Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lacrimi De Mamă [+18]

#1
Desclaimer: Nu deţin personajele din Anime-ul/Manga-ul Naruto, toate îi aparţin autorului de drept Masashi Kishimoto şi nu fac profit pe urma lor.

Critică: Limbaj/Stil/Greşeli tastare/ Greşeli de ortografie...


Yo !!
O idee dintr-un proiect de al meu.
Vreau să încerc ceva nou, idea nu ştiu dacă a mai fost folosită. Dar doresc să o pun în funcţiune.
Am încadrat ficul în +18, pentru că:
*Vor exista şcene de hentai, dar şi de violenţă (controlată), cuvinte necenzurate etc.
Să vă lămuresc, ficul este Sasu X Saku. E primul să spun aşa. Cu toate că înainte începusem un altul.. însă nu l-am continuat. Deci ăsta pot spune că ar fi primul. Sper să vă placă ideea.





I
____________________________




O amintire


M-au ademenit în anturajul lor cu o pasiune subită de plăcere. Eu, adoleşcentă în anii mei de liceu, eram atrasă ca musca de bec.
Printre puţini oameni populari din liceul Okser Ronald`Roll, din California, am devenit peste noapte una din cele mai populare puştioaice. La fel ca şi Aggy Newman şi multe alte fete precum ea, blonde cu forme, ce râvneau doar invidie.
Nu eram chiar aşa de superbă precum ele sau ea, dar ştiam că sunt specială în felul meu.
22 noiembrie 1992. Intrasem la braţ cu miss popularity, Aggy Newman şi restul găşti noastre. Eram nouă într-o astfel de statură, nu ştiam cum să mă comport sau cum să reacţionez în faţa celorlalţi colegi din liceu, care acum ne adulmecau cu privirile şi în şopată ne bârfeau pe la spate.
Priveam cum totul devenea aşa de interesant, multe prieteni înfloreau considerabil, iar eu mă aflam în culmea extazului.
Orele treceau rapid, iar pauzele le petreceam cu fetele mele prin holuri, iar la ora mesei ne strângeam toate la o masă din cantină. Rezervată doar nouă, cele mai tari din toată şcoala. Ciudat obicei şi manifest, dar eu doar îngânam ce spuneau ele şi aprobam dând din cap sau umeri atunci când îmi povesteau sau îmi impuneau regulile lor de madonne.
Cu toate că eram atentă la discuţii, mă refugiam în minta mea unde scriam un jurnal. Şi da, exista cineva pentru care mi-aş fi dat întreaga viaţă. Jacob Robertson, tipul cel mai popular din şcoală. Toate se topeau după el şi eu la rândul meu mă aflam printre pretendente şi fane. O altă nebună spaţială ce tânjea la un univers alături de acesta.
Niciodată nu am avut ocazia să împart două vorbe cu el, poate din cauza că atunci când se afla lângă mine sau doar în trecere şi privirea mea îmbătată îl zărea, tresăream cu totul şi inima nu se mai oprea din bătăi. Şimteam că ceva avea să se lege între mine şi el, ceva magic şi spectaculos.
Dintr-o dată am simţit o mână pogorându-se asupra umărului meu acoperit de materialul pufos al pulovărului rozaliu. Curioasă să vâd cine mă atinge mi-am întors capul şi ochi spre respectivul şi nu visam era Jacob. Cavalerul meu.
Şi-a trecut degetele printre firele rebele din păru-i şaten deschis, ca apoi să-şi poziţioneze şi cealălaltă mână pe umărul meu.
Prinsesem o stare de deja vu, nu putea fi el, dar era în carne şi oase în faţa ochilor mei măriţi din cauza uimiri. Şi ce privire superbă avea, mă topeam, mă adânceam în seninătatea lor.
Apoi şi-a dat drumul la gură, invitându-mă în seara aceea la o discotecă din apropierea podului cel mare din California. Fără să mă mai gândesc puţin am sărit ca ars de pe loc, emoţionată şi buzele mele au mimat un „da” mare de tot.
Ora 19:28. Stăteam în faţa oglinzi aranjându-mă de zor. Trebuia să sosească fetele cu decapotabila lui Aggy, aceea de un roşu aprins. O adoram şi mai mereu ochi îmi picau pe luciul ei atrăgător. Totuşi ea nu conducea încă, ci iubitul ei ce era mai mare cu trei ani decât noi toate.
