Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[+18] Calea elfilor - Arcasi de gheata

#8
VI

- Incearca sa stai dreapta de spate, o atentiona Kai, in timp ce Sabe incerca sa stea dreapta, tinand haturile unui unicorn si se lupta cu echilibrul.
Aceste animale permiteau doar capastrul sa le fie pus, nu si saua, cea ce o enerva pe elfa foarte mult. Abia s-a urcat pe spatele animalului si acest lucru cu ajutorul tanarului, dar acum sa mai stea si dreapta era prea mult pentru ea.
- Uite ce este Kai! N-ai decat tu sa calaresti pe unicorn, ca eu zic pas! Marai fata, dandu-se jos de pe animal, fiind foarte bucuroasa, ca s-a schimbat de rochie, cand a aflat de ora de calarie.
Albiciosul ofta usor, apoi o privi cu ochii de smarald, dandu-i impresia ca poate vedea pana in sufletul ei, dar acest sentiment era doar in imaginatia fetei. O apuca de mana, tragand-o dupa el la animalul ce pastea linistit.
- Fi atenta cum se urca pe un unicorn, ii spuse pe un ton bland si isi puse mainile pe spatele fiintei, sari usor, proptindu-se bine in maini, apoi trecu un picior peste spatele calului.
Statu cateva clipe nemiscat, apoi isi indoi picioarele din genunchi, ca si cand ar avea o sa acolo. Lua haturile intr-o mana si cealalta o aseza pe coapsa sa. Scoase un mic sunet, ce seamana cu un fuierat de privighetoare, iar unicornul porni la trap, cat se poate de elegant.
- Unicornii nu trebuie sa ii lovesti ca pe caii obisnuiti, fiindca magia lor nu te va lasa sa ii calaresti cum trebuie, ii explica elful, facand un cerc in jurul ei.
Intinse mana spre fata, iar ea il apuca, urcandu-se in fata lui, apucand haturile, scotand un mic tipat de uimire, cand unicorpul porni la galop, indreptandu-se spre plaja. Simtea cum muchii calului se incordau si se relaxau sub ea, in timp ce copitele loveau apa micuta, aruncand stropi cristalini in sus, spre bucuria si amuzamentul ei. Isi duse mainile in lateral, tipand de bucurie, apoi incepu sa rada, iar Kai incepu sa rada si el de bucuria printesei lui. Se oprisera intr-o laguna, coborand de pe mamifer, desfacandu-i capastrul, iar Sabe isi dadu tunica de pe ea, ramand in lenjeria de corp din matase visinie. Alerga spre apa si incepu sa inoate si sa stropeasca in jurul ei, ca un copil mic. Se simtea atat de bine inconjurata de apa, ce ii amintea de casa ei din gheata si linistea ce i-o dadea iarna, cand statea cu padurenii. Kai incepu sa se dezbrace de tunica, la insistentele tinerei si sa vina in apa cristalina si racoroasa, incepand sa se stropeasca reciproc, ca si doi copilasi micuti, lipsiti de orice grija. Dupa un timp obosira, iar elful o apuca galant de mana, tragand-o dupa el, la umbra unui palmier.
- Stati putin aici, printesa, spuse Kai si se afunda in jungla, pierzandu-se in marea de smarald din spatele ei.
Elfa incepu sa se joace cu nisipul fin si fierbinte, luandu-l in mana si lasandu-l sa se scurga printre degetele ei, privindu-l foarte fascinata de sclipirea multicolora, ce o avea sub atingerea razelor blande ale astrului zilei. Vantul cald de primavara ii mangaia pielea usor ciocolatie, rasfirandu-i pletele de zapada, dand aspectul unei furtuni blande de iarna. Sabe isi stranse genunchi la piept, inconjurandu-i cu bratele, lasandu-si barbia pe acestia, privind calma apa imspumegata a marii. Auzi niste pasi in spatele ei, facand-o sa se intoarca pe jumatate, lasandu-si genunchi pe o parte, pregatita sa fuga in caz de pericol, dar se linisti imediat, cum il vazu pe Kai aparand din desis, cu un cos de papura impletita, dar descantata, pentru a sustine sumedenia de fructe si cei cativa pesti prinsi. Tanara se ridica in picioare, ajutandu-l sa faca o groapa micuta in nisip cu mainile goale, pe care o umplu cu vreascuri.
- Foc, spuse tanarul, fara macar sa se uite la lemne, ce izbucnira intr-un foc linistit si imbietor pentru somn, facandu-si de lucru sa faca taruse pentru cei sase somoni mari de laguna, ce ajungeau pana la doua sute si treizeci de centimetri.
- Cum ai facut asta? Il intreba Sabe uimita si incantata, descoperind ca nu era singura ce putea folosi arta sacra a magiei.
- Ti-am mai spus. Sunt un razboinic si am fost antrenat sa pot folosi magia fara sa ma uit. E deajuns sa am imaginea locului in minte, apoi sa spun ce imi doresc sa fac cu acel obiect sau persoana, ii raspunse, infigand tarusi cu peste in nisip, pentru a putea desface fructele de yonga* de scoarta amara, pentru a bea lichidul gustos si dulce din interiorul lor.
Fata se intinse spre cos, luand de acolo un strugure salbatic cu bob rosu, din care incepu sa manance incet, in timp ce admira corpul cu muschi de felina ce se incordau la fiecare miscare ce o facea. Parea atat de frumos, cu pielea aceea ciocolatie, aspectul de felina si tatuajul de ii impodobea coloana, avand diferite ramificati, ca un arbore foarte batran. Impinsa de o chemare launtrica, caruia nu ii se putea impotrivi, se apleca in fata, spre el, pentru a putea sa il priveasca si mai bine. Kai o auzi miscandu-se si se opri din lucru, intorcandu-si capul intr-o parte, privind-o cu coada ochiului, cum Sabe se apropia in patru labe de el, expunandu-si un decolteu, ce il duse pe elf la ganduri indecente in legatura cu tanara de langa el, ce il cerceta foarte atent. Atat de aproape, isi sopti Kai in minte, pupand sa ii vada foarte bine fiecare trasatura a fetei ei, fiecare por, iar mirosul de brad ce il raspandea corpul ei, era ametitor si foarte imbietor.
- S-a intamplat ceva? O intreba curios, inghitand in sec, cand Sabe se aseza in fata lui, putand sa o analizeze mult mai usor, lucru ce se facu cunoscut in pantalonasi de corp din matase alba.
- Daca mai traiam in Valloh si ii ceream mamei si tatei sa imi fi consort, ei puteau accepta acest lucru? Il intreba, luandu-l total prin suprindere, facandu-l sa clipeasca repede.
- Normal ca acceptau, ii raspunse, apropiindu-se si el putin de ea. Eu acceptam sa iti fiu consort, chiar daca aveam partenera pe altcineva, ii mai spuse, dandu-i cateva fire de zapada la o parte de pe chip.
Fie ce o fi, isi sopti elful in minte si se apleca in fata, pana cand respiratia ei racoroasa ii gadila suprafata buzelor, ce se lipira de ale ei. Contactul fusese atat de puternic, energizant, electrizant, dandu-i fiori pana in varful firelor de par. Era asa de bine sa ii simta gustul atat de dulce pe buzele lui, iar muschi ii se incordara, cand atingerea blanda a degetelor ei, trecusera peste antebrate si brate, asezandu-se pe umerii puternici, luandu-i ca un punct de sprijin. Ii apuca talia subtire, tragand-o mai aproape de el, pentru ai simtit caldura corpului ei plapand si fragil. Kai isi intredeschise buzele, strecurandu-si limba afara, incepand sa ii linga buzele, pentru a simtit si mai mult aroma lor. Fata se retrase brusc, privindu-l cu ochi mari si speriati.
- Imi pare foarte rau printesa, soptise razboinicul, pe un ton ragusit, plecandu-si capul in semn de cainta, pentru as ascunde paloarea rosiatica din obraji sai, inchizand ochii, pentru a acoperi pupilele dilatate de la momentul interns.
Kai! Prost ce esti! Ce ai facut? Se certa singur, asteptand temator ordinul suveranei sale, pe care il va executa fara macar sa se gandeasca. Avea asupra lui drept de viata si de moarte, la fel ca si descedenti ei. Adevarati conducatori ai tinului Valloh...

