Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Inocenta dragostei

#17
Cadoul si gelozia Priscilei.





Soarele stralucea pe cer. In Tokyo era o atmosfera placuta. Max, Ariel si Alfonso, au ajuns la liceu. Brunetul a coborat jos. Bodyguardul a dorit sa o ajute pe adolescenta sa coboare, insa Max a tras-o de mana, luand-o dupa el.
- Poti sa ramai aici, in scoala am eu grija de sora mea.
- Imi pare rau, domnule, insa am fost angajat sa fiu langa sora dumneavoastra oriunde s-ar duce.
Nervos, Max a luat-o pe Ariel indreptandu-se spre curtea scolii. Vazand ca prietenul ei s-a intors, Priscila s-a indreptat spre el cu gandul sa il imbratiseze, insa brunetul a indepartat-o. S-a indreptat spre Larry. Observand ca prietenul sau, o strange pe trapezista cam tare de mana, acesta se indrepta spre cei doi, eliberandu-i mana adolescentei. Priscila, l-a luat de mana pe Max, in timp ce il privea pe bodyguard.
- Cine e el? intreba aceasta aratand spre barbat
- Este noul meu bodyguard. ii raspunse Ariel.
- Te-am intrebat ceva?
- Nu, insa Alfonso are legatura cu mine, deci ti-am raspuns eu. Acum daca nu mai ai si alte intrebari, ma duc in clasa. spuse tanara departandu-se de grup.
Max s-a eliberat din stransoarea Priscilei, strigand-o pe adolescenta. Au intrat in liceu, urmati indeaproape de Alfonso, Priscila si Larry. Ajunsi in clasa, cativa baieti i-au cerut lui Ariel sa le faca temele, insa aceasta le-a spus ca nu accepta. Max si ceilalti au ramas uimiti. De cand era bruneta atat de curajoasa? Poate pentru ca avea bodyguard. S-a asezat in banca, scotandu-si cartea si caietul de geografie. In cateva minute s-a auzit clopotelul. Alfonso a iesit afara, asteptand la usa. Profesorul si-a facut aparitia pe usa. Dupa o ora plictisitoare, au urmat altele. Ariel a reusit sa ia un 10 la istorie si biologie. La sfarsitul orelor, Ariel era pregatita sa plece acasa, insa Max a prins-o de incheietura mainii, intorcand-o cu fata spre el.
- Hai sa mergem impreuna acasa. Mai tarziu vor veni Priscila si Larry la piscina si vreau sa vii si tu.
- Nu pot Max. Am antrenamente.
- Pana la ce ora?
- Am de la 2 jumate pana la 5.
- Si de la 5 pana la 8 poti sta cu noi.
- Dar... tanara nu mai putu termina fraza, deoarece Max a plecat, lasand-o sa vorbeasca singura. Tanara ofta usor, iesind din clasa. In curte a observat ca Larry si Piscila discutau cu Max. Vazandu-si sora, acesta se indrepta spre bruneta. O lua de mana si se indreptara spre masina. Priscila ii arunca priviri ucigatoare adolescentei. Cei doi s-au urcat in masina urmati de bodyguard. Pe drum, Max ia spus soferului sa opreasca intr-o intersectie. A sarutat-o pe sora lui pe obraz si a coborat. Dupa ce a vazut ca automobilul s-a indepartat suficient, acesta s-a indreptat spre un magazin de animale. A fost intampinat de o fata tanara. Brunetul i-a spus acesteia ca doreste sa cumpere un pui de catel husky. Tanara l-a indreptat spre sectorul, unde tineau cateii. Imediat i-a atras atentia un mic catelus timid. Avea ochii albastri si statea ascuns intr-un colt. Cand la vazut, si-a imaginat-o pe Ariel. Si ea era asa. A hotarat sa il cumpere pe acel animalut. I-a cerut vanzatoarei sa il puna pe micut intr-o cutie roz. A mai cumparat o zgarda, o lesa, un sac cu mancare, cateva jucarii, un castronel pentru apa si unul pentru mancare. A platit totul si la sunat pe sofer pentru a veni dupa el. Stia ca Ariel era acum la antrenamente. Ajuns acasa, a dus cadoul in camera adolescentei. L-a scos din cutie, lasandu-l sa mearga prin camera. Era asa de simpatic si dragut. Adumelca fiecare coltisor. Dupa cateva minute, adolescentul il pune pe catel inapoi in cutie si de indreapta spre camera sa, pentru a se schimba. S-a schimbat deja in costumul de baie. A coborat la piscina, asteptandu-si prietenii. Dupa o ora, acestia si-au facut aparitia. Larry si-a dat pantalonii si camasa jos, ramanand in slipii sai negri si expunand un trup bine lucrat. Priscila si-a indepartat maieul si fustita alba. Costumul pe care il purta era compuns din doua piese. Sutienul galben cu un ursulet ii tinea sanii stransi, iar slipul ii venea perfect. Tanara la luat pe brunet de mana, dorind sa intre in apa.
