Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Misterele intunericului [Renee x Yoko]

#61
XXVI. Camera Reginei-Camera Infinitului

Cei doi dormira linistiti,invaluiti in caldura binefacatoare a soarelui.Renee statea ghemuita in bratele puternice ale baiatului.La un moment dat,se trezi,ametita si putin confuza.
Isi indrepta privirea catre baiat,care dormea linistit,semanand cu un inger.Zambind bland,il saruta usor pe buze,gadilandu-l.
Apoi,se ridica,indreptandu-se lin spre baie.Isi prinse parul cu un elastic,intrand in apa calda,cu parfum de trandafiri.
Isi lasa capul pe spate,bucurandu-se de baia de dimineata.Se gandi fericita la Yoko si la cat insemna el pentru ea.De cand il intalnise,simtise ca zboara.Totusi,de cate ori se gandea la trecut,o amintire ii umbrea bucuria.
Se intreba unde este Caleb si ce pune la cale.Oare toata povestea cu varcolacii era opera lui?Dar, de ce?Intr-adevar,dorea sa fie stapan peste ambele lumi,dar daca varcolacii scapau de sub control,il puteau ataca si pe el.
Renee hotari sa uite de griji macar azi,caci deseara avea de mers la petrecerea data de rege.Iesi din apa,legandu-si un prosop in jurul corpului.
Cand ajunse in camera,observa ca Yoko nu mai era in pat.Ramasese uimita,gandindu-se unde ar putea fi.Luand-o prin surprindere,acesta o imbratisa pe la spate,sarutand-o tandru pe gat.Renee chicoti,lasandu-si capul pe spate si sarutandu-l apasat in semn de buna dimineata.
Yoko ii zambi si intra in baie,in timp ce bruneta se imbraca cu niste pantaloni albi,lungi si cu o bluza neagra,vaporoasa,care cadea frumos pe umeri.In picioare isi lua niste pantofi cu toc inalt,negrii,iar parul si-l prinse intr-o coada.Ca accesorii isi puse doar niste toarte negre si cateva bratari de aceasi culoare.
Se indrepta spre pat,incepand sa intinda cearsaful alb.Stia ca vor veni servitoarele pentru a face curat,dar nu suporta sa lase dezordine in urma.
Cand Yoko iesi din baie,gata imbracat,fata il intreba:
-Mergi sa vorbesti cu tatal tau despre varcolaci?
-Da.Vrem sa ii gasim pe toti in forma lor umana,sa ii luam prin surprindere si sa ii inchidem.Cu cat mai repede cu atat mai bine.
Renee ofta usor si spre surprinderea baiatului,se indrepta spre el,imbratisandu-l.Statu asa cateva clipe,mai apoi,spunandu-i incet:
-Vreau si eu sa ajut.In fond sunt vrajitoare.Nu vreau sa stau degeaba si sa fiu victima sau sa trebuiasca sa fiu protejata.Pot sa ma apar si singura.
Yoko ramase surprins,dar isi reveni repede,zambind intelegator.O stranse si mai tare in brate,punandu-si obrazul pe crestetul capului ei.Apoi,zise cat putu de calm:
-Iti promit ca te voi lasa sa ma ajuti.Nu vei sta deoparte si cu atat mai putin nu vei fi o victima.Jur.
Renee zambi,intelegand ca vorbea serios.Se ridica usor pe varfuri,dandu-si un sarut scurt,pe buze.Yoko o mangaie pe obraz,iar apoi,pleca grabit sa nu intarzie.Bruenta se gandi ca ar fi cazul sa “ inspecteze” palatul,asa ca isi lua poseta si tranti usa in urma ei.
Nu cunostea bine coridoarele si avea mari sanse sa se piarda,dar inainta hotarata sa descopere cate ceva despre aceasta lume.
Culoarele intunecate si reci,ii dadeau fiori,iar umbrele imfricosatoare,profilate pe pereti,nu o ajutau sa se calmeze.Atmosfera era cu atat mai neplacuta,cu cat tortele nu mai luminau,stinse de curentul fantomatic.
Renee inainta,trecand nepasatoare pe langa usile bogate in simboluri si pietre pretioase.Era sigura ca Marea Sala nu se afla in partea aceasta,deoarece pentru a ajunge la ea,ar fi trebuit sa treci prin alte culoare,ca mai apoi sa ajungi intr-o incapere primitoare,cu pereti albastrii si plina de nuferi.
Dupa un timp,decorul se schimba,peretii maro,din piatra,fiind inlocuiti cu unii imbracati intr-un rosu sangeriu.Curentul neprietenos,nu se mai simtea,iar tortele se linistisera,lumina lor fiind profilata mult mai bine.
Spre surprinderea brunetei,nu mai trecea pe langa acele usi frumos ornamentate,ci pe langa peretii rosii,care erau goi si totusi primitori,de care erau lipite masute cu diferite statuete.
Fata inainta,dandu-si seama ca intr-un final,va ajunge la un capat de tunel,deci nu va avea de ales decat sa se intoarca pe coridoarele acelea reci si pustii,care nu o incantau deloc sau sa vada de ce va da la capat.Spera doar sa nu fie ceva infricosator.Fiind straina,nu stia la ce sa se astepte de la palat.
In final,ajunse la capatul tunelului si asa cum sea stepta,in fata ei se profila o usa imensa,aurie cu mai multe simboluri de aceasi culoare cu peretele.Comparativ cu celelalte usi,aceasta avea doi serpi verzi cu ochi rosii,incrustati pe fiecare parte a usii,iar in mijloc,un sarpe care isi musca coada,Simbolul Infinitului.
Renee apasa pe maner,usa deschizandu-se fara nici un zgomot.Intra linistita inauntru, ramanand surprinsa de ce se afla in incapere.
Camera era uriasa,impodobita cu candelabre stralucitoare.Peretii erau aurii,iar pe jos se gaseau covoare rosii,sangerii.Mai mult,cel putin douasprezece coloane se inaltau falnice,pe fiecare fiind agatate plante verzi.Peretii erau impodobiti cu diferite tablouri,cu rame de aur.
Renee inainta,trecand pe langa imparatese cu fete de copil,imparati morocanosi si printese sirete.Fiecare era imbracat in concordanta cu o anumita perioada,iar bruneta ramase surprinsa de acest amanunt.Nu credea ca in Lumea de Apoi se tinea cont de anii pamantesti.
Fata trecu mai departe,curioasa sa vada ce se afla la capatul salii.Reusi sa vada doua coloane aurii,in jurul carora erau incolaciti serpi cu ochii rosii,dar in capat era prea mult aur,asa ca nu reusi sa vada bine forma profilata.Grabita,continua sa inainteze aproape alergand.
In final ajunse in fata unui tron masiv,auriu,pe manerele lui fiind acelasi simbol:cel al unui sarpe.Lucrul mai special era faptul ca pe tron erau incolaciti crini albi si rosii.
Bruneta se apropie si mai mult,reusind sa vada pe spatarul scaunului initialele E.K.,iar undeva mai la vedere initialele:S.V. Ramase surprinsa,vazandu-le,stiind ca ale lui Yoko nu puteau fi si cu atat mai putin ale regelui.Dupa logica ei,nu puteau fi decat ale unei singure persoane: mama lui Yoko.Dar atunci,ale cui erau celelalte?
Destul de emotionata,le atinse,gandindu-se ce secrete putea ascunde palatul asta si daca era bine sa isi bage nasul.Nici nu observa,cand,in spatele ei,se apropie cineva,cpunand cu o voce cristalina:
-A fost o persoana buna.Pacat ca totul s-a terminat tragic.





