Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Inocenta dragostei

#19
Ariel afla adevarul







O noua zi s-a asezat in Tokyo. Soarele era acoperit de nori grei si plumburii. Se pare ca ploaia dorea sa isi lase micile fiice pe pamant. Deoarece era sambata adolescentii liceului Anson nu aveau scoala. Tanara trapezista se odihnea, in timp ce Max il hranea pe micutul catelus. Telefonul lui a inceput sa sune. La celalalt capat era Priscila. Aceasta a sunat pentru a-si cere scuze, pentru comportamentul de ieri. Max i-a spus ca nu vrea sa vorbeasca despre acest subiect cu ea. I-a spus ca vor vorbi maine. Dupa ce a inchis telefonul si-a indreptat privirea spre sora lui. Aceasta incepea sa se foiasca, semn ca se trezea. La luat pe Maxim in brate si la pus in fata tinerei. Cand aceasta a deschis ochii si la vazut pe catel s-a speriat. Dupa ce s-a dezmeticit bine, s-a dat jos din pat. Brunetul s-a apropiat de ea, apucand-o usor de talie.
- Buna dimineata, tigruto. Ai dormit bine?
- Buna dimineata, chiar foarte bine. Se pare ca aveai dreptate, Maxim se simte mai bine. spuse aceasta privind catelul care manca.
Max i-a cuprins buzele intr-un sarut apasat. Limba acestuia se juca in voie cu cea a fetei. Tanara tremura usor, lasandu-se prada sarutului. Brusc, acestia au fost intrerupti de una dintre servitoare, care le-a spus sa coboare la micul dejun. Ariel s-a indepartat din bratele tanarului, indreptandu-se spre baie. Dupa cateva minute, aceasta iese din incapere, indreptandu-se spre dressing. Si-a luat o pereche de pantaloni trei-sferturi negri de la adidas, un tricou alb cu dungi mov si cu un fluturas tot mov in partea dreapta, care se lega dupa gat si o pereche de balerini negri cu mov de la Puma. Cand a iesit din locul unde isi tine hainele, a observat sa Max nu mai era in camera. La luat pe Maxim si a coborat in living. La lasat pe catel langa canapea si s-a asezat la masa. Imediat si-a facut aparitia si Max. Acesta s-a asezat langa bruneta. Dupa ce femeile de servici le-au adus farfuriile, cei doi s-au apucat sa manance. Alfonso si-a facut aparitia. Vazandu-l Max s-a enervat usor.
- Nu se putea sa mananc linistit. A trebuit sa vii tu. Nu poti sa dispari?
- Imi pare rau, insa atata timp cat domnisoara Ariel este in aceasta incapere, sunt si eu prezent aici. Daca nu ma suportati nu este problema mea. raspunse bodyguardul indreptandu-se spre animalut. Acesta era fericit, cat timp avea cu cine sa se joace.
- Poti sa iti iei mana de pe cainele meu?
- Este cainele surorii dmneavoastra din cate stiu eu.
Max s-a ridicat de la masa, incercand sa se apropie de el, insa Ariel s-a bagat in fata lui, impiedicandu-l sa inainteze.
- Termina Max, nu e o crima daca Alfonso pune mana pe Maxim. Calmeaza-te! Pana la urma ce ti-a facut Alfonso de il urasti asa de mult?
- Ariel nu te baga. Nu ii suport moaca. Imi vine sa i-o modelez.
- Ei bine calmeaza-te. Nu uita ca tu si tata nu sunteti intr-o situatie fericita acuma. Trebuie sa ii recastigi increderea si sa nu mai faci alte tampenii.
- Foarte bine. Ma calmeaz, dar doar pentru ca imi spui tu, ca altfel l-as omora.
