Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Love isn't simple [yaoi]

#21
aici e urmatorul capitol gomene pentru eventualele greseli dar nu prea am avut timp de corectat

Capitolul X


O usa metalica a fost deschisa la perete lasand sa treaca doi indragostiti care se tineau in brate. Unul dintre ei care era putin mai inalt si avea parul brunet a inchis-o acoperind privelistea pe care se vedea cerul acoperit de stele. Micile diamante ceresti isi facusera aparitia pe catifeaua de culoare neagra sclipind in acea noapte linistita. Luna se arata doar printr-o fasie curbata de un alb stalucitor fiind inconjurata de stelutele jucause. Vantul adia printre crengile copacilor lovindu-le violent si rupandu-le impreuna cu frunzele uscate. Nu era vreo urma de nori ce ar putea aduce ploia insa acea vijelie era suficienta pentru a face vremea sa se raceasca. Cei doi baieti erau acum departe de frig fiind aparati de vila calduroasa in care nu se simtea atmosfera de afara.
Senji se cuibarise in bratele iubitului sau chiar pe holul casei fiind mult prea obosit pentru a mai astepta pana ce scarile sa-l duca in dormitor. Brunetul isi trecea degetele lungi prin parul moale al celuilalt baiat apoi acestea coborau pe chipul fin pe care-l mangaiau lin. Rebelul l-a luat in brate pe argintiu ducandu-l pana la etaj si oprindu-se in fata baii apoi lasandu-si iubitul sa stea pe propriile picioare.
-Daisuke nu vreau sa mai fac baie. Mi-e somn...se plangea un baiat ce statea cu ochii intredeschisi si care se sprijinea de iubitul sau.
-Pisoiasul meu dulce, daca nu faci baie o sa dormi pe canapea pentru ca eu nu te primesc in pat. Iar daca esti prea obosit te spal eu nu-i nicio problema.
Daisuke l-a luat din nou in brate si l-a trecut dincolo de usa de lemn ducandu-l in baie. Cand l-a lasat jos a inceput sa-i scoata hainele pe rand pana ce i-a indepartat si lenjeria lasandu-l in toata splendoarea sa. Dupa ce a scapat de hainele adolescentului s-a ocupat de ale sale cu gandul de a face baie impreuna pentru ca oricum avea sa se ude daca-l spala numai pe iubitul sau. Curand argintiul a uitat ca ii era somn si a inceput sa fie rusinat pentru ca era privit in cele mai intime zone si atins peste tot ca o papusa de care avea grija cineva. Se simtea incomod in acea postura pentru ca el nu era nevoit sa faca nimic ci doar sa se lase dezbracat apoi urcat in cada si spalat de catre iubitul sau. Ii plceau atingerile tandre ale rebelului si mai ales grija pe care i-o purta de parca ar fi fost un bibelou fragil din sticla. Mainile brunetului se plimbau nestingherite pe trupul delicat al lui Senji acoperindu-l cu o spuma alba si placut mirositoare ce era intinsa peste tot. Dupa ce fiecare centimetru din corpul baiatului a primit destula spuma parfumata, Daisuke a pornit dusul caltindu-l pe Senji si in acelasi timp si pe el insusi stand imbratisati sub jetul de apa calda. Cand intreaga operatiune s-a sfarsit au coborat amandoi din cada si din nou adolescentul a fost lasat in grija brunetului care-l stergea delicat absorbind cu prosopul stropii micuti de apa de pe corpul iubitului sau. Dupa ce s-au uscat cu ajutorul materialelor moi de culoare alba cei doi s-au imbracat lenjer in niste pantaloni scurti ramanand fara bluza fiindca oricum aveau sa se culce in curand.
