Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

One Shot

#10
Ma bucur ca va placul one-shotul meu.
Am adus inca unul. Sper sa fie bun :*

Varsta minima: toate varstele
Gen: Yaoi
Limba: română
Observatii : cateva cuvinte vulgare
Tip de critica solicitat: cum va lasa inima


In mijlocul furtunii


Privesc lichidul maroniu din pahar. Oare de cat timp ma aflu aici? Candelabrul vechi si vulgar din mijlocul barului arunca o lumina slaba in separeul pe care l-am ales. Ridic sticla goala si ii fac semn chelnerului sa-mi aduca alta. In timp ce golesc paharul incep sa-mi plimb degetele pe suprafata aspra si plina de zgarieturi a mesei. Cred ar trebui sa o las mai usor cu bautura, dar nu prea am cum.
Chelnerul imi pune sticla in fata si sta sa ma priveadca in timp ce torn si vars lichidul ce pare sa tina locul apei in viata mea.
- Daca esti beat de ce nu te duci acasa tinere? Crezi ca-mi va face placere sa curat dupa niste betivi de teapa ta.
Asa e. Nu ma deranjeaza sau rusineaza ceea ce fac. Aici nu se stie cine sunt si ce caut. As putea sa dorm pe o banca sau intr-un sant si nici un fotograf nu s-ar obosii sa-mi faca poze. Ma chinui putin pana reusesc sa inteleg intrebarea ce imi este pusa. " De cat timp esti aici?", o intrebare buna, oare de cat timp?
- Sunt aici de cateva zile.
- Nu ma refer la oras, ci la bar.
- De vreo ora , mint cu nerusinare. Sunt aici de jumarate de zi, dar el nu trebuie sa afla pentru ca m-ar alunga din mica mea lume.
- Pai intr-o ora inchidem.
Simt cum lumea mea incepe sa fie asaltata de valuri maronii, la fel ca lichipul pe care-l invart usor in pahar. Ce voi face dupa ce plec de aici? Voi merge sa dorm pentru ca maine sa caut un alt bar darapanat in care sa-mi revizuiesc amintirile. Majoritatea oamenilor beau pentru a uita, dar eu beau pentru a-mi aduce aminte. Sunt un prost, prostia e genetica, mai mult ca sigur am mostenito de la mama, doar s-a casatorit cu un nenorocit ce nu dorea decat banii ei. Hee, am mostinit ceva si de la tata, sunt un nenorocit.
Ridic privirea si realizez ca chelnerul tocmai a plecat. Mai am o ora, sau mai putin, sa-ncerc sa-mi pun ordine in ganduri. Dau paharul pe gat apoi imi torn inca unul. Mana imi tremura si o cantitate considerabila se varsa pe supravata aspra a mesii. Incep sa ma joc cu degetul delimitand uscatul prin rauri mici. Oare el ar venii cu mine in aceasta lume pe care am creato pe aceasta masa? Ar fi lumea noastra, am putea fi fericiti, am avea propriile reguli si am fi impreuna. Ops, am cam uitat ca ma uraste, deci nu ar venii cu mine aici, dar e o lume perfecta si linistita, la fel ca el. De ce nu pot sa-mi amintesc motivul pentru care e asa pornit impotriva mea?

- La ce te gandesti, crezi ca e timpul sa discutam despre ceea ce s-a intamplat in urma cu un an?
- Ce vrei sa spui Jhon?
- Vei fi fericit impreuna cu ea?
Ii vad ochii ingustandu-se amenintator. La ce se gandeste, o va parasii?
- Ce-i cu intrebarea asta? Stii foarte bine ca o iubesc, o voi lua de sotie si vom avea un copil. Sper ca nu ai sa-i spui ce tampenii am facut in tinerete. Vorbesc serios Jhon.
Il privesc in ochii, el chiar nu-si aminteste. El, eu si ea, un trio complet nepotrivit. Ea: sotia lui si verisoara mea, eu - dupa cum mi-a cerut acum un an - amantul lui, el: cel ce se joaca cu noi. Nu cred, chiar s-a jucat cu mine?
- Chiar nu conteaza pentru tine acea noapte petrecuta impreuna? Leon?
Sprancenele s-au apropiat mai mult formand cute in jurul lor. Atat de frumos! A stat pe ganduri cateva secunde apoi ochii i s-au marit brusc. Isi amintea. Dar nu era usurat, sau fericit, era tulburat. De ce e speriat? Se teme de ceva, oare de mine? Ii rostesc numele in soapta in timp ce-i ating usor incheietura mainii.
- Nu ma atinge! Tu! M-ai folosit, credeam ca suntem prieteni, m-ai imbatat si m-ai folosit! Poponar nenorocit! Jigodie!
Pumnul lui m-a lovit brusc, puternic, in fata. M-am dat in spate, dar am ramas in picioare. Eu l-am folosit, el e vinovat de toate cele intamplate in acea noapte si tot eu sunt un nenoricit. Leon, cel pe care l-am iubit in taina atat timp, cel pentru care mi-as fi dat viata, ma insulta chiar acum. Nu m-a lovit niciodata, desi i-am dat de multe ori motive. Cand m-am jucat cu sentimentele surioarei lui mai mici, a fost dur, dar nu la fel ca acum. E un monstru, dar asta nu ma face sa nu-l mai iubesc.
- Dispari! Daca m-ai apari vreodata in calea mea nu te voi mai distruge. Sa nu mai pomenesti de acel episod in viata ta, doar ne-am satisfacut unul altuia poftele, nu a insemnat nimic. Inca ceva, nu vreau sa apari la nunta mea cu Eliza.