Adolescenta nu mai spunea nimic. S-a asezat la masa si a terminat de mancat. Dupa ce si-a terminat micul-dejun, i-a spus lui Max ca se duce sa se schimbe, deoarece trebuia sa plece la antrenamente. Baiatul s-a ridicat de la masa, indreptandu-se spre canapea. L-a luat pe Maxim in brate si a inceput sa se joace cu el. Dupa jumatate de ora, tanarul a observat ca sora lui cobora scarile. Aceasta era imbracata cu o pereche de blugi si un hanorac negru. Era incaltata cu o pereche de adidasi negri, iar pe umar avea ghiozdanelul ei de antrenament. Tanara si-a luat la revedere de la fratele si catelul ei, apoi a plecat pe usa, insotita de bodyguard.
Tanara s-a urcat in masina, iar bodyguardul s-a pus in locul soferului. Pe drum, tanara a vrut sa afle mai multe despre cel care o pazea.
- Alfonso, cum se face ca un barbat asa de tanar ca tine isi pierde vremea cu o copila ca mine?
- Tatal dumneavoastra ma angajat sa sa am grija de dumneavoastra.
- Si cum te-a gasit tata?
- Am referinte foarte bune. Si in plus un barbat tanar, te poate proteja mai bine decat un pusti arogant nu?
Tanara a inceput sa rada. << Daca ai sti ca fratele tau a facut sa apar in viata ta si sa incerc sa te distrug>> gandea brunetul. Acestia au trecut pe langa fosta locuinta a trapezistei. I-a spus tanarului sa opreasca pentru cateva secunde. Dupa ce a privit blocul, care ii aducea atatea amintiri, i-a spus bodyguardului ca poate inainte. In cateva minute, acestia au ajuns la sala "Dreams" . Fata a intrat in cladire, fiind intampinata de o atmosfera de cearta. Aisa si Julian era in plin conflict.
- Ti-am spus sa nu folosesti trapezul. Ai facut inadins ca sa ma enervezi si ai reusit-o , acum pregateste-te sa iti primesti pumnul meu.
- Hai sa te vad "domnisoara perfectiune", Aisa. Da in mine.
- Buna. spuse adolescenta mirata. Ce se intampla?
- Fraierul asta mi-a folosit trapezul si la rupt, iar acum nu mai am cum sa practic pana nu imi aduce tata altul.
- Stai linistita poti sa il folosesti pe al meu. Oricum antrenorul nu ma lasa mai mult de o ora la trapez.
- Bine, dar cat timp nu te mai lasa?
- Inca cateva saptamani. Asa ca mai mult lucrez la trambulina.
- Bine.
Acestea fiind spuse, bruneta s-a urcat la trapez. Dupa cate piruete si suruburi, a dorit sa incerca "Spirala Destinului" insa in acel moment a venit antrenorul, care i-a spus sa lucreze la trambulina. Si-a dat drumul usor de la trapez, aterizand pe trambulina. Dupe cateva piruete, aceasta s-a oprit. S-a schimbat de costum si a dorit sa o astepte pe prietena ei. Blonda s-a schimbat si ea de costumul sau si a venit langa prietena ei. Si-au luat la revedere de la antrenor si de la colegii sai, apoi au iesit afara. Acestea au constat ca ploaia a inceput. Soferul Aisei a venit cu o umbrela si a luat-o in masina. Blonda si-a luat la revedere de la amica ei si a plecat acasa. Neavand o umbrela, Ariel si Alfonso asteptau sa se opreasca ploaie, insa brunetul si-a dat jos sacoul, punandu-l pe capul adolescentei. Au alergat spre masina. Tanarul s-a udat putin. A pornit masina si au pornit spre casa.
In vila familiei Meng, Larry si Max discutau in birou. Brunetul statea pe scaunul tatalui sau, privind cerul. Maxim dormea pe fotoliul, care se afla langa semineu.
- Deci unde e sora ta?
- E la antrenamente.
- Si tipul e cu ea?
- Da si asta ma enerveaza la culme. De ce tata a trebuit sa il angajeze. Puteam sa am si eu grija de ea.
- Max, de cand ai auzit ca Ariel va deveni sora ta, ai incercat sa o ranesti. Nu crezi ca este e un motiv suficient pentru care tatal tau sa nu aiba incredere in tine?