Daisuke a coborat repede scarile pentru ca auzise soneria de la usa si era curios cine ii face o vizita tocmai la acea ora tarzie. Cand a deschis usa fata sa a devenit alba ca varul si imediat a incercat s-o inchida la loc, insa se pare ca cineva de pe parte celalalta impiedica acest lucru. Brunetul impingea cu toata forta, dar tot efortul lui nu era de ajuns pentru a impiedica acea persoana sa intre in apartament. Usa incepea sa se deschida din ce in ce mai mult in interior. Senji a coborat repede scarile si se uita nedumerit la iubitul sau care se straduia din rasputeri sa inchida usa insa aceasta nu-l asculta. Se intreba cine putea fi de partea cealalta a casei, cine putea sa fie persoana care-l speriase atat de tare pe rebel.
-Senji, pleaca..repe..de, incerca Daisuke sa spuna fara a lasa usa sa se deschida mai mult.
Nu a durat insa nici o clipa si usa a fost trantita cu putere la perete lovindu-l si pe brunet de suprafata tare si facandu-l sa se raneasca la cap si sa-i curga sange din locul care atinsese peretele. Pe holul lung si-a facut aparitia un baiat inalt si bine facut ce se vedea clar ca era mult mai puternic si mai in varsta decat Daisuke. Acesta avea parul roscat si ochii de un maroniu care aducea catre rosiatic. Purta o bluza neagra fara nicun fel de model si pe deasupra o geaca albastra iar in jos se putea observa perechea de blugi cu multe modele complicate ce includeau fermoare sau decolorari si rupturi ale materialului. Baiatul in varsta de 28 de ani privea casa in ansamblu incercand sa-si formeze o imagine asupra ei.
-Frate cat ma bucur sa te vad...imi place locul in care te-ai mutat si scuze ca a trebuit sa te lovesc cu capul de zid pentru a intra inauntru, dar e vina ta pentru ca vroiai sa ma dai afara, a spus in cele din urma roscatul pe un ton sarcastic. Ce nepoliticos esti! Se vede ca nu te-au crescut bine parintii. Si el cine e? Fratele tau mai mic? Oops..am uitat ti-am omorat parintii, deci nu are cum sa fie. Asta inseamna ca e iubitul tau. Ce dragut este! L-as lua si eu o data prin pat! A spus baiatul care tocmai intrase pe acelasi ton zeflemitor incheind replica cu un raset ingrozitor de tare care putea arata doar dispretul.
„Fara indoiala ca e Raito...aceeasi voce enervanta...acelasi ras sarcastic...aceeasi privire plina de ura si de rautate pe care mi-o aduc aminte ca dintr-un cosmar...Nu, nu-l voi lasa sa se atinga de Senj.i Poate fi si ultimul lucru pe care-l fac dar...nu-mi v-a atinge iubitul in acelasi mod in care m-a atins pe mie in urma cu zece ani. Il urasc atat de mult incat mi-as dori sa-l omor pentru ca mi-a facut atat de mult rau. Cand am crezut ca am scapat de el si ca pot trai linistit, el se intoarce in viata mea si incearca sa o distruga pentru a doua ora. Nu-i voi permite...”
Raito se apropia de Senji aplecandu-se putin asupra lui mai mult pentru a vedea ce reactie va avea baiatul. Brunetul care sangera destul de mult din crestetul capului si lasase o urma vizibila pe peretele alb s-a grabit pentru a-l trage pe iubitul sau in bratele sale. Senji era tinut strans cu spatele lipit de pieptul rebelului, iar mainile acestuia il inconjurau creand o bariera care ar fi trebuit sa-l protejeze. Roscatul s-a intors catre Daisuke care-si proteja iubitul tinandu-l strans in brate si si-a scos pistolul din haina indreptandu-l catre inima argintiului.
