Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Misterele intunericului [Renee x Yoko]

#65
XXVIII-Petrecerea partea a II-a



Seara continua destul de placut.Desi Renee era ingrijorata,reusi sa se prefaca cat de cat interesata de ce petrece in jur.
Le zambea tuturor,dansa superb,radea si asculta calma povestile invitatilor.In schimb,in inima ei,nelinistea prindea radacini.Fara sa vrea,se trezise pe cap cu doua probleme,care,incetul cu incetul se ramificau in altele:varcolacii si Caleb erau principalele acestea aducand pe cap si problemele legate de Camera Reginei si misterele legate de puterile ei.Totul era asa de incurcat.
Yoko parea si el destul de ingandurat,iar uneori,nici nu raspundea atunci cand era intrebat.
Cand ceasul batu ora 24:00,un urlet groaznic rasuna in intreaga incapere.Yoko se ridica in picioare,maraind,ducandu-se langa Rege,care,privea in jur incruntat.Renee se ridica la randul ei,putin agitate.Il privi pe Caleb,care statea calm pe scaun si se indrepta catre Yoko.Regele isi drese glasul si zise:
-Nu va faceti griji.Continuati sa va distrait,in timp ce Yoko si Renee vor verifica imprejurimile.
Nu avu timp sa mai spuna altceva,caci sase varcolaci sarira peste balcon,ajungand pe ringul de dans.
Aproape instantaneu,toti se ridicara,dar Regele crea un scut,lipindu-i de perete.Singurii care ramasesera in mijlocul salii erau Renee,Yoko si cei sase varcolaci.
Yoko scoase biciul de trrandafiri in timp ce bruneta crea in mana o sfera intunecata. Varcolacii maraira,aratandu-si coltii luciosi.
Yoko sari atacandu-i cu biciul.Unul dintre varcolaci,se avanta,incercand sa-l muste.Un colt il atinse pe brat,zgariindu-l pe fata.
Renee arunca o sfera,reusind sa arunce un varcolac maroniu in perete.Acesta scheuna,dar in cateva clipe fu in picioare.Intre timp,ceilalti urmareau scena impietriti.Regele se gandea la o modalitate de atac,consiliul incerca sa gaseasca o vraja destul de puternica,Diana isi facea griji pentru Yoko si se ruga ca Renee sa pateasca ceva,in timp ce Caleb urmarea atent lupta,curios sa vada vraja lui Yoko,cu care se laudase ca-i poate opri.
Renee ofta usor,stergandu-si transpiratia de pe frunte.Se concentra puternic, transformandu-se in rochia ei.Isi dadu parul pe spate spunand: “Mai bine!” si se pregati de atac,alaturi de Yoko,care purta,niste haine din matase alba.
Din pacate,nici un fel de atac nu-i putea opri.Sferele de intuneric reuseau sa-i puna la pamant,dar,doar pentru cateva clipe,sabiile ii zgariau usor,iar biciul lui Yoko reusea sa ii taie,dar,din pacate,erau prea puternici.
Yoko era deja taiat pe obraz si pe brate,dar Renee nu avea nici o zgarietura,deoarece reusise sa se fereasca.Intr-un final,bruneta isi atinse buzele rosii,creand o panglica neagra, care,parea ca iasa din ele sip area lipita de buricul degetului.
Isi lua avant si cu o forta uimitoare,ataca doi varcolaci,taindu-i.Unul dintre ei scheuna,cazand pe jos.Cu rapiditate,un altul,mai mare,inainta,aruncandu-se in Renee.Aceasta fu trantita de perete,scuipand sange.Yoko incerca sa ajunga la ea,dar,era incoltit.Regele impreuan cu consiliul si cu restul invitatilor,priveau ingrijorati scena.Caleb se incrunta,avand pentru un moment,impulsul de a ataca varcolacii.
Toti erau pregatiti de atac,cand,dintr-o data,atmosfera se schimba.In aer se simtea o agitatie si o neliniste aproape vizibile.Renee era tot cazuta pe jos,dar,intreg corpul ii era cuprins de o aura neagra.Se ridica incet,inspirand o forta intunecata uriasa.Pana si varcolacii o priveau atenti,oarecum speriati.
Avea ochii rosii,iar parul ii flutura amenintator.Demonul din ea,pusese stapanire pe corp.Se avanta,atacand toti varcolacii deodata.Acestia se fereau,incercand sa atace,dar cu greu reuseau sa scape nevatamati.