Claxonul s-a auzit, iar eu îmi terminasem treaba, doar poşeta am mai apucat-o de pe aşternutul chitit al patului meu şi apoi am coborât scările. În trecere am sărutat-o pe mama, lăsând o urmă fină de ruj portocaliu deschis şi dulce. Lui tata i-am promis că voi fi fată cuminte şi că nu voi face prostii. Oricum ştiam că multe se pot întâmpla la discoteci, deci riscurile erau mari, nu puteam garanta foarte multe. Dar aveam să încerc să-mi port bine de grijă.
Un ciocănit uşor în uşă atrăsese atenţia tuturor şi ce surpriză plăcută, cel ce bătuse era Jacob. Un gentleman galant, îmbrăcat modern ce zâmbea amical alor mei.
M-a prins de talie şi cu el am urcat în maşină, lângă restul.
Pe drum puteam să simt aerul răcoros de seară care se aduna în părul meu roz. Flutura pretutinde-ni în atmosferă. Nu aveam cum să nu pot să-i observ pe ceilalţi cum se mai sărutau pe lângă mine şi Jacob, ce stătea liniştit lângă mine. Am încercat să pâstrez liniştea, lâsându-i pe restul să-şi savureze clipele amoroase.
Ora 20:11. Toţi coborâserăm din decapotabilă şi cu paşi mari am înaintat spre discotecă.
Zgomot, muzică, dans, distracţie, lumini şi un o turmă uriaşă de oameni care se dezlănţuiau fericiţi pe ringul de dans. O atmosferă extrem de incinsă, îmi venea să-mi dau bluza de pe mine în faţa tuturor. Şi puteam, fiindcă după cum vedeam erau persoane ce dansau fără tricouri. Majoritatea erau băieţi, dar se regăseau şi fete destule.
Priveam atentă la toţi cum nu mai puteau de la atâta mişcare, eu însă mă refugiasem la bar de unde îmi comandasem o Cola rece la doză.
Sorbeam din lichid şi simţeam că mă îndulcesc foarte mult. Mă simţeam perfect şi din când în când mai trăgeam cu ochiul la băiatul visurilor mele, care acum numai îşi lua ochii de la mine. Deja începusem să mă ruşinez cumplit, iar atunci când mi-am atins obrazul cu palma am putut să simt căldura ce ardea în el.
Şi deodată am tresărit, când o pereche de buze moi mi-au sărutat lin gâtul. Speriată de gestul făcut de persoana necunoscută, am îndreptat ochii în direcţia aceea.
- Jacob !
- Mâhhh.. Sakura miroşi frumos. Şi atunci palmele lui s-au aşezat pe mijlocul meu, începând să mă mângăie treptat, până ce a ajuns aproape în dreptul sânilor.
Aveam un sentiment destul de ciudat. Ce se grăbea aşa de tare !? Nu înţelegeam. Brusc am fost trasă din loc, de el. L-am urmat ca şi un câteluş, gândindu-mă că vrea să ieşim pe terasa de la etaj şi să mai rămânem singuri să vorbim câte ceva.
Un mic zâmbet mi-a apărut în colţul guri şi atunci m-am apropiat de el mai mult, neştiind ce avea să urmeze.
- Şi unde mergem ? Am spus eu încântată.
- În Paradis ! Şi s-a oprit în faţa unei uşi negre şi m-a privit cu intensitate si un rânjet ciudat, care a băgat sperieţii în mine la început. Eu încă fiind nedumerită.
Apoi a deschis uşa şi în faţa ochilor mei s-a arătat un pat mare de două persoane, oval, îmbrăcat în aşternuturi de mătase, perne negre şi extrem de comfortabil. Când m-a tras după el în încăpere am început să înghit în sec de mai multe ori. Şi priveam aşa de curiasă în jur...
Pereţii erau frumoşi, de o nuanţă portocalie apraope roşie şi câteva sculpturi florare pictate în negru.
Pe partea dreaptă se afla o mobilă din lemn de brad, plină de sertare şi chestii aşezate pe ea.Şi în partea stângă o uşă, care sigur ducea la o baie.
Acum eram signură, fiindcă Jacob se refugiase pentru câteva secunde în toaletă, iar eu m-am aşezat frumos pe pat, cu grijă ca să nu-l şifonez.
Şi în momentul în care am dorit să privesc ceasul de la mâna mea, a apărut şatenul cu bustul gol, având doar perechea de blugi nengri pe el. Pur şi simplu am sărit ca ars in loc, dându-mă în spate te tot, fiind foarte comfuză de situaţie.
- Ce faci ? Am întrebat eu cu tonul încet şi sfios.
- Hai vino ! Nu te teme, totul are să fie perfect aşa cum doreşti.
- Cum adică cum doresc ? Dar ce vrei... Nu, Jacob, nu, eu nu vreau asta. Te rog să încetezi ! am spus eu supărată, dându-mi seama de intenţia lui nebună.