„E acelasi pisol ca cel din ziua aia...nu voi putea uita niciodata acea arma pe care am vazut-o in momentul cand mi-a omorat parintii. Inima imi bate atat de tare incat simt ca vrea sa-mi iasa din piept. Mi-e frica...mi-e frica de el pentru ca-mi aduc aminte cum mi-a ucis parintii atat de usor si cum mi-a distrus mie copilaria si mi-a furat inocenta fara pic de parere de rau. Imi aduc aminte ca am plans in timp ce el radea cu gura pana la urechi. Parca se bucura de ce mi se intampla...il urasc, il urasc, il urasc atat de mult” continua brunetul sa gandeasca repetand ideea cere i se parea atat de importanta.
Daisuke s-a pus in fata iubiului sau lasand mainile intinse in lateral la nivelul umerilor. I-a aparut un zambet pe fata, insa era un zambet trist fiindca se gandea la toate posibilitatile pe care le-ar fi avut roscatul pentru a-i face rau argintiului. Se gandea ca macar daca-l va impusca pe el Senji va scapa si va fi lasat in pace asa ca era hotarat sa il apere pe adolescent de pisotul care omorase mult prea multe persoane.
-Hai, da-i drumul. Impusca-ma si fa-o mai repede. Nu stiu de ce nu ai facut-o in ziua aia. De ce m-ai lasat in viata? Trebuia sa mor de atunci, macar asa nu as mai fi suferit in acel fel. Dar, acum e prea tarziu...insa ma poti impusca repede si gata. Hai odata. De ce stai? Impusca-ma,nu auzi? tipa din ce in ce mai tare brunetul.
-Nu, nu ar mai fi distractiv asa, a spus linistit roscatul in timp ce-si baga pistolul in graca. Daca te-as impusca nu m-as mai distra atat de bine.
-Nenorocitule...spuse Daisuke urland si mai tare ca inainte.
Dupa ce a spus acel cuvant care-l caracteriza pe deplin pe roscat, bruneul s-a repezit catre fratele sau incercand sa-l loveasca cu pumnul, insa Raito a fost mai rapid. Acesta l-a lovit pe Daisuke cu pumnul in fata in timp ce mana care ar fi vrut sa-l atinga pe baiatul mai puternic a fost rasucita la spate. Roscatul l-a impins apoi in perete si cand brunetul a revenit cu fata catre el i-a dat din nou un pumn mult mai puternit apoi l-a lovit cu genunchiul in burta. Daisuke a cazut in genunchi si a inceput sa scuipe sange pe jos din cauza intensitatii cu care era lovit. Senji isi acoperise gura si statea ingrozit privindu-si iubitul neputiincios. Raito nu era multumit numai cu atat si l-a luat pe fratele sau de gat ridicandu-l apoi si lovindu-l continuu cu pumnii pana ce acesta a ajuns pe jos din nou. In timp ce Daisuke tusea cu sange si statea abia respirand pe podeaua rece, roscatul a inceput sa dea cu picioarele in fratele sau pana ce acesta a lesinat. Brunetul era acoperit de vanatai si avea destule rani deschise in timp ce din gura ii curgea sange la fel ca si din cap murdarind astfel parul negru al baiatului. Senji abia se mai putea tine pe picioare si incepuse sa tremure ca o frunza in bataia vantului. Ii era atat de frica pentru iubitul sau, dar si pentru el insusi gandindu-se la ce ar putea urma. Argintiul mai avea putin si lesina si el insa a fost oprit de vocea poruncitoare a roscatului care i se adresa cu acelasi ton sarcastic.
-Senji, iubitule, daca nu vrei sa iti impusc dragostea ai face bine sa te culci cu mine si va voi lasa in pace, cel putin de data asta.
-Nicioadata. Nu sunt o t***a ca sa ma culc cu oricine, ai inteles? Spuse iritat argintiul.
-Esti sigur? Atunci, daca asa vrei tu...spuse Raito in timp ce scotea pistolul din geaca. Sayonara frate...spunea degajat rebelul in timp ce apasa din in ce mai mult tragaciul.
-Nuuuuuuuu!!!!!!!!Stai! a urlat din tot sufletul Senji. Voi face... voi face tot ce-mi spui doar lasa-l in pace, te implor.