- Haide! Pleaca de aici!
Sunt smuls din lumea amintirilor de un chelner mic si indesat ce ma tragea spre usa barului. Ma desprind din mainile lui grusute si ma intrept clatinandu-ma spre usa. Ies si simt cum ploaia ma loveste in fata. E atat de rece, cum era si Leon in acea noapte, rece ca un cub de gheata. Eu am fost vreodata asa? Da, am fost, cand i-am spus lui Anthony ca nu sunt interesat de el asa cum este el. Atunci mi-am satisfacut doar poftele trupesti, dar in preajma satenului meu cu ochii turcoaz am fost mereu implicat sentimental.
Ma asez pe borbura, sub un felinar si ridic privirea spre cer. Simt cum ploaia ma loveste in fata spalandu-mi chipul schimonosit de durere si concentrare. Acum ce sa fac? Cred ca voi merge la nunta Elizei, este verisoara mea, nu o pot lasa balta, am promis ca o voi conduce la altar. Cum se va purta Leon cu mine? Ma va lovii? Ar fi interesant, o demonstratie de prietenie.
O umbrela se afla deasupra mea. Cat de cufundat am fost in ganduri? Urmaresc bratul ce tine umbrela si intalnesc privirea stralucitoare a celui ce o tine. Ochii lui de culoarea smaraldelor par sa straluceasca si in acea lumina slaba. Pustiul arata incredibil. Pe langa ochii stralucitori are un nas micut si niste buze extrem de senzuale. Parul brunet ii cadea neglijent peste ochii si ii dadea o aura de mister. Era superb, ca un inger, iar eu m-am jucat cu el. Ce cauta aici?
- Nu ar trebuii sa fi in America?
Vocea ii era ragusita, suna de parca as fi plans inainte. Am tusit usor in timp ce el se aseza langa mine. Continua sa ma priveasca. Atat de atent, calculat si , daca nu ma insel, ingrijorat.
- Arati groaznic. si-a asezat mana pe obrazul meu si la mangaiat usor inainte de a continua: Ar trebuii sa ai mai mare grija de tine. Unde stai?
Lapsus. Unde stau? Buna intrebare, eu nu mi-am pus-o cand am intrat in bar. E clar, am uitat la ce hotel stau. La unul mare, parca are si o piscina pe acoperis, dar nu sunt sigur. De ce nu am ramas la Eliza? O da! Leon.
- Nu mai stiu. Cred ca voi sta aici.
Ridic din umeri si ii privesc zambetul amar ce i se asterne pe buze. Il aud cum spune ca nu sta in cine stie ce hotel sau apartament luxos, dar va trebui sa ma multumesc. Ma ajuta sa ma ridic. Mana lui se asaza pe soldul meu drept in timp ce mana mea se afla dupa gatul sau. Bunul si loialul Anthony. Mereu m-a ajutat fara sa comenteze. De ce nu am putut sa ma indragostesc de el?
Simt ceva moale sub mine, un pat. Deschid ochii pe care habar n-am cand i-am inchis. Privesc dezorientat in jur. Camera in care stau e destul de spatioasa. Nu era nici o fereastra, lumina vine de la o lampa aflata pe noptiera din stanga patului. Sunt intr-un garaj amenajat in asa fel incat sa arate ca o camera.
O usa se deschide in stanga mea si il vad pe brunet indreptandu-se spre mine. Avea doua prosoape in mana. Mi le inmaneaza in timp ce incepe sa caute prin dulap dupa niste haine pentru mine. Nu cred ca va gasii ceva care sa mi se potriveasca. Vad ca scoate o pereche de pantaloni de trening negrii si un tricou alb cu un dragon. Maresc ochii de uimire. El chiar le-a pastrat dupa ce am fugit?
- Le-ai lasat la mine cand ai plecat. Se pare ca-ti vor fi de folos. Daca vrei sa faci un dus baia este prima la prima usa pe dreapta. Se nu faci galagie. Stau la o familie si nu vreau sa-i deranjez. Daca iti e foame...
- Anthony...
- Pot sa merg sa-ti fac...
- Anthony. vocea mea era ca o implorare ceea ce la facut sa ma priveasca, am continuat desi vocea mea era la fel de trista: De ce faci toate astea? Mi-am batut joc de tine, intr-un fel.
Se intoarce si imi pune hainele pe genunchi in timp ce se aseaza langa mine. Ochii lui se plimbau prin camera. Nu se uita intr-un punct fix, dar nici nu ma priveste. Intr-o fractiune de secunda a sare in picioare si pare brusc tulburat. Priveste in graba camera, apoi pe mine si in cele din urma patul.
- Nu e decat un pat, scuze.
Nu mi-am putut stapanii rasul. La inceput un chicotit apoi, un ras sanatos. Fata lui era atat de amuzanta. Pare un copil prins mancand o prajitura inainte de masa. Fara sa ma gandeasc il prind de ingheietura mainii si il trag peste mine. Ochii lui se maresc de surprindere si o doza mica de speranta. Stiu ce spera, dar oare ii pot oferii ce-si doreste? Il sarut usor, la inceput ezitant, dar el pare hotarat sa-l transforme intr-un sarut pasional. Rup repede sarutul privind-ul intens.
- Nu vreau sa ma joc inca o data cu tine, esti prea bun pentru ca eu sa fac asta. Nu te iubesc. Daca vrei sa risti sa fi cu mine, atunci o poti face. Daca vrei sa ma faci sa te iubesc... E alegerea ta, riscul tau.
- Daca vreau sa-l cunosc pe cal pe care tu il iubesti? Imi vei face cunostinta cu el?
- Nu. Ingerii n-au ce cauta in preajma demonilor.
Termin de spus cuvintele si ii acaparez buzele intr-un nou sarut. Simplu si banal, fara sentimente.