_______________
* o nuca asemanatoare celei de cocos, dar are invelisul de culoare galben-portocaliu, iar din acel invelis se fabrica diferiti agenti chimici pentru tortura.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
Calea elfilor - Arcasi de gheata - de Nywa - 15-07-2012, 10:23 AM
RE: Calea elfilor - Arcasi de gheata - de Nywa - 02-08-2012, 03:23 PM
RE: Calea elfilor - Arcasi de gheata - de Nywa - 13-08-2012, 05:00 PM
RE: Calea elfilor - Arcasi de gheata - de Nywa - 29-08-2012, 10:55 AM
RE: Calea elfilor - Arcasi de gheata - de Nywa - 25-09-2012, 04:16 PM
RE: Calea elfilor - Arcasi de gheata - de Nywa - 14-10-2012, 11:14 PM
RE: Calea elfilor - Arcasi de gheata - de rozalix - 27-10-2012, 01:32 PM
RE: Calea elfilor - Arcasi de gheata - de Nywa - 05-11-2012, 03:02 PM
RE: Calea elfilor - Arcasi de gheata - de Nywa - 03-12-2012, 05:06 PM
RE: Calea elfilor - Arcasi de gheata - de Nywa - 25-12-2012, 06:22 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Sange rece ca gheata-Parodie EnzeruHaRoze 1 2.585 14-09-2012, 10:06 PM
Ultimul răspuns: Alisha
  Gheata patata(titlu nedefinit) AyumiHamasaki 4 3.464 27-04-2011, 09:50 PM
Ultimul răspuns: AyumiHamasaki
  Viata pe Gheata Alle 5 4.612 27-04-2011, 06:01 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Reflexia iubirii in gheata Turta Dulce 57 27.772 18-03-2011, 02:40 PM
Ultimul răspuns: Tweety
  iubire de gheata crisy_bby 6 3.189 28-12-2010, 02:05 PM
Ultimul răspuns: crisy_bby
  Focul si Gheata [ Commuri va rog :D] Iryna 3 3.192 20-12-2010, 10:23 AM
Ultimul răspuns: Aggie
  Gheata focului [KS yaoi by Yaku-chin and Merishor] aoixtenshi 11 7.672 24-07-2009, 04:23 PM
Ultimul răspuns: I hate maths.
  Calea spre dragoste (Sasu-Saku) Elina 42 26.112 27-05-2009, 04:42 PM
Ultimul răspuns: Elina
  Calea Destinului*Beginner BlueTabs 4 3.646 27-07-2008, 12:50 PM
Ultimul răspuns: Jigoku


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)