- Max, hai in apa. E super afara.
- Du-te cu Larry nu vreau sa intru in apa.
- Bine. Gata m-am saturat. Spune-mi ce ai? Azi mai ignorat toata ziua. Dimineata nici nu mai lasat sa te sarut, iar acum ma ignori din nou. Ce se intampla cu tine?
Max s-a ridicat de pe sezlong indreptandu-se spre iubita lui. Aceasta si-a ridicat privirea nervoasa. Max, nu prea o intimida pe bruneta. Ea nu era ca Ariel.
- Asculta Priscila. Esti cumva mama de trebuie sa iti dau explicatii? Nu incerca sa ma controlezi, pentru ca nu sunt unul din fanii tai sau din papusi tale fara minte. Fac ce vreau, cand vreau si cum vreau ai inteles?
- Acum mai ridici si vocea la mine. Totul se intampla din cauza lui Ariel. De ce a trebuit sa fie in viata ta? De ce s-a nascut?
- Din cauza ta a devenit sora mea, asa ca taci si suporta urmarile faptelor tale. Si ma crezi sau nu imi convine sa fie sora mea.
Priscila dorea sa comenteze, insa Larry a impins-o in piscina. Aceasta s-a ridicat nervoasa la suprafata, incercand sa il stropeasca pe Larry.
- Hei nu crezi ca ai exagerat? Nu te-am vazut niciodata sa vorbesti asa cu Priscila. Ce se intampla cu tine? De cand te-ai intors de la munte esti schimbat.
- Nu am nimic. Nu ma mai bate si tu la cap. spuse brunetul privind cerul senin. Fiind distras, Larry nu a observat ca bruneta la prins de picior. Aceasta ala tras in apa, bagandu-l cu capul in apa. Acestia au inceput sa se joace prin apa. Langa piscina si-a facut aparitia trapezista urmata de bodyguard.
- Intrerup ceva?
- Multe. Raspunse Priscila
- Nu nu intrerupi nimic, dar nu trebuia sa vii mai tarziu acasa?
- Ba da, insa antrenorul nu a vrut sa ma supuna la mult antrenament, din cauza piciorul. Ii este frica sa nu mai pot fi trapezista niciodata. Asa ca ma trimis acasa.
- Ce trist ar fi sa nu mai poti fi campioana nu? intreba ironica bruneta, incepand sa chicoteasca.
- Spre deosebire de tine ,Priscila, eu am un vis. Si nu vreau sa renunt la el si sa imi irosesc viata pe diferite distractii cum faci tu.
Nervoasa, adolescenta a iesit din bazin indreptandu-se spre bruneta. Alfonso si Max au vrut sa intervina, insa tanara le-a spus ca se descurca singura.
- Asculta aici gura mare. Daca crezi ca daca ai bodyguard si daca Max te va proteja poti incepe sa comentezi la mine, te inseli. Eu nu accept ca una care face parte din rangul saraciei sa mi se adreseze te inseli.
Ariel nu a spus nimic. A dorit sa plece, insa cand bruneta nu era atenta, trapezista a impins-o in piscina.
- Imi pare rau, insa te inseli Priscila. Eram din rangul saraciei, acum am ajuns sa faca parte din aceeasi categorie ca si tine. Si nu ma bazez pe Alfonso si Max, ma bazez pe informatiile mele. Nu incerca sa ma provoci Priscila, pentru ca nu ma cunosti.
Spunand acestea, tanara s-a indreptat spre casa, cu Alfonso in spatele ei. Cand a ajuns in camera, a observat o cutie pe pat. Si-a lasat ghiozdanelul jos, indreptandu-se spre pat. A deschis cutia si a vazut un mic catelus. La luat in brate. Acesta a lins-o usor pe obraz, incepand sa latre. Fata a inceput sa rada. In camera si-a facut aparitia brunetul. A apucat-o usor de talie.
- Iti place cadoul de la mine?
- Max, e minunat. Chiar imi dorea un animal de companie. Dar de unde ai stiu ca vreau un catel?
- Am sursele mele. Ce nume vrei sa ii dai?
- Pai, avand in vedere ca e un el si tu mi l-ai daruit am sa ii pun numele Maxim. Ce spui?
