Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] I'm not only your drug +14 (ItaSasu, SasuNaru)

#1
Disclaimer:Nu detin nici un personaj(inafara de cele create de mine) ce apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari
Am facut un fic cu un yaoi mai fin deoarece nu stiu ce va iesi,sper sa va placa :*

I'm not only your drug




Capitolul 1
*** Flashback *

Este putin trecut de miezul noptii si nimeni nu mai pare sa umble pe strazile prafuite ale Konohai. Doar latratul cainilor se aude si linistitul cantec al greierilor. Insa, undeva, pe langa resedinta Uchiha, lumina este aprinsa la una dintre camere si chiar se vede o silueta deplasandu-se. La intrarea in casa familiei in stil japonez, se sprijini de gardul de beton, un tanar care arata deplorabil. Baiatul era descult, imbracat in pantaloni de a nuanta gri si largi, tricou negru . Isi aseza mana dreapta pe un colt mai nefinisat si macinat al gardului imens, apoi se intoarse si se rezema cu spatele , rasufland greu. Ameteala il cuprinse si se vedea asta in ochii lui profunzi si negri. Arunca o privire repezita la casa mare a clanului Uchiha, apoi isi trecu mana tremuranda prin parul de un negru ca pana corbului. Fata baiatul este rotunda si plina de sudoare. Se simti slabit si cuprins de caldura, acea caldura fiind cauzata de betie. Cu chiu cu vai si cu pasi lenesi, urca scara si deschise usa. Imediat dete in camera cu lumina aprinsa. Acolo un baiat mai mare ca el de vreo 21 de ani, ce plimba o oala cu ramen. Acesta era Itachi Uchiha, iar individul care ii aparuse in prag, era fratele sau mai mic , Sasuke de 18 ani. Itachi Uchiha ii semana mult lui Sasuke la fizic, doar ca avea o stralucire aparte in privire si se purta cu parul prins in coada, peste obraji avand lasate doua suvite de par.
Fratele lui Sasuke purta un sort peste pijamalele purpurii, o tinuta destul de nostima. Vazandu-l pe fratele sau in starea jalnica, puse oala pe masuta joasa si il apuca de brat pe brunet.
- Sasuke, ce-i cu tine la ora asta? se rasti Itachi
- Vezi-ti de ale..tale! spuse Sasuke repezit printre sughituri.
Itachi ii simti mirosul puternic de alcool si urmara cateva secunde de liniste. Pe urma o palma se auzi si o zdruncinatura puternica. Sasuke cazu pe podea, cu obrazul inrosit de urma palmei lui Itachi.
- Cine te crezi.. nenorocitule? Tu.. sa dai in mine !?
- Lasa tonul jos cu mine! Sasuke uite ce ai ajuns, un betivan notoriu. Esti mai rau ca un vagabond, vii beat si descult acasa ! Imbecilule !
Sasuke nu mai rosti niciun cuvant, fratele sau mai mare ii intoarse spatele si reveni la prepararea ramenului.
- Si ce? Oricum tata mereu te-a iubit doar pe tine !
Itachi se simti ofensat si in acea clipa parca un gol ii se aseza in stomac.
- Tu asta ai vazut ! Dar tata mereu zicea de tine in fata mea...datorita tie m-am razbunat pe clan.
Intre cei doi se aseza o patura de tacere. Nu-si vorbira clipe bune. Sasuke se ridica si porni in camera sa sa doarma, Itachi il privea pe furis cu coada ochiului. Brunetul , stapanit de influenta alcoolului se impiedica in propriile picioare si cazu pe pardoseala. Fratele sau tresari si ii sari in ajutor.
Itachi il intoarse pe spate cu mainile intr-o maniera asa gingasa, aproape copilareasca. Il privi suspicios pe Sasuke si il acapara o senzatie de caldura launtrica, nu paru sa fie deranjat de mirosul de alcool.
