Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O cenusareasa moderna

#1
[edit Aly]Tip Critica Permisa: Stil / Limbaj / Idei .

Pai, m-am decis sa mai fac un fic. Dupa cum vedeti titlul este "O cenusareasa moderna". Va spun de acum ca e un fic SasuSaku. Si acum sa incepem.

O zi obisnuita

Intr-o casa din centrul orasului, in camera unei adolescente o fata cu parul roz, ochii verzi si pielea ca spuma laptelui dormea. Pe fata o chema Sakura si avea 16 ani. Aceasta avea o camera frumoasa, de culoare roz dar, spre deosebire de celelalte camere care aveau intrare direct in casa, aceasta camera avea intrare pe afara. Deodata somnul fetei fu intrerupt de un zgomot care era ascultat de Sakura in fiecare dimineata.
-Sakura, trezestete. Sa ne faci micul dejun. se auzea vocea mamei vitrege a Sakurei. Fata mai avea doua surori tot vitrege. Pe una dintre ele o chema Ino iar pe cealalta o chema Saya. Tatal Sakurei era un om de afaceri renumit. Acesta era plecat mai tot timpul de acasa.
Fata s-a ridicat din pat, se imbraca intr-o pereche de pantaloni trei sfert de blugi si un tricou roz. Isi prinse parul intr-o coada, si se incalta cu o pereche de adidasi roz de la puma.
Iesi repede din camera si se indrepta spre intrarea in casa. In fata casei, era limuzina Sarei. Sara era mama ei vitrega care era cantareata. Aceasta iesi din casa impreuna cu cele doua fice ale sale.
-Se pare ca nu asculti. Ne-a facut Joy masa. Poti sa pleci.
Sakura s-a intors in camera de unde si-a luat ghiozdanul si a plecat la liceu. Cand a iesit la poarta acolo o astepta prietena ei cea mai buna Hinata. Aceasta avea o masina tip bubita pictata de ea si de Sakura in mai multe modele. Fata a urcat in masina.
-Salut, Hinata! Ce faci?
-Bine dar tu?
-Bine. Prima ora avem biologie, nu? intreba rozalia.
-Da. De azi avem doi colegi noi, nu? ii amintise Hinata.
-Da, asa e. Sper sa fie draguti. zise Sakura cu un zambet micut pe fata.
Din discutii in discutii, cele doua fete au ajuns la liceu. Hinata a parcat dupa care cele doua fete s-au dat jos. Langa masina fetelor parca un Audi Q7 negru. Din el au coborat un baiat blond cu ochii albastri destul de agitat din partea din dreapta a masinii. Celalalt baiat care a condus era un brunet cu ochii negrica noaptea insa spre deosebire de blond el era calm si nepasator. Cand l-a vazut pe blond Hinata s-a inrosit putin. Vazand asta Sakura a chicotit putin.
-Salut, fetelor. zise blondul. Sasuke tu nu saluti?
-Mda...salut. zise tarziu brunetul.
-Salut. zisera fetele in cor dupa care s-au intors si au plecat. In clasa era mare zarva. Cele doua fete s-au asezat in banca dupa care nici la un minut s-a sunat. In clasa intra profesorul urmat de cei doi baieti.
-Buna dimineata. Dupa cum stiti, de azi veti avea doi colegi noi. Sa ii lasam sa se prezinte.
-Salut, eu sunt Naruto Uzumaki si deabia astept sa va cunosc pe toti.
-Mda... eu sunt Sasuke Uchiha.
-Bine, acum ca v-ati prezentat, sa vedem unde sa stati. Sasuke, tu dute langa Sakura iar Naruto tu cu Hinata. continua profesorul.
Cei doi au mers in banci. Nici unul dintre cei patru nu au scos nici un cuvant toata ora. Cand s-a sunat, Hinata si Sakura au iesit repede din clasa mergand spre cantina deoarece era ora pranzului. La cantina au ajuns si Sasuke cu Naruto. S-au luat de mancare si s-au asezata langa fete la masa. Au discutat, s-au cunoscut mai bine si s-au distrat. Dar sunetul clopotelului a aparut dupa scurt timp. Au urmat ore plictisitoare in care toti liceeni vorbeau prin biletele pe sub banci si radeau fara nici o observatie din partea profesorilor.
-Hey, baieti. Noi trebuie sa plecam. Ne vedem maine la ore. spuse Hinata.
-Bine. zisera cei doi baieti.
Fetele s-au urcat in masina si au plecat. Prima oprire a fost locul in care Sakura se furisa si dansa cum ii vedea pe ceilalti. Aceasta isi lua la revedere de la Hinata si intra in camera pe geam.
Era o camera paralela unei camere in care 20 de tineri invatau sa danseze. Singurul lucru in comun camerelor era un geam care avea doua fete. In camera unde se antrenau tinerii era oglinda iar in camera Sakurei era un geam prin care eu vedea miscarile celorlalti. Lectia a inceput. Toti se miscau gratios. La fel si rozalia care facea aceleasi miscari ca si ceilalti. Dupa aproximativ doua ore fata a vazut cat este ora. Si-a luat ghiozdanul si a plecat grabita spre casa. Acolo a fost intampinata de mama sa vitrega.
-In sfarsit ai venit. Pe unde ai umblat? zise mama vitrega.
-Am fost cu Hinata, Sara. zise fata nepasatoare.
-Bine. De parca mi-ar pasa. Sa faci ordine in camerele noastre. continua Sara.
Rozalia isi lasa ghiozdanul in camera dupa care aranja camerele celor trei si puse masa. Manca in bucatarie si se duse in camera ei.
Se dezbraca intr-o pereche de pantaloni scurti si un maieu negru si iesi in gradina. Acolo merse langa fantana. Privea apa si se gandea la brunet. Simtea ceva pentru el din prima clipa dar oare sentimentul era reciproc? Aceasta intrebare o macina pe fata. Se hotara sa sa se culce. Merse inn camera ei si se baga in pat. Adormi repede lasand luna sa vegheze asupra ei.