~ Sfarsit ~



Răspunsuri în acest subiect
One Shot - de Sushi - 05-06-2012, 04:12 PM
RE: Sushi:One Shot ( Yaoi ) - de hiimera - 07-06-2012, 11:49 PM
RE: Sushi:One Shot ( Yaoi ) - de Sushi - 09-06-2012, 09:52 AM
RE: One Shot - de Daria - 09-06-2012, 12:10 PM
RE: One Shot - de Lexxu - 17-06-2012, 10:08 PM
RE: One Shot - de hiimera - 19-06-2012, 11:34 PM
RE: One Shot - de Sushi - 23-06-2012, 03:38 PM
RE: One Shot - de hiimera - 23-06-2012, 10:44 PM
RE: One Shot - de Lexxu - 24-06-2012, 01:06 PM
RE: One Shot - de Sushi - 20-09-2012, 10:55 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  One shot-uri Muad'Dib 1 2.444 05-06-2010, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  one shot Alany Aysee 3 2.878 26-12-2009, 04:07 PM
Ultimul răspuns: MisS.sAdiStic
  One-shot Trix 0 1.682 14-01-2009, 11:04 PM
Ultimul răspuns: Trix
  One-shot andera 0 1.589 04-10-2008, 11:22 AM
Ultimul răspuns: andera
  One-shot Sloth 0 1.629 23-08-2008, 02:39 PM
Ultimul răspuns: Sloth
  One-shot Candy_Addicted 0 1.879 05-07-2008, 03:34 PM
Ultimul răspuns: Candy_Addicted
  One-shot Little Star 0 1.691 03-07-2008, 11:17 AM
Ultimul răspuns: Little Star
  One-shot ~X~LoVeLeSs~X~ 0 1.951 09-05-2008, 10:31 PM
Ultimul răspuns: ~X~LoVeLeSs~X~
  One-shot Red Baron 0 2.009 05-05-2008, 07:27 PM
Ultimul răspuns: Red Baron
  One-shot ShyLie 0 2.009 22-04-2008, 10:19 AM
Ultimul răspuns: ShyLie


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)