- Nu prea imi place numele.
- Am spus ca trebuie sa iti placa tie? Imi place mie si e suficient.
Baiatul a inceput sa rada. S-a sarutat sora usor pe buze. Aceasta la rugat pe baiat sa il ia pe Maxim afara, deoarece ea dorea sa se schimbe. Tanarul a aprobat din cap, insa i-a spus brunetei ca o asteapta in living. Dupa ce a plecat fratele ei, aceasta s-a indreptat spre dressing. S-a schimbat si a iesit din camera. Langa usa ei era Alfonso. I-a spus acestuia ca este liber pe ziua de azi. Fata s-a indreptat spre scari, coborand treptele. In living, Max se juca cu Maxim. Cand a vazut, acesta a ramas cu gura casca. Costumul tinerei, ca si cel al Priscilei era compus din doua piese. Costumul ei mov cu cateva dungi albe se mula perfect pe corpul fetei, scotandu-i in evidenta formele. Sutienul se lega dupa gat, in timp ce slipul ii punea in evidenta coapsele. Max s-a indreptat spre ea, aprucand-o de talie. I-a cuprins buzele intr-un sarut apasat, fara nici un fel de grija. Ariel l-a indepartat imediat, nedorind ca cineva sa afle de relatia lor. Tanara la luat pe catel in brate si a pornit spre piscina. Acolo. Larry a fost uimit de frumusetea fetei, in timp ce Priscila ii arunca priviri ucigatoare. Cand roscatul la vazut pe micutul Maxim, s-a indreptat spre el. Acesta adora animalele. Ariel si Max s-au asezat pe sezloangele. Priscila s-a asezat in bratele brunetului, incercand sa il sarute, insa acesta ezita. Larry s-a asezat langa bruneta, dorind sa se joace cu catelusul.
- Ce dragalas si nazdravan e. De unde il ai Ariel?
- Pai... tanara nu stia ce sa spuna. Nu credea ca face bine daca spune ca il are de la Max.
- Eu i l-am cumparat. a raspuns brunetul in locul surorii lui.
Roscatul si bruneta au ramasi surprinsi. Priscila nu mai putea de nervi. Ei nu ia cumparat nimic niciodata, iar lui Ariel ia luat un caine? Nu putea sa accepte asta. S-a ridicat brusc din bratele brunetului.
- Max cum adica tu i l-ai cumparat? Adica mie nu mi-ai luat niciodata nimic. Nici macar o floare, iar ei iai luat un caine?
- Priscila mai lasa-ma. Nu trebuie sa iti dau socoteala pentru actiunile mele.
Bruneta s-a indreptat catree Ariel. La luat pe Maxim de gat si la aruncat in piscina. Gelozia ei o impingea sa faca lucruri necugetate. Deoarece Maxim era doar un pui, nu putea sa innoate. Max si Larry au sarit in bazin, pentru al scoate pe bietul animal din piscina. Intre timp, Ariel a chemat pe una dintre servitoare sa ii aduca un prosop. Cand l-au scos, Max i la inmanat trapezistei, iar aceasta la infasurat in prosop. Lui Maxim nu i se mai vedea decat fata. Priscila statea cu mainile in san si vedea, cum cei trei se complicau pentru un caine. Max s-a indreptat nervos spre iubita lui. A apucat-o de gat, strangand-o destul de tare.
- De ce ai facut asta? Ce ti-a facut o micuta fiinta? Tu cum te-ai fi simtit daca ai fi fost in locul lui?
- Mare schema. E doar un potaie. O poti inlocui mereu cu alta.
- Da? intreba adolescentul in timp ce ia dat o palma puternica brunetei. Uite ca pe el nu il poti inlocui. spuse acesta eliberandu-i gatul si dandu-i o palma, care a facut pe fata sa cada in bazin.
- Larry scoate-o din piscina si du-o acasa. Nu vreau sa o mai vad. Haide Ariel. Sa mergem in casa.
Bruneta a aprobat din cap, ridicandu-se de pe sezlong. Si-a luat la revedere de la Larry si s-a dus in casa. Cei doi, l-au lasat pe animalut in grija uneia dintre servitoare pana s-au schimbat. Ariel a coborat jos si la luat pe Maxim in brate. In scurt timp si-a facut aparitia si Daniel. Acesta si-a sarutat fiica pe frunte. A observa ca tine in mana ceva. Ariel i la aratat pe Maxim. I-a povestit totul. Barbatul a ramas socat. Nu o credea pe Priscila in stare sa loveasca un biet catel. Max si-a facut si el aparitia. Max avea de gand sa doarma cu sora lui, pentru a avea grija de Maxim. S-au dus direct in camera. Ariel l-a lasat pe Maxim pe pat. Acesta tremura usor. Bruneta statea in fata patului, prindu-si noul prieten. Max a luat-o usor de talie, sarutandu-i usor gatul.