'' Am sa-ti iau si ultima picatura de mandrie, frate! Asa cum mi-ai facut tu mie''
Il apuca lejer pe Sasuke in brate si il duse in camera lui. Bunetul intredeschise ochii si il vazu pe Itachi in fata lui cu o atitudine hotarata si stranie.
- Ce faci Itachi ?
Brunetul se simti fortat de o stransoare, Itachi il prinsese de ambele maini. Dupa un contact vizual rece, Sasuke se simti apasat de fratele sau. Era un sarut fortat... Itachi il saruta profund si apasat, apoi usor isi intredeschise buzele, strecurandu-si tiptil limba printre buzele lui Sasuke. Brunetul se zbatea, dar in zadar. Cu toate ca se impotriva, tanarul Uchiha simti prin sarutul fratelui sau mai mare o senzatie usturatoare de placere. Il apuca tremuratul si inchise ochii crezand ca e un vis. Itachi intrerupse sarutul si il musca de buze, apoi de urechi. Sasuke incepea sa se umple se sudoare. Itachi isi plimba limba pe gatul lui mangaindu-i totodata pieptul fratelui sau aflat in comanda sa pe urma usor se ridica deasupra brunetului.
- Ai sa regreti tot !
Sasuke se inspaimanta si totodata simtea si un complex de sentimente : furie si caldura :
- Ce ai de gand ? Profiti ca sunt ametit ? Profita daca ai tupeu! Iti jur ca daca mergi mai departe, te omor in chinuri!
- Sa te vad... Uchiha
Urmatoarele momente s-au petrecut intr-o maniera grabita. Itachi isi lapada pantalonii, iar pe ai lui Sasuke ii rupse. Totul se derula rapid. Sasuke incepu sa tipe si sa geama de durere si ii cerea sa inceteze, iar fratele sau aproape animalic si satisfacut de peisaj, continua miscarile de dute-vino. Intr-un final, brunetul il cuprinse pe fratele sau mai mare de gat. Itachi se opri pentru moment. Sasuke era transpirat si avea ochii impanziti de lacrimi, continuand stransoarea la gatul brunetului.
- Indraznesti...sa ma ucizi ? Fa-o ! Nu pentru asta te-am lasat in viata? Nu pentru asta acum ti-am luat si demnitatea de Uchiha ? Haide, tu traiesti din ura si razbunare!
Sasuke atunci izbucni de furie :
- Taci dracu' odata !!
Reusi sa-l dea pe Itachi jos de pe el si sa se acopere cu o patura. Brunetul satisfacut isi lua pantalonii si se ridica in picioare.
- Esti prea beat sa ma lovesti ! O sa ne revedem si atunci sper sa fii destul de puternic ca sa ma omori cum te lauzi!
Sasuke nu putu sesiza plecarea lui Itachi, vazu doar luminile stingandu-se si atipi deindata ametit de bautura. Dimineata urmatoare, brunetul se trezi cu o migrena incredibila si o durere de posterior. Se uita sub patura si vazu ca era gol de la brau in jos. Se ridica speriat si buimac si isi lua niste pantalonii in graba, apoi porni prin casa. Nimic ! Itachi plecase, dar isi aminti clar ce cuvinte rostise brunetul


*** sfarsit de flashback***


Sasuke se rezema de un stejar meditand si tinand mainile incrucisate. Brusc simti nevoia sa se uite la cer.
- Nu voi uita niciodata ce mi-ai facut! Itachi, iti jur ca am sa te ucid ! Indiferent !




edit : Imi cer scuze daca mai sunt greseli, eu am incercat sa le corectez pe cat posibil :(
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]




Răspunsuri în acest subiect
I'm not only your drug +14 (ItaSasu, SasuNaru) - de Erina Ozaki - 19-08-2012, 09:27 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  You are my drug ..[ + 18 ] Ҝa-вοοm!™ 13 8.066 25-09-2011, 10:42 AM
Ultimul răspuns: ^Light~In~The~Dark^


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)