Însă a fost prea târziu să mai pot pronunţa încă o vorbă, el se năpustise pe mine, trântindu-mă pe pat.
Începeam să mă panichez, la modul în care abordase acesta situaşia creată. Nu îmi plăcea, nu îmi mai doream nimic... iar el se dovedise o jigodie.
Degeba mă şifonam în pat, pentru că el nu mă băga în seamă, şi începea să-mi sărute trupul brutal, apoi urmând buzele pentru am nimici ţipetele neajutorate, ce strigau nebune după ajutor.
Încercam să-i rezist, dar trupul ceda foarte tare, el fiind deasupra mea avea control şi cu uşurinţă mă nimicea de saltea, de fiecare dată când cu greu vroiam să fug. Mă zdruncina foarte tare, iar eu nu aveam control asupra tremurul ce mă cutremura atunci când îmi sfăşia hainele după mine.
Revenea din când în când asupra buzelor mele, sârutându-le cu asprime şi o poftă nebună.
Dorea doar să profite de mine şi fiinţa mea fragedă şi eu care credeam că are să fie altfel prima mea dată sau mai mult de atât că el va fi un băiat dulce şi bun, ce mar iubi aşa cum sunt... Dar ce speranţe deşarte am putut avea eu, e doar un nimic printre toţi. Un profitor, un violator.
- Lasă-mă ! Am strigat eu atunci când mi-a atacat sâni într-un mod sălbatic.
Îşi plimba limba pe aceştia, muşcând din când în când muguri mei întăriţi. Tremuram sub el, dar nu de plăcere, ci de frică.. findcă filmul ce mi se derula în cap era unul de coşmar. Mă temeam, cu adevărat.
Şi simţeam cum mă prăbuşesc din universul meu perfect. Dar ce perfecţiune, nu există aşa ceva.
Lacrimile acum curgeau din ochii mei înceţoşaţi cumplit, gâfâiam şi gemeam necontrolat... Dar nu vroia, nu, nu. Ce aş dori ar fi un erou, care să vină să mă scoată din mizeria aceasta.
Ca o fiară, îşi plimba tot trupul pe al meu. Mângâindu-mă în toate locurile, până când a ajuns la cel mai sensibil punct al corpului meu. Tresărisem şi l-am rugat să înceteze. Nu s-a obisit să mă asculte şi a tras rapid de lenjeria ce mă mai acoperea cum, începând să atingă cu repeziciune locul, care îmi făcea mintea să se întunece şi simţurile să mi se dea peste cap, într-un fel aşa de ciudat.
Înebuneam acolo, iar toate acele sunete jenante care ieşeau din gura mea, înecau conştinţa pierdută de mult. Ca o păpuşă mă aflam în braţele lui puternice, ca de bestie.
Nu a durat mult acest scurt preludiu, care parcă nici nu l-am simţit şi m-a pătruns cu o forşă de neimaginat. Nici vorbă de protective, a intrat cu ce avea mai bun... dar pentru mine devenise foc şi pulbere. Întrasem în Iad şi nu găseam o uşiţă de scăpare. Pierdută într-un infern.
Mă durea cumplit şi din ce în ce mai mult mişcările lui se înteţeau foarte mult, provocându-mă să urlu în cel mai neruşinos mod posibil. El rânjea şi-mi tot adresa tot felul de complimente ciudate, care pe mine mă afectau şi mă simţeam ca o cârpă cu care el se ştergea la mâini.
S-a coborât spre mine, începând să-mi captureze buzele în săruturi violente, continuând să se adâncească în carnea mea şi eu plângea neputincios, fără forţă, fără vlagă.
Şimţeam cum ceva se scurgea din mine, posibil sângele meu, care demonstra puritatea pierdută.
Acum după ce totul se sfârşise mă lăsase acolo, de una singură, mulţumindu-mi de seara plăcută.
Da, pleacă... fugi, ascundete de ruşinea ta. Dar oare chiar asta simţi ? Pentru că eu am văzut doar satisfacţie, nimic mai mult. Mila a fost distrusă încâ de când te-ai născut pe acest pământ...
Cu greu m-am ridicat, începând să izbucnesc ca o nebună în plâns şi nu mai ştiam ce să fac. Am început să-mi strâng hainele, cu care mi-am acoperit trupul murdar şi pătat. Ce aveam să le spun alor mei ? Şi dacă aflau, cum aveau să reacţioneze la un astfel de lucru ?
Ora 22:10. Mergeam pe străzile luminate ale Californiei, defapt mai mult mă târam şi mereu mă prelingeam pe pereţii reci ale clădirilor mari. Pur şi simplu mă simşeam frântă, sfăşiată... Ce rost mai avea să trăiesc ?