Brunetul analiza raspunsul roscatului, in timp ce bruneta tocmai a intrat in casa. I-a multumit bodyguardului, dorind sa urce scarile. Brusc a auzit sunete in birou. Cand s-a apropiat a observat ca usa era intredeschisa. La putut vedea pe Max si Larry. S-a ascuns, astfel incat sa nu fie vazuta, iar Alfonsa era in spatele ei.
- Bine dar totusi sunt fiul lui, ar fi putut sa se gandeasca ca o pot proteja pe sora mea.
- Bine. Hai sa o luam logic. Tu ai vrut mereu sa o distrugi pe Ariel chiar si inainte de a afla ca va deveni sora ta. Te-ai certat cu tatal tau, ai ignorat-o si lovit-o pe Priscila din cauza ei. Omule nu te-am mai vazut asa. Cum a ramas cu planul tau sa o cuceresti, sa te culci cu ea si sa ii spui tatalui sau, iar ea sa dispara din viata ta? Nu mai ai de gand sa o faci a ta si sa o filmezi sau sa faci poze pentru a i le arata tatalui tau?
Max nu a mai putut sa spuna nimic, deoarece trapezista a trantit usa, intrand in birou. Cu greu se abtinea sa nu planga. Brunetul s-a ridicat de pe scaun, in timp ce bodyguardul se sprijini de tocul usii. Max se apropie de tanara, incercand sa o atinga, insa aceasta se ferea.
- Ariel eu...
- Asta ai vrut de la inceput. Cum am putut sa cred ca incepi sa tii la mine, cand tu nu ai vrut decat sa scapi de mine. La munte m-ai facut sa cad in plasa ta sarutandu-ma, iar cand ne-am intors mi-ai cerut sa fiu prietena ta in secret, cand tu nu te gandeai decat la Priscila. Cum poti fi atat de ipocrit si atat de nenorocit incat sa te joci cu sentimentele mele?
- Ariel ai inteles gresit. Da recunosc ca am vrut la inceput sa te distrug, insa cand ti-am sarutat buzele, a inceput sa incolteasca un nou sentiment in mine si acel se cheama iubire.
Tanara i-a dat o palma, lasand lacrimile sa i se prelinga pe obraji.
- Te rog! Nu veni si imi vorbi mie de iubire, pentru ca nu stii ce e aceasta. Nu stii cum e sa suferi si sa induri lucruri pe care nu le poti indura. Ai fost crescut in puf si esti obisnuit sa distrugi si sa ranesti sentimentele unor persoane. Dar eu nu sunt Priscila sau alta fata care te idolatrizeaza si nici nu sunt o papusa , din care sa faci ce vrei tu si sa o modeleze dupa bunul tau plac.
- Ariel intelege odata ca nu vreau sa te mai ranesc. Vreau sa fiu cu tine si sa uit de lume si de toti. Si de tata, de Priscila, de toti. Vreau o lume unde sa fim numai noi doi.
- Pacat ca aceasta lume nu exista. Nu vreau sa te mai apropii de mine. Si nu iti fa griji, voi face tot posibilul sa scapi de mine. spuse adolescenta iesind din birou si din casa. Alfonso s-a dus dupa ea.
- Amice imi pare rau. Nu am crezut ca ne va asculta.
- Stai linistit trebuia sa afle la un moment dat.
- Du-te dupa ea, nu il lasa pe bodyguardul ala sa ti-o fure. Am vazut ce priviri ii arunca. Du-te mai repede.
Brunetul iesi din casa, cautandu-si sora. Tanara alerga, oprindu-se intr-un sfarsit intr-un parc. S-a asezat pe o banca, lasand picaturile de apa sa se loveasca de trupul acesteia. Si-a lasat capul in jos. In mintea ei se derulau amintirile. In fata ei si-a facut aparitia Alfonso. Acesta a ridicat-o in picioare. Tanara si-a ridicat privirea pentru al privi.
- De ce suferi atat de mult? Chiar te-ai indragostit de un pusti arogant ca el?
- Da Alfonso am ajuns sa il iubesc. Si imi simt sentimentele ranite si inima calcata in picioare. Am avut incredere in el si mi-am deschis inima, iar el nu a facut altceva decat sa ma raneasca.
