Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The scar of an impossible dream

#3
Cap. 2 - Realitatea

-Deschide odată! Asami! Se auzi o voce joasă, apartinînd unui barbat.
Fata aşeptase de mult această ocazie, pentru a sari din bratele noului venit, sau poate pentu că frica îi strabatuse uşor tot corpul. Uşa se deschise fară zgomot, iar înauntru îşi facu aparitia un baiat înalt, cu parul blond-auriu şi cu ochi albaştrii, precum cei ai brunetei. Îşi scutură pletele de zapadă şi îi întinse mîna prieteneşte brunetului.
-Ryuji Koyubi, se prezentă el.
-Madara Senka, raspunse brunetul, ridicîndu-se în picioare şi prinzînd ferm mîna blondului.
Se aşeză şi el în patul surorii sale, relaxîndu-se după o nouă zi de muncă. Madara îşi reluă locul, iar Asami ramase întinsă pe fotoliul de lîngă geam. Fratele ei rîse de pozitia fetei, şi o invită să ia loc lîngă el. Ea refuză, sub pretextul că acolo era prea cald.
Mîna brunetei tremura incontrolabil, în vreme ce dintii strîngeau cu putere buza de jos, permiţîndu-i să îşi elibereze lichidul sîngeriu. Piciorul lovea la mici intervale peretele alb şi ochii ei albaştrii cautau un refugiu, departe de grijile ce o apasau acum atît de puternic. Nedumerirea şi neîntelegerea i se puteau citi în priviri. Ryu o privi o clipă, după care întrebă ezitînd:
-Asa-chan... ce e cu tine?
În clipa aceea, fata simti o durere imensă şi simti cum lacrimile nu îşi mai ascultau stapîna şi o luau la fugă pe obrajii îmbujorati. Pentru un moment, respiratia i se taie, dar îşi reveni repede, plecîndu-şi capul.
-Nimic, frăţioare! Spuse ea, cu o tentă de neîncredere. Sunt doar putin obosită.
Înainte ca blondul să îi mai poată adresa vre-un cunvînt, un zgomot se auzi dinspre living, iar toti cei trei sariră ca arşi. Un strigat însă le lumină mintea.
-Haideti la masă! Spunea vocea.
Asami fu cea care o luă pe scari în jos, urmată îndeaproape de Madara. Cu mult în spatele lor era Ryu, care ramase să se asigure că toate camerele sunt într-o ordine perfectă, adică ordinea de zi cu zi.
Madara nu prea cunoştea casa, fiind la prima vizită, dar se luă după mirosul dulce de prajituri şi de ciocolată. Bucataria era de altfel plină de dulciuri şi mâncaruri pregatite special pentru colindatori, sau doar pentru cei prezenti. Un lucru ce îi atrase tînarului atentia fuse o mică floare de pe pervaz, care stalucea într-un mod oarecum bizar, dar mai cu seamă magic. Nu ezită să se aşeze la masă, iar în scurt timp, cina fusese deja devorată. Stapîna casei o rugă pe Asami să îl conducă pe „fratele cel nou” spre dormitorul blondului, acolo unde îşi va petrece el noaptea.
-Urmează-mă! Îi şopti fata.
Spre mirarea brunetului, nu era o cameră la etaj, ci una foarte retrasă, sub scari. Ramase putin în spatele fetei, doar pentru a avea timp să-şi pună gîndurile într-o ordine logică. El...un lider înnascut, şi ea, viitoarea lui soră. Nu se poate lega nimic de această poveste...poate doar o aventură. Zîmbi uşor pervers şi alergă spre Asami.
Intrară în camera complet diferită de cea a brunetei. Peste tot vedeai ostere cu staruri rock, o chitară electrică, dar şi o odrdine exemplară. Se aşezară deci pe patul de asemeni de culoarea penei corbului, şi nu spuseră vre-un cuvînt. Liniştea parea să devină deja ridicolă, iar doar intuitia o convinse pe fată că era timpul să spună ceva, altfel...
-Şi, cum e să fi un fiu de mafiot? Întrebă ea, fară urmă de jenă sau teamă.
-Uşor. Am acces unde vreau, la ce vreau şi mai ales la cine vreau! Raspunse acesta accentuînd ultimele cuvinte. Într-un cuvînt, e viata perfectă pentru un rebel ca mine.
-Şi, ce lucru îţi dă ţie împresia că toată lumea şi se supune? Eşti doar un maniac obsedat, ca toti cei de pe stradă! Replică Asami, cu un calm de neclintit.
Madara rîse zgomotos şi o prinse pe fată de gît. Nimic nu îi statea în cale, mai ales cînd cineva se lua de el, dar de data aceasta, calmul brunetei îl facea să moară. Nu întelegea cum acea fiinţă reuşea să-şi stapînească emotia pe care sigur o simtea. De ce nu cadea la picioarele lui? De ce era diferită de liceenele de pe strazi? De ce nu ştia să îl facă să tremure?

deeci, dupa vechile reguli, dupa un capitol luung si frumoos, urmeaza unul scurt si prost...like this one....
totusi, sper sa va placa si sa comentati, ca acum aveti ce :P
ja ne! :*
아름다운 미녀를 좋아하면 고생한다
Heart aches when you fall in love with a beauty...

[Imagine: 127954537375290.jpg]







Răspunsuri în acest subiect
RE: The scar of an impossible dream - de angeliqueVampire - 12-01-2009, 05:53 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Dream is everything Mao 4 3.229 30-06-2013, 12:44 AM
Ultimul răspuns: Natsuru
  A dream become's real(InuYasha) Matt 3 3.138 23-01-2012, 10:48 PM
Ultimul răspuns: Matt
  Just a dream [ SHINee inspired ] BlueBunny 8 5.863 30-08-2011, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Dskk
  Just For Dream! Yuki Kuran 0 1.602 27-08-2011, 11:02 PM
Ultimul răspuns: Yuki Kuran
  Nasty Dream (yaoi +16 - +18) Aliss_anime 1 2.175 19-07-2011, 02:41 AM
Ultimul răspuns: alexutzy97
  Autopsy of a dream...[YAO!] .Dudiii 3 3.762 15-04-2011, 09:54 PM
Ultimul răspuns: Hasamy lost vampire
  Hope for a dream [ +16] sickness 5 3.299 12-03-2011, 06:11 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Love Impossible shiro 4 4.316 01-02-2011, 06:54 PM
Ultimul răspuns: Ely1496
  Dream Satisfaction [+18] [yaoi] louv_gravitation 3 3.000 25-12-2009, 07:22 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  A dream or a nightmare ? ~~YuRa~~ 4 3.384 17-06-2009, 06:28 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)