Realitatea

Zbier şi ţip. Vreau să mă audă Dumnezeu pentru că acum ştiu cu adevărat că viaţa este crudă şi ştie când să te lovească. Plâng, las durerea să se scurgă pe lângă mine, iar mă dezlănţui, sparg şi dărâm lucruri în jurul meu... Din nou.
Pic jos lângă mobilă şi suspin, nu mă pot abţine, acum sunt singură.. Singură cu un copil. E al meu şi la rândul lui plânge odată cu mine. Mi-am pierdut orice altă speranţă, eu care credeam cândva că dragostea există. M-am înşelat, m-am înecat în aparenţe şi nu am privit mai departe. Un nenorocit m-a marcat pe viaţă şi mi-a dat în dar o feţită, de care nici nu vrea să audă.
Cu greu am să trec de liceu, fiindcă acum toţi mă arată cu degetul, ca pe o târfă nenorocită, când defapt nici măcar nu ştiu care este purul adevăr. Şi el, mereu în atenţia tuturor. Parcă ar fi un fel de Zeu şi toţi mor pe lângă el, ispitiţi de minciuni pline de păcat.
O altă fată ca toate cele, am ajuns să pic de pe Pământ în Iad. Vise ruinate, speranţe deşarte, totul pentru un gunoi ca el.
Şi acum îmi amintesc de momentele frumoase din copilăria mea şi timpul trece brutal pe lângă mine, lăsând urme adânci. Mă calcă în picioare. Sunt o mamă tânără şi la cei cinsprezece ani ai mei, am dat naştere unei fiiniţe mici, pure care cu toate că îmi aduce lacrimi în ochi, reuşeşte să-mi umple inima de fericire. Un moment în viaţă pe care cu toate avem să-l trăim, dar la mine acea zi a venit mult mai repede. Şi nu ştiu ce am să mă fac... Sunt singură. Am fost abandonată precum un câine... Nopţi întregi sufăr şi îmi toc capul cu tot felul de gânduri:
Cum are acest copil scump să trăiască ? Unde am să muncesc, ce am să fac cu şcoala ? Care este menirea mea pe acest pământ ?
Vis nu poate fi, pentru că simt cum sunt muşcată de vie de greutăţi.



Răspunsuri în acest subiect
Lacrimi De Mamă [+18] - de hiimera - 07-09-2011, 09:47 AM
RE: Lacrimi De Mamă [+18] - de Ayumi Michaelis - 07-09-2011, 10:56 PM
RE: Lacrimi De Mamă [+18] - de hiimera - 09-09-2011, 06:56 PM
RE: Lacrimi De Mamă [+18] - de Anna - 09-09-2011, 10:50 PM
RE: Lacrimi De Mamă [+18] - de Ayumi Michaelis - 10-09-2011, 12:23 AM
RE: Lacrimi De Mamă [+18] - de Piersicuta - 10-09-2011, 01:26 PM
RE: Lacrimi De Mamă [+18] - de mary97 - 11-09-2011, 02:19 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Lacrimi amare pierdute in timp Sign of hell 3 4.420 16-12-2011, 04:51 AM
Ultimul răspuns: Diz
  Sarate lacrimi... onu' 0 1.821 07-12-2011, 09:48 PM
Ultimul răspuns: onu'
  Un suflet Singur pe o Mare din Lacrimi Sincere RouXiss Đx 42 17.276 10-09-2011, 05:37 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  O urma de vis, fara lacrimi in paradis ♥ ! Fifilina 10 4.924 31-08-2011, 09:22 PM
Ultimul răspuns: Fifilina
  Lacrimi si Perle (yaoi+18) HanniGram 32 13.397 06-07-2011, 02:41 PM
Ultimul răspuns: Aiwendil
  Lacrimi de copil daphnis 0 1.779 19-12-2010, 01:55 AM
Ultimul răspuns: daphnis
  Lacrimi de Ingeras Jasmine 2 3.201 06-09-2010, 11:52 PM
Ultimul răspuns: Jasmine
  Lacrimi de Ingeri CrazyForYourLove 2 2.865 01-01-2010, 03:41 PM
Ultimul răspuns: Strawberry*Lipstick*
  Ploaie de lacrimi 2YounG2DyE 1 2.180 27-09-2009, 09:55 AM
Ultimul răspuns: 2YounG2DyE
  Lacrimi si durere roze 27 14.437 11-04-2009, 04:29 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)