-Bine, asa sa fie, spuse satisfacut roscatul in timp ce-si baga pistolul in geaca si incepea sa isi deschida pantalonii. Treci pe canapea daca nu vrei s-o faci chiar aici!
Senji deja simtea scarba pentru persoana din fata sa, dar nu avea ce face asa ce a trebuit sa se duca in sufragerie si sa se aseze pe canapea. Facea toate aceste lucruri fara tragere de inima, insa le facea pentru a-si salva iubitul pentru ca-l credea in stare pe fratele acestuia sa-l impuste. Pentru el nu ar fi fost decat o alta crima dintr-o mie asa ca nu ar fi contat prea mult. Cand a ajuns si Raito in sufragerie, Senji a primit ordinul de a se dezbraca imediat si a pornit sa-l execute in acelasi timp cu roscatul care facea acelasi lucru. Rebelul a adus o pereche de catuse pentru a-l lega pe argintiu astfel incat sa fie sigur ca nu va putea sa se ridice de pe pat si sa ajunga la pistolul sau. Cand baiatul a fost gata legat pe pat, roscatul s-a asezat peste el si a inceput sa-l patrunda fara mila. Miscarile pe care le facea acesta erau mult mai puternice, mai rapide si mai adanci decat ale fratelui sau, pentru ca spre deosebire de Daisuke, Raito incerca sa-l face pe argintiu sa sufere cat mai mult. Senji incepuse sa planga din cauza durerii, iar lacrimile curgeau nestingherite pe chipul indurerat. Roscatul se misca continuu in interiorul argintiului crandu-i dureri groaznice si facandu-l sa sufere niste penetrari violente cu care nu a avut niciodata de a face. Raito a continuat asa mult timp cauzandu-i lui Senji rani destul de serioase astfel incat baitatului ii curgea sange abundent. Rebelul zambea si era fericit ca ii facea pe Senji sa sufere atat de mult, insa s-a gandit sa il faca sa simta si mai mult dezgust decat simtea deja. Astfel, Raito l-a ridicat pe baitat tragandu-l de parul lui argintiu pana l-a adus in pozitia de sezut. Dupa ce l-a facut sa stea asa cum vroia el i-a ordonat adolescentului sa-l satisfaca cat putea el de bine pentru ca altfel iubitul sau ar fi murit. Senji a ezitat cateva secunde si a fost lovit cu palma peste fata pentru a se apuca de treaba, apoi a inceput sa-i linga cu repulsie mandria roscatului. Simtea ca ii vine rau si ca ar putea sa vomite in fiecare moment, insa trebuia sa se abtina. Nu-i placea felul in care este tratat ca si cand ar fi folosit, dar trebuia sa indeplineasca tot ce i-ar fi cerut fratele lui Daisuke. Dupa ce baiatul i-a provocat rebelului suficienta placere, Raito si-a dat drumul exact in gura adolescentului, apoi l-a obligat pe acesta sa inghita lichidul pe care-l produsese fara sa-i pase de cat de greata ii era deja adolescentului. Dupa ce Senji a indeplinit si aceasta unltima porunca, Raito s-a imbracat si a aruncat cheile de la catuse pe masa lasandu-l legat pe argintiu si fortandu-l ca pentru a se dezlega sa astepte pana ce-si va reveni Daisuke. Roscatu-l a iesit apoi pe usa trantind-o cu putere si lasandu-l singur pe Senji care statea pe canapea cu o senzatie oribila de rau si dezgust. Dupa ce s-a asigurat ca era Raito nu mai era in casa s-a dus la baie cu ultimele forte, apoi a vomat si a ramas pe jos din cauza faptului ca se simtea prea ametit si obosit pentru a putea sa merga catre cea mai apropiata camera. Astfel s-a prabusit pe gresia alba lesinanad aproape instantaneu. Mintea nu ii mai putea functiona si niciun gand sau amintire nu-i aparea. Avea doar un somn lung, fara vise, insa lacrimile i se scurgeau printre ochii inchisi.
[Imagine: 2rqzqjc.jpg]