- Crezi ca se va simti bine?
- Da. Vei vedea ca pana maine va fi ca nou.
- Sper.
Brunetul i-a cuprins buzele intr-un sarut apasat. Limba baiatului a patruns usor printre buzele adolescentei. Limba acestuia explora fiecare coltisor din gura tinerei. Fata si-a pus mainile dupa gatul adolescentului, adancindu-se si mai mult in sarut. Dupe cateva minute, cei doi isi desprindeau buzele usor, privindu-se in ochi. S-au asezat amandoi langa catel. Si-au impreunat mainile privind catelul. Dupa jumatate de ora, Ariel a adormit. Brunetul si-a desprins usor mana din mana ei, mangandu-i usor fata. Acum nu mai era sigur ca vrea sa o raneasca. Dar cum va reactiona ea cand va afla ca doreste sau dorea sa o raneasca?
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
Inocenta dragostei - de Alexi - 14-04-2009, 09:42 PM
RE: Inocenta dragostei - de †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † - 17-04-2009, 11:33 AM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 17-04-2009, 09:12 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 18-04-2009, 02:05 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 21-04-2009, 02:53 PM
RE: Inocenta dragostei - de Bubbles - 21-04-2009, 07:10 PM
RE: Inocenta dragostei - de alexandra_love - 21-04-2009, 07:28 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 22-04-2009, 09:47 PM
RE: Inocenta dragostei - de Monica Wksv - 23-04-2009, 08:49 AM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 23-04-2009, 06:39 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 24-04-2009, 07:01 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 25-04-2009, 02:03 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 25-04-2009, 08:18 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 26-04-2009, 07:28 PM
RE: Inocenta dragostei - de Elina - 26-04-2009, 08:01 PM
RE: Inocenta dragostei - de Kinder - 28-04-2009, 09:22 AM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 28-04-2009, 10:01 PM
RE: Inocenta dragostei - de nemo-chii - 28-04-2009, 10:49 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 30-04-2009, 04:54 PM
RE: Inocenta dragostei - de Kinder - 01-05-2009, 08:43 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 02-05-2009, 05:53 PM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 04-05-2009, 12:57 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 05-05-2009, 08:01 PM
RE: Inocenta dragostei - de Khonsu - 06-05-2009, 04:46 PM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 06-05-2009, 06:26 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 06-05-2009, 07:16 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 08-05-2009, 03:37 PM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 08-05-2009, 06:04 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 10-05-2009, 10:29 AM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 10-05-2009, 10:44 AM
RE: Inocenta dragostei - de Crynu. xD - 10-05-2009, 08:00 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 11-05-2009, 06:22 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 13-05-2009, 08:26 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 15-05-2009, 08:02 PM
RE: Inocenta dragostei - de Khonsu - 15-05-2009, 08:19 PM
RE: Inocenta dragostei - de Kiddy - 15-05-2009, 09:43 PM
RE: Inocenta dragostei - de ஜSheirஜ - 16-05-2009, 03:35 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 18-05-2009, 04:52 PM
RE: Inocenta dragostei - de Khonsu - 18-05-2009, 08:31 PM
RE: Inocenta dragostei - de ***candy bar*** - 18-05-2009, 11:45 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 21-05-2009, 07:24 PM
RE: Inocenta dragostei - de MyKy - 21-05-2009, 08:15 PM
RE: Inocenta dragostei - de ***candy bar*** - 22-05-2009, 11:26 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 24-05-2009, 07:33 PM
RE: Inocenta dragostei - de ~~YuRa~~ - 24-05-2009, 08:10 PM
RE: Inocenta dragostei - de Kinder - 27-05-2009, 08:55 AM
RE: Inocenta dragostei - de Yumina - 29-05-2009, 08:24 PM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 30-05-2009, 11:27 AM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 10-06-2009, 08:17 PM
RE: Inocenta dragostei - de Annya_Anna - 11-06-2009, 07:52 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 17-06-2009, 04:35 PM
RE: Inocenta dragostei - de Khonsu - 17-06-2009, 07:30 PM
RE: Inocenta dragostei - de Aiumy - 17-06-2009, 10:31 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O privire inocenta **angels** 12 8.248 23-10-2010, 04:43 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Indragostit de inocenta ucigasa A'Svear 7 9.824 26-01-2010, 01:27 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)