se prinde de ceva a rasturnat toate papusile de portelan de pe mobile. Eu i-am spus ca este o idée proasta sa le puna acolo, locul lor este in living. Ma duc langa ea si o ajut sa se ridice. Se pare ca s-a taiat cu un ciob.

-Asteapta aici, ma duc sa aduc trusa medicala.

Fug repede in baie si iau dintr-un dulapior trusa apoi merg inapoi la Aiko. Iau apa oxigenata si incep sa ii curat rana. Nu ma prea pricep eu la asta dar am vazut la bona cand mi-a mai tratat cate o zgarietura, eram tare neastamparata cand eram mica. Cand termin de curatat rana iau un pansament si il infasor in jurul degetului.

-Multumesc, nu stiam ca te pricepi la asta. Ar trebui sa te faci doctor daca altceva nu iti place sa faci. Spune spune ea amuzata.

-In loc sa te razi atata mai bine strange cioburile astea rapid si imbraca-te daca nu vrei sa mergi singura la scoala. Spun eu nervoasa

Fug repede la baie, ma spal dupa care imi iau o pereche de jeansi rosii in carouri si o bluza alba cu maneci negre. Dintr-o cutie scot cateva bratari cu diferite modele si le pun pe bratul drept. Cine m-ar vedea ar spune ca ma grabesc undeva, si chiar asa este. Ma grabesc sa ajung la scoala dar nu pentru ca imi place, detesc scoala si daca as putea as da o lege prin care sa se interzica mersul la scoala sau cel putin sa mearga cine vrea, vreau sa ajung la scoala pentru ca am auzit ieri o conversatie intre doi colegi in care spuneau ca in clasa este un traficant de droguri pe nume Alex. Se pare ca norocul tine cu mine si nu trebuie sa caut prin tot orasul. Ies din camera dar nu inainte de a-mi pune o suma considerabila in portofel. Banii nu sunt o problema pentru mine, pot oricand sa imi sun parintii sa imi mai trimita. De unde au atatia bani? Pai mama mea este o actrita de succes care si-a inceput cariera la saisprezece ani, deci a adunat pana acum o avere imensa iar tatal meu un mare regizor. S-au cunoscut in Anglia cand filmau un film iar peste trei luni s-au casatorit iar nu dupa mult timp mama a ramas insarcinata cu Aiko. Mda, deci banii nu sunt o problema pentru mine si sora mea, deci imi permit orice. Inchid sertarul, arunc un caiet cu linii si unul cu patratele in ghiozdan si merg in bucatarie.

Imi pun cafea intr-o ceasca si o beau rapid iar intre timp apare si Aiko. Ma uit la ceas care indica ora sapte treizeci si cinci de minute. Imi iau o pereche de bascheti negri, imi pun ghiozdanul pe umeri si pornim spre scoala.

Ajungem in curtea scolii care este plina ca de obicei. Copii astea nu se mai satura de atata aer, eu ies afara doar daca e sa merg pana la magazine si Aiko nu poate si daca mergem in vizite. Dar trebuie sa recunosc, aerul acesta este asa de revigorant. La intrarea in scoala ne despartim iar eu urc la etaj unde mi-e clasa. Ma asez in banca mea si imi scot caietele si MP3-ul care este mereu in ghiozdan. Sper ca nici azi sa nu facem ore, nu de alta dar oricum nu-i ascult pe profesori iar daca sunt corigenta am grija sa-l sun pe tata sa ii plateasca. Cu mama nu prea merge, ma inteleg mai bine cu tata. Colegii mei incep sa soseasca iar cu cateva minute inainte sa se sune suntem toti prezenti. Ma rog, aproape toti pentru ca Gaara nu a venit inca sau poate nici nu va veni. Nici sa nu vina, nu am chef de mutra lui de papusel roscat.

Dupa trei minute in clasa isi face aparitia profesoara de matematica. Din conversatiile colegilor am auzit ca este o isterica, oricum urasc matematica. Deschide catalogul si incepe sa faca prezenta. Dupa prezenta, ia o bucata de creta si incepe sa scrie niste exercitii pe tabla. La dracu’, nu am chef de exercitii. Ma uit prin clasa si incerc sa il gasesc pe Alex. Daca face trafic de droguri imposibil sa nu consume. Bingo! Cred ca l-am gasit. Sta in a doua banca de la perete, este saten si are ochi caprui daca nu nu ma insel. Cum vad asta? Pai sta rezemat de perete si se uita pe geam iar cearcanele alea nu au aparut singure. Dupa nici zece minute usa se deschide si pe ea intra nimeni altul decat Gaara. In loc sa stea acasa vine dupa zece minute, destept baiat. Se aseaza si isi pune capul pe banca.

La terminarea orelor de curs imi bag repede lucrurile in geanta si fug dupa Alex. Il prind de umar si il intorc cu fata spre mine. Acesta se uita uimit la mine de parca l-ar fi oprit politia.

-Asculta, o sa trec direct la subiect. Vreau sa imi faci rost de droguri si nu imi spune ca nu consume ca nu te cred.

Acesta zambeste strengar apoi isi baga mana in buzunar si scoate un pliculet cu praf alb in el. Cand vrea sa mi-l dea in spatele nostru se aude o voce cunoscuta mie.

Ce se intampla aici?

Alex isi retrage mana in care tine plicul si se da un pas in spate. Asta o s-o incurce rau! Ma intorc nervoasa si il privesc pe roscat cu multa ura.

-Nu cred ca e treaba ta ce fac eu, roscatule! Asa ca fa bine si vezi-ti de curvele tale si lasa-ma pe mine in pace. Stii ce? Nu au trecut nici doua zile de cand sunt aici si mutra ta deja ma enerveaza! Spun eu vrand sa il apuc de camasa dar acesta este mai rapid ma tranteste de perete si ii face semn satenului sa plece. Se uita urat la mine in timp ce cu o mana imi prinde ambele incheieturi si mi le ridica deasupra capului iar cu cealalta ma apuca de obraji.

-Asculta aici domnisorico! Pana acum nu am permis niciunei fete sa-mi vorbeasca asa. Nu iti forta norocul. Nu e nici prima si nici singura data cand am lovit o fata asa ca nu o face pe dura pentru ca nu sti de ce sunt in stare. Spune acesta.

Parca am mai auzit replica asta, nu e nevoie sa mi-o repete de fiecare data. Stai asa, cine e el sa se bage in viata mea? Nu are nici un drept si m-am cam saturat.

-Asculta aici, desteptule. De cand te bagi tu in viata mea? Mai bine mergi la o fufa s i-o tragi pana te calmezi iar pe mine ma lasi o data in pace. Acum da-mi drumul ca nu am chef sa se uite toata lumea la noi de parca s-ar uita la film. Spun eu iritata.


[Imagine: bloody62.jpg]

#24
Cristina >:D< In sfarsit ai pus nextu` Ce imi place atitudinea ei Ce fata rea e Si bogata si frumoasa :X Descrierea este buna, la fel si naratiunea, iar dialogul nu este sec ceea ce imi place la nebunie Ai zis ca nu este corectat desi nu pare. N'am vazut nicio greseala Si mai bine So, astept nextu Marinico sa ma anunti cand il pui :>
[Imagine: EnvYQ.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Regrete sau indoiala serena92 7 4.684 10-06-2009, 08:44 AM
Ultimul răspuns: serena92
  Ultime cuvinte,ultime regrete Bye Bye nu's 3 3.467 20-05-2009, 09:05 PM
Ultimul răspuns: Bye Bye nu's


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)