Toti erau pregatiti de atac,cand,dintr-o data,atmosfera se schimba.In aer se simtea o agitatie si o neliniste aproape vizibile.Renee era tot cazuta pe jos,dar,intreg corpul ii era cuprins de o aura neagra.Se ridica incet,inspirand o forta intunecata uriasa.Pana si varcolacii o priveau atenti,oarecum speriati.
Avea ochii rosii,iar parul ii flutura amenintator.Demonul din ea,pusese stapanire pe corp.Se avanta,atacand toti varcolacii deodata.Acestia se fereau,incercand sa atace,dar cu greu reuseau sa scape nevatamati.
Bruneta era rapida si cu o gratie uluitoare reusea sa se fereasca.Ii lovea cu panglica, provocandu-le zgarieturi si aruncandu-i ziduri.
Unul,care arata ca si cum ar fi conducatorul haitei,se feri de atacul ei si reusi sa o taie pe mana.Sangele tasni,murdarind intreg ringul.Un altul,isi infipse coltii in piciorul drept.
Yoko vru sa intervina,dar Renee se ridica,zambind.Avea un zambet siret,ironic.Ii privea ca pe niste muste.Rase incet,sala fiind cuprinsa instantaneu de un intuneric profund.Doar cateva raze de lumina strapungeau intunericul,permitand sa se vada cat de cat persoanele si atacurile.
In jurul brunetei si pe intreg ringul,aparura o multime de schelete,care ii prinsera pe varcolaci de labe.Ii trageau in pamant,dar Renee spuse pe un ton glaciar:
-Nu,nu,nu…..hai sa ne mai jucam un pic.
Yoko o privea ingrjiorat,la fel ca toata lumea.Daca demonul punea definitiv stapanire pe ea,avea sa se termine rau.
Bruneta se apropie de ei si cu ajutorul panglicii ii taie pe labe sip e corp.Sangele tasni murdarind-o pe fata.Desi,se misca putin greu,datorita faptului ca schiopata si ca bratul ii sangera,ii lovea pe
varcolaci cu o cruzime de nemaivazut.Avea in ea o furie greu de suportat.
Si totusi,ceva o opri.Cand era pe punctul de al ucide,isi duse mana la cap,gemand.Cazu in genunchi si isi sopti siesi:
-Nu,nu trebuie sa fac asta.Ma pot opri.Dar,furia asta ma macina…..e ingrozitoare.Ma doare tot corpul.Nu ma pot impotrivi.
Yoko se apropie usor de ea,strangand-o de mana.Intre timp,varcolacii plecara,gemand si schiopatand.Renee gemu puternic,il impinse pe Yoko si fugi prin padure,in ploaia deasa,incercand sa se calmeze.



Răspunsuri în acest subiect
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de BlueGum - 31-12-2008, 08:13 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de Silverrose - 11-01-2009, 01:51 AM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de WinterSoul - 11-01-2009, 10:27 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de WinterSoul - 24-01-2009, 09:01 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de Silverrose - 25-01-2009, 02:22 AM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de WinterSoul - 01-02-2009, 07:33 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de WinterSoul - 06-02-2009, 11:23 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de starnight - 19-09-2009, 12:37 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Misterele vieti[SasuSaku] ~Pufarina~Puff~ 2 3.126 03-09-2011, 03:36 PM
Ultimul răspuns: sharma_sakura
  In lumina Intunericului Mindy 3 3.397 19-04-2011, 11:11 AM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Misterele unei prieteni ohaio_angel 10 7.348 09-04-2011, 09:14 AM
Ultimul răspuns: MaDy^^
  Dincolo de limitele intunericului si luminii(Naruto) :.:. Onytsa :.:. xOxO 19 14.314 12-05-2010, 03:09 PM
Ultimul răspuns: Elena.
  Dragoste in umbra intunericului Andrutza 20 14.606 20-06-2009, 10:00 AM
Ultimul răspuns: Andrutza


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)