Răspunsuri în acest subiect
O cenusareasa moderna - de Shadow. - 09-04-2009, 08:00 PM
RE: O cenusareasa moderna - de Isis-Zeita iubirii - 09-04-2009, 10:31 PM
RE: O cenusareasa moderna - de Shadow. - 10-04-2009, 04:47 PM
RE: O cenusareasa moderna - de Elina - 10-04-2009, 08:09 PM
RE: O cenusareasa moderna - de Flash - 10-04-2009, 09:28 PM
RE: O cenusareasa moderna - de Shadow. - 11-04-2009, 07:42 PM
RE: O cenusareasa moderna - de Alexi - 11-04-2009, 08:22 PM
RE: O cenusareasa moderna - de BlueGum - 11-04-2009, 08:37 PM
RE: O cenusareasa moderna - de Alany Aysee - 12-04-2009, 06:39 PM
RE: O cenusareasa moderna - de ஜSheirஜ - 14-04-2009, 04:43 PM
RE: O cenusareasa moderna - de Shadow. - 17-04-2009, 06:45 PM
RE: O cenusareasa moderna - de Elina - 17-04-2009, 06:48 PM
RE: O cenusareasa moderna - de Shadow. - 17-04-2009, 06:51 PM
RE: O cenusareasa moderna - de Nya. - 17-04-2009, 06:52 PM
RE: O cenusareasa moderna - de cookie - 17-04-2009, 07:17 PM
RE: O cenusareasa moderna - de Alexi - 17-04-2009, 09:04 PM
RE: O cenusareasa moderna - de Shadow. - 20-04-2009, 11:35 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O iubire moderna alexandravega 5 4.342 09-09-2010, 12:30 PM
Ultimul răspuns: ▌▒ Zยzzααα ▒▌
  Viata adolescentei Barbie [o poveste moderna] Iryna 1 2.826 27-07-2010, 02:47 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)