* Just...Stay Bizarre *


[Imagine: 28qqdxz.jpg] ♥ [Imagine: 2wf645h.jpg] ♥ [Imagine: 51f0xu.jpg]

"Putina mea experienta de viata m-a invatat ca nimeni nu e stapan pe nimic, totul este o iluzie. [...] Cine a pierdut o data un lucru pe care il socotea garantat invata pana la urma ca nimic nu-i apartine." - "Unsprezece minute" - Paulo Coelho

[center][Imagine: jigapt.jpg][/center]



Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] Love isn't simple [yaoi] - de myuu - 16-12-2008, 07:29 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 18-12-2008, 06:25 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 20-12-2008, 05:30 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 21-12-2008, 09:49 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de nolazy - 21-12-2008, 10:39 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 24-12-2008, 03:30 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 25-12-2008, 08:52 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 28-12-2008, 07:42 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 06-01-2009, 09:38 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 09-01-2009, 09:15 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de YuuraBo - 10-01-2009, 11:04 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de nolazy - 10-01-2009, 11:38 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de Luzer - 13-01-2009, 05:35 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 13-01-2009, 09:50 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de YuuraBo - 13-01-2009, 10:19 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de nolazy - 13-01-2009, 10:30 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de Luzer - 14-01-2009, 10:41 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 15-01-2009, 09:09 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de nolazy - 15-01-2009, 11:32 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 18-01-2009, 08:40 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de YuuraBo - 18-01-2009, 10:00 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de nolazy - 18-01-2009, 11:50 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de Luzer - 19-01-2009, 04:49 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 23-01-2009, 10:01 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de nolazy - 23-01-2009, 11:17 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de Luzer - 24-01-2009, 10:41 AM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de YuuraBo - 24-01-2009, 05:33 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 27-01-2009, 08:53 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de nolazy - 28-01-2009, 01:13 AM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de Luzer - 29-01-2009, 03:21 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 31-01-2009, 01:22 AM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de Luzer - 03-02-2009, 06:53 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 03-02-2009, 07:48 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de nolazy - 03-02-2009, 09:56 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de ThorthKa - 05-02-2009, 10:04 AM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 07-02-2009, 08:58 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de nolazy - 08-02-2009, 03:40 AM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de ThorthKa - 08-02-2009, 02:14 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 15-02-2009, 05:10 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de nolazy - 15-02-2009, 06:44 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 28-02-2009, 11:12 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de nolazy - 01-03-2009, 02:09 AM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 09-03-2009, 09:18 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de Yaku-chin - 09-03-2009, 10:56 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de nolazy - 10-03-2009, 01:22 AM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 15-03-2009, 09:48 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de Yaku-chin - 15-03-2009, 10:40 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de nolazy - 16-03-2009, 01:25 AM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 23-03-2009, 09:36 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de Yaku-chin - 24-03-2009, 12:11 AM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de nolazy - 24-03-2009, 09:36 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de Ryuu - 25-03-2009, 10:32 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 01-04-2009, 10:49 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de nolazy - 01-04-2009, 11:26 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 05-04-2009, 10:46 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de nolazy - 05-04-2009, 11:46 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de Yaku-chin - 06-04-2009, 05:36 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 10-04-2009, 10:59 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de Yaku-chin - 10-04-2009, 11:05 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de Luzer - 10-04-2009, 11:10 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de nolazy - 11-04-2009, 01:48 AM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de Isis-Zeita iubirii - 11-04-2009, 03:02 AM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 14-04-2009, 04:05 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de Yaku-chin - 14-04-2009, 05:00 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 21-04-2009, 09:22 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de nolazy - 22-04-2009, 09:16 AM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de Yaku-chin - 26-04-2009, 03:02 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 27-04-2009, 07:57 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de nolazy - 28-04-2009, 09:01 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de Yaku-chin - 28-04-2009, 09:43 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 21-05-2009, 05:36 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de nolazy - 23-05-2009, 11:52 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 09-06-2009, 11:45 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de nolazy - 10-06-2009, 01:02 AM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 17-06-2009, 09:32 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de nolazy - 18-06-2009, 02:04 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de myuu - 04-07-2009, 01:12 AM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de Yaku-chin - 04-07-2009, 01:16 AM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de nolazy - 29-07-2009, 01:28 PM
RE: Love isn't simple by me (yaoi) - de Hetalia - 03-08-2009, 09:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [YAOI]Forbidden Love PandaKun 7 4.900 24-05-2014, 12:39 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] Don't wait for love, look for happiness ohaio_angel 72 28.292 07-02-2014, 11:10 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] I just wanna love you! MiraA 279 166.649 06-09-2012, 03:19 PM
Ultimul răspuns: Sushi
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 52.570 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 81 46.300 17-12-2011, 01:39 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 134.401 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 70.124 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 100.564 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 127.098 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] Boys' love Yaoi Queen 55 56.218 17-06-2009, 09:19 PM
Ultimul răspuns: Dark~Melody


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)