Isis-Zeita Iubirii-Multumesc de com si merci ca in ultima vreme ai lasat com regulat.Ma bucur ca citesti si ca iti place.Astept com



Răspunsuri în acest subiect
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de BlueGum - 31-12-2008, 08:13 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de Silverrose - 11-01-2009, 01:51 AM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de WinterSoul - 11-01-2009, 10:27 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de WinterSoul - 24-01-2009, 09:01 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de Silverrose - 25-01-2009, 02:22 AM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de WinterSoul - 01-02-2009, 07:33 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de WinterSoul - 06-02-2009, 11:23 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de starnight - 20-06-2009, 11:51 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Misterele vieti[SasuSaku] ~Pufarina~Puff~ 2 3.126 03-09-2011, 03:36 PM
Ultimul răspuns: sharma_sakura
  In lumina Intunericului Mindy 3 3.398 19-04-2011, 11:11 AM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Misterele unei prieteni ohaio_angel 10 7.348 09-04-2011, 09:14 AM
Ultimul răspuns: MaDy^^
  Dincolo de limitele intunericului si luminii(Naruto) :.:. Onytsa :.:. xOxO 19 14.315 12-05-2010, 03:09 PM
Ultimul răspuns: Elena.
  Dragoste in umbra intunericului Andrutza 20 14.609 20-06-2009, 10:00 AM
Ultimul răspuns: Andrutza


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)