- Atunci cauta pe cineva care sa te aprecieze pentru ceea ce esti.
- Da si pe cine?
- Pe mine.
Bodyguardul i-a cuprins buzele intr-un sarut apasat. Si-a strecurat limba cu tandrete printre buzele adolescentei. Limba tanarului explora fiecare coltisor al lacasului umed al fetei. Acesta i-a cuprins talia cu mana dreapta.
Max tocmai si-a facut aparitia. Cand a vazut-o pe sora lui sarutandu-se cu bodyguardul, la cuprins gelozia si furia. Se indrepta spre cei doi nervos. Il va ierta Ariel pe Max? Sau cei doi vor fi despartiti?
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
Inocenta dragostei - de Alexi - 14-04-2009, 09:42 PM
RE: Inocenta dragostei - de †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † - 17-04-2009, 11:33 AM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 17-04-2009, 09:12 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 18-04-2009, 02:05 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 21-04-2009, 02:53 PM
RE: Inocenta dragostei - de Bubbles - 21-04-2009, 07:10 PM
RE: Inocenta dragostei - de alexandra_love - 21-04-2009, 07:28 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 22-04-2009, 09:47 PM
RE: Inocenta dragostei - de Monica Wksv - 23-04-2009, 08:49 AM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 23-04-2009, 06:39 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 24-04-2009, 07:01 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 25-04-2009, 02:03 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 25-04-2009, 08:18 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 26-04-2009, 07:28 PM
RE: Inocenta dragostei - de Elina - 26-04-2009, 08:01 PM
RE: Inocenta dragostei - de Kinder - 28-04-2009, 09:22 AM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 28-04-2009, 10:01 PM
RE: Inocenta dragostei - de nemo-chii - 28-04-2009, 10:49 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 30-04-2009, 04:54 PM
RE: Inocenta dragostei - de Kinder - 01-05-2009, 08:43 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 02-05-2009, 05:53 PM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 04-05-2009, 12:57 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 05-05-2009, 08:01 PM
RE: Inocenta dragostei - de Khonsu - 06-05-2009, 04:46 PM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 06-05-2009, 06:26 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 06-05-2009, 07:16 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 08-05-2009, 03:37 PM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 08-05-2009, 06:04 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 10-05-2009, 10:29 AM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 10-05-2009, 10:44 AM
RE: Inocenta dragostei - de Crynu. xD - 10-05-2009, 08:00 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 11-05-2009, 06:22 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 13-05-2009, 08:26 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 15-05-2009, 08:02 PM
RE: Inocenta dragostei - de Khonsu - 15-05-2009, 08:19 PM
RE: Inocenta dragostei - de Kiddy - 15-05-2009, 09:43 PM
RE: Inocenta dragostei - de ஜSheirஜ - 16-05-2009, 03:35 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 18-05-2009, 04:52 PM
RE: Inocenta dragostei - de Khonsu - 18-05-2009, 08:31 PM
RE: Inocenta dragostei - de ***candy bar*** - 18-05-2009, 11:45 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 21-05-2009, 07:24 PM
RE: Inocenta dragostei - de MyKy - 21-05-2009, 08:15 PM
RE: Inocenta dragostei - de ***candy bar*** - 22-05-2009, 11:26 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 24-05-2009, 07:33 PM
RE: Inocenta dragostei - de ~~YuRa~~ - 24-05-2009, 08:10 PM
RE: Inocenta dragostei - de Kinder - 27-05-2009, 08:55 AM
RE: Inocenta dragostei - de Yumina - 29-05-2009, 08:24 PM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 30-05-2009, 11:27 AM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 10-06-2009, 08:17 PM
RE: Inocenta dragostei - de Annya_Anna - 11-06-2009, 07:52 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 17-06-2009, 04:35 PM
RE: Inocenta dragostei - de Khonsu - 17-06-2009, 07:30 PM
RE: Inocenta dragostei - de Aiumy - 17-06-2009, 10:31 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O privire inocenta **angels** 12 8.247 23-10-2010, 04:43 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Indragostit de inocenta ucigasa A'Svear 7 9.821 26-01-